![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzisiaj wreszcie Duda taki, jaki powinien być w każdej rozmowie z Bredzisławem pewny siebie, ożywiony, przekonujący, kontrujący pomówienia i bzdury. Szczególnie udała mu się kontra w kwestii konwencji rzekomo antyprzemocowej. Bredzisław wyprowadzony z równowagi co było widoczne choćby w mówieniu na wdechu, częstym i głośnym przełykaniu śliny czy w mowie końcowej kiedy po bułgarsku ruchem głowy przeczył swoim słowom.
W moim przekonaniu dzisiaj zdecydowanie wygrał Duda! |
W przeciwieństwie do ostatniej debaty ta niestety była dużo slabsza...
Po prostu slaba i taka monotonna a czasem wręcz o niczym... Ciezko ja jakos sensownie podsumować... Może polacze obie i podsumuje tak ze Bronek jest jednak lacznie wygral.. |
Komor 0-4 Duda.
|
Cytat:
|
Nie przywiązuję większej wagi do debat i myślę że większość osób decyzję ma już podjętą.
Ale dzisiaj Bredzisław naprawdę wypadł bardzo, bardzo załośnie. Duda wyciągnął wnioski z niedzieli. Swoją drogą to nie wiem, jak miałki trzeba mieć umysł, żeby kupować te gadki o średniowieczu...Czego Duda może ludziom zabronić? Oby coś się zaczęło zmieniać w niedzielę! |
Wolisz przyjąć 1500 chrześcijan, czy 2000 ciapatych? Nie ta liga "gołąbku".
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zresztą, ja to mam w dupie. Żaden nie potępił Gila za machloje w Warszawie, żaden nie obiecał wysłać go do łagru - żaden głosu ode mnie nie otrzyma. Amen
|
Moim zdaniem lepszy byl Komorowski. Odpowiadal spokojnie, najczęsciej spójnie a czasem i sensownie. Duda trzymał sie swojego scenariusza szytwno i zaczynal sie troche gubic jak debata schodzila zaplanowanej linii. Duda tez sprawial wrazenie zdenerwowanego i zestresowanego.
PS W niedziele nie bede glosowac |
Nie jestem Twoim "ziomeczkiem". Takimi zwrotami tylko się pogrążasz. Ciapatość to stan (braku) umysłu, podobnie jak chrześcijaństwo. Staropolska gościnność, mówi to Panu coś? Co z Ciebie za chrześcijanin, który nie poda wody spragnionym, nie nakarmi głodnych? Wolę przyjąć pod swój dach nawet i Cyganów niż ciapatą zarazę, która ma w "świętej" księdze jihad, dla którego jestem niewierny i ma mnie zajeebać.
|
Cytat:
|
Jako zwolennik Dudy jestem bardzo zadowolony po dzisiejszej debacie. O ile ta wcześniejsza była nie najlepsza w wykonaniu Dudy (przez co Bredzisław nabrał wiatru w żagle), to dzisiaj wypunktował Bronka wysoko, Dla wyborców przekaz jest jasny albo zmiana oczekiwana przez Polaków albo kolejne 5 lat mroku Postkomunistycznego, który dobije nas finansowo i psychicznie. Wybór należy do nas.
|
Cytat:
Tak się wstydzić swoich barw:rotfl: |
http://static.300polityka.pl/media/2...g_7743_360.png
Sztandar! Wyprowadzić! .... Czyli gorący kartofel odrzucić. I to najlepsze podsumowanie rządów Platformy |
Nie wiem czy oglądaliście te rozmowy PO i PiS po debacie ta drobniutka kobitka z PiSu pozamiatała tych ze sztabu PBK :D
|
Cytat:
to będzie hit internetu , wyprowadzenie urbanoplatfusianej flagi :D |
|
Ein folk, ein reich, ein fuhrer, ein partei.
|
Cytat:
Najlepsze było jak pan Prezydent kazał przeprosić :D |
Pierwszej debaty nie widziałem. Dziś wyraźnie lepszy Duda. Komorowski miotał się po jakichś gównach, Duda mógł go jeszcze bardziej wypunktować, zwłaszcza w chwili gdy Komor zarzucił mu koleżeństwo z zamaskowaną chuliganką.
Jutro Duda kończy kampanię wiecem na Rynku Głównym, o 21:40. |
Niezle pan Duda wypadl, energicznie i naturalnie (przynajmniej w transmisji radiowej), a jak na polityka, ktory chyba od nie dawna na ’swieczniku’ to bardzo dobrze. Debata fajniejsza (ogolnie) od poprzedniej.
|
Właśnie oglądnąłem powtórkę. Niebo i ziemia w porównaniu z poprzednią. Duda w pierwszej debacie po prostu był za grzeczny, aczkolwiek w tej drugiej jednak brakowało mi takiej trochę bezczelności i uszczypliwosci- a można było.
Duda nie wypadł jakoś super rewelacyjnie, ale za to Komorowski został zgnojony- i taka sytuacja mi się bardzo podoba :) |
https://pbs.twimg.com/media/CFkEjB6WIAASGlj.jpg:large
Jeśli chcecie doprowadzić do upadku tej partii arogantów, nieuków, łgarzy i hochsztaplerów. Jeśli chcecie, aby wymowa tego symbolicznego zdjęcia spełniła się w rzeczywistości. Jeśli chcecie tego tak mocno jak ja, to w niedzielę nie ma innego wyjścia tylko trzeba iść na wybory i postawić krzyżyk przy nazwisku Duda. To będzie pierwszy krok. Kamyczek, który poruszy lawinę. |
Platforma jest między nogami Moniki Olejnik:-D
|
Było coś o Rusaku, WSI itp.?
|
Duda zaorał Komorowskiego choć mógł go nawet zmasakrować tylko czekałem jak przy sugestiach Komora o zamaskowanych kolegach wyjedzie z podpalaczem budki Sienkiewiczem ,a w sprawie minimalnych pensji pojedzie z Bieńkowską ("co za idiota pracuje za 6 tyś). Tylko Onet coś tam bredzi o swojej sondzie w której po debacie wygrał Komor, na RMF-ie podali że ich sondaż to 70 do 30 % dla Dudy. Mam nadzieje że nikt wątpliwości nie ma i w niedziele Bronek pakuje walizki a kumple z WSI pomogą mu wynosić.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl