Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

godzilla 02.02.2011 17:12

poszukuje ludzi ktorzy przechodza do playa, zaplace

Bambo1906 02.02.2011 17:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez godzilla (Post 1045878)

obojętne czy karta czy abonament?

Kondipr 02.02.2011 17:44

Możliwe aby UPC zmieniło mi adres IP? Nie mogłem się zalogować na prywatny tracker ponoć przez zmianę adresu IP przed momentem ..

Jaro1991 02.02.2011 17:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez godzilla (Post 1045878)

Chyba wiem po co szukasz tych ludzi:p

nero 02.02.2011 18:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kondipr (Post 1045894)
Możliwe aby UPC zmieniło mi adres IP? Nie mogłem się zalogować na prywatny tracker ponoć przez zmianę adresu IP przed momentem ..

Tak możliwe. Zmieniają raz na jakiś czas.

Wisła_1906 02.02.2011 18:33

czy moze ktos pokazac jak wyglada koszulka z duszkiem?

szprotson 02.02.2011 19:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wisła_1906 (Post 1045939)
czy moze ktos pokazac jak wyglada koszulka z duszkiem?

http://i54.tinypic.com/29zomzr.jpg
asdasd adasdasdsa

brzydki.brzydal 02.02.2011 21:09

I z przodu zdaje się ma błąd - "Judas busters" (pogromcy Judasza?), ktoś się zdaje się nie popisał jak kiedyś z szalem na którym zamiast "stripes", ktoś machnął "belts".

bondTSW 02.02.2011 21:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brzydki.brzydal (Post 1046073)
I z przodu zdaje się ma błąd - "Judas busters" (pogromcy Judasza?), ktoś się zdaje się nie popisał jak kiedyś z szalem na którym zamiast "stripes", ktoś machnął "belts".

Nie ma tam żadnego błędu. Na forum już było wyjaśnienie znaczenia "Judas Buster". Wystarczy poszukać...

brzydki.brzydal 02.02.2011 21:51

Jeżeli ktoś byłby łaskaw, to poprosiłbym o link do tego wytłumaczenia. U mnie niestety przy próbie użycia wyszukiwarki wyskakuje poniższy bład.
Przy okazji - jak ktoś zna lekarstwo na ten błąd to poproszę.

http://img248.imageshack.us/img248/1930/errorwze.jpg

mic 02.02.2011 22:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brzydki.brzydal (Post 1046115)
Przy okazji - jak ktoś zna lekarstwo na ten błąd to poproszę.

Musisz szukac nie poprzez rozwijane menu, tylko poprzez otwarcie linku

PrzemooTSW 02.02.2011 22:13

Mam Radio VW gamma i przy zmianie akumulatora zablokowało się?
Jest jakiś sposób żeby działało tak jak przed zmianą?

brzydki.brzydal 02.02.2011 22:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 1046125)
Musisz szukac nie poprzez rozwijane menu, tylko poprzez otwarcie linku

Dzięks. W ten sposób działa. Ustosunkowałem się do błędu (tudzież nie błędu, ale uprasza się o niewmawianie ludziom iż znaczy to "pogromca Żydów") w tamtym temacie.

nbp 02.02.2011 23:17

znalazłem coś takiego na allegro:

http://allegro.pl/nowosc-koszulka-ad...417097847.html

i mam pytanie - czy według Was to oryginał ?

Taka sama normalnie kosztuje 240 złotych. I oczywiście wiem, że klub zarabia na nas i na gadżetach więc muszą mieć przebitkę, ale wolę zapytać bardziej kumatych .

mic 02.02.2011 23:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nbp (Post 1046169)
znalazłem coś takiego na allegro:

http://allegro.pl/nowosc-koszulka-ad...417097847.html

i mam pytanie - czy według Was to oryginał ?

Taka sama normalnie kosztuje 240 złotych. I oczywiście wiem, że klub zarabia na nas i na gadżetach więc muszą mieć przebitkę, ale wolę zapytać bardziej kumatych .

Ktos kiedys rozkminil, ze firma boma-sport ma 'puste' modele koszulek w ktorych gra Wisla i 'dorabia' do tego herb i logo sponsora

siekierski 03.02.2011 09:38

Potrzebuje namiary na jakiś sprawdzony serwis snowboardowy. Najlepiej w północnych rejonach Krakowa

wieczor 03.02.2011 12:57

Gdzie w krk można do jakiegoś klubu pójść na bilarda i ile kosztuje godz. ?

ardianek 03.02.2011 13:10

Gdzie przekimać się w krakowie?

Razem z córką mam zamiar wybrać się do Krakowa na weekend w marcu. Chciałem spytać Was o poradę w jaki hotel/hostel polecacie, żeby się w nim zatrzymać? Chodzi mi przede wszystkim o to, żeby nie było zbyt drogo, ale żeby również było to miejsce na jako takim poziomie, z jako takimi ludźmi. Nie bez znaczenia jest także to, by było blisko centrum i okolica była w miarę bezpieczna.

Marszałek 03.02.2011 13:11

Krawat na Rynku, w cholerą mają stołów ale ile za godzinę to nie mam pojęcia.

Żmijka 03.02.2011 21:01

Potrzebuje nadać jutro paczkę w Gdańsku i odebrać ją do nd w Krk (czyli pewnie de facto w sb).

Czym najtaniej i najpewniej to zrobię? Dość pilne :)

mic 03.02.2011 21:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 1046333)
Krawat na Rynku, w cholerą mają stołów ale ile za godzinę to nie mam pojęcia.

Maja 3 stoly, w stanie takim ze szkoda gadac.

mlody_ale_wierny 03.02.2011 21:13

http://vod.onet.pl/rude-tube,rude-tu...8,odcinek.html

pozycja 12, z programu w ktorym ludzie robia glupie rzeczy za pieniądze. Jaki to program?

Jeden 03.02.2011 21:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 1046679)
Potrzebuje nadać jutro paczkę w Gdańsku i odebrać ją do nd w Krk (czyli pewnie de facto w sb).

Czym najtaniej i najpewniej to zrobię? Dość pilne :)

Jeżeli masz czas to proponuję pkp przesyłki konduktorskie jeżeli masz czas to sprawdzasz o której wyjeżdza z Gdańska pociąg i czy prowadzi przesyłki konduktorskie i nadajesz paczke na dworcu lub u konduktora w tym wagonie.Cena 25-30zł tylko ktoś musi Ci odebrać na dworcu lub Ty odbierzesz na dworcu w dowolnym dniu tylko trzeba zaznaczyć.

Druga opcja pocztex bo inny kurier raczej nie dostarcza w sobotę czy w niedzielę koszt może być duży koło 45zł z gwarancją dostawy na sobote lub odbiór na danej poczcie czynnej całą dobę na Lubicz ale zapytaj bo mże uda się za 30zł i dostarczą na sobote bo tyle kosztuje normalny pocztex ja raz miałem sytuacje,że w pierwszy weeknd za dostawe sob policzyli mi tylko 30 zł a w inne soboty więcej nie wiem od czego to zależne.

Jeden 03.02.2011 21:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ardianek (Post 1046332)
Razem z córką mam zamiar wybrać się do Krakowa na weekend w marcu. Chciałem spytać Was o poradę w jaki hotel/hostel polecacie, żeby się w nim zatrzymać? Chodzi mi przede wszystkim o to, żeby nie było zbyt drogo, ale żeby również było to miejsce na jako takim poziomie, z jako takimi ludźmi. Nie bez znaczenia jest także to, by było blisko centrum i okolica była w miarę bezpieczna.

www.wislna.com

nbp 03.02.2011 22:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jeden (Post 1046694)
Jeżeli masz czas to proponuję pkp przesyłki konduktorskie jeżeli masz czas to sprawdzasz o której wyjeżdza z Gdańska pociąg i czy prowadzi przesyłki konduktorskie i nadajesz paczke na dworcu lub u konduktora w tym wagonie.Cena 25-30zł tylko ktoś musi Ci odebrać na dworcu lub Ty odbierzesz na dworcu w dowolnym dniu tylko trzeba zaznaczyć.

Druga opcja pocztex bo inny kurier raczej nie dostarcza w sobotę czy w niedzielę koszt może być duży koło 45zł z gwarancją dostawy na sobote lub odbiór na danej poczcie czynnej całą dobę na Lubicz ale zapytaj bo mże uda się za 30zł i dostarczą na sobote bo tyle kosztuje normalny pocztex ja raz miałem sytuacje,że w pierwszy weeknd za dostawe sob policzyli mi tylko 30 zł a w inne soboty więcej nie wiem od czego to zależne.

albo pójdź na dworzec pks i daj kierowcy dychę, przesyłkę da do luku bagażowego, albo pod własne siedzenie jeśli nie jest to za duża paczka.
Ja do ziomka do Gdańska wysyłałem kiedyś właśnie przesyłkę konduktorską i po 1. za drogo, po 2. za dużo kwitków do wypełniania. M.in adres zameldowania osoby odbierającej przesyłkę....bez sens.

A kierowca pks-a weźmie z przyjemnością i dyszkę i przesyłkę.

Jeden 03.02.2011 22:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nbp (Post 1046735)
albo pójdź na dworzec pks i daj kierowcy dychę, przesyłkę da do luku bagażowego, albo pod własne siedzenie jeśli nie jest to za duża paczka.
Ja do ziomka do Gdańska wysyłałem kiedyś właśnie przesyłkę konduktorską i po 1. za drogo, po 2. za dużo kwitków do wypełniania. M.in adres zameldowania osoby odbierającej przesyłkę....bez sens.

A kierowca pks-a weźmie z przyjemnością i dyszkę i przesyłkę.

Teraz już nie ma autobusów do Krakowa z Gdańska (znajoma szukała to nie znalazła 2 tygodnie temu) a druga sprawa musi ktoś odebrać od kierowcy a nie wiadomo czy ktoś od Zmijki znajomych da rade odebrać a tak to w każdej chwili podejdzie w weekend na poczte lub na dworzec po przesyłke konduktorską zresztą dawać kierowcy który nie da żadnego potwierdzenia to spore ryzyko...no chyba,że to coś co nie jest zbyt cenne...

Żmijka 03.02.2011 22:48

Ok, spoko - pójdzie pocztexem niech strace te 45zł. Szczególnie, że rzec dość wazna.

I tak tylko uściślając to JA ją będe odbierac będe w Krk, nie mieszkam w Gdn (niestety) ;-)

Ofsajd 04.02.2011 08:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wieczor (Post 1046327)
Gdzie w krk można do jakiegoś klubu pójść na bilarda i ile kosztuje godz. ?

http://prominentclub.com/

Endorfinka 04.02.2011 14:44

Mam pytanie odnośnie UE: co miałaby zapewnić synchronizacja podatków od firm w UE? Czy innych kosztów pracy?
Bazę stanowi ten artykuł (chęć dominacji Niemiec i innych krajów Eurolandu wobec państw spoza strefy euro)
http://www.rp.pl/artykul/604793_Euro...predkosci.html

MłodePokolenie 04.02.2011 15:07

Kiedy dokładnie mają montować telebimy na naszym stadionie? Jakoś chyba niebawem nie?

QBAS 04.02.2011 15:34

taaa, tak jak niebawem będziemy siedzieć na trybunie z białą gwiazdą ;)
W przypadku budowy naszego stadionu każde pytanie zaczynające się od słowa "kiedy" jest nie na miejscu... ;)

MłodePokolenie 04.02.2011 15:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez QBAS (Post 1046994)
taaa, tak jak niebawem będziemy siedzieć na trybunie z białą gwiazdą ;)
W przypadku budowy naszego stadionu każde pytanie zaczynające się od słowa "kiedy" jest nie na miejscu... ;)

Fakt :) A na kiedy zostało wyznaczone montowanie tych telebimów?

<wislak88> 04.02.2011 17:51

Na początku lutego mieli zacząć ale coś cicho wiec pewnie się coś zmieniło

rafil 04.02.2011 21:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez <wislak88> (Post 1047074)
Na początku lutego mieli zacząć ale coś cicho wiec pewnie się coś zmieniło

Bodaj do 15 lutego mają być zamontowane.

Moje pytanie:

Jak dokładnie wyglądają zakłady wielokrotne?

Jest np. taka sytuacja:

Drużyna A - Drużyna B 1,00 2,00 3,00

Jeśli postawię 1 zł zaznaczając w zakładzie wielokrotnym 1,X,2 to ile wygram?

Serwatkus 05.02.2011 14:16

Dwa pytania:
1. Z racji obrony tytułu na uczelni została mi odebrana legitymacja studencka. Jednak na KKM mam nabity bilet okresowy któy jest ważny jeszcze do 21 lutego. W tym przypadku karta traci ważność i musze kupowac normalne bilety, czy znizka przysluguje mi do konca waznosci karty i moge bez przeszkod jezdzic jeszcze na niej jezdzic? Szukalem w regulaminie mpk, ale nic nie ma :/
2. Czy mogłby ktos podac linka do zdjecia napisu na murze "Z okazji walentynek, jeb** żydów" ? :P

gris 05.02.2011 16:02

Może ktoś widział coś takiego lub podobnego w jakimś sklepie w Krk?
http://allegro.pl/walentynki-list-mi...436765527.html

WiślakMyślenice 05.02.2011 16:13

Cytat:

Może ktoś widział coś takiego lub podobnego w jakimś sklepie w Krk?
http://allegro.pl/walentynki-list-mi...436765527.html
Ej, świetne! Podbijam, lecz chciałbym się jeszcze dowiedzieć, czy możliwy jest własny tekst zamiast gotowców?

_ukoL 05.02.2011 18:08

W sprawie neostrady. Mam jeszcze tą jednomegową i normalnie od 2-3 dni flimiki z youtuba buforuje jakby szkłęrwa na modemie przedpotopowym chodził internet. Ich wina czy komputera, bo już sam nie wiem, a szybsze neo dopiero od marca. :/

WiślakMyślenice 05.02.2011 18:19

Dzwoniłeś do nich? Może robią coś na liniach, żeby przystosować do większych szybkości?

Chociaż nie chce mnie się wierzyć, że to nie ich wina...

_ukoL 05.02.2011 18:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 1047502)
Dzwoniłeś do nich? Może robią coś na liniach, żeby przystosować do większych szybkości?

Chociaż nie chce mnie się wierzyć, że to nie ich wina...

Nie no nie dzwoniłem, chyba to nic nie zmieni, odbierze jakaś paniusia co nic nie wie sensownego.
Chyba od komputera nie może być winy, że internet wolno chodzi, bo co ma jedno do drugiego? Nie znam się...
W każdym bądź razie dramat, filmik na youtube buforuje się z 15 min.
Reszta chodzi szybko strony, gg, mail wszystko ok ale ściąganie i buforowanie - dramat. :foch:

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:39.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl