![]() |
Nawet pokazując skrót pierwszej połowy potrafią być stronniczy. Pokazali wszystko co miała Legia w pierwszej połowie, pomijając sytuacje Górnika (ah przepraszam pokazali jedną :D)
|
Cytat:
|
1-1 :D jazda z nimi może jeszce Górnik wygra :>
|
international level Zahorski najpierw spierd*lil 100% a teraz strzelil na 1-1
|
Cytat:
Hadaj....Wlasnie miedzy innymi za niego nie lubie Legii :evil: |
Brawo Górnik...
widzieliście co ten emeryt Żewłakow zrobił przy straconym golu :DDDD ? |
Cytat:
|
Grzesiu Mielcarski siadł... hehe
|
a przepraszam, że zapytam, Grzesiu Milecarski jest kibicem Legii? :]
|
Cytat:
|
Dokładnie co mu się nagle stało?? Legia mu płaci za takie komentowanie?
|
Górnik ciśnie;p
|
Legia ma swojego Kirma, he he
|
ahahahahaha Żyro :D jak zawodowy piłkarz tak może strzelić? Kolejny ćwieląg...
|
Kto to tam "robi" za tego eksperta (nie Mielcarski) co się tak podnieca tym Ljuboją??
|
Ten młody bramkarz Gornika spisuje się od początku sezonu bardzo dobrze.
|
Mączyński - 24 lata - młodzież , hahaha
btw, Radovic wyglada, jak by był z innej planety, dosłownie |
No i Radovic popsuł mi humor...
|
Bemben z żółtą, a Radovic święta krowe bez, to jakieś jaja są...
|
Skorża widać wyciagnal wnioski z zeszlego sezonu i nie bedzie juz tak frajerzyl wygranych meczów.Legia stracila gola , i Skorza od azu sciagnal defensywnego pomocnika i wstawil napastnika co dalo efekt
|
Ugh, mam wrażenie, że w tym sezonie z Legią bedzie Nam się grało szczególnie ciężko.
|
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:"Mistrz mistrz Legia mistrz":rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
nie mów hop.... |
Trzeba szczerze powiedziec, ze Gornik zagrał dzisiaj dobrze - miało byc łatwe zwyciestwo Legii a takie nie było. Brawa dla Zabrzan za ambicje
|
No niestety - My gubimy punkty a Legia już nam uciekła na 4. Miałem nadzieję że Górnik jakimś cudem ten remis dowiezie ale nic z tego.
My musimy wygrywać żeby nie stracić dystansu do konkurentów już na początku sezonu. |
Widać, że Legia frajersko już przegrywać nie będzie. To będzie bardzo ciężki sezon dla Wisły i paradoksalnie mając o wiele lepszy skład będzie nam trudniej o mistrza. Bo Legia jak Lech na pewno będą prezentowały o wiele wyższy poziom niż w poprzednim sezonie. Atutem Lecha jest również to, że nie gra w pucharach. Mocny będzie też Śląsk, który ma równą kadrę i dobrego trenera.
Tak to widzę.. |
Radovic to chyba najlepszy gracz Legii...
|
Ljuboja też im się niestety trafił. Myślałem, że będzie gorszy.
|
Paradoksalnie bardziej może nam się opłacić (w kwestii czysto sportowej) awans Legii do LE.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl