![]() |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Dudka,Piotr Brożek - Chrapek,Uryga,Sarki,Garguła,Stilić - Paweł Brożek Bramki: Chrapek Zmiany: Burdenski, Szewczyk |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Dudka,Piotr Brożek - Chrapek,Uryga,Sarki,Garguła,Stilić - Paweł Brożek Bramka: Stilić Zmiany: Burdenski, Szewczyk, Klarić |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Dudka,Piotr Brożek - Chrapek,Uryga,Sarki,Garguła,Stilić - Paweł Brożek Bramka: Paweł Brożek Zmiany: Burdenski, Szewczyk, Klarić |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Dudka,Piotr Brożek - Chrapek,Uryga,Sarki,Garguła,Stilić - Paweł Brożek Bramki: Chrapek, Brożek Zmiany: Burdenski, Szewczyk |
Wisła - Podbeskidzie 1:0 (0:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga,Głowacki,Dudka,Piotr Brożek - Uryga,Chrapek,Garguła,Stilić,Sarki - Paweł Brożek Bramka : Stilić Zmiany : Szewczyk,Burdenski |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2:0 (1:0) Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Dudka,Piotr Brożek - Uryga, -Sarki,Garguła,Stilić,Chrapek - Paweł Brożek
Bramki: Garguła,PAWEŁ Brożek Zmiany: Burdenski, Szewczyk |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Dudka,Piotr Brożek - Chrapek, Uryga, Sarki, Garguła, Stilić - Paweł Brożek Bramka: Stilić Zmiany: Burdenski, Szewczyk, Klarić |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko - Biała 2:0 ( 1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Nalepa Piotr Brożek - Uryga Stjepanović Garguła Stilić Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Sarki,Szewczyk, Burdeński Gole: Stilić, Guerrier |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko - Biała 2:0 ( 1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Nalepa Piotr Brożek - Uryga Stjepanović Garguła Stilić Sarki - Paweł Brożek Bramki : Paweł Brożek , Garguła Zmiany:Szewczyk , Burdenski , Klarić |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Dudka,Piotr Brożek - Chrapek,Uryga,Sarki,Garguła,Stilić - Paweł Brożek Bramka: Stilić Zmiany: Burdenski, Szewczyk, Klarić |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz, Burliga, Głowacki, Dudka, Piotr Brożek, Chrapek, Uryga, Sarki, Garguła, Stilić, Paweł Brożek Bramka: Dudka, Stilić Zmiany: Burdenski, Szewczyk, Klarić |
Wisła - Podbeskidzie 2:0 (1:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga,Głowacki,Dudka,Piotr Brożek - Uryga,Chrapek,Garguła,Stilić,Sarki - Paweł Brożek Bramka : Stilić, Paweł Brożek Zmiany : Szewczyk,Burdenski, Klarić |
Wisła - Podbeskidzie 0:1 (0:0)
Skład : Bieszczad - Bartosz, Burliga, Dudka, Piotr Brożek - Uryga, Chrapek, Garguła, Stilić, Szewczyk - Paweł Brożek Bramka : - Zmiany : Sarki, Głowacki, Guerrier |
Wisła - Podbeskidzie 0:1 (0:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga,Głowacki, Dudka, Piotr Brożek - Uryga, Chrapek, Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Bramka : - Zmiany : Szewczyk, Burdenski, Guerrier |
Wisła - Podbeskidzie 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Dudka, Piotr Brożek - Uryga, Chrapek, Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Bramka: Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Klarić, Burdenski |
WISŁA KRAKÓW - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2:0 (0:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Uryga, Piotr Brożek - Dudka, Garguła, Chrapek, Stilić, Sarki -Paweł Brożek ZMIANY: Szewczyk, Burdenski, Klarić BRAMKI: Stilić, Paweł Brożek |
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga,Głowacki,Uryga,Piotr Brożek - Dudka,Chrapek,Garguła,Stilić,Sarki - Paweł Brożek Bramka : Stilić, Paweł Brożek Zmiany : Szewczyk,Burdenski, Klarić |
Wisła - Podbeskidzie 2:1 (0:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Uryga, Piotr Brożek - Dudka, Chrapek, Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Bramka : Paweł Brożek, Sarki Zmiany : Szewczyk, Burdenski, Klarić |
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga,Głowacki,Dudka,Piotr Brożek - Uryga,Chrapek,Garguła,Stilić,Sarki - Paweł Brożek Bramka : Stilić, Paweł Brożek Zmiany : Szewczyk,Burdenski, Klarić |
Wisła - Podbeskidzie 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Uryga, Piotr Brożek - Dudka, Chrapek - Sarki, Stilić, Garguła - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Burdenski, Klarić Bramki: Paweł Brożek, Garguła, Stilić |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Dudka, Piotr Brożek - Uryga, Chrapek, Garguła, Sarki, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Burdenski, Klaric Bramki: Paweł Brożek, Garguła, Szewczyk |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko- Biała 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Uryga, Piotr Brożek - Dudka, Chrapek, Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Klarić, Bartosz. Bramki: Garguła, Paweł Brożek |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko- Biała 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Uryga, Piotr Brożek - Dudka, Chrapek, Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Klarić, Lech. Bramki: Paweł Brożek |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko- Biała 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Uryga, Piotr Brożek - Dudka, Chrapek, Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Klarić, Lech. Bramki: Stilić,Garguła,Burliga |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko - Biała 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Uryga, Piotr Brożek - Chrapek, Stilić, Dudka, Garguła, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Brożek Zmiany: Klaric, Szewczyk, Brudenski |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko- Biała 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Uryga, Piotr Brożek - Dudka, Chrapek, Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Klarić, Lech. Bramki: Stilić, Paweł Brożek |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko- Biała 0:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Uryga, Piotr Brożek - Dudka, Chrapek, Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Klarić, Burdenski Bramki: |
Wisła Kraków-Podbeskidzie Bielsko-Biała 2-1(1-1)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga-Głowacki-Uryga-Piotr Brożek-Sarki-Dudka-Garguła-Chrapek-Stilic-Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk-Klaric-Bartosz Bramki : Garguła-Dudka |
Wisła Kraków-Podbeskidzie Bielsko-Biała 2-0 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Uryga, Piotr Brożek - Dudka, Chrapek, Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Klarić, Burdenski Bramki : Paweł Brożek, Stilić |
Wisła Kraków-Podbeskidzie Bielsko-Biała 2-0 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Uryga, Piotr Brożek - Dudka, Chrapek, Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Klarić, Burdenski Bramki : Paweł Brożek, Stilić |
Wisła Krakow - Podbeskidzie Bielsko Biała 2:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Dudka, Piotr Brożek - Uryga, Chrapek - Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Klaric, Burdenski Bramkai Stilic, Garguła |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Uryga, Piotr Brożek - Dudka, Sarki, Garguła, Chrapek, Stilić - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Burdenski, Klarić Bramki: Głowacki, Stilić |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko - Biała 1 : 1 (0 : 0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Uryga, Piotr Brożek - Dudka, Chrapek, Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Burdenski, Klarić Bramki: Sarki |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko - Biała 1 : 0 (0 : 0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Uryga, Piotr Brożek - Dudka, Chrapek, Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Burdenski, Klarić Bramki: Garguła |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2:0 (0:0)
Skład:[/B] Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Uryga, Piotr Brożek - Dudka, Sarki, Garguła, Chrapek, Stilić - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Burdenski, Klarić Bramki: Brożek Paweł, Stilić |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko- Biała 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Uryga, Piotr Brożek - Dudka, Chrapek, Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Klarić, Burdenski Bramki: Stilić, Paweł Brożek |
Wisła Kraków - Podbeskidzie 2:0 (1:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Uryga, Piotr Brożek - Dudka, Chrapek - Sarki, Stilić, Garguła - Paweł Brożek. ZMIANY: Szewczyk, Burdenski, Klarić STRZELCY: Brożek Paweł, Garguła. |
Wisła Krakow - Podbeskidzie Bielsko Biała 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Dudka, Piotr Brożek - Uryga, Chrapek - Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożekhttp://cdncache-a.akamaihd.net/items...rrow-10x10.png Zmiany: Szewczyk, Klaric, Burdenski Bramki Stilic, Garguła, Brozek |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko Biała 4:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga,Dudka,Głowacki, Brożek Piotr- Chrapek,Garguła, Stilić, Sarki, Uryga- Paweł Brożek Zmiany: Burdenski, Szewczyk, Klarić Bramki: Paweł Brożek, Stilić, Garguła, Chrapek |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko Biała 2:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Dudka, Głowacki, Brożek Piotr- Chrapek,Garguła, Stilić, Sarki, Uryga- Paweł Brożek Zmiany: Burdenski, Szewczyk, Klarić Bramki: Paweł Brożek, Dudka |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 04:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl