![]() |
AszDziennik też już przekupiony przez TS, WSH oraz SKWK.
https://aszdziennik.pl/125189,sensac...o-wisly-krakow Prawda Filipski? |
Cytat:
Żeby była jasność nie stoję po żadnej ze stron. |
https://twitter.com/BorekMati/status...68810401021953
Całe TS to jedno siedlisko zła. Nie ma już nawet LMM litości..wpuśił lisa do kurnika a potem udawał że go nie ma. PMS to prostu zwykły pionek, mam nadzieje że pójdzie siedzieć. |
Dla mnie to wszystko co się dzieje to jest chore. Zajebiście jest to przykre. Zaczynałem chodzić na Wisłę od 2000 roku. Pamiętam przede wszystkim sukcesy, pełen stadion, zajebistą grę i doping. Przykre jest to, że o Wiśle się mówi, tak jak się mówi. Nie jest mi smutno, że nasza drużyna jest na 8, czy 9 miejscu. Najbardziej dołujące jest to w jakim miejscu znalazł się nasz ukochany klub. Ludzie, którzy deklarowali wielką miłość, nazywając się Wiślakami rozkradli i przede wszystkim schańbili Wisłę! Robią na niej swoje czarne i ciemne interesy. Niestety TS okazał się wielką pomyłką zarządzaną przez bandziorów! Pani prezes bardziej zależało na tym, żeby napchać się kasy i zrobić magazyn R22, żeby mąż mógł jej podrukować i zarobić kasę ! To co się dzieje to jest kryminał ! Napierdzielaliście na Jadczaka, Bednarza i wyszło teraz kto ma rację i kto jaki jest. Wszystko to co Jadczak pisał okazuje się, że jest prawdą. Stare władze typu: Mięta, Czerwiński i inni udają kretynów, albo muszą milczeć. Człowiek codziennie przegląda te informacje i zwariować może. Raz Cupiał sprzedał klub oszustowi i wydawało się, że nigdy nie dojdzie do podobnej sytuacji, a teraz mamy powtórkę z rozrywki! WSTYD
|
Cytat:
|
Rano 2 stycznia 2019 do lokali klubowych jak i do mieszkań tych oszustów powinno wkroczyć CBŚ aby zabezpieczyć dokumenty które ta banda złodziei jeszcze nie zniszczyła . Mam nadzieję że uda się choć część tych przestępców za ich działania na niekorzyśc klubu oraz za zwykłe złodziejstwo posadzic do pierdla. Do klubu miasto powinno wprowadzić natychmiast zarząd komisaryczny. Powołać należy nowy podmiot piłkarski z nowym statutem i mechanizmami skutecznie zabezpieczającym klub przed łapami bandytów (i tych pospolitych kibolskich jak i tych w białych kołnierzykach). Nikt z dotychczasowych członków zarządu SA czy TS nie powinien mieć nawet prawa zbliżania się do pomieszczeń klubu! To samo dotyczyć powinno członków Rad Nadzorczych ( jak oni nadzorowali ten Zarząd i klub skoro pod ich nadzorem popełniono tyle błedów i dokonywano tyle machlojek jak i pospolitych przestępstw??). Owszem, niech będzie nawet i 4 liga - prawdziwi kibice i to przezyją -, ale tylko działaniami radykalnymi możemy oczyścić wreszcie naszą Wisłe z tego szamba które ją przez lata zalewało od wewnątrz i doprowadziło do takiego upadku którego właśnie jesteśmy świadkami.
|
Cytat:
Vanna, to jest bez kitu ten sam co w Genoi coś pajacował? No to jeśli tak to dlaczego nie może popajacować w Krakowie? Znowu chciał dobrze ale się nie udało i tyle. To, że mordę gdzies tam pokazał, no trudno ale dzięki temu wiadomo, że jest poważnym gościem, ma kasę, spotyka się z prezydentem dużego miasta. Ot ważna figura. A ten Hartling to taki najmniej ważny z tej trójki ale też tylko zyskał. No bo co ma stracić? Biznesy, których nie ma? Czy tą budkę z cygarami z sąsiedztwa? :D Tu są generalnie wszyscy wygrani tylko nie Wisła. Tamtym pasuje mimo wszystko, ze mają rozgłos. Anonimowi ludzie stali się znani. Udają bogaczy. A na koniec moga powiedzieć, że chcieli dobrze ale TS czy S.A przeszkodzili. TS znowu pasuje bo mogą powiedzieć, że ta trójka to nieudacznicy bez grosza (i też nie skłamią po tych wszystkich nie-przelewach, nowych jorkach i chorobach. I gitara gra. Tylko my jak w dupie byliśmy tak jesteśmy. Tzn jesteśmy jeszcze bardziej bo jutro nowy rok i trzeba się spodziewać, z nasi piłkarze zaczną szukac nowych klubów. Także my stoimy w miejscu a czas leci więc się cofamy tak na prawdę. Zaraz stracimy jedyne dobro, które nam zostało czyli piłkarzy, nie dosć, ze tworzyli teraz zgraną ekipę, to jeszcze coś kosztowali/mieli chociaż z nami kontrakty - teraz jak odejdą a nawet by była kasa to trzeba szukać nowych i im płacić od nowa (marże agenci, niespełnione transfery itd). Także jeszcze chwila tego cyrku i gramy juniorami. Nie pozostaje nam nic innego jak IV liga albo jeszcze może jest czas na uzyskanie licencji ale z dnia na dzień przeciez te długi rosną i sytuacja staje się bardziej niekorzystna. |
Cytat:
Ku#@% ogarnijcie sie. Trzeba ratowac co sie da i poki sie da. Na teraz mamy 12mln do zaplaty, ale mamy wszystko, pilkarzy, dobra pozycje w lidze i mimo, ze bardzo zla, to medialnosc najwiekszą od czasow Legii w LM. Jak zlecimy do IV ligi to po dniu, dwoch pseudo szoku w mediach nikt o nas nie bedzie pamietal. Przypadek GKSu Katowice, oczywiscie nieporownywalny do Wisly jesli chodzi o sile klubu, ale kibicow jakichs tam maja, kasy od miasta pelno maja i gdzie sa? Ile juz lat majacza o awansie, wymyslaja debilne haselka typu "Ekstraklasa albo smierc", gdzie zgodnie z tym powinni zbiorowe samobojstwo popelnic juz jakies 5 lat z rzedu. Wszyscy zaczynacie powoli nawijac o tej IV lidze jak o jakiejs Ziemi Obiecanej, gdzie jak od mrugniecia okiem znikna wszystkie problemy. A nie zniknie nic! Gangusy jak byly tak beda, kasy jak nie ma tak nie bedzie, ale nie bedzie tez pilkarzy, zainteresowania i zadnych pozytywow na horyzoncie przez co najmniej 5 lat. O takich kwestiach jak polowa pokolenia dzieci, ktore zacznie sie interesowac pilka nozna w tych latach jak spojrzy ktory klub w Krakowie o cos gra..... to nawet nie chce mi sie wspominac. Nie mozemy upasc i isc droga nowych klubow, ktorych historia liczy okolo 10 lat i sie potem oszukiwac, ze tez jestesmy Lechem Poznan, Widzewem Lodz, Polonia Warszawa, GKS Katowice, ŁKSem i cala reszta tych sztucznych tworow. Musimy ratowac co sie da teraz. PS. Zapomnialem dodac o moralnym dnie takiego rozwiazania gdzie wypinamy sie na WSZYSTKIE osoby, ktore dla Wisly pracowaly, albo jej pomogly i teraz beda mogly sobie na to pogwizdac. |
Nie opieram wiedzy o żadnych memach. Cisne tylko wtego durnia, który tutaj jest przez niektórych uważany za jakikolwiek autorytet w tej sprawie, a jest podstawionym cynglem.
|
Tak sié zastanawiam czy ta cala Vanna to nie jest taka usluga. Te ostrzezenia nadzoru finansowego, niezwykle popularne egzotyczne imie (w dodatku unisex) - rozne firemki - to brzmi jak osoba, ktorej nikt nie powinien moc namierzyc.
Taki sportowy/biznesowy Winston Wolfe. https://www.youtube.com/watch?v=dTkg6wq6ma4 |
Cytat:
|
Cytat:
|
To chyba wygląda na transakcje:
Kupię klub z gruntami wartymi 100 mln za 12 mln. To jest tak głupie że w tej sytuacji z tym gangiem Olsena musi być prawdziwe. |
Cytat:
Dlatego droga wolna. Są tutaj ludzie, którzy są ciekawi tego, co mam do przekazania - z nimi mogę się kontaktować inaczej. Reszcie chyba oszczędzę ryzyka przegrzania zwojów, zwłaszcza, że dziś Sylwester. Od 2010 nie pisałem, bo nie miałem nic do powiedzenia. Tym się różnię, od większości na tym forum. Cytując klasyka: " Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać Ci, którzy nie chcą, nie obchodzą mnie Po co mam czas tracić na mówienie do ściany? Ściana i tak zawsze swoje wie." |
Cytat:
|
Czy są na tym forum osoby które dostają PW od filipskiego?
|
@filipski może będzie to z mojej strony naiwne, ale kieruję się nadzieją lepszego jutra dla Wisły oraz przekonaniem że ta farsa się już skończy bo człowiek nie może normalnie funkcjonować od okolo 2 tygodni tylko szuka to co nowych newsów, więc zapytam czy wiesz może coś w sprawie rzekomej choroby Pana Ly i w kwestii przejęcia?? może być priv
|
ja również poproszę o priv @filipski, już mam dośc odmniemywania wszystkiego, nawet jeśli to jest naiwne myślenie i życie nadziejami...
|
Cytat:
Co oczywiscie, co nie raz juz podkreslalem tutaj, nie przeslania mi tego kto za to wszystko jest odpowiedzialny i kogo nalezy zelazem wypalic z Wisly. |
@filipski jaki priv, pisz otwarcie na forum jeśli taki pewny jesteś tematu. Tyle miało się wyjaśnić, przelew to nie problem itp. Chyba coś twoja teoria przestaje się spinać.
|
Pietrowski odbiera jeszcze telefon?
|
Majchrowski zwołuje konferencję, na której oświadcza, że szuka kupca który kupi jego udziały w cracovii, aby mógł kupić Wisłę Kraków SA.. Wisła Kraków uratowana.
To był piękny sen, czy raczej jeszcze większe pogrążenie ? |
@filipski napisz proszę, dlaczego wciąż nie ma przelewu. Bo jego brak kłóci się trochę z twoją narracją, którą uskuteczniałeś do tej pory.
|
Koniec , po zamiatane , nie ma już nic . Jeszcze się tliła we mnie jakaś nadzieja , irracjonalna ale jednak . Dzisiaj umarła już definitywnie . Jakby coś z tego miał wyjść to sławny przelew bezwzględnie musiałby już dotrzeć . Nie dotarł i to oznacza koniec .
Teraz czas nie na plan B tylko na pogrzeb . Nie wierzę , że teraz w ekspresowym tempie znajdzie się kolejny zbawiciel . Jeśli nie uratuje nas miasto , a moim zdaniem tego nie zrobi to nie ma nadziej . Nie wierzę , że Kwiecień coś pomoże skoro nie byli w stanie tego udźwignąć w czwórkę . No chyba , że Kwiecień współpracuje z kumatymi i cała ta szopka z nowym inwestorem była potrzebna żeby wyczyścić klub z pewnych papierów które wejście krakowskich biznesmenów blokowały . Nie wiem już głupi jestem i mam serdecznie dość . |
Przecież filipski to taki Hartling/Pietrowski/Ly tego forum. Jeden wielki farmazon, a ludzie wciąż myślą, że on naprawdę coś wie. Niesamowite jaka w was jest naiwność.
|
Logika
Cytat:
|
Pisałem jeszcze przed przejęciem, że to lipa szyta grubymi nićmi. Ten zabieg miał tylko pozwolić na odłożenie w czasie złożenia wniosków o rozwiązanie kontraktów i wyczyszczenie wszystkiego, co mogłoby obciążyć poprzedni zarząd.
Wcale nie tryumfuję, wręcz przeciwnie, chciałbym się mylić. To przykre, co się wydarzyło. SKWK i TS nie mają nawet zerowej wiarygodności obecnie. |
Cytat:
|
Można sobie mówić, że taki filipski to nasz Bóg, który chce dobrze i wszystko wie, no i się podzieli tym. I to wszystko dla dobra Wisły. I ktoś powie, że co komu takie wpisy czy ten człowiek przeszkadza? Wie to pisze i tyle.
No tak, tylko jakby sie zastanowić to dezinformacja jest taka, że on sam nawet, w pojedynkę, przez to forum i może jakimiś innymi źródłami może piękną krecią robote robić dla Vanny, TS czy WSH. Forum nie forum, zamieszanie jest takie, że tutaj nikt nic nie wie. Opinia publiczna jest tak wydymana, dziennikarze sa imbecylami, którzy jednego dnia pisza, ze z wiarygodnych źródeł wiedza, że jest przelew a za dwa dni pisze, że przelewu jednak nie będzie i trzeba info o Wiśle w 5 źródłach potwierdzać. Wstyd i żenada za to wasze sianie fermentu i rozpierdalanie Wisły. Kradnijcie dalej ile możecie. A Ty gościu, filipski jak się tutaj 8 lat nie wypowiadałeś, i nagle wskoczyłeś do tematu, też nie od razu tylko nagle teraz. Bronisz typów, którzy się ośmieszają i próbujesz tutaj komuś wmówić, że no namey bez grosza będą zbawieniem Wisły? Żenada. Jesteś tak samo wiarygodny jak Vanna, jego przelew, jego lot do NY i jego choroba oraz jego towarzysze Pietrowski i Hartling. Także nie strugaj tutaj kumatego bo albo chuja wiesz albo specjalnie coś kręcisz. PS. W Wiśle od dawna toczy się gra. Wiadomo, ze jakieś tam przecieki są, te wszystkie zbymaki czy inne janki albo teraz filipski coś wiedzą. Ale to jest gdzieś usłyszane albo jest to info, nieaktualne bo w Wiśle idą takie machloje, że nikt za tym nie nadąża, tym bardziej tacy informatorzy. Ile to już było przez ostatnie lata goracych info, wszystko z pewnego źródła, już papiery widzieli podpisane, już wszystko wiedzieli. I później gówno wychodziło. Bo w Wiśle idzie gruba ekipa, na grubą kasę i dopóki nie ma dillu to wszystko się może zmienić w sekundę. Amatorzy rzadza Wisłą i liczy się hajs ich a nie klub. Dlatego moim zdaniem tak to wygląda. I z tego względu już rzygam tymi zajebistymi informatorami tak w sumie w dupie byli i gówno widzieli, tak samo jak ja i też mogę zostać takim kumatym i wielce poinformowanym bo co mi zalezy pisac jak oni głupoty, pół prawdy, coś co mogę wyczytać, później swojej teorii dołożyć... Żenada żeby być takimi ludźmi pojebanymi. Albo macie info pewne i je dajecie albo skończcie z siebie robić celebrytów bo .......icie tak na prawdę 3 po 3 i 90% tej waszej gadki się nie sprawdza. |
Cytat:
Filipski pisze to co wszyscy chcemy usłyszeć w obecnej sytuacji |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl