![]() |
Cytat:
|
Mam zamiar pojechać do Krakowa na weekend niedługo. I szukam jakiegoś hotelu blisko centrum, taniego ale na poziomie. Co polecacie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja mam neostradę i śmiga mi jak rakieta. Jak zwykle.Tyle że mam tą 10Mb/s.
|
Znacie może stronę, na której znajdę aktualną listę prezydentów (i najlepiej również premierów) jak największej liczby państw?
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_s...%C4%85d%C3%B3w |
Dzięki ogromne, nie wiem jak tego nie zauważyłem na wiki.
|
skoro temat REPRA to pozwolę sobie zadać pytanie odnośnie imprezy Euro 2012. Mówione było jakiś czas temu w TV i prasie - w jakich miastach w PL odbędą się mecze grupowe z udziałem Polski.
Nasza repra miała grać bodaj we Wro, Wawie i Poznaniu ( co do pyr to nie jest pewien, bo może to był Gdańsk ). Co nie zmienia faktu, że na pewno we Wro i w Wawie mają być 2/3 meczy grupowej fazy. Tymczasem zaglądam sobie na harmonogram imprezy na stronie eufy i widzę: http://pl.uefa.com/MultimediaFiles/D...2_DOWNLOAD.pdf 2 mecze w stolicy i jeden we Wrocławiu. Czy ja coś przeoczyłem ? Zabrali jeden mecz pyrom / gdańszczanom na korzyść stolicy ? |
Witam. zna ktoś dobrą firmę co organizuje kolonie i maja niskie ceny??
|
Czy ktoś wie na jakim kanale na cyfrze + mogę obejżec SUPEWBOWL? Nie mam N-ki, a zdaje sięże tylko tam jest polska transmisja. W zeszłym roku oglądałem na jakimś niemieckim kanale. Jeśli ktoświe, to proszę podajcie nr programu na c+. Dzięki!
Ok Znalazłem - podobno na ARD będzie, po szwabsku trzeba będzie oglądać, chyba że ktoś ma inne jeszcze kanały - aha, i na polsat cyfrowy na Polsat sport extra, ale i tak nie mam :) |
@nbp - z tego co kojarzę od początku było mówione że będziemy grać w Warszawie i Wrocławiu, tylko w tych miastach mieliśmy grać.
|
Orientuje się ktoś w jakich cenach będą karnety ?
|
Panowie, takie pytanko:
Jakie ma zastosowanie zawór dławiący? ^^ |
Cytat:
|
Z tym zaworem wszystko w porządku. Robię kurs budowlany na te podesty itp. I potrzebuje.
|
Poratuje ktoś linkiem :)
Mianowicie kiedyś miałem zapisaną taką stronę z motywami/tematami na nokie 5130 mnóstw różnych tematów i gdzieś mi się link zapodział a zdaję się, że zapisałem w ulubionych i nie mogę znaleźć a już mi się mieni w oczach od linków z google, korzystał ktoś z tej strony i pamięta adres ?? I wie o jaką stronę chodzi :) edit: znalazłem więc nieaktualne, ślepota. Jakby ktoś chciał skorzystać: http://gallery.mobile9.com/c/nokia-5...themes_1983/1/ |
Panowie, takie pytanko:
Jakie ma zastosowanie zawór dławiący? ^^ Jeżeli chodzi Ci o te montowane we wszystkich urzadzeniach hydraulicznych podlegających pod UDT to pełni on funkcje zabezpieczenia przed nagłym upadkiem , opuszczeniem ramienia/wysięgnika w razie zerwanie węża od oleju hydraulicznego itp. . Dzięki zaworom dławiącym na wężach/przewodach wrazie nagłego braku zasilania olej nie spłynie gwałtownie a co za tym idzie nie dojdzie do wypadku . Myśle że pomogłem . |
Cytat:
|
Jesteście zajebiści. Jutro dostaje pytania na egzamin, także kto chciałby pomoc, prosze o kontakt na p.w.
|
W sprawie neostrady to sprawdz lacze na speedtest.net i jesli tam wyciąga to wina komputera
|
Potrzebuje wypożyczyć kostium / przebranie na jeden dzień. Może ktoś polecić jakąś wypożyczalnię ? I jakie są wogóle ceny za dzień wypożyczenia?
|
potrzebuję nowy telefon - więc chciałbym wziąć jakiegoś mixa - albo jakiś telefon na kartę. Ale nie w playu.
Co poradzicie ? Na stronie plusa w dziale mix nie widzę żadnych telefonów, orange ma tylko abonamenty jakieś pelikany i inne zwierzaki ? Era coś ma ? Mix heyah ? Poratujecie czymś ? Telefon chciałbym żeby nie był drogi, konkretnie motorola flipout |
|
Cytat:
|
Potrzebny Jakiś dobry a niedrogi doktor znający sie na kolanach . Zerwałem więzadła i potrzebuje szybko (2 tyg.) odbudować .
Kiedyś chodziłem do Urbana na Wisłe , ale to już przeszłość- poszedł do repry |
Cytat:
- w zetafonie nie ma motoroli flipout. - w erze mix w ogóle nie mają motoroli - w heyah mix też nie mają motoroli - w plusie dla odmiany...też nie mają - a w tych pelikanach i innych zwierzętach z orange mają kosmiczne ceny. kuzwa, nie mamy jakiś innych operatorów co sprzedają komórki ? Te wszystkie 36,6, 69, sami swoi i inne kwiatki mają komórki w swojej ofercie ??? |
Cytat:
Urban nada przyjmuje w przychodni w hali, tylko wiadomo rzadziej. Teraz rzeczywiście jest na kadrze. Ale w tej samej przychodni jest dr Kukiełka - wiele osób go chwali. |
1. Jak powinny być oznakowane podesty i platforma robocza?
2. Parametry techniczne podestów. 3. Jak sprawdzamy zamek hydrauliczny? 4. Co to jest stateczność podestu? Warunek stateczności. 5. Moment stabilizujący, moment wywrotu. 6. Jakie warunki otoczenia muszą być spełnione by obsługiwać podest ruchomy? 7. Jakie są zabezpieczenia w podestach? ^^ |
gdzie w Krakowie kupie takie cos
http://allegro.pl/adidas-rekawice-br...421269025.html i czy orientuje sie ktos w cenie. |
Mam problem z operą mimi, to znaczy za dużo mi pobiera danych z pakietu, dziesięć razy wiecej niż powino, dodam że mam wyłączne wczytywanie obrazków. Mam dwie opery jedną starszą drugą nowszą i na obu tak strasznie ciegnie od paru dni że aż głowa boli.
|
Cytat:
Kurde, nie chce Cię martwić, ale Xavi był chyba rekordzistą ja po zerwaniu wrócił w ciągu...20tygodni. U mnie w klubiku w którym kopałem, chłopak zerwał krzyżowe to dwa lata mu to zajeło. Ale chyba na kiepskiego lekarza trafił. |
Nie na kiepskiego, ale żeby w NFZ dostać termin na rekonstrukcje to musisz troche troche poczekać. I jeżeli faktycznie zerwałeś więzadła i chcesz wrócić w przeciągu 2 tygodni, to ja nie wiem czego i kogo Ty się nasłuchałeś.
|
W amatorskim wydaniu futbolu to wiele osób nie wraca do grania w piłkę. Kolega zerwał więzadła to na stopniu powiedzmy pólamatorskim z łatwieniem lekarzy w Piekarach Śląskich, dojście do pełnej sprawności kolana zajęło cały rok. Niestety chłopak miał pecha bo za niespełna kolejny rok więzadła znowu puściły i dał sobie spokój z graniem, nawet tak pokopać na hali nie może.
|
Cytat:
w 2 tygodnie to mozesz co najwyzej zaczac o kulach chodzic,to jest sprawnosc jaka mozesz uzyskac po zabiegu. Jesli zalezy Ci na czasie i masz pieniadze moge Ci dac kontakt do byłego rehabilitanta/fizjoterapeuty Wisły. Po rekonstrukcji dosc szybko postawił mnie na nogi,jak i wielu innych. |
Jak sprawdzić czy działa zawór bezpieczeństwa?
|
Rondo Ofiar Katynia.
Jaki objazd polecacie jadąc od Zabierzowa na ul. Opolską? Słyszałem, że w tym tygodniu to już w ogóle jakaś masakra żeby pokonać ten odcinek. Podszywasz: Dzięki bardzo. Twoja trasa to wydaje się - "kawał drogi" :) ale jutro spróbuje. Wyjdzie w praniu, którędy pojadę albo I-sza opcja albo II-ga. Dzięki za pomoc! |
Cytat:
Edit: Jeżeli za długi pierwszy wariant to spróbuj przez Chełmońskiego do Łokietka, dla ułatwienia Chełmońskiego to ta przy Fordzie Partnerze. Wylatujesz na Łokietka 300 metrów od przejazdu kolejowego i dalej już z górki. |
Cytat:
|
Mam pytanie w związku z jutrzejszym turniejem FIFY 11 ... jak dostać się do okrąglaka ? :P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl