![]() |
Ile można powtarzać? Nie wiadomo.
Na razie przy budowie wnętrza trybuny nie dzieje się nic, nie ma nawet przetargu na to. Polimexowi tych prac też nie zlecono, inaczej by już działali. Spodziewałbym się otwarcia go nie wcześniej niż w czerwcu i to też pod warunkiem, że w ogóle zaczną jego budowę. Inaczej może nie być dostępny przez długie lata. |
jestem troche nie w temacie co nie tak z starym sketorem D
|
pustka w środku ...
|
Cytat:
Wiesz, mnie np. stać na bilet za 50 zł, ba stać mnie na bilet za 100 zł i więcej, lat też już mam więcej niż bym chciał mieć ale nie o to tu chyba chodzi żeby się licytować. Ok, na Legii kupili karnety ale szybciutko się od tej Legii odwrócą jak im się coś nie spodoba ( wyniki? ). Ci za 20 zł pewnie za to będą chodzić nawet na 2 ligę. Każdy kibic jest ważny - z różnych powodów ale jednak tak samo. Trzeba znaleźć miejsce dla wszystkich na tym stadionie - dla takich którzy chcą stać i dla takich którzy chcą siedzieć. Jak będzie cały stadion oddany obawiam się że miejsca będzie aż nad to. Póki co musimy wszyscy żyć w symbiozie i tyle. Cieszmy się wspólnie tym co mamy. Stadion z zewnątrz jest jaki jest ale w środku robi wrażenie. Co do widoczności na dolnej części nowej trybuny - ja siedziałem na E15 rząd 15 i osobiście jestem zadowolony. Górna część jest jeszcze lepsza. O to chyba chodzi. Dobrze widać, ekstra akustyka a my zamiast się cieszyć tym że nie musimy tułać się po wioskach licytujemy się tym kto jak ma kibicować. Wolałbym żebyśmy wspólnie zastanawiali się jakimi środkami zmusić miasto do poprawy tego co jeszcze należy poprawić na naszym stadionie bo jest tego chyba ciągle niemało. Oddadzą cały stadion, młyn wróci do siebie, ci co chcą siedzieć pewnie wylądują na starej AB, tacy jak ja którzy nie chcą siedzieć, chcą dopingować czynnie ale nie idą do młyna pewnie zostaną na C i wszyscy będą zadowoleni. |
Cytat:
|
Kraków: nowe stadiony, podziemia Rynku, kładka przez Wisłę - Majchrowski walczy o głosy wyborcze
"...Potwierdza to socjolog prof. Zbignie Nęcki. - Ludzie mają myślenie krótkoterminowe, a pamięć jeszcze krótszą. Lud zapomni, czemu inwestycje się ciągnęły, czemu nie zostały oddane w terminie i ile na nie wydano - mówi naukowiec. Sztandarową inwestycją prezydenta miał być stadion Wisły Kraków. I był, dopóki mieliśmy szansę na Euro 2012. Ta prysła jak bańka mydlana. Równocześnie zaczęły się problemy. Błędy w projekcie, opóźnienia, a co gorsza regularnie trzeba było do Wisełki dokładać. Stadion miał być w lipcu, będzie w listopadzie. Powstaje pytanie na ile prawdą jest, że "Wisła rządzi w Krakowie", na ile w wyborach będą liczyć się głosy kibiców? I czy na pewno zagłosują oni na "nie"dla Majchrowskiego. Stadion w końcu zostanie oddany, a w środku nie wygląda najgorzej. Fakt, że szary beton z zewnątrz straszy dzieci w Parku Jordana, ale one przecież nie głosują. Wydaje się, że prezydent, aby poprawić swoje notowania powinien sknocić stadion Cracovii, a nie Wisły. Na pierwszym mieści się przecież 15 tys. wyborców, a na drugim ponad dwa razy więcej. Tymczasem budowa obiektu przy ulicy Kałuży poszła bezbłędnie. "Nigdy nie zejdziemy na psy" wymknęło się prezydentowi na noworocznym treningu "Pasów". Prorocze słowa? " http://www.krakow.naszemiasto.pl/art...?kategoria=663 |
Cytat:
|
Cytat:
PS. Wydaje mi się że kolejna osobo która tu wejdzie i zapyta o stan prac na byłym D powinna dostać jakieś ostrzeżenie bo to już są jaja... |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Pare slow
widocznosc bardzo dobra, wchodzilem na E21 i zadnych problemow nie było, przy okazji sprawdzialem widocznosc z roznych miejsc i mozna powiedziec ze idac do naroznikow z srodka nie ma znaczenia dla widocznosci na mecz, co jest plusem. Widok na wawel bezcenny, choc rzucalo w oczy niedokonczone to i owo, czy plot na samej gorze. A i jescze jedno... telebim jest :D hehe oto dowód... ]:-> (patrz zalacznik http://www30.patrz.pl/u/f/10/70/75/1070758.jpg swoja droga, fajnie by bylo, gdyby tam faktycznie byl telebim |
Coz, troche sie pobawilem z jednym zdjeciem, wg mnie tak na koniec powinna wygladac trybuna wschodnia
http://img823.imageshack.us/img823/9350/nowatrybuna.jpg Jesli chodzi o beton przed skyboxami i pietrami, nakleilbym (tak jak na Legii) badz pomalowal na czerwony, w tym przed skyboxami dlabym Białe Gwiazdy powyzej kazdego znaku. Jesli chodzi o telebim, to na srodku do ogladania, a po bokach loga druzyn i wynik |
kilka kosmetycznych zmian a trybuna prezentuje się dużo lepiej a przede wszystkim bardziej estetycznie
|
Pomalowac jeszcze ten beton co wystaje z nad murawy,szczegolnie na C i G,ale jak widac wyzej tez na E, i stadion prezentuje sie zdecydowanie lepiej!
|
Beton na piętrze zostanie zapełniony reklamami tak jak jest (na Lechu). Ten beton co jest przed skyboxami może być wykorzystany na reklamę firm które wynajmą dany skyboox (tak jest po drugiej stronie Błoń)
|
ten beton co wylali wokół boiska..nie wiem co co tyle krzyku.
jak dla mnie rewelacja. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie, skasujcie z tego wirtualnego telebimu wynik i logo sąsiadki zza błoń. Nie musimy się chyba tak dowartościowywać.. W końcu i bez takich zabaw, Wisełka rządzi w Krakowie.
Wg mnie bardzo fajnie ten beton na czerwono wygląda. Ale na pewno trzeba by zrezygnować z białych gwiazd na nim. Biała Gwiazda jest jedna i znajduje się na trybunie za bramką. Stadion to nie choinka. |
Cytat:
|
To ja zwrócę uwagę na spory problem otóż: przyjechałem na motorze co wg mnie jest najlepszym rozwiązaniem aby uniknąć korków przed jak i po spotkaniu. Byłem bardzo ciekawy jak ochrona zachowa się gdy zobaczy że próbuję wejść z kaskiem na mecz. Przecież nie mogłem go zostawić na motorze, musiałem go mieć przy sobie. I .. niestety okazało się to czego się spodziewałem. Organizatorzy nie byli przygotowani na taką okoliczność. po przejściu bramek na E kazano mi się wrócić bo ponoć jest jakiś depozyt na sektorze obok (powiedzieli który sektor ale nie pamiętam). Nie wracałem poradziłem sobie w inny sposób (buźka dla Pani z baru) ale uważam że tego typu depozyt rzeczy MUSI być na każdym sektorze nie tylko na jednym.
|
Cytat:
dokladnie,a na tym sie nie skonczylo, tyle ze moje jest blizsze prawdy, porownujac ilosc punktow i miejsca w tabeli:) Jesli chodzi o te gwiazdki, no zamiast tego logo Wisly moga wsadzic, tak jak jest to zrobione na Legii miedzy pietrami z logiem jakos nie przeszkadza .. |
Depozyt jest przy sektorze G. Dla osób z innych sektorów rozwiązanie strasznie niepraktyczne, co potwierdza Italiano vero.
|
Z takimi kibicami,potrzebujemy europejskich pucharów i porządnej gry.Wrażenia niesamowite!
|
Cytat:
|
Ja bym poruszył inną kwestię: oświetlenie
Wydaje mi się,że jest słabe...Wiadomo na stadionie jest jasno,wszystko widać ale jak obejrzałem skrót meczu,czy chociażby fotki to jest ciemno. Sądziłem,że będzie to wyglądać o wiele lepiej w TV ale niestety. I tu pytania do PiotraG lub kogoś kto będzie wiedział: Czy to jest już pełna moc oświetlenia? I czy trybuny będą bardziej oświetlone,bo w transmisji były ciemne... |
Kwestia oświetlenia jest wałkowana co 3 - 5 stron tego tematu.
W mojej opinii dobrze jest jak jest, na stadionie nikomu to nie przeszkadza, a w TV robi wrażenie mrocznego stadionu. A mrok kojarzy się raczej ze strachem, niewiedzą co się kryje, a jak kibice Wisły z tego mroku rykną, to czyż to nie wygląda efektownie? Nie potęguje magii stadionu przy Reymonta 22? |
Cytat:
|
czy w ogole bedzie wlaczona kamerka 4 i 5?
|
Sory jeśli było, ale niech mi ktoś to wytłumaczy bo zaczyna mnie to denerwować.... Po co u nas są fosy przed trbunami, skoro na np. legi, lechu, cracovii i arce nie ma fos...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl