![]() |
Aż dziw bierze, że nikt nie mówi o niemieckim wątku w kwestii przejęcia, 3 lata temu graliśmy mecz z VfL Wolsburg, którego głównym sponsorem jest Volkswagen AG. Tak wiem trochę czasu minęło aczkolwiek ;) , pomimo że niemiecki koncern ma ostatnio słabą passę, wstrzymanie produkcji w Korei + pozew zbiorowy koreańczyków ale to nie przeszkoda....:D
|
Cytat:
Jak odpowiedział ostatnio prezydent Kielc przy okazji sprzedaży Korony, na zarzuty o długość trwania negocjacji - to nie jest worek ziemniaków. Dwa, być może sprawa wyjdzie jak będzie bliższa finalizacji. Wszystko jest owiane tajemnicą, bo TF z Cupiałem na czele zawsze tak działają. To nie styl Leśnodorskiego, który o każdym pierdnięciu transferowym informuje na TT, bo gość ma kompleksy i parcie na fame. Poza tym masz fakty, które jednoznacznie wskazują, że coś jest na rzeczy. Brak prezesa, działania dotyczące wewnętrznego długu. Nie twierdzę, że do sprzedaży dojdzie, nie ma się co napalać. Ale teraz można przynajmniej mieć jakąś realną nadzieję, żę wyjdziemy z tego gigantycznego marazmu ostatnich lat. |
no to żeby dolać oliwy do ognia pragnę tylko przypomnieć, że...
http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/36100-z...toja-zydzi.jpg |
Cytat:
|
To już oficjalnie. Szejki jadą na Reymonta 22 by dopiąć szczegółów i rozpocząć konferencję. Info w linku (Aleja Trzech Wieszczy) ;)
https://zapodaj.net/69229d51adca6.jpg.html |
Prawda jest taka, że same warunki na jakich kupiec przejmie klub są już ustalone. Tylko w biznesie, nic nie ma znaczenia dopóki nie podpisze się dokumentów. Jak ktoś powiedział to nie worek ziemniaków na fakturę, tutaj trzeba teraz zrobić masę roboty oraz uzgodnić szczegóły co już jest bardziej robotą dla prawników. Trzeba też pamiętać, że pieniądz lubi ciszę.
|
No to sie zdziwicie.... napisze tylki tyle: rajdówki,giełda.Kumaci skojarza.Dopinane formalnosci,kwestia dwoch tyg.Dobra zmiana.
|
leszku, czyli mówisz ze po raz kolejny pan S wchodzi
czy moze teraz o kapitale że tak powiem schabowego z zasmażaną kapustą? E: Pierdu pierdu ryszard pierdu. |
Michał Sołowow ?
|
Cytat:
|
Orlen, ale raczej w to nie wierze.
|
Dobrze kombinujecie. Kierowca
|
Michał Sołowow?
kolega Davey777 mnie uprzedził. Albo Rafał Sonik |
Byłoby pięknie jakby facet z takim sianem wziął Wiśle. Ale nie ma sie co napalać. Pózniej bedzie płacz jak balonik pęknie i zostaniemy dalej z Cupiałem albo jakimś Citko
|
Czekamy spokojnie.Badzcie dobrej mysli.
|
Chyba jak juz cos to Sonik a nie Solowow.
|
nie podpowiadaj !
ponoc przy ostatniej próbie kupna był za krótki w uszach. Oby on urósł a nie wymagania spadły E: jelsi prawda sa słowa leszka, zamknijmy temat :) dla dobra ogółu |
Ja nie napisze tego wprost,nie chce miec problemow potem.Ale pare osob dobrze kombinuje.Tyle w temacie.
|
Cytat:
dla dobra/niedobra sprawy. Czekamy które internetowe medium pierwsze podchwyci. |
Cytat:
|
Cytat:
Popierasz pomysł a sam zacząłeś dyskusję. Usuń swój post i po kłopocie. |
Zarówno jeden jak i drugi Pan "S" to byłoby coś świetnego dla Wisły (zresztą obaj prywatnie związani ze sobą).
Z pasją, dużymi pieniędzmi (obaj kwalifikują się spokojnie do listy 100 najbogatszych, ale p. Sonik nie chce się tam publicznie pokazywać). Jak napisał szprotson przestańmy może już spekulować, bo zaraz jakiś dziennikarzyna zrobi z tego artykuł i niepotrzebny szum. Zakładając w ogóle, że kolega leszek ma jakieś podstawy ku takim informacjom. @modzi, zgadzam, się usuńcie te posty, bo zaraz się zacznie jakaś fama na TT i szlag wszystko trafi |
Prawie wszystko wypaplałeś a teraz piszesz, że nie powiesz bo jesteś dyskretny hehe . Jeden z wymienionych ma na sumieniu koncertowo rozmontowany Autosan, który poszedł za bezcen w obce ręce. To juz wolę tego passata ze sfalszowanymi certyfikatami i koreańskim długiem
|
|
To już dzisiaj wieczór albo jutro dzielni dziennikarze spłodzą pierwsze świetne artykuły, które następnie przedukują portale internetowe.
Ciekawe czy któryś będzie miał na tyle jaj, żeby napisać, że informację ma z forum Wisły. Najlepsze by było jakby potem wszystko okazało się kolejnym farmazonem. |
panowie, czekamy na pierwsze gazety :)
które pierwsza podchwyci, która która moze knura?:D |
stawiam na zmiętego :D
|
no wez, takiego swojaka strzeli.
ankiete mozna dodac do aktywnego tematu?:> |
No i co się stanie ,jak gazety czy portale napisza o tym że ktoś jest zainteresowany kupnem utytułowanego klubu
i prowadzi na ten temat rozmowy ? |
A np. to ze jesli inwestujesz na giełdzie to moze nie do końca chcesz aby odrazu wszyscy wszem i wobec wiedzieli, ze pakujesz sie w PL piłkę?
Co innego jak takie info pojawia sie jako plota, a co innego jak oficjalnie przedstawiasz je sam z pełnym planem inwestycji, strategii itp. Wiec proponuje usunąć te posty. Moze nie maja nic wspólnego z prawda, ale lepiej dmuchać na zimne. |
Synthos - duża firma z małopolski, reklama w sporcie niszowym jakim są rajdy w PL to trochę mało, więc może MS rzeczywiście chce firmę szerzej rozreklamować... ciekawy kierunek zobaczymy czy to tylko plota czy cos wiecej. Mam nadzieję, że gościu który to napisał cos wie a nie tylko tak strzelał z dupy...
|
Mnie ciekawi, kiedy WSZYSCY!!! na tym forum zrozumieją, że nikt nie wie nic. Qrwa - czy Wy naprawdę wierzycie w dziennikarstwo sportowe w tym kraju. Kto jeszcze czyta PS, Onet, Weszło, WP czy wszystkie inne, mniejsze portale??? Przecież to żarty są. Nie wiem, czy to kwestia wieku, ale każdego dziennikarza (na pewno nie jako jedyny z tego forum) jestem w stanie zmiażdżyć wiedzą nt. wydarzeń bieżących jak i historii futbolu. To co odbywa się od kilku dni (miesięcy, lat ) na tym forum, to nawet żart nie jest. W dupie byłeś, Chuja widziałeś. Tak można WSZYSTKIE komentarze skwitować. ABSOLUTNIE WSZYSTKIE!!! Smutne, że ktoś nabiera się na te newsy z dupy. To, że ktoś z jakąś informacją trafi, nie znaczy, że cokolwiek wie. Im szybciej to zrozumiecie, tym lepiej dla Was. Każdy News nt. przejęcia KLUBU. Transferów do i z KLUBU i wszystkie inne są nic nie wartymi fantazjami pryszczatych młokosów, którzy tworzą swój FEJM. Ogarnijcie się. Please.
|
Cytat:
i nie chodzi tutaj o Legie:) |
Gościu tam wyżej, weź wyluzuj albo złap parę pokemonów, nie pasuje to po co czytasz ☺️
|
Mi tam też nie pasuje. Czytam żeby się pośmiać.
|
To chociaż tyle, szkoda życia by się spinać o taką pierdołę, będzie właściciel to będzie, nie to nie. Przynajmniej coś się dzieje jak piłkarze biegają do tyłu :)
|
leszekpw
Skąd mistrzu masz takie info? Bo raczej wyssane z palca. Każdy pisze, że coś wie, nie powie itd. Zamknijcie ten temat na kilka tygodni, bo tylu bzdur nie da się czytać. |
Nie zamknijcie tylko moderujcie. Temu służy forum, żeby dyskutować.
A chłop będzie miał beke życia jak jakiś portalik albo gazeta popełni artykul na temat jego rewelacji :D |
Cytat:
:D |
Czasami lepiej nie spekulowac niebraz juz transfery przez wypowiedzi na forum nawet upadły. Wiec dla dobra sprawy cichosza w eterze...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl