![]() |
poleci ktoś dobra cyfrówkę w przedziale cenowym 250 - 350 zł? Jakiś Samsung, Sony lub HP?
|
Orientuje się ktoś czy giełda na balickiej w niedzielę działa??
|
Dojadę jutro bezproblemowo pod Kino Kijów koło 12..?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mam to wszystko, ale nie ma jak się przełączyć na tv. próbowałem ustawić tv jako projektor, ale to nic nie dało.
|
Uwaga ludzie !
Szukałem opcji aktualizacji Opery i cholera wyłączyłem sobie fajne menu w tych najnowszych operach gdzie menu jest pod jednym przyciskiem, logiem Opery w prawym górnym rogu, teraz mam znowu po staremu czyli "Plik, Edycja, Widok itd" Gdzie to mogę z powrotem przywrócić ? szukam z pół godziny i mnie chce szlag jasny z nerwów trafić :) |
Plik ->nad "Zakończ" odznacz "Pokaż pasek menu"
|
Cytat:
Popatrz: http://i40.tinypic.com/2qmi41y.jpg :/ edit Sprawdzałem też pod różnymi skinami czy może to wina skórki którejś ale pościągałem paręnaście i w żadnej nie ma "Pokaż pasek menu" . |
Takie pytanie:
czy to prawda że jutro urządzenia typu internet, telefon nie bedą działały?? Dzieki za odpowiedz. A i taką iformacjie dzis usłyszałem od nauczycielki Religi :D |
nie prawda z tego co w radio mowili ;)
|
Cytat:
PS. Kto Ci takich głupot naopowiadał ? Wszystko będzie działać.. |
straszyli w mediach ale już jest sprostowanie. ze jednak wszystko będzie ok
http://www.nowoczesnie.com/?p=867 no chyba, że ochrona Obamy coś wymyśli |
Mam pytanie odnośnie zamknięcia lotniska na Balicach z powodu pyłu wulkanicznego ! Mój brat miał dziś lot do Angli i z powodu zamknięcia lotnisk nie poleciał i czy może sie ubiegac o zwrot kosztów przelotu ?
|
Raczej nie. To tak zwane "czynniki niezależne". Ale musi przeczytać po prostu warunki sprzedaży na stronie przewoźnika.
|
Cytat:
|
Czy ktoś zna wykonawcę i tytuł utworu który "leci" w Wiadomościach jak pokazują czarno-biało katastrofę, żal ludzi na ulicach (nie ma wtedy komentarza).
EDIT: Dzięki Nowohucianin^^, fakt zadałem pytanie w złym wątku. |
Tak maksymalnie ile by weszło ludzi na rynek główny w Krakowie?
|
Cytat:
|
100 tysiecy - info z radia.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
No no wiadomo, ale bardziej pytałem o takie imprezy jak na przykład świetowanie mistrza na rynku. |
Cytat:
Mylisz sie do sektora szarego wchodzi 10tys. z wejscowkami a nie 40 tak jak napisales. 40tys ma wejsc na druga strone rynku kolo wiezy. |
Cytat:
|
Na szybko: skąd przez przeglądarkę można ściągnąć pojedyncze nuty?
|
mp3 teledyski info najlepiej przez operę bądź firefoxa
|
Ktoś wie gdzie jutro mają stać telebimy? Prawda to ze w pobliżu krzyża katyńskiego jakiś?
|
Czy te głośniki będą dobre do komputera, do słuchania muzyki itp. zależy mi na odpowiedzi czy te 140 W wystarczą ?.Z góry dziękuje . http://allegro.pl/item990665412_logi...s_wys_24h.html
|
Kumpel ma takie, nadają jak złe :)
Cytat:
EDIT: maciekwislak17 - tak, mówił że jest bardzo zadowolony i poleca. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl