![]() |
Jeśli o Rudnevsie poważnie piszecie, to mi się nie wydaje. Dla żony zrezygnował z gry w Bundeslidze. Wątpię, chociaż bym się ucieszył :D
|
Olkowski :)
|
Cytat:
|
Było gość głośno. Jeśli dobrze pamiętam, to chora psychicznie żona.
|
Cytat:
W tym artykule jest odpowiedź |
Zastopuj z chwaleniem sie, bo jeszcze moze sie wysypac.
|
dzięki znalazłem. Rzeczywiście chora sytuacja może kopnął ją w dupę znalazł nową i zamierza wznowić karierę. To tylko moje dywagacje tak jak z typem zawodnika. Ale nikt inny poza nim i Kupiszem nie przychodzi mi ewentualnie do głowy.
|
A w przyszłym tygodniu napisze, że nie dogadali się jednak finansowo. Nie wierzcie we wszystko co ludzie piszą :D
|
Cytat:
|
Olkowski byłby najbardziej realny. Wcześniej przewijał się już temat,grał w ekstraklasie. Zdałby się
|
Może Quintana?
|
Cytat:
On ma w Kolonii 600 tys ⏠a u nas najwyzszy to bodajze 150 Lech go tez ponoc chciał, moga mu dac ponad 2 razy tyle co my Nie wierze ze to o niego chodzi Quintana brzmi bardziej sensownie |
Może drewniany Teodorczyk :D ? Chinijama? :D albo Demjan :D
|
Cytat:
|
Bomba ? http://www.90minut.pl/kariera.php?id=13688 ;)
|
Czyli jednak miałem rację Guilherme :D
|
Cytat:
Są rzeczy ważne i ważniejsze. Chłop poświeca życie zawodowe dla rodziny, w tym przypadku ciężko chorej żony - więc dokonuje jedynej słusznej decyzji i chwała mu za to. Melikson :rotfl: |
Na plaży nudystów do blondynki podchodzi kulturysta, napina swe mięśnie i mówi: - bomba, nie? - bomba, tylko lont za krótki...
|
Z takich absurdalnych kandydatur to Żyro lub Cabrera przychodzi mi do głowy ;)
|
Teraz serio,a może powrót Dudu Bitona ?
|
Cytat:
|
oby ciebie ktoś kopnął w dupę
jak najszybciej i poprawił w pusty łeb |
Cytat:
Według tego Quintana 1,65mln złotych rocznie http://www.sportmarketing.pl/newsroo...abia-najlepiej Według tego Olkowski 1,1mln złotych rocznie. To które brzmi bardziej sensownie? Szczególnie, że w przypadku Olkowskiego w gre wchodzi wypożyczenie, gdzie wysokość kontraktu jest ustalana między klubami, a także sam zawodnik może zrzec się pewnej kwoty. |
a ty jesteś. Miałeś kiedykolwiek do czynienia z chorym psychicznie, w dodatku kiedy są dzieci? Chyba nie za bardzo i nie bardzo rozumiesz powagi sytuacji. Ale to już twój problem.
|
Cytat:
Olkowski ma 1,5 roui jeszcze watpie zeby zrezygnowal Zawodnik nie moze sie zrzec kontraktu w trakcie wypozyczenia, to jest czesto powtarzana bzdura Przepisy uefa/fifa tak stanowia, ze ma zagwarantowana wyplate calosci, jedyne co to mozna ustalic czy( i ile %) placi klub macierzysty czy wypozyczajacy |
Cytat:
|
Cytat:
|
tak
i to nadal |
Cytat:
|
Różnica jest taka, że saper umiera, a użytkownik który puści bajkę, będzie do końca życia wyśmiewany i nie brany w ogóle pod uwagę, chyba, że użytkownik skończy się wypowiadać na forum :)
Życie go zweryfikuje w przyszłym tygodniu, ja osobiście chciałbym, aby było pozytywnie :) |
Olkowski ponoc dograny w Poznaniu, tak btw:)
|
Krzysiu wraca
|
Mączyński?:)
|
Marzenie ściętej głowy - Mierzejewski :D
|
fajnie byłoby zobaczyć Quintanę ponownie:)
|
Moje marzenie w Wiśle to Kuba.
|
Cytat:
|
Na moje oko to mijaja dni, miesace i lata a gawiedz dalej tak samo naiwna. Tylko ktos rzuci dla jaj haslo o bombie transferowej, od razu domysly, plotki, nazwiska. Brawo regan za dobry trolling:D
|
Niedziela, słaby dzien by odpalić bombe. Panowie, musicie poczekac minimum do poniedzialku ze spekulacjami.
:D |
A może po prostu, stary wyjadacz regan ma z Was bekę teraz, forum ożyło, dziennikarze podchwycą :)
Radeek Sobolewski wznawia karierę ! ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl