![]() |
poszukuje ludzi ktorzy przechodza do playa, zaplace
|
Cytat:
|
Możliwe aby UPC zmieniło mi adres IP? Nie mogłem się zalogować na prywatny tracker ponoć przez zmianę adresu IP przed momentem ..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czy moze ktos pokazac jak wyglada koszulka z duszkiem?
|
Cytat:
asdasd adasdasdsa |
I z przodu zdaje się ma błąd - "Judas busters" (pogromcy Judasza?), ktoś się zdaje się nie popisał jak kiedyś z szalem na którym zamiast "stripes", ktoś machnął "belts".
|
Cytat:
|
Jeżeli ktoś byłby łaskaw, to poprosiłbym o link do tego wytłumaczenia. U mnie niestety przy próbie użycia wyszukiwarki wyskakuje poniższy bład.
Przy okazji - jak ktoś zna lekarstwo na ten błąd to poproszę. http://img248.imageshack.us/img248/1930/errorwze.jpg |
Cytat:
|
Mam Radio VW gamma i przy zmianie akumulatora zablokowało się?
Jest jakiś sposób żeby działało tak jak przed zmianą? |
Cytat:
|
znalazłem coś takiego na allegro:
http://allegro.pl/nowosc-koszulka-ad...417097847.html i mam pytanie - czy według Was to oryginał ? Taka sama normalnie kosztuje 240 złotych. I oczywiście wiem, że klub zarabia na nas i na gadżetach więc muszą mieć przebitkę, ale wolę zapytać bardziej kumatych . |
Cytat:
|
Potrzebuje namiary na jakiś sprawdzony serwis snowboardowy. Najlepiej w północnych rejonach Krakowa
|
Gdzie w krk można do jakiegoś klubu pójść na bilarda i ile kosztuje godz. ?
|
Gdzie przekimać się w krakowie?
Razem z córką mam zamiar wybrać się do Krakowa na weekend w marcu. Chciałem spytać Was o poradę w jaki hotel/hostel polecacie, żeby się w nim zatrzymać? Chodzi mi przede wszystkim o to, żeby nie było zbyt drogo, ale żeby również było to miejsce na jako takim poziomie, z jako takimi ludźmi. Nie bez znaczenia jest także to, by było blisko centrum i okolica była w miarę bezpieczna.
|
Krawat na Rynku, w cholerą mają stołów ale ile za godzinę to nie mam pojęcia.
|
Potrzebuje nadać jutro paczkę w Gdańsku i odebrać ją do nd w Krk (czyli pewnie de facto w sb).
Czym najtaniej i najpewniej to zrobię? Dość pilne :) |
Cytat:
|
http://vod.onet.pl/rude-tube,rude-tu...8,odcinek.html
pozycja 12, z programu w ktorym ludzie robia glupie rzeczy za pieniądze. Jaki to program? |
Cytat:
Druga opcja pocztex bo inny kurier raczej nie dostarcza w sobotę czy w niedzielę koszt może być duży koło 45zł z gwarancją dostawy na sobote lub odbiór na danej poczcie czynnej całą dobę na Lubicz ale zapytaj bo mże uda się za 30zł i dostarczą na sobote bo tyle kosztuje normalny pocztex ja raz miałem sytuacje,że w pierwszy weeknd za dostawe sob policzyli mi tylko 30 zł a w inne soboty więcej nie wiem od czego to zależne. |
Cytat:
|
Cytat:
Ja do ziomka do Gdańska wysyłałem kiedyś właśnie przesyłkę konduktorską i po 1. za drogo, po 2. za dużo kwitków do wypełniania. M.in adres zameldowania osoby odbierającej przesyłkę....bez sens. A kierowca pks-a weźmie z przyjemnością i dyszkę i przesyłkę. |
Cytat:
|
Ok, spoko - pójdzie pocztexem niech strace te 45zł. Szczególnie, że rzec dość wazna.
I tak tylko uściślając to JA ją będe odbierac będe w Krk, nie mieszkam w Gdn (niestety) ;-) |
Cytat:
|
Mam pytanie odnośnie UE: co miałaby zapewnić synchronizacja podatków od firm w UE? Czy innych kosztów pracy?
Bazę stanowi ten artykuł (chęć dominacji Niemiec i innych krajów Eurolandu wobec państw spoza strefy euro) http://www.rp.pl/artykul/604793_Euro...predkosci.html |
Kiedy dokładnie mają montować telebimy na naszym stadionie? Jakoś chyba niebawem nie?
|
taaa, tak jak niebawem będziemy siedzieć na trybunie z białą gwiazdą ;)
W przypadku budowy naszego stadionu każde pytanie zaczynające się od słowa "kiedy" jest nie na miejscu... ;) |
Cytat:
|
Na początku lutego mieli zacząć ale coś cicho wiec pewnie się coś zmieniło
|
Cytat:
Moje pytanie: Jak dokładnie wyglądają zakłady wielokrotne? Jest np. taka sytuacja: Drużyna A - Drużyna B 1,00 2,00 3,00 Jeśli postawię 1 zł zaznaczając w zakładzie wielokrotnym 1,X,2 to ile wygram? |
Dwa pytania:
1. Z racji obrony tytułu na uczelni została mi odebrana legitymacja studencka. Jednak na KKM mam nabity bilet okresowy któy jest ważny jeszcze do 21 lutego. W tym przypadku karta traci ważność i musze kupowac normalne bilety, czy znizka przysluguje mi do konca waznosci karty i moge bez przeszkod jezdzic jeszcze na niej jezdzic? Szukalem w regulaminie mpk, ale nic nie ma :/ 2. Czy mogłby ktos podac linka do zdjecia napisu na murze "Z okazji walentynek, jeb** żydów" ? :P |
Może ktoś widział coś takiego lub podobnego w jakimś sklepie w Krk?
http://allegro.pl/walentynki-list-mi...436765527.html |
Cytat:
|
W sprawie neostrady. Mam jeszcze tą jednomegową i normalnie od 2-3 dni flimiki z youtuba buforuje jakby szkłęrwa na modemie przedpotopowym chodził internet. Ich wina czy komputera, bo już sam nie wiem, a szybsze neo dopiero od marca. :/
|
Dzwoniłeś do nich? Może robią coś na liniach, żeby przystosować do większych szybkości?
Chociaż nie chce mnie się wierzyć, że to nie ich wina... |
Cytat:
Nie no nie dzwoniłem, chyba to nic nie zmieni, odbierze jakaś paniusia co nic nie wie sensownego. Chyba od komputera nie może być winy, że internet wolno chodzi, bo co ma jedno do drugiego? Nie znam się... W każdym bądź razie dramat, filmik na youtube buforuje się z 15 min. Reszta chodzi szybko strony, gg, mail wszystko ok ale ściąganie i buforowanie - dramat. :foch: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl