![]() |
meczu nie będzie raczej w niedzielę :)
|
dlaczego? wg ekstraklasy.org będzie w niedziele o 17 http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.org/0,94698.html , a na oficjalnej pisze że od środy sprzedaż biletów.
|
Bo ma być pogrzeb pary prezydenckiej na Wawelu
|
gdzie w MS Office 2010 mozna ustawic ze domyslną czcionka jest TNR i rozmiar 12 ?
|
nie moge sciagac z rapidshara, po kliknieciu freeuser nie odlicza sie czas do sciagania, nie ma tez informacji o przeciazeniu, wyczyscilem cistateczka histore itd
jak to naprawic??? |
http://rapidshare.com/files/35475016...PL.part13.rar_
to co wyskakuje oznacza że ten link nie działa i nic się nie da zrobić ? |
Plik został usunięty ze względu na naruszenie praw autorskich.
Zapraszają na rapidgames w celu kupienia gry :] |
wczoraj podczas pracy z programem nero zamiast kliknąc "szybkie usuwanie nośnika" pomyliłem się i dałem całkowite usuwanie nośnika RW po czym skapnąłem się w trakcie jego usuwania o co chodzi i od razu po paru sekundach zresetowałem kompa. dzisiaj włączam komputer i mam na dole obok zegara bezpieczne usuwanie sprzętu wchodzę w nie a tam nazwa mojego nośnika RW chcę dać zatrzymaj ale wyskakuje komunikat "nie można zatrzymać urządzenia WDC...w tej chwili.spróbuj zatrzymać urządzenie potem" i moje pytanie czy to będzie miało jakiś wpływ na pracę napędu czy nie ? bo z tego co widzę płytki normalnie czyta ?!
|
Cytat:
|
Potrzebuje informacji czy w związku z pogrzebem w Krakowie kluby na rynku w sobotę będą pozamykane?
|
Cytat:
|
komu źle chodzi zegar?
u mnie jest 15:02 a nie 15:20 |
Mam pytanie chodzi mi o te blaszki z Inpost jak, będę sprzedawał na allegro to mogę pożegnać się z kontem?
|
PILNE!!! Czy zabierają mi zniżki z PZU, jeżeli pokrywam koszty naprawy samochodu (po wypadku) z AC?
|
Cytat:
|
Cytat:
To chyba wszystkim już od jakiegoś czasu, o 18 minut spieszy. |
Moglibyście polecić jakieś słuchawki do mp3 itd nauszne (takie duże), bez mikrofonu ofc.
|
Jest jakaś stronka z dźwiękami typu wybuch, pisk opon itd? Do gry flash potrzebuje. Coś jak istock dla grafiki.
|
Cytat:
http://www.heroturko.org/sound/sound...s-library.html nie, wiem czy te linki działają |
Nie ma ktoś przypadkiem jakichś przydatnych zdań uniwersalnych do rozprawki z ang? ;) Tylko nie chodzi mi o takie jak w google znajduje, tylko jakieś fajne zdania, stwierdzenia :)
|
Cytat:
|
Panowie na szybkości. Ktoś spotkał się w jakimś sklepie w Krakowie z męskim szlafrokiem, ale takim dłuższym do ziemii, powiedzmy taki ,,wykozaczony" :p Ma to być prezent. Zależy mi na czasie. Z góry dzięki.
|
Jak mam wi fi na telefonie to jezeli nie ma hasła na jakiś router i jest on w pobliżu to mogę się połączyć?
Można zaaktualizować mapy dla Noki (E52) przez normalnego neta, nie wap? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jakie polecacie sklepy w Krakowie ze sprzętem górskim? Szczególnie chodzi mi o buty trekkingowe ;)
I jeśli już się ktoś zna na takowym obuwiu to jaką firmę/model butów mógłby polecić? |
Potrzebuję 5 określeń na człowieka dobrze wychowanego - nie chodzi mi tu o takie zwroty jak kulturalny czy grzeczny, tylko takie "dziwne" + co one tak na prawdę oznaczają. Bardzo proszę o pomoc...Szukałem po internecie godzinami ale nic ciekawego nie znalazłem...może ktoś ma jakiś taki słownik?
|
Cytat:
|
Cytat:
Do tego w pttk jest Hi Mountain i cos jeszcze. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl