![]() |
no to biegam do monopola, za mało browarów na mecz kupiłem :D
|
w dogrywce lepszy powinien byc Slask, Lenczyk tyle mowi o wyszkoleniu fizycznym jego zespolu, ale jednak niesmak pozostanie.... takie ogorki z loko :/
Legia - szok, niech tylko nikt nie mowi ze Legia lepiej grala... gazie straszna padaka a Legia jechala ostatnie 25 minut na ambicji... co Maciek z nimi robi na tych zgrupowaniach ze sily maja na 60 minut ? Dobrze komentator powiedzial ze przeciez oni nawet meczu z Zaglebiem nie grali to jakim cudem moga byc tak zmeczeni Legia gratulacje, Slask walczyc! //komorka |
Chyba niezły cyrk dzisiaj był w Warszawie. Przeczytajcie :D
Cytat:
|
Slask tradycyjnie... chyba chlopaki maja placone dopiero wtedy gdy w meczu jest dramaturgia a nie jakies tam gladkie 3:0 i rewanz na 0:0 :D
Fajnie maja kibice Slaska bo wlasnie dla takich przezyc sie kibicuje |
Wszedłem sobie na forum i czytam i widzę, że nie jestem osamotniony. Nie mogę się nadziwić czemu ja ten mecz w Sofii oglądam. Kopanina jak w III lidze, wcześniej już przez kogoś wspominany gość ze szczekaczką. Na marginesie - pierwszy mecz we Wrocławiu można podobnie skomentować, no transmisja była lepsza.. Kuwa je pierd... to masakra jakaś jest. Meczu Legii nie widziałem ale podejrzewam, że bez względu na poziom sportowy przynajmniej stadion plus pewnie jakość transmisji chociaż trochę to rekompensowały.
|
mnie rozbroiła wypowiedz trenera Legii ... gdyby rywal Legii grał w Polskiej lidze, zdobyl by tu mistrzostwo z wielopunktową przewagą ... dziś byliśmy swiadkami jaki fantastyczny to zespół... jeden lepszy od drugiego.Ktos z tej dwójki musiał awansować - padło na Legię.
|
Dwa autobusy jeden z jednej drugi z drugiej strony ;-) Wpuscilbym Cwielonga. Mimo jego slabej skutecznosci ma gosc przyspieszenie i potrafi troche namieszac.
|
Leżą Bułgarzy a bramki jak nie było tak nie ma
|
Noo w końcu zmienili przyśpiewkę bo już się tego słuchać nie dało...
Oby Śląsk coś strzelił bo śmierdzi strasznie Valerengą. |
Ale jaja. Ja pierole, leżą niemal wszyscy w polu karnym, Co za mecz, zero emocji :D
|
Cytat:
Jak zero ? Ja tam cały czas obgryzam paznokcie z emocji czy zdupczy mu się ta szczekaczka czy nie zdupczy? :P |
niestety przejebią, jak się tyle marnuje to nie można wygrać....
|
Ja nie wiem jak ja to oglądam, cóż za katowanie się i wszystkich w koło! Może w karnych przynajmniej padną bramki :D
ps. Chyba mu się spieprzyła ta szczekaczka hip hip hurra |
Bułgarzy są aktualnie zainteresowani tylko tym, żeby się na tym boisku położyć. Jeżeli Śląsk w tak dogodnych warunkach nie strzeli to to będzie komedia.
|
gosc w tej szczekace ma chyba baterie Duracell'a..
|
Nie rozumiem co ten Madej robi na boisku to już lepiej było Ćwielonga wystawić a może by coś szarpnął
|
Cytat:
Jak niby mu się w sumie ta gazeta zwinięta ma zdupczyć? )) Sam mecz jest taki jak łatwo było przewidzieć. Dwie mocno przeciętne drużyny trafiły na siebie. Śląskowi paradoksalnie łatwiej byłoby z mocną drużyną. Postawili by ten autobus, wykopali okopy i może jakaś kontra by wyszła. PS. polecam przejrzeć wątek transferowy - byli tacy którzy chcieli Mili do Wisły... łoko, łoko, łoko, dup, dup , samo samo łoko - kuwaaaaaaaaaa |
jest gdzieś transmisja w necie?
|
Pamiętam taki slogan, drużyny ze wschodu są świetnie przygotowane fizycznie...Początek sezonu, dogrywka i obie drużyny ledwo żyją :D Dobre.
|
|
komu popcorn ? :D
|
I znowu ten beznadziejny doping
|
Cytat:
|
Ile można śpiewać "Łoko Łoko Łoko"? Jak można mieć jedną przyśpiewkę na 120 minut?
PS. Zwycięstwo i dwa remisy dla Polskich drużyn. Nieźle. |
Kapitalne widowisko:rotfl:
|
No i loteriada!! Przynajmniej będą emocje i bramki
|
Karne. Będą bramki!!
Chyba |
cicho !! szczekaczka chyba padla !!
Hurrraaaa a jednak nie padla....kur**aaa..:) |
Cytat:
|
Śląsk będzie frajerem jak odpadnie. Tyle szans...Trening strzelecki panie Lenczyk do upadłego im się należy :P
|
dlaczego Orest cały mecz na łąwce trzymał Gancarczyka albo Cwielonga?
Przy tych snujacych sie Bułgarach jeden albo drugi w dogrywce mieliby hektary wolnej przestrzeni traktorzysci z Vaalerengi sie przypominaja... |
Karne. W końcu będą jakieś emocje. Rzucam pogardę na tego chłopa od szczekaczki. Niech go ktoś z tego stadionu wyniesie :/
|
"- Nie będę długo mówił. Wszystko, co powiedziałem wczoraj, jest aktualne. Nie przegraliśmy z drużyną piłkarską, a z antyfutbolem."
trener Turków o Legii buhehe |
Mila pewnie nie strzeli :)
|
Cytat:
|
ale się rozstrzelali !
|
I broni Kelemen:)
|
broni Kelemen :)
|
po 3 kolejkach karnych 2:3 Madej strzela
po 4 kolejkach karnych 3:4 Pietrasiak strzela |
teraz trzeba strzelic!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl