![]() |
SE Xperia x8 może? mam go i jestem bardzo zadowolony ;)
|
co znaczy w laptopie "klawiatura Standardowa QWERTY - US/IT"
bo np Qwerty UK to wiem, a US/IT ? |
Cytat:
Chyba, że się mylę niech ktoś poprawi. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Motorola Milestone ?
|
nbp: rowniez polecam HTC, polecam chociazby Wildfire, napewno spelni Twoje oczekiwania z nawiazka.
|
@ Johny - ta motka co podałeś jest zbyt droga dla mnie.
A ten HTC WildFire niczego sobie Wam powiem. Przejdę się do salonu i poproszę żeby mi go dali do łapy włączonego. Dzięki Panowie ! ps. Mam pytanie do tych co jedzą grzybki, wciągają fetę i dają sobie plastry pod jęzory ; http://vod.onet.pl/wipeout-wymiatacz...7,odcinek.html Co wzięli prowadzący ? Ich komentarze powodują u mnie nerwice.... oglądam 1 odcinek tego nowego programu bez głosu... |
Dzięki wszystkim.
Za ile poszła koszulka Żurawskiego, TWSD promowało tą aukcje. Nie potrafię nigdzie znaleźć. |
Cytat:
|
Cytat:
cos szwankuje mi AQQ nie moge dodawac znajomych (mam najnowsza wersje) ktos zna przyczyne |
Cytat:
Nie ma nikt linku do aukcji? szukałem, ale google nic nie znajduje, na TWSD też nie znalazłem a przecież było to nie dawno... znalazłem. 510 złotych. http://allegro.pl/koszulka-macieja-z...410835440.html |
zna sie ktoś na drukarkach ?
Posiadam canon pixma mp490 i skonczyl mi sie atrament. Jakie zamienniki do tego mogą byc? |
Dowiedziałem się, że psom jest strasznie nie na rękę gdy nie przyjmie się mandatu - dużo roboty, papierkowej itp. Chciałem się dowiedzieć jak dużo tej roboty jest? Ile taki pies (ten co wręcza mi mandat) musi poświęcić czasu gdy odmówię przyjęcia. Proszę o odpowiedz kumatą osobę.
|
Mam drobny problem z komputerem , mianowicie posiadam 2 systemy i gdy uruchamiam komputer jest możliwość wybrania który mam zostać uruchomiony niestety ja takiej możliwości nie mam bo moja klawiatrua w ogóle nie reaguje :/ Jaka jest tego przyczyna bo nie mogę wybrać drugiego systemu. Dodam jeszcze że po włączeniu sie tego pierwszego systemu klawiatura działa normalnie co chyba widać :D
|
Musisz w BIOSie włączyć klawiaturę.
|
Cytat:
|
No właśnie tak myślałem że przez to że to jest usb.
Cytat:
|
Cytat:
|
jakie warunki trzeba spełnić aby móc oddać krew..? mam już 18 plus, wykonałem potwierdzenie grupy krwi (dostałem coś w rodzaju dowodu osobistego tylko, że z własną grupą)
|
Cytat:
Co do wieku 18- 65 lat. |
Cytat:
Mam pytanie co do tych HTC. Bo jak pracowalem przy spisie rolnym to dali nam HTC PRO Touch 2 i były one co najmniej tragiczne pod względem baterii. Czy to tylko przez program wgrany do spisu czy HTC rzeczywiście ma problemy z bateria? Bo tez chcialem kupić ale ta bateria mnie troche zniecheca;) I drugie pytanie: Czy jeśli wytwarzam własnoręcznie różne figurki i chciałbym je sprzedawać na allegro to musiałbym jakoś odprowadzać podatki za to? Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie wykryłem wirusa na mp3 i teraz tak czy jeżeli zaznaczę opcję USUŃ to usunie to wirusa ?? Czy potrzebny jest jakieś formatowanie, a nie za bardzo chcę to robić.
http://i52.tinypic.com/xl9jm9.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
Dzieki wielkie nbp :) |
Cytat:
No i jeszcze robisz to na masową skalę, tzn sprzedajesz dużo tego typu rzeczy, to urząd skarbowy może poprosić allegro o Twoje dane osobowe. Wtedy sprawdzają Cię czy prowadzisz własną działalność gospodarczą. Ja wiem, że to tylko figurki. Ale jeśli zarabiasz na nich, to powinieneś - według fiskusa wystawiać rachunki za te figurki..czyli defacto mieć kasę fiskalną... Niektórzy mogą mnie wyśmiać, że fiskus o figurki ręcznie robione nie będzie się czepiać. Błąd. Przyczepiają się do kobiecin które wystawiają na aukcje jakieś 30 koszulek w lumpexie kupionych. A potem jak się tłumaczą że ' miałam za dużo koszulek, to chciałam sprzedać ' . To fiskus chce zobaczyć rachunki za nie - że rzeczywiście kupiła w sklepie. |
Cytat:
|
O co chodzi z tym pluciem lechity na jakąś kibickę ? Jest jakiś filmik dajcie linka.
|
Gdzie można wziąć dziewczynę by ją mile zaskoczyć ?
|
Mam pytanie co to za utwór w tym klipie http://www.youtube.com/watch?v=iF2vOtw47sQ
|
w piwnicy. Tylko powiedz wcześniej że po ogórki idziecie, zdziwi się.
Chłopie no, kto ją zna lepiej niż Ty i wie lepiej co lubi? Troche twórczości... |
weź ją do zoo i powiedz żeby zaczekała na Ciebie w tej klatce :D
a Ty po chwili spuścisz się na linie przebrany za tarzana haha ;P powiedzcie mi proszę Panowie, jakąś robotę dorywczo dla studenta polecacie ? Nocne rozdawanie ulotek przed klubami odpada, ale szukałem np. oferty tych z gazety METRO. Żeby rozdawać na ulicy, ale nie widzę, żeby się gdzieś ogłaszali. Mają już komplet ? |
do TymonPRO
Two steps from hell -heart of courage Przynajmniej mój" sound hound" tak mówi |
Dziękuję to ten utwór :)
|
Cytat:
|
Cytat:
HTC Desire ma procesor coś koło 500 mHz i ramu ma pewnie też koło 500 MB. To już nie są telefony. To są komputery i nie ma się co dziwić że bateria pada jak mucha. Po to też te telefony mają wejścia USB lub microUSB żeby je podłączać w każdym możliwym miejscu, czy to na chwilę w pracy, czy w samochodzie, czy podczas pisania na forum. Takie życie. Są baterie o większej pojemności, tylko niestety telefon jest grubszy, więcej waży, gorzej wygląda. Plus do tego dochodzą romy, radia, jedne bardziej prądożerne, drugie mniej. |
Jakie są ciekawe miejsca w krakowie ? coś takiego jak oceanarium czy coś
|
Cytat:
Pisze jakie sa realia a nie narzekam, kolega pytal wiec mu przyblizam jaka jest sytuacja :> |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl