Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

syryls 19.11.2011 14:02

Maor na Odnse powinien być gotowy powinien być natomiast małecki powinień zagrać parę minut z górnikiem.

Lysy 19.11.2011 14:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KaSzTaN (Post 1192845)
Czerwiec, Kulawik, Moskal, Glowa, Sobol, Zuraw, Brozki, Mauro, Szymek plus Ci ktorych wymieniles byli albo nadawali sie na kapitana. Wszyscy mieli Wisle w sercu i charakter by byc kapitanem. Gargula?

A o Wilku to się zapomniało? Zawodnik biegający za dwóch, strzelający jakże ważne bramki dla Wisły w pucharach. Notujący kluczowe asysty (Wisła - Lech 1:0 ) a przy tym bardzo inteligentny i opanowany.

Pod nieobecność Wilka, Sobolewskiego i Małeckiego najbardziej na tą opaskę zasłużył Siergiej Parejko!

syryls 19.11.2011 14:29

A ma ktoś inny pomysł z kapitanem drużyny, może jaliens...

63.5 Kg 19.11.2011 14:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez syryls (Post 1193001)

zartujesz prawda??

HanysKce 19.11.2011 14:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez syryls (Post 1193001)

kapitanem powinien być najstarszy stażem zawodnik w naszej kadrze..

z tego co się orientuje mógłby być to: Kirm bądź Garguła (przyszli równo)

rafalek 19.11.2011 14:43

Jisak bądź Boguski...ale zaden nie pasuje charakterologicznie

szprotson 19.11.2011 14:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HanysKce (Post 1193010)
kapitanem powinien być najstarszy stażem zawodnik w naszej kadrze..

z tego co się orientuje mógłby być to: Kirm bądź Garguła (przyszli równo)

Chyba w C klasie.

ale idąc twoim tokiem to raczej Napoleon ich wyprzedza

FraMat 19.11.2011 14:53

Garguła nie powinien (moim zdaniem i nikt nie musi się z tym zgadzać) nawet koszulki Wisły za brak zaangażoowania i ambicji zakładać, a co dopiero opaskę kapitana.
Widac takie czasy. Funkcja kapitana tylko za staż (w połowie przeznaczony na leczenie kontuzji) w Wisle. Swego czasu mógł byc nim nawet Dawidowski...

syryls 19.11.2011 14:57

To kto ma w takim razie zostać kapitanem.

szprotson 19.11.2011 14:58

Garguła.
już poinformował o tym przecież trener .. ??

_ukoL 19.11.2011 15:01

Dobrze, że Garguła został kapitanem. Strasznie się zawiodłem na tym światowym zaciągu i powoli zaczynam weryfikować swoje poglądy dotyczące ściągania zawodników z innych krajów. Na dobrego po prostu Nas nie stać, ciężko mi to było do tej pory pojąć ale po tym co wyprawiają obecni gwiazdorzy w koszulkach Wisły to...

wolfy 19.11.2011 15:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1193021)
Garguła nie powinien (moim zdaniem i nikt nie musi się z tym zgadzać) nawet koszulki Wisły za brak zaangażoowania i ambicji zakładać, a co dopiero opaskę kapitana.

Coś w tym jest.

WislaFan123 19.11.2011 15:35

Cytat:

Jesli odniesiemy sie do przeszlosci, to owszem. Ale pokaz mi mecz w tej rundzie ktory odpuscil, bo poki co nawert jak gral srednio, to gryzl trawe az milo bylo patrzec...

I tak o Wilku zapomnialem, choc tu bym sie wstrzymal jeszcze jakis czas czy faktycznie moze byc kapitanem pelna geba, choc oczywiscie ma ku temu wszelkie zadatki

wolfy 19.11.2011 15:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KaSzTaN (Post 1193048)
Jesli odniesiemy sie do przeszlosci, to owszem. Ale pokaz mi mecz w tej rundzie ktory odpuscil, bo poki co nawert jak gral srednio, to gryzl trawe az milo bylo patrzec...

Gryzł trawę? Jak można jednocześnie gryźć trawę i odstawiać nogę?
Nie rozumiem...

wonski_eNHa 19.11.2011 15:46

Garguła w każdym meczu odstawia nogę i głupio traci piłki w sytuacjach banalnie prostych. Żeby jeszcze próbował jakichś ciekawych zagrań trudnych do odczytania dla przeciwnika, ale on potrafi stracić piłkę niedokładnym podaniem do najbliższego kolegi z zespołu.

Kapitanem Gargulce nie powinien być, kapitanem musi być ktoś kto ma charyzmę i potrafi pociągnąć drużynę do góry.
Już Pareiko, Biton, Chavez bardziej zasługują na opaskę kapitana. Moim faworytem jest Wilk i jeżeli on jest na boisku to właśnie on powinien być kapitanem. Sobol > Wilk >Pareiko, Biton, Chavez. Nawet Nunez, który gra w Wiśle od kilku miesięcy bardziej zasługuje na opaskę.

pawelwislak 19.11.2011 15:46

Dla mnie Garguła jest tak samo wielkim synonimem minimalizmu jak Jaliens, nie pokazuje ani trochę więcej walki czy zaangażowania. I w mojej ocenie powinien być ostatnim któremu funkcję kapitana można powierzać.

Matijas 19.11.2011 15:52

Cytat:

Widac takie czasy. Funkcja kapitana tylko za staż (w połowie przeznaczony na leczenie kontuzji) w Wisle. Swego czasu mógł byc nim nawet Dawidowski...

To samo chciałem napisać, gdy to zobaczyłem...Szacunek.

Że Polak musi być kapitanem? Co za bzdura! A Cleber? Pareiko nie przyniósłby nam chociaż wstydu w tej roli, a płaczek i panienka pewnie tak. Co z tego, że jest Polakiem, jak NA PEWNO NIE JEST WIŚLAKIEM.

HanysKce 19.11.2011 15:58

Wczoraj w Silesia w Katowicach widziałem Wiślaka z jakąś kobietą :D

Mowa o Cezarym W. który przymierzał garnitury :)

Marcin_fan 19.11.2011 16:08

Ładna ta Jego kobieta chociaż ?

Taxu 19.11.2011 16:29

Cytat:

Radku, jesteś w trakcie leczenia kontuzji. Możesz wszystkim fanom dokładnie określić rodzaj urazu, a także zdradzić, jak przebiegają postępy w rehabilitacji i jaki jest przewidywany termin Twojego powrotu na boisko?
Dwa tygodnie temu przeszedłem zabieg. W prosty sposób określiwszy, było to czyszczenie ścięgna Achillesa. Przerwa ma potrwać sześć tygodni.
Czy to Twoja najcięższa kontuzja w karierze? Z czego ona się w ogóle zrodziła?
Przez wiele lat uprawiania sportu nagromadziły się zwyrodnienia wokół ścięgna, które trzeba było usunąć. Nie jest to jakaś szczególnie skomplikowana operacja, miewałem poważniejsze.

http://wislalive.pl/news/radoslaw_so...owski_styl-76/

westersyl 19.11.2011 20:48

Cytat:

Dobrze, że Garguła został kapitanem. Strasznie się zawiodłem na tym światowym zaciągu i powoli zaczynam weryfikować swoje poglądy dotyczące ściągania zawodników z innych krajów. Na dobrego po prostu Nas nie stać, ciężko mi to było do tej pory pojąć ale po tym co wyprawiają obecni gwiazdorzy w koszulkach Wisły to...
Nie popadajmy ze skrajności w skrajność bo jeszcze kilka miechów temu większość mówiła/pisała:
Brawo Wisła, dobrze ze poszliśmy drogą obcokrajowców, Polacy są słabi mało ambitni i drogą kosztują.
Jak się okazało wcale nie było tak dobrze ale czy teraz jest tak źle ? Również uważam, że nie.

Osobiście uważam, że piłkarz nie mający walki we krwi nie powinien być kapitanem Wisły.

murray 19.11.2011 20:56

Mam przeczucie, że Garguła mógł dostać opaskę kapitana z dwóch alternatywnych powodów.
Albo wyciągnął najkrótszą zapałkę albo przegrał w marynarza.

Nie widzę natomiast u niego cech, które charakteryzowałyby kapitana - postać niemal posągową.

WISŁAZWE 19.11.2011 21:02

Dobrze, że to tylko jeden mecz...
Wróci Czarek i dyskusja się skończy.

Eternit 19.11.2011 21:07

A tak wracając do Sobola, on ma do kiedy kontrakt? Wiadomo coś czy zarząd będzie chciał z nim przedłużyć umowę?

PlacekTSW 19.11.2011 21:20

Przedłużył ostatnio kontrakt.

Piotson 19.11.2011 22:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PlacekTSW (Post 1193196)
Przedłużył ostatnio kontrakt.

To ostatnio miszczu było w czerwcu kiedy kończył mu się poprzedni w 2011 roku.
Podpisał roczny do czerwca 2012. Więc naturalnie teraz znów mu się kończy.

Rybka1928 20.11.2011 01:46

Pod nieobecność Sobola i Wilka, ja osobiście dałbym opaskę Jovanoviciowi albo Pareice, w moim uznaniu ze wskazaniem na tego pierwszego, walczak, i chyba przeżył derby z piłkarzy najbardziej, zaraz po Czarku. Wogóle mam nadzieję, że zostanie tutaj na dłużej.

willow 20.11.2011 10:42

Proszę nie dewaluować opaski kapitańskiej.
To, że ktoś przeżył jeden derbowy mecz bardziej od innych, nie daje mu legitymacji do funkcji kapitana.

mitmichael 20.11.2011 10:51

Ciekawe jak zagramy dzisiaj w drugiej linii gdy nie zagra Wilk i Sobol - Garguła ma byc kapitanem wiec na pewno wystapi, spodziewam sie Nuneza i ciekawe kogo Kazik da jako trzeciego.

Marcin_fan 20.11.2011 11:07

Był jakis artykuł że postawi na Gargułe i Jirska więc tym trzecim będzie pewnie Tomek

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:02.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl