![]() |
Cupial Wisły nie sprzeda jemu ciągle się marzy LM . Jak Telefonika się przebudzi to pewnie kolejny atak będzie:lol:
|
Najlepiej było by połączyć siły Cupiał + Wojciechowski.
:-) |
Dlaczego skreslacie z gory Wojciechowskiego? Ma kase, moze bedzie sypac wiecej od Cupiala, splaci dlugi. Moze zmadrzal, wie lepiej o co chodzi niz ostatnio. Dajmy mu szanse.... jak Dariuszowi W.
|
Cytat:
|
Cupiał gdyby Chciał to pewnie by wszedł do tej Ligi Mistrzów w poprzednich latach, ale zawsze coś nie zagrało ... Gdyby dołożył kilka baniek na rozsądne budowanie druzyny za 2-3 lata a nie kupowanie graczy ze szrotu to pewnie by to LM miał dawno.
|
Cytat:
Niech spi*rdala jak najdalej od nas. Jakiś durny wywiad sprzed miesiąca i w kółko to samo pieprzenie. |
Jak dla mnie Wojcechowski mógłby zainwestować w Wisłę, ale pod warunkiem, że nie będzie miał pakietu większościowego. Nie ufam temu kolesiowi i nie wiem na jakiej podstawie niektórzy z Was to robią. Bo powiedział, że w Polonii popełnił dużo błędów i sporo się nauczył? W gazetach to sobie może gadać.
|
Cytat:
|
Jeśli chodzi mu o promocję swojej firmy to niech działa jako sponsor - koszulki, bandy na stadionie, rozwiazań kilka się znajdzie. Jak będzie sie fajnie układał współpraca niech wykupi od bossa z 20-30 % by mieć realny udział w funkcjonowanie klubu i dalej promowałby swoją firmę.
Wydaje mi się, że to nie JW doprowadził do tego Polonie to tego, gdzie jest teraz a Król. Działał kontrowersyjnie, zostawił ją w trudnej sytuacji, ale to Król wbił gwóźdź do trumny. |
Cytat:
Dziś może wrzucić sporą kasę, jutro jeszcze większą, a za dwa lata wszystko zabierze, bo okaże się, że lepiej jest prowadzić agencję modelek dla szejków |
Ja to lekko ironicznie napisalem. .... w dupe Wojciechowskiemu, wiadomo. Dziwi mnie tylko, ze on jest skreslany z gory a jak ktos nie jest, delikatnie mowiac, za zatrudnieniem Wdowczyka to od razu gownoburza bo odpierdzial swoje, ze trzeba mu dac szanse itp itd.
|
ani Telefonika tego nie zdementowała, ani JW Construction...żadna ze stron...jedynie Wisła jakiś czas temu zdementowała takie informacje ale Wisła nie jest tutaj stroną Nikt z Wisły nie prowadził i nie bedzie prowadzić zadnych rozmów, bo to nie jest w gesti/kompetencjach osób ktore w Wisla Kraków pracują...
|
^^ Tylko zapewne przed sprzedażą do samego klubu przyjdą ludzie by poznać jego strukturę, stan finansów i wiele innych rzeczy. Więc ciężko by takie coś odbyło się bez wiedzy zarządu Wisły.
|
Cytat:
Już raz Wisła zdementowała JW. tyle w temacie... pewnie chodzi o tereny TF wokoł stadionu |
Te tereny mają swoje przeznaczenie w planie zagospodarowania.
Nie można tam postawić byle czego. Tylko hotele i drobne obiekty handlowe. Plan zagospodarowania z 2008 roku dla np. terenów TS, a więc sąsiadujących mówi: Cytat:
Ciekaw jestem, co by tam JW mógł wymyślić |
No właśnie o te hotele chodzi.
|
Można chcieć lub nie JW jak Cupial będzie chciał sprzedać Wisłę to sprzeda.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli wierzyć doniesieniom prasowym czy nawet pismom Cupiał te tereny sprzedał. Raz Dwa, skan ! Cytat:
|
Cytat:
A co do porównania, nie jest drętwe, a po prostu chu.jowe. Jak 3/4 wrzutek Patrysia ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Chyba, że jest jak piszesz i TFF je wydzierżawiło ? |
Pomyliłem się chyba... skojarzyły mi się tereny TS.
Chodzi o działki 179/2 179/4 179/5? Bo z sąsiadką zamieniono na tereny przy Kablu działkę 179/6 (dawny miejski stadion lekkoatletyczny, później należący do Cracovii. W 2004 roku tereny te pozyskała Tele-Fonika na zasadzie wymiany za tereny ówczesnego klubu KS Kabel. ) |
^^ A to nie jest tak, że teren dawnego stadionu lekkoatletycznego to jedno a tereny w MPZP przeznaczone pod działalność hotelową to drugie?
|
Czyli zdaje się rozwiązana zagadka skąd Wisła nagle znalazła parę zlotych na zaległości na koniec roku ?
|
Gdzieś czytałem, że BC, ale nie chciało mi się w to wierzyć.
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Napewno taka: KGHM Polska Miedź podpisał z Tele-Fonika Kable warunkową umowę na sprzedaż walcówki miedzianej w latach 2016-2018 z opcją przedłużenia na okres kolejnych 2 lat, o szacowanej wartości 3,91-4,25 mld zł w ciągu pierwszych trzech lat.
Ale z czegoś kable muszą robić,ale to też oznacza ze zamienia są. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl