![]() |
Bo ciągle mają problemy techniczne z zorganizowaniem transmisji ... tak to jest jak się biorą amatorzy za profesjonalną robotę - już są oficjalne skargi na "Ekstraklasę" za jakość sygnału.
|
Cracovia do lania tak jak ŁKS i Podbeskidzie hehe 0:2 :))
|
Nie wiem czy bylo to juz w tej kolejce we wczesniejszych meczach ale własnie jak byl spalony Cracovii to pokazali linie spalonego - czyli Live Park jeszcze moze sie nauczy pokazywac mecze.
|
Oby to był początek podobnej serii cracovii jak rok temu. Byle tylko teraz - z happy endem :)
|
Zydki wracają na jedyną słuszną drogę :D
Brawo Manu mój Ty mopie :D |
Szkoda, że z ekstraklasy nie spadają 3 zespoły.
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do Voskampa ja się nie czepiam,w sumie dla mnie napastnik może być niedosłyszący,byleby ładował ile wlezie. |
Oglądacie Cracovia-Legia? Legia taka dobra, czy Cracovia słaba?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cracovia, tutaj skończy się pewnie na 0-2. Podbeskidzie 0-6, ŁKS 0-4, no to ci 0-2. Czy Manu wygasa umowa? |
Cytat:
|
Bez przesady, my też nie gramy rewelacji, to samo mogli powiedzieć legioniści po obejrzeniu naszego meczu z Widzewem.
|
Kto komentuje z Laskowskim? Tego się przecież słuchać nie da :)
|
Legia miała dużo szczęścia przy tych dwóch bramkach...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No proste ze gramy slabo i mamy mega farta, tylko Wisla gra futbol z kosmosu i zamiast farta ma cztery tiry umiejetnosci :lol:
|
Cytat:
|
Legia może i fajerwerków nie gra ale wypunktowała frajerów z Kałuży i to mi się podoba.
|
Cracovia gra frajersko zarówno w obronie jak i w ataku . Legia nie gra wielkiej piłki , ale gra wystarczająco dobrze by ograć spokojnie Cracovie .
Jeśli Legia chce cokolwiek zdziałaś w meczu ze Spartakiem to musi zacząć grać cokolwiek w obronie , bo to co wyprawia dzisiaj Żewłakow to swoiste harakiri . W środku pola i w ataku Legia może się podobać , oczywiście na tle Craxy , czyli bardzo niewymagającego rywala . |
Własnie Wiśle tego farta zabrakło w tych dwóch kolejkach. Wczoraj w pierwszej połowie Polonia oddała jeden celny strzał i to po rykoszecie i gol, Kirm miał 200% i nie wykorzystał. Z Widzewem też z głupoty Bunozy i złego wybicia Jovanicia stracona bramka.
E: Pamiętajmy, że z Cracovią wygrała wyprzedana Korona. E2: I po meczu, 3 bramki 3 błędy obrony Cracovii. |
Pasy chyba chcą jednak za wszelką cenę pobić rekord sprzed roku. :pobity:
|
Trzeci, kolejny gol z niczego, szkoda że jest ŁKS i Podbeskidzie :P
|
O przepraszam, Podbeskidzie ma 1 pkt, a jak Cracovia utrzyma "formę" to może te jednego punktu długo się nie doczekać.
Taktyka na 3 defensywnych się opłaca na takie mecze, zagrać na 0 z tyłu a rywale sami sobie bramki strzelą. |
Szatałow miał całą przerwę letnią żeby kupić kogoś do obrony i zgrać ten zespół, ale widać i tyle czasu mu nie wystarczyło. Ich problem. A Legia cóż skorzystała z trzech prezentów.
|
Cytat:
A co do Mopa. Nie,bynajmniej nie chce go u nas, tylko widzę niesamowitą skuteczność i wolę walki,coś co od lat znamionuje ,w naszej lidze niedługo wygasający, kontrakt. Takie ruchy przepowiadające:) |
Cytat:
Spoko, spoko... Podbieranie trenerów dzień przed bezpośrednim meczem te garbatodole mają już opanowane do perfekcji(Mikulski, Szatałow). Dlatego kandydatem na nowego trenera garbatodolich będzie w odpowiednim czasie (dzień-dwa przed ich meczem) Kasperczyk. Chciałbym żeby ŁKS utrzymał się ich kosztem, najchętniej w bezpośrednim meczu w kibucu przy Kałuży, gdzie trenerem ŁKS-u byłby Ulatowski....:P |
Wychodza ze stadionu "kibice" ahahaha Patologia na maxa, 3/4 wrzut, przekrzykuje ich kazda ekipa i do tego wychodza w trakcie meczu... Widac zgody zobowiazuja :lol:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl