Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Aktualni pracownicy Wisły Kraków: prezes, marketing... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7417)

Elefant 16.02.2013 14:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gypsy (Post 1299019)
@Elefant teraz to już się czepiasz, kolego. Naprawdę cię to tak interesuje jak Bednarz się ubrał na jakiś sparing? Bądźmy poważni.

Ekhm,to taka ironia była.:-)

Jakbym miał się czepiać to bez trudu znajde 1234 inne powody.

tedyy 18.02.2013 12:01

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_belchatowie/

Jeżeli już szuka usprawiedliwienia to na ławę z nim

KOMINEK 18.02.2013 12:23

A Sergiej to prezes szef marketing czy może skaut ?

tedyy 18.02.2013 12:32

wg mnie to tylko tu się w obecnej formie nadaje

arti 18.02.2013 12:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tedyy (Post 1299437)
wg mnie to tylko tu się w obecnej formie nadaje

chyba do prania koszulek i noszenia piłek.
Niestety podobnie jak praktycznie wszyscy pozostali...:-/

wolfy 18.02.2013 23:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1298909)
Kapka chyba nie wytrzymał...

No cóż, na sucho ciężko to się ogląda.

Wiem coś o tym...

cfa 19.02.2013 07:18

Z tego co wiem ta osoba która trenowała bramkarzy kiedy Sergiej i wczesniej Mariusz byli w formie, została zwolniona bo ktoś skrócił jej nazwisko.

szprotson 19.02.2013 10:13

teraz trenerem jest Primel. Wcześniej był Grzesiu Kurdziel który ma bardzo dobry warsztat, no ale był w Sosnowcu który kupował mecze.

aNouc 20.02.2013 18:16

Dla przykładu, jak niskim kosztem mozna zmontowac robiace wrazenie wideo
http://www.youtube.com/watch?v=AZFEGrIIyYE

wolfy 05.03.2013 15:44

Ave Bednarz!
Od początku wiadomo było, że trzy pierwsze mecze zadecydują o celach, jakie będzie miała drużyna w tym sezonie (czy rozpaczliwie bronimy się przed degradacją oraz czy będziemy mieli szanse zaistnieć w Pucharze Polski). Z powodu kontuzji straciliśmy najpierw Gargułę, potem Kosowskiego. Ale spoko panowie - przecież jest Sarki!

A nie, sorry, nie ma go. Załatwia wizę.

Nie grał od roku, ale jak miał szansę wskoczyć do składu to go akurat w kraju nie było. Że zacytuję poetę: "A to feler - westchnął Seler".

Koleś pojawił się na testach u nas już w grudniu, był na obu obozach, no ale kto by pamiętał o takich sprawach jak zgłoszenie go?

Mam pytanie do psychofanów Łysego sabotażysty - i co wy ....a na to? Bo według mnie to już nawet nie są kpiny...

borys 05.03.2013 15:52

Nie, to jest przyszłość Wisły... niestety. No ale od przyszłego sezonu tu ma być ameryka przecież.

lazy 05.03.2013 15:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1302279)
Ave Bednarz!
Od początku wiadomo było, że trzy pierwsze mecze zadecydują o celach, jakie będzie miał drużyna w tym sezonie (czy rozpaczliwie bronimy się przed degradacją oraz czy będziemy mieli szanse zaistnieć w Pucharze Polski). Z powodu kontuzji straciliśmy najpierw Gargułę, potem Kosowskiego. Ale spoko panowie - przecież jest Sarki!

A nie, sorry, nie ma go. Załatwia wizę.

Nie grał od roku, ale jak miał szansę wskoczyć do składu to go akurat w kraju nie było. Że zacytuję poetę: "A to feler - westchnął Seler".

Koleś pojawił się na testach u nas już w grudniu, był na obu obozach, no ale kto by pamiętał o takich sprawach jak zgłoszenie go.

Mam pytanie do psychofanów Łysego sabotażysty - i co wy ....a na to? Bo według mnie to już nawet nie są kpiny...

Dokładnie o tym chciałem napisać. Gość prawie 2 miesiące spędził na zgrupowaniach a temat z wizą wychodzi gdy zaczynamy ligę?
W konsekwencji nie ma go w składzie na 2 najważniejsze mecze rundy wiosennej.

A i jeszcze jedno. Jakiekolwiek miał postawione cele Pan Syndyk, to i tak powinien drużynie zapewnić co najmniej 1 piłkarza umiejącego trafić piłką do bramki. Za to mamy Sikorskiego...

borys 05.03.2013 16:14

Jacek nabiera ponownie pokory. Czepiacie się.

silver03 05.03.2013 17:05

Jak dla mnie to sprawa Sarkiego jest przejawem najwyższego kunsztu taktycznego Bednarza. Spójrzcie na to z tej strony, chłopak zakontraktowany jest ponoć na pół roku, łysy jest na tyle kumaty, że wie iż ten transfer na 95% okaże się niewypałem, co więc robi... przedłuża załatwianie chłopakowi wizy czy innych tam certyfikatów, w momencie niewypału ogłasza, że ten świetny gracz nie miał czasu na zaaklimatyzowanie się w zespole z powodu przeciągającej się sprawy z wizą, dodając do tego niewiarygodną presje związaną z walką o utrzymanie nie mógł on w pełni rozwinąć swych skrzydeł, a co za tym idzie... na podstawie wiary w jego umiejętności przedłuża się z chłopem kontrakt o kolejny rok. Chłop ma na chleb, Bednarz nie musi szukać nowego zawodnika, kibice wciąż wierzą, że jest on drugim Meliksonem... jest super.

szprotson 05.03.2013 18:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1302293)
Jak dla mnie to sprawa Sarkiego jest przejawem najwyższego kunsztu taktycznego Bednarza. Spójrzcie na to z tej strony, chłopak zakontraktowany jest ponoć na pół roku, łysy jest na tyle kumaty, że wie iż ten transfer w 95% okaże się niewypałem, co więc robi... przedłuża załatwianie chłopakowi wizy czy innych tam certyfikatów, w momencie niewypału ogłasza, że ten świetny gracz nie miał czasu na zaaklimatyzowanie się w zespole z powodu przeciągającej się sprawy z wizą, dodając do tego niewiarygodną presje związaną z walką o utrzymanie nie mógł on w pełni rozwinąć swych skrzydeł, a co za tym idzie... na podstawie wiary w jego umiejętności przedłuża się z chłopem kontrakt o kolejny rok. Chłop ma na chleb, Bednarz nie musi szukać nowego zawodnika, kibice wciąż wierzą, że jest on drugim Meliksonem... jest super.

skoro ten transfer na 95% okaże sie niewypałem dlaczego trener Kulawik sie na niego zgodził?Wg. Ciebie zapewne Bednarz podrobił podpis Kulawika.
p.s. Te wolne lewicowe środy to tez pomysł Bednarza.
Dziura ozonowa i ceny benzyny również.

wolfy 05.03.2013 18:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1302308)
skoro ten transfer na 95% okaże sie niewypałem dlaczego trener Kulawik sie na niego zgodził?Wg. Ciebie zapewne Bednarz podrobił podpis Kulawika.
p.s. Te wolne lewicowe środy to tez pomysł Bednarza.
Dziura ozonowa i ceny benzyny również.

A odniesiesz się do meritum sprawy, czy może jedyną formą obrony "fachowca" Jacusia B. jest odwracanie uwagi od jego oczywistej niekompetencji?
Specjalnie mnie to zresztą nie dziwi. Merytoryczna obrona działań Jacusia - no, nie bardzo jest się o co zaczepić.

No właśnie, ale skoro poruszyłeś ten temat: dlaczego Kulawik się na niego zgodził? Miał przecież tak szeroki wybór: bierze "Selera", albo sam zakłada korki i getry. To też dowód kompetencji naszego p.o.

Ale na nic się zdał ten zgniły kompromis po to tylko, żeby skompletować kadrę. Jacuś zapomniał zgłosić zawodnika. Wizy? Kto by myślał o takich pierdołach, Łysa Pała była w Turcji na wakacjach. To i tak, że nie wziął sprzętu do nurkowania(?).
No i pech chciał - akurat przyszły kontuzje. No przecież nie wina Jacka! "Kula" winien. Pewnie źle ich przygotował, w końcu "Kosa" i "Guła" to okazy zdrowia...

P.S. Ale tak ogólnie, to próba zwalania winy na Kulawika za ewidentne kompromitacje Bednarza...
Brawo.

EDIT: Żeby już zamknąć temat:
Doprowadzają mnie do szewskiej pasji ludzie tacy jak Ty, próbujący udowodniać, że głównym problemem Wisły jest Kulawik. Tak jak zaraz po przyjściu Łysej Piątej Kolumny był nim Moskal.

Jacuś ściąga najgorszego w lidze "napastnika" który od roku nie strzelił gola? Tani jest (a jaki miał być do cha Wacława, skoro nikt go nie chciał?!), a poza tym ambitny i na pewno się u nas odblokuje (taki ....).
Łysol ściąga najgorszego lewego obrońcę ligi? Luzik, zaraz później rozwiązuje z nim umowę. Acha, muszę wspominać, że zostajemy bez lewego obrońcy?
Bednarz ściąga za gotówkę Quioto, o którym można jedynie napisać tyle, że chyba nie do końca ma wszystko poukładane (i nie chodzi tylko o zdeptanie zawodnika Polonii)? Ot, pomyłka, zdarza się najlepszym.

No i wisienka na torcie - Jacuś kontraktuje kolesia, który nie gra w piłkę od roku. "Odbuduje się" - twierdzą eksperci. Jest tylko jeden problem. Zapomina go na czas zarejestrować...

Wisła, mimo zmieniających się trenerów gra beznadziejnie (ale i tak widać poprawę), nie strzela goli.
Kto jest winien? Kulawik.

:help:

EDIT: Nie, nie mogłem się powstrzymać: kto zadecydował o wsadzeniu "Kuli" na minę i pozostawieniu go na pozycji trenera? P. o.

Watts 15.03.2013 14:32

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rudni_grafika/

Cytat:

Wisła Kraków poszukuje pracownika na stanowisko grafika. Swoje zgłoszenia można przesyłać do dnia 24 marca włącznie.

westersyl 15.03.2013 15:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Watts (Post 1303721)

Chęć utworzenia takiego stanowiska to bardzo pozytywna informacja. Cieszą również wysokie wymagania.Na pewno od przyjścia pana Kozioła poprawie uległo przedstawianie Wisły w mediach. Pogłoski na temat "ofensywy" marketingowej to chyba nie żart. Cieszy, że klub zamierza zrobić postęp na tym polu.

Dariook 16.03.2013 06:03

Jeśli zatrudnienie studenta z ogłoszenia nazywasz ofensywą marketingową, to nie mam więcej pytań. Tak z ciekawości zapytam, a kto będzie decydował o wyborze tego pracownika? Jacek Bednarz? czy może inny znany grafik?

Revolver 16.03.2013 14:38

Oczywiście praca na zasadzie wolontariatu, bez umowy. Głównym zadaniem grafika będzie dolepianie włosów Bednarzowi w Photoshop'ie.

westersyl 16.03.2013 17:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1303819)
Jeśli zatrudnienie studenta z ogłoszenia nazywasz ofensywą marketingową, to nie mam więcej pytań.

Piszesz tylko po to żeby się do czegoś przyczepić bo nie rozumiem sensu Twojego postu. Umieszczenie w nim nazwiska Bednarz idealnie wkleja się w to co dzieję się na tym forum. (Wnioskuje, że już obwiniasz Bednarza za dokonanie przyszłego wyboru bo inaczej nie potrafię tego zinterpretować.

Jeśli byłby to nawet ktoś po studiach czy w trakcie czy ma to jakie kol wiek znaczenie ? Chyba, że wyobrażasz sobie w te pracy gościa po 50.... w końcu doświadczony.

lazy 25.03.2013 12:55

http://wisla-krakow.przegladsportowy...331,1,727.html

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jacek Bednarz
Każdy ma prawo wybrać własną drogę. Czekaj, Brud, Chrapek, Nalepa, Uryga, Szewczyk czy Stolarski - skąd oni się wzięli? Mogą być wkrótce najważniejszymi postaciami Wisły. Nam się wmawia, że nie stawiamy na młodzież, bo nie mamy akademii. Mamy własny pomysł, w którym ma się liczyć efekt, a nie efekciarstwo. Za jakiś czas ocenimy, kto miał rację.

RATUNKU!!! Brud???!!?
Cały ten wywiad pokazuje że gość nie ma ŻADNEJ koncepcji zarządzania klubem.

wolfy 25.03.2013 16:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lazy (Post 1305072)
http://wisla-krakow.przegladsportowy...331,1,727.html

RATUNKU!!! Brud???!!?
Cały ten wywiad pokazuje że gość nie ma ŻADNEJ koncepcji zarządzania klubem.

Najpóźniej za rok pierwsza liga. Chyba że ktoś wreszcie "uśpi" Bednarza...

kha1 29.03.2013 15:41

Wiecie coś więcej o tych zwolnieniach? Niezłe jaja!
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...rzataczki.html

BlurgH 29.03.2013 16:27

Jeśli takie zwolnienia dochodzą do skutku, to czarno widzę funkcjonowanie naszego klubu w warunkach sportu zawodowego - grupka prezesów, którzy nie bardzo znają się na piłce, trochę sztabu szkoleniowego, a piłkarze będą w ramach kar dyscyplinarnych sprzątać mopami szatnie i na bieżąco aktualizować stan magazynów ;)
Wybaczcie ironię w Wielki Piątek...

tofik 29.03.2013 17:04

Kadra zarządzająca jest zbyt rozbudowana, po co ich tylu utrzymywac,skoro i tak Cupiał zrobi po swojemu.
Ale nie, lepiej szaraków wywalać. Niedługo będą oszczędzać na wodzie, prądzie i papierze toaletowym.

domin_czyzyny 29.03.2013 17:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 1305655)
Kadra zarządzająca jest zbyt rozbudowana, po co ich tylu utrzymywac,skoro i tak Cupiał zrobi po swojemu.
Ale nie, lepiej szaraków wywalać. Niedługo będą oszczędzać na wodzie, prądzie i papierze toaletowym.

Na wodzie, prądzie i papierze oszczędzają od conajmniej półtorej roku ...
Naprawdę zle wyglada ta "chęć Cupiala" odbudowy potęgi Wisły.

Pensje dla tych ludzi to tygodniowe kieszonkowe Cupiala na wino. Nie powinno sie ruszać ludzi z marketingu i biura prasowego, jesli mamy cos zdziałać na tym polu. Chyba, ze źle pracowali, ale przecież sam Kozioł mówi ze moze ich znów zatrudnia w przyszłości.

Obłęd, gdzie tutaj moze być mowa o budowie porządnego zaplecza. Cupial naprawdę powoli zachowuje sie jak "golas" Irek Król.

aNouc 29.03.2013 17:30

A co ma wspolnego sprzataczka czy gosc piszacy relacje tekstowa z meczu do budowania potęgi?

zwolnili kgoos z biura prasowego? no to skonczy sie relacja z meczow i dobrze, wszyscy na stadion :)

domin_czyzyny 29.03.2013 17:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aNouc (Post 1305664)
A co ma wspolnego sprzataczka czy gosc piszacy relacje tekstowa z meczu do budowania potęgi?

zwolnili kgoos z biura prasowego? no to skonczy sie relacja z meczow i dobrze, wszyscy na stadion :)

Oczywiście, ze nie ma nic bezpośrednio. Ale jak nie maja kasy na sprzątaczki, marketing czy biuro prasowe to jak beda mieć na porządne zaplecze dla naszych drużyn, dobrych trenerów, itp.

Marketing jest ważny jesli chcemy ten stadion zapełnić.

A tak btw, zapełnić stadiony mogą te podwyżki cen w canalu + ;) oby!

Jakubus 29.03.2013 17:48

Wiadomo kogo zwolnili?

mitmichael 29.03.2013 17:55

No to piekny prezent ludziom na swieta sprawili, nie ma co

hunter 29.03.2013 18:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aNouc (Post 1305664)

Bez przesady.

Strona klubowa jest wizytówką klubu i jej sprawne prowadzenie jest mocnym punktem marketingowym. Prawdę mówiąc to nie bardzo wiem o co chodzi w tym, że wywala się osoby z ekipy prowadzącej (moim zdaniem) najlepszą oficjalną stronę klubową obok strony Legii.

Najwyraźniej burdel trwa w najlepsze.

Grisza1 29.03.2013 18:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hunter (Post 1305671)

Strona klubowa jest wizytówką klubu i jej sprawne prowadzenie jest mocnym punktem marketingowym. Prawdę mówiąc to nie bardzo wiem o co chodzi w tym, że wywala się osoby z ekipy prowadzącej (moim zdaniem) najlepszą oficjalną stronę klubową obok strony Legii.

Święte słowa hunter. Szacunek dla tych, którzy odchodzą, a wkładali swoje serducho, czas i pasję w jej tworzenie.

westersyl 29.03.2013 19:01

Wstrzymałbym się z neagtywnymi komentarzami na temat tego newsu między innymi dlatego, że za mało w nim konkretów. Nie jestem żadną wyrocznią, jednak spędzam przed monitem x czasu dziennie, ukończyłem szkołę związaną z reklamą, interesuje się w miarę tym kto co robi wśród klubów ekstraklasy ze szczególnym naciskiem na aspekty np video, przeglądam strony i widzę co i w jaki sposób jest zorganizowane. Nie żebym robi to jakoś regularnie ale mam orientacje w tym temacie i uważam, że jesteśmy delikatnie mówiąc w dupie. Kolega hunter mi wybaczy ale naprawdę porównanie naszej strony do strony Legii zarówno jeśli chodzi o aspekt wizualny oraz jeśli chodzi o prowadzenie jakiś dupereli jest nie na miejscu. Naprawdę nas wyprzedzają. Nie oceniam dlaczego i kto jest winny temu.

News na wisłaportal na pewno emocjonalny, robienie awantury z tego, że ktoś od relacji live został zwolniony ? Czy to nie śmieszne ? Czy ktoś w ogóle czyta taką relacje ? Wiem że zaraz ktoś mi wyskoczy z tekstem " Ja czytam" ...tylko ile jest takich osób i dla ilu się nią prowadzi ? Żyjemy w świecie gdzie każdy potrafi użyć google i znaleść sobie mecz na żywo. Forumowiczów, którzy nie kojarzą storn typu soccerlive czy meczyki.pl można policzyć na pałacach jednej ręki.

Uważam, że zmiany są potrzebne. Kwestia tylko w jakiej formie i czy wywracanie wszystkiego do góry nogami jest potrzebne.
Chyba większość zna mój skromy kanał na YT nie chcę żeby zabrzmiało to w ten sposób, że to upoważnia mnie do oceniania innych, teraz jest lepiej jeśli chodzi o jakieś nagrania ale np wcześniej gdy np szukałem jakiś ciekawych nagrań to podbierałem od Jaga TV, czy Legia TV z ich wizyt na R22 i patrzyłem z zazdrością na to. Nadal jesteśmy za nimi.

Z ręką na sercu co wam tak naprawdę podoba się w pracy biura prasowego ? Na pewno nie powiem złego słowa np na zdjęcia na stronie ale ciężko doszukać się czegoś więcej. Nie wiem w ile osób jest prowadzana taka strona ale chyba jedna "ogarnięta" w zupełności wystarczy.
Jeśli chodzi o promocje to zauważyłem, że jak większość fajnych akcji była zorganizowana to z pomocą SKWK.

Lukasz 29.03.2013 19:20

Wisła zwalnia i spłaca długi
PS:
http://wisla-krakow.przegladsportowy...780,1,727.html

Cytat:
Zostały już wypłacone wszystkie zaległe pensje za rok 2012. W kwietniu zostaną też zlikwidowane ostatnie tegoroczne zaległości.

kha1 29.03.2013 19:51

Ja akurat tego nie pojmuję i tak. Jak już ktoś napisał "niezły prezent na święta". Można się było z tym wstrzymać. Magazynier i sprzątaczki to znając polskie realia ŁĄCZNIE jakieś 3-7 tysięcy. Czy naprawdę warto mieć brudne korytarze albo kartony na środku sali? Czy nie można było poprosić 10 piłkarzy o obniżkę po kilkaset złotych? Nigdy nie pojmowałem takich decyzji i nic nie przekona mnie do tego, że mają one dobry wpływ na klub i pracę w nim.

A kanał Facebook ma ostatni wpis z 24 marca. Przecież to absolutnie żenujące...

KoPer 29.03.2013 23:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez westersyl (Post 1305673)
Wstrzymałbym się z neagtywnymi komentarzami na temat tego newsu między innymi dlatego, że za mało w nim konkretów. Nie jestem żadną wyrocznią, jednak spędzam przed monitem x czasu dziennie, ukończyłem szkołę związaną z reklamą, interesuje się w miarę tym kto co robi wśród klubów ekstraklasy ze szczególnym naciskiem na aspekty np video, przeglądam strony i widzę co i w jaki sposób jest zorganizowane. Nie żebym robi to jakoś regularnie ale mam orientacje w tym temacie i uważam, że jesteśmy delikatnie mówiąc w dupie. Kolega hunter mi wybaczy ale naprawdę porównanie naszej strony do strony Legii zarówno jeśli chodzi o aspekt wizualny oraz jeśli chodzi o prowadzenie jakiś dupereli jest nie na miejscu. Naprawdę nas wyprzedzają. Nie oceniam dlaczego i kto jest winny temu.

News na wisłaportal na pewno emocjonalny, robienie awantury z tego, że ktoś od relacji live został zwolniony ? Czy to nie śmieszne ? Czy ktoś w ogóle czyta taką relacje ? Wiem że zaraz ktoś mi wyskoczy z tekstem " Ja czytam" ...tylko ile jest takich osób i dla ilu się nią prowadzi ? Żyjemy w świecie gdzie każdy potrafi użyć google i znaleść sobie mecz na żywo. Forumowiczów, którzy nie kojarzą storn typu soccerlive czy meczyki.pl można policzyć na pałacach jednej ręki.

Uważam, że zmiany są potrzebne. Kwestia tylko w jakiej formie i czy wywracanie wszystkiego do góry nogami jest potrzebne.
Chyba większość zna mój skromy kanał na YT nie chcę żeby zabrzmiało to w ten sposób, że to upoważnia mnie do oceniania innych, teraz jest lepiej jeśli chodzi o jakieś nagrania ale np wcześniej gdy np szukałem jakiś ciekawych nagrań to podbierałem od Jaga TV, czy Legia TV z ich wizyt na R22 i patrzyłem z zazdrością na to. Nadal jesteśmy za nimi.

Z ręką na sercu co wam tak naprawdę podoba się w pracy biura prasowego ? Na pewno nie powiem złego słowa np na zdjęcia na stronie ale ciężko doszukać się czegoś więcej. Nie wiem w ile osób jest prowadzana taka strona ale chyba jedna "ogarnięta" w zupełności wystarczy.
Jeśli chodzi o promocje to zauważyłem, że jak większość fajnych akcji była zorganizowana to z pomocą SKWK.

Poziom filmów, któŸe były robione to jedno. Chodzi o to, że teraz nawet tych średnich filmików nie będzie miał kto robić... Umówmy się, ale Biuro Prasowe, które ma się opierać na rzeczniku i fotoreporterze to kpina. Strona Legii jest świetna. Materiały też. Tylko jak tam wejdziesz do Biura Prasowego to masz kilkanaście osób w pomieszczeniu wyposażonym elektroniką po uszy. A u nas siedzą w tym okrąglaku, którego wszyscy najchętniej by się pozbyli... Wyobrażam sobie to teraz tak, że Ochalik będzie pisał newsy, fotograf zdjęcia a stażystki ogarną jakieś pomeczowe wywiady. I nic więcej nie będzie... Przykre trochę ale cóż... Jesli woli się zwolnić kilka osób Bogu ducha winne a ściągać 3 bramkarza w trakcie 6 miesięcy to sorry...

danpe_ 30.03.2013 10:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez westersyl
News na wisłaportal na pewno emocjonalny, robienie awantury z tego, że ktoś od relacji live został zwolniony ? Czy to nie śmieszne ? Czy ktoś w ogóle czyta taką relacje ? Wiem że zaraz ktoś mi wyskoczy z tekstem " Ja czytam" ...tylko ile jest takich osób i dla ilu się nią prowadzi ? Żyjemy w świecie gdzie każdy potrafi użyć google i znaleść sobie mecz na żywo.

Znaleźć panie śmieszny znawco.

Nie każdy ma możliwość w momencie meczu być na stadionie np na wyjeździe, czy też u siebie - z różnych powodów.
Wielokrotnie korzystałem z takich relacji tekstowych, cieszą się one wbrew pozorom dużą popularnością.
Wystarczy będąc gdzieś poza Krakowem mieć ze sobą komórkę, albo laptopa i kartę sim.
Mało tego - znam osoby, które nawet w domu mając jakiś kiepski internet radiowy nie mogą sobie pozwolić na płynne oglądanie meczu na soccerlive.

Więc nie krytykuj tak kategorycznie, nie jesteś aninieomylny, ani wszechwiedzący!

Co do meritum - zwolnili osiem osób, może wzamian przyjmą kolejnych czterech prezesów i dyrektorów.

westersyl 30.03.2013 11:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KoPer (Post 1305701)
Poziom filmów, któŸe były robione to jedno. Chodzi o to, że teraz nawet tych średnich filmików nie będzie miał kto robić... Umówmy się, ale Biuro Prasowe, które ma się opierać na rzeczniku i fotoreporterze to kpina. Strona Legii jest świetna. Materiały też. Tylko jak tam wejdziesz do Biura Prasowego to masz kilkanaście osób w pomieszczeniu wyposażonym elektroniką po uszy. A u nas siedzą w tym okrąglaku, którego wszyscy najchętniej by się pozbyli... Wyobrażam sobie to teraz tak, że Ochalik będzie pisał newsy, fotograf zdjęcia a stażystki ogarną jakieś pomeczowe wywiady. I nic więcej nie będzie... Przykre trochę ale cóż... Jesli woli się zwolnić kilka osób Bogu ducha winne a ściągać 3 bramkarza w trakcie 6 miesięcy to sorry...

Jeśli to jest tak zrobione jak napisałem i z tego co kolega wyżej napisał nie ma nawet kto FB obsługiwa to świadczy o tym że to jest kompletnie przeprowadzone bez głowy.

Cytat:

śmieszny znawco.
Cytat:

Więc nie krytykuj tak kategorycznie, nie jesteś aninieomylny, ani wszechwiedzący!
Nie musisz mnie atakować, te uszczypliwości są nie potrzebne, nie chodzi mi np o to, że osoba przeprowadzająca relacje jest nie potrzeba. Tylko o samą kategorię newsu gdzie przez chwilę poczułem się jakby to relacja live była czyms naprawdę istotnym. Trafia do mnie argument taki, że nie ma kto pochodzić z kamerą, czy nie ma kto obsłużyć facebooka, czy porozmawiać z piłkarzem.

Chciałbym aby wszystko było w Wiśle na absolutnym topie, a nie tylko było. Z drugiej strony jak ma nie być nic to przecież logiczne, że chciałbym aby było co kol wiek. Rozumiem że praca w Wiśle jest związana z wieloma trudnościami.

KoPer 30.03.2013 12:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez westersyl (Post 1305720)
Jeśli to jest tak zrobione jak napisałem i z tego co kolega wyżej napisał nie ma nawet kto FB obsługiwa to świadczy o tym że to jest kompletnie przeprowadzone bez głowy.

Niestety tak jest... A tak naprawdę wystarczyłoby troche chęci no i oczywiśćie nakład finansowy aby fajnie to pracowało. Wiadomo, że kasa jest ważna ale najważniejszy jest kapitał ludzki czego jesteś najlepszym przykładem patrząc na Twoją robotę z filmikami...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:34.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl