![]() |
ooo, cześć Pio, mój ulubiony Bracie Wiślaku:lol: :D Podzielisz się jajeczniczką?:D:lol:
|
Barthez, może szwedzki stół?
|
a co masz do zaproponowania?:P
|
http://www.zzdpawlowice.pl/palac/foto/imprezy/04.jpg
w sumie nic specjalnego :lol: |
pfff... tyle to na przystawkę:lol:
|
Kupił już ktoś asortyment na sylwestra? W tym wypadku pytam o stronę świetlno- wybuchową :P
|
Cytat:
|
Ja natomiast nie mam zajawek świetlno-wybuchowych, dlatego fajerków nie zakupuję ;)
|
Cytat:
tak Tiramisu - nagle zostałam alkoholiczką i to porzuconą... normalnie ciężko mi z tym ... :lol: co do fajerwer - właśnie byłam dziś żeby coś zakupić, ale wybór mnie zabił a potem to samo zrobiły ceny...... strasznie to drogie! no ale bez tego ni ma sylwestra :D |
Cytat:
ożesz w morde.... śniadanko jak się patrzy, to tylko dla Ciebie czy masz sporawą rodzinkę ... :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
Ni_Ma, to jedynie pokazówka :D |
ej no co Wy mówicie przecież fajerwerki nadają wyjatkowości tej nocy...
Muszą być! Tylko troche drogie są - może lepiej liczyc że pozostała część towarzystwa zakupi?? :D |
Cytat:
Zresztą co raz bardziej dzień 31.12 wydaje mi się bardziej zwyczajny i powszedni - jak każdy inny zwykły dzień w roku ;) |
Ja z takiego właśnie założenia wychodzę, że inni ludzie zakupią. Problem, jak ktoś czuje przyjemność nie w oglądaniu, tylko podpalaniu :)
|
ja mialam taką refleksję po sylwestrze zeszłorocznym - normalna impreza jak kazda inna... Tylko szampana się więcej opiłam no i te fajerwerki o 24... nawet śniegu nie było...
Kumpel mówi że to z wiekiem tak się robi... cholera źle... :) ja w sumie planuje Rynek zaliczyć to tam pokaz będzie pewnie megafajny - bo przyjemnośc czerpię tylko z oglądania. Podpalać się boje.. |
Cytat:
Jeśli krakowski to pod względem fajerwerków była rok temu mega..chujnia :foch: 5 minut i do tego takiego dziadostwa, że... |
dlatego 29lutego trzeba świętować, a nie zwykłego sylwka :D
i też zdecydowanie wolę oglądać niż podpalać ;) BTW: jakieś noworoczne postanowienia? |
Wrocławski :) znaczy się rodzimy :)
w tamtym roku pod wzgledem fajerwerk nie zawiedli mam nadzieję ze w tym roku będzie podobnie - głownie po to tam sie wybieramy :) |
Na rynku krakowskim mogą strzelać tylko wyrzutniami i szelkami z małą średnicą, bo się podobno sukiennice sypią... Więc pokaz będzie jak zawsze słaby.
|
Ja już sam zakup traktuję jako rozrywkę :P Potem doglądanie tego, oglądanie, nawet mierzenie i ważenie!
Ale to dewiacja taka już! A potem pif paf ^! ^!^ |
Cytat:
|
Przed.
Pierwsze ważenie "na rękę" odbywa się w sklepie, im cięższe tym lepsze (przeważnie), potem jak się nudzi to w domu (w zeszłym roku tak robiłem). :P Żeby zrobić poradnik: 1) Nie kupujcie rakiet- drogie i szmatławe 2) tzw. "Bezpieczne fajerwerki" firmy He.. są drogie i nie opłaca się ich kupować, jest dużo lepszych i tańczych 3) Najbardziej efektowne są wyrzutnie czy baterie (takie klocki z rurami) 4) W lidlu są dobre fajerwerki, w innych wspomniane bezpieczne :/ Miłej zabawy! |
Boże ludzie... Nie kupujcie tych całych fajerwerków. To strata kasy i tylko krzywda może się zdarzyć. Ktoś na pewno będzie puszczał więc będziecie mieli na co patrzeć :)
|
Cytat:
|
W ogóle ceny fajerwerków dość tragiczne - nie wiem jak się kształtowały w innych latach, bo mnie to nigdy nie interesowało, ale moim zdaniem, zdecydowanie przesadzają
|
ja podpisuje sie w tym co powiedzial devios czuje radosc w odpalaniu tego ;)
|
Autoryzowanych? Czyli firmowych?
Lidl sprowadza głównie od Śmieszka, Krakowska bardzo dobra firma. Polecam. Różne są tam cenowo. Kiedyś, jeszcze w Geancie były bardzo dobre bo Jorge, teraz Real i Hestia :/ Jest sklep przy Dobrego Pasterza, lecz droższe niestety :D:D Ogólnie ceny walnięte dają, trzeba szukać perełek, żeby dobrze wyjść. |
podobnie. Baterie - takie lepsze (pow 30 strzałów) to spokojnie ponad 100zł. A i rakiety też przegięcie - wlasnie w wspomnianym lidlu komplet rakiet 60 zł... z czego pewnie 40% nie wystrzeli.. (mieliśmy tak w zeszłym roku!)
więc.. Postałam, postałam, popatrzyłam, przeliczyłam na szampany i poszłam. :D DrewniaQ widze że sie na tym znasz! Jakiś pokaz dla Luźnego może? :) |
Cytat:
Na codzień przeliczam na piwa, albo na vodkę i w tym właśnie widzę wyjątkowość sylwestra...zresztą od nowego roku abstynencja :D ...taka z umiarem oczywiście ;) |
Opłaca się z Lidla Kobre :P Kiedyś była taka bateria: Stalowy Jakuza za 40 zł i była największą.
Jak będę już milionerem, zakładając sieć cukierni, wykupie cały asortyment ze sklepów i będzie strzelanie .. zacznę o 0:01 w sylwestra i skończę o 11:59 w nowy rok! |
Cytat:
to jakies postanowienie noworoczne? :) DrewniaQ ja będę obserwować Twoja karierę !!! I przypomnę się w odpowiednim czasie z tym pokazem ;) a jak juz kupisz pierwszą cukiernię to moge zaprojektowac Ci wnętrze :) |
Będę pamiętał! :)
|
To jedno z postanowień :)
|
Cytat:
Najpierw alkoholiczką czy najpierw porzuconą? ;P Postanowienia,,, A i owszem :D. I to dość poważne. Nie pochwalę się, bo się nie nadają na forum publiczne :P. |
Cytat:
mam nadzieje ze poltora litra wystarczy mi na sylwka :) |
Cytat:
ja jeszcze nie próbowałem ,jak coś to opisz efekt :D |
Cytat:
Jeśli chodzi o sztuczne ognie z pewnością NIE ZAPOMNĘ ! :> |
Nie dajcie się zwieść! To tylko nieudolna walka o nowe rangi nad avatar :P
|
Tiramisu... żartowałam przecież :) całe życie jestem blondynką równiez mentalną i nauczyłam się z tego zartować :) czasem obrażam się dla żartu - także luzik :)
No widzisz najpierw posądzono mnie o akloholizm a potem rzucono... ech faceci, normalnie nie dogodzisz ;) Ja tez postanowienia owszem mam. Ale tak jakby co roku te same bo mi ich realizacja nie bardzo wychodzi... ale się staram a to się liczy!!:D Kamil jak to "zielona wrózka" w wersji limitowanej - 80% to ok półtora litra wystarczy :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl