![]() |
wie ktoś może jaki wynik meczu środowego siatkówki włoskiej CUNEO - MONTICHIARI (5 MECZ) ?
EDIT: wielkie dzięki! |
Cytat:
pozdrawiam |
No właśnie sam nie wiem co sądzić o tym meczu. Ja chyba postawię 1 za 50zł bądź hadicap za troszkę mniej
A tak sobie dzisiaj jeszcze na weekend patrzyłem i wiem że Polskiej ligi się nie stawia ale ciekawa stawka na Górnik u siebie który dla mnie jest więcej niż pewniakiem:) |
Ja postawiłem na awans hamburgera dzisiaj + jeszcze kilka meczy, jak wejdzie to napisze :P
Dobry kurs jest na jutrzejszy mecz cracovia - śląsk . |
Ooo tego meczu to na pewno nie będę stawiał bo to prawie jak mecz Bayern - Barcelona hehe
|
Mista 92 zaczynałem 8 lat temu grać za 2zł :D bo jeszcze się uczyłem i kasy nie było , od jakiegoś roku zacząłem grać za grube pieniądze ale nie aż takie grube jak wczoraj tylko do 800zł przeważnie .Każdą wiekszą postawioną kasę powyżej 1 tysiąca stawiam z kuponów wygranych i uzbieranych a nie z własnej kieszeni (chociaż też się tak parę razy zdarzało ).
Wrzś - dokładnie zainwestowane pieniądze w tą wygraną jak i grę to 300zł tydzień temu przed weekendem i cały czas grałem i powiększałem (dlatego napisałem że taki zysk wysoki Łączny ) :) od siebie z kieszeni na grę dałem 300zł i to z wcześniejszej wygranej :D Później wkleję kupony weekendowe jak i wczorajszy jeśli ktoś by chciał :) Pozdro poźniej coś pomyśle nad typami. |
siemka ja dzisaj dałem :
manchester city -hambrug sv 2 dynamo kijów-psg x2 za 4.75 bo tyle miałem na koncie do wygrania 31.63 :) |
Co do Man City-Hamburg Sv 2 to trochu ryzyko,City pewnie od poczatku pojdzie do przodu..A hsv nie ma dwoch podstawowych obroncow w tym meczu,wiec moze byc ciekawie tam.
Ja gram tutaj over 2,5 i mam nadzieje,ze siadzie... |
Dynamo Kijów na x2 to nie jest dobry pomysl - dynamo w lidze ma praktycznie juz wystarczajaca przewage na mistrza a w pucharze uefa bedzie chcialo zaistniec a PSG na odwrot - w lidze wciaz walczy o najwyzsze cele i mysle ze skupi sie na lidze wiec gralbym tutaj czyste 1
|
ale mnie Washington roz...ał w nocy;/ sprawdził się czarny scenariusz pod tytułem:"Henrik Lundqvist staje na głowie i broni więcej niż powinien"... Waszyngton na dobrą sprawę mógł rozstrzygnąć mecz w pierwszej tercji oddając olbrzymią liczbę strzałów,jednak szwed bronił jak w transie.
licze że dziś się odkuję na: Detroit Red Wings San Jose Sharks i myślę nad jakąś opcją na mecz Boston - Montreal |
Oglądałem 2 pierwsze tercje i rzeczywiście skurczybyk wyczyniał cuda w tej bramce.I tak wd mnie Capitals by to wygrali gdyby nie ten straszny błąd zaraz po strzeleniu gola na 1-0.
Jednak myslę ze w następnym meczu juz dadzą rade;) |
Cytat:
Po Twojej analizie zrezygnowałem z KZ na NYR, ale że Theodore przepuścił to uderzenie Gomeza i na 3-1 to lekka przesada... Dziś Detroit San Jose Boston strzelcy Zetterberg i myślę nad Marleu, ale coś mnie powsztrzymuje(jak co to wsadzę Wisłę ) Rocco_1906 dla mnie Boston - Montreal śmierdzi wręcz over 5.5 |
moj na dzis:
Dynamo K - PSG 1 kurs 1,86 Helsinborg - Hammarby 1 kurs 1,67 |
tez myślałem żeby zagrać na overa(Boston) i tylko mnie przekonałeś żeby to zagrać:)
ze strzelców dałem na jednym kuponie Kovaleva z Montrealu i Datsyuka z Detroit.Zetterberg tez powinien coś trafić.Taki Sedin wczoraj np. nie zawiódł:) a co do Marleau to kurcze ciężko mi to ocenić.Niby kapitan i najlepszy strzelac SJS jednak w ostatnich meczach sezonu zasadniczego praktycznie nie trafiał i teraz pytanie jest jak bardzo SJS odpuszczali te mecze i oszczedzali najlepszych?? a Waszyngton będę dalej grać tak jak i Ovce na strzelców:) wybitny niefart w nocy i tyle |
Właśnie powiem Ci, żeby się przekonać zagrałem sobie w NHL 09 specjalnie Detroit - Columbus i wszystko grałem na Dastyuka, który nawet jak Jakcets wycofali bramkarza nic nie strzelił, za To Henryk walnął i problem rozwiązany ;P
Postawiłbym na Hossę, ale nie przyjmują na niego w Totolotku. No Caps przegrali wczoraj zdecydowanym niefartem, za to Penguinsi nie dali nic pograć Flyersom. Myślałem nad 3 kwartami, ale to już mega ryzyko jest. 1 kupon będzie Boston Detroit San Jose Zetterberg Marleu v Wisła 2. Boston over v Boston Detroit hmm może tyle? albo SJ KZ |
patrzyłem teraz na strzelców w fortunie i tam oferta jest bardzo bogata:) ale Hossy tez nie ma.czyzby jakas kontuzja?? nie wiem.
najwazniejsze zeby jakichś cudów nie było to będzie dobrze Twój kupon 2. wygląda bardzo ciekawie na prawde.Powinno siąść niezależnie czy z SJS czy bez |
A ja takie coś na weekend posłałem:
Salzburg - Mattersburg 1 Huelva - Real M. 2 Arka - Wisła 2 Kurs: 3.71 Aston Villa - West Ham 1 Celtic - Aberdeen 1 FC Zurich - Sion 1 Jagiellonia - Ruch Ch. 1 Kurs: 5.25 |
Cytat:
Tam oferta odnośnie NHL jest bardzo spora, a jeśli chodzi o strzelców to już w ogóle ;) Z Detroit nie zagra tylko Draper i prawdopodobnie Cleary czyli 4 lineup, no i Lilja z defensmenów jest kontuzjowany A "więc dla mnie mocne 1" No, bez cudów dziś w nocy. Wszystko przed czasem |
a tak na szybko: Dowalą nam włosi w hokeja za chwile?? bo nie wiem czy inwestować w makaronów czy nie
|
Cytat:
Jeśli jesteś patriotą to zostań przy NHL ;D |
Cytat:
P.S Czy kase z wygranego kuponu sts,moge odebrac tylko w tym punkcie,gdzie go zawarlem ? |
Cytat:
a co to za kłopot skoro wygrana jest? ;) |
opłaciło sie zagrać na makaronów:) choć bardzo szkoda naszych chłopaków którzy w pierwszej tercji rozgrywali kapitalne zawody.pozniej braklo sil,pojawily sie bledy i bylo po zawodach.
teraz czas na nocke i hokej na najwyzszym poziomie |
Cytat:
jaki ostatecznie kupon? Stawiasz to ov 5,5 bo ja go jednak nie dałem. ale dziwne jest to MLB |
sam wiesz że w bukmacherce nie ma sentymentów.
zagram tego overa:) za 20zeta. i handi na Detroit,że wygrają minimum dwiema bramkami |
Ja dzisiaj przypadkowo zahaczyłem o STS i postawiłem za 2zł:
Man. - Ham.(będzie czerwona kartka) - 4,15 Udi. - Brema (będzie rzut karny) - 3,80 Dynamo K. - PSG (1 gol) - 1,45 Kurs ogólny: 22,87 Wygrana: 41,20:) |
Jezeli chodzi o jutro to na pewno idzie :
Schalke 04-Cottbus 1 1.38 Piast-Legia 02 1.17 Ako:1,45 Co uwazacie o Jastrzebie-Skra 2 1,65 ? |
Co powiecie na :
FC Brugge - Mons 1 Broendby - Sonderjylland 1 Alkmaar - Vitesse 1 FC Zurich - Sion 1 Kurs : 2,5 Edit : w takim razie bez Salzburga. |
Kamikaze:Ja bym tej Cracovi nie ruszal kompletnie....
WislakNH,sam bede gral podobnie ale: Slazburg-Mattersburg tez mialem grac,po czym popatrzylem na ich oficjalna i : " Injury news: seven players injured, two doubtful, two back in training. Kovac and Aufhauser have returned to the squad, but Boussaidi and Nelisse remain doubts. Definitely out of Saturday’s match are: Bodnar, Gustafsson, Leitgeb, Meyer, Jezek, Ochs and Pitak. Due to the long injury list youngster Martin Matos has been added to the first team squad." Takze za taki kurs sie wstrzymam moze,Az i Broendby na bank bede gral :) |
a mógłby ktoś ze znawców NHL podać jakieś dobre typy na noc z soboty na niedzielę? może być do prostego albo do systemu:)
|
Cytat:
|
rocco a jakiś strzelców bramek? bo ja kiedyś miałem przez pomyłkę z czeskiej strzelców to na 4 trafiłem 3 nie mając żadnego pojęcia o nich:)
a jak myślisz dać na Washington,Detroit,Boston w meczach a na Chicago jako zwycięzce na wypadek dogrywki? albo że bramki strzelą Jokinen,Hossa oraz Gomez? |
na sobote na 100% gram na Ovechkina.
myślę też nad Kovalevem z Montrealu;w pierwszym meczu z Bostonem nie zawiódł i strzelił. z Detroit największe szanse na bramki ma Zetterberg a w Chicago show zrobił Havlat(2gole w pierwszym meczu).Tam oprócz Havlata jeszcze Toews lubi coś czasem strzelić :) edit:w Bostonie Kessel strzela sporo bramek. edit2:WSH,DET i BOS to jest bardzo dobra opcja na kupon.Chicago nie ruszam. Gomeza bym nie ruszał.Ekipa Capitals w drugim meczu prawdopodobnie nie skorzysta z usług dotychczasowego bramkarza Jose Theodore i wystawi rosyjskiego mlodziezowca Varlamova:) z reszta kto by to nie byl to gorszy od theodore'a byc nie moze:D Hosse mozna sprobowac. Jokinen to trzeci strzelec w calgary... wyzej stoja akcje Iginli i Cammaleriego.krotko mowiac trudny wybor |
no to daje Hossa,Oveckin,Zetterberg,Toews strzelą a drugi kupon na mecze WSH DET i BOS jak coś to pretensji nie będę mieć :)
edit:a z piłki na jutro daje: Brondby 1 Okocimski 1 Follo 1 (3 norweska,zauważyłem że tam jest mało niespodzianek) Bate Borisov 1 Rhyl 1 Górnik 1 Real 2 Rapid W 2 i podzielę to na 2 kupony |
ja sie na na Dacjuku własnie przejechalem wiec mam focha niego:P
z Bostonu jak bym kogos gral to Kessela lub Rydera edit: Życzę powodzenia :) |
Cytat:
To zagram na pierwszy kupon. A 2 kupon : Altach - Rapid W. 2 Huelva - Real M. 2 Kurs : 2,74 |
Mam nadzieje Rocco_1906, że nie zawiodłeś się na ov 5.5 ba Bostonie ;)
ech mi zawalilo San Jose, bylem pewien, że ich porażki w końcówce były oszczedzaniem kluczowych graczy a Hiller mial wczoraj dzień konia w Anaheim broniac jak w transie. Dla mnie pewne sa Detroit Boston i Vancouver, moze Pingwiny(choc to mniej prawdopodobne) a ze strzelcow teraz na 1000000000% wypali Oveckhin. Z Detroit dałbym Hossę albo Hudlera, strasznie szalał, w Fortunie bym stawiał na Chare gdyby co ;P Dzis w NHL dam Pittsburgh i Vancouver bez żadnego kombinowania Pozdrawiam |
no nie zawiodłem:) i handi na Red Wings też weszło.
na expekcie wypatrzyłem kurs 2,55 na zwyciestwo Capitals handicapem(-1,5) i bardzo mnie to kusi szczerze mówiąc |
Cytat:
ej Rocco_1906 powiedz ze wjedzie dzis Pittsburgh i Vancouver |
nie powiem Ci,że wejdzie bo zapeszę... chcialbym wierzyc ze limit niespodzianek został w tamtych dwóch meczach wyczerpany.no i ja bym sobie jeszcze NJD życzył;] i gola Crosbyego i Daniela Sedina hehe.
cza czekac do rana.. do 3razy sztuka z tym play offem |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl