![]() |
To wszystko nie ma sensu i tak, bo pewnie z menedżerami tych piłkarzy nasi działacze nie mają wspólnych interesów. Nie wierzę, że taki najprostszy sposób szukania zawodników nie był brany pod uwagę w klubie.
|
Cytat:
Taki Delibasic to nawet w naszą strone by nie zerknął.Sunny którego tutaj wymieniasz to prócz Valencii w CV nie prezentuje nic, odstrzeliwany co krok.Toto Tamuz super gwiazda zydowskiej piłki - i jest wolny ? coś nie halo. Nikolay Bodurov (Bułgaria, Litex Łowecz, 26 lat, na koncie występy w kadrze Bułgarii, w Litexie 80 spotkan 70 bramek) - lol, takich piłkarzy sie nie zwalnia .... no ale moze kryzys w litexie taki jak w sofii. Proponujesz chłopa z ligi Meksyku - czy wiesz cokolwiek nt. tej ligi i zarobków piłkarz? Śmiem wątpic. czym różni sie Xisco od ...np. Boukhariego a taki np. Sedin Torlak od Marko Jovanovica? Fajnie jest oceniać piłkarzy po tym co jest na papierze, ale bardziej efektywne jest ocenianie piłkarzy po tym co prezentują na boisku. Z kazdego klubu odchodzą piłkarze, uzywając google czy innych dobrodziejstw mozna wyszukac wolnych piłkarzy, no ale samo wyszukanie piłkarza to jest 5% całosci. |
Smuda przecież powiedział już,że nie ma wartościowych piłkarzy z kartą w ręku :D
|
Nikolay Bodurov (Bułgaria, Litex Łowecz, 26 lat, na koncie występy w kadrze Bułgarii, w Litexie 80 spotkan 70 bramek) powinien grać w Barcelonie z takim bilansem :P
a tak na serio to wymieniłeś kilku na prawdę ciekawych zawodników z tym że nie na naszą kieszeń.. oczywiście jeżeli chodzi o wynagrodzenia. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Podobno Guła podpisał kontrakt reklamowy z Wrigley Company na nadchodzący sezon
edit: sorry nie ten dział ;D |
dochodzą mnie słuchy juz od jaiegoś czasu ze Patryk Fryc jest jedną nogą w Wiśle.
oby ....a chodziło o Płock. E: tominho to lewy obronca z prawa noga. Atuty : przerzut boiska z autu. Minusów duzo,najwiekszy to taki ze ochlejmorda. |
@szprotson
To lewonożny zawodnik mogący grać na lewej obronie? Bo często go widziałem, jak grał we Flocie na stoperze... A takich graczy chyba nie szukamy :) |
ktos tam napisał Nuno Morais. no coz wiele lat wydawalo sie, ze jest lepszy od Pinto, a oni dwaj wlasnie przede wszystkim tworzyli pare podstawowych pomocnikow APOELu. Morais taki w typie Radka S., raczej typowy DP, a taki Pinto troszke lepiej grał do przodu (sam go kiedys tez wypisałem w tym temacie) - no coz i kupiła go Legia. mysle, ze nie stac nas na Nuno, nawet jakby ktos z Wisly probowal podpytac o niego.
z APOELu ciekawy jest tez Alexandrou. lewa pomoc, lewa obrona, cos jak Paljic i Brozek przesunieci z pomocy. Pracus. no ale tez, reprezentant Cypru wiec pewnie tez drogi, no i ich wychowanek, raczej przywiazany do barw. Charalambidis kiedys tez gral niezle, teraz nie mam pojecia. hhehe http://www.transfermarkt.de/de/tal-b...ler_20714.html |
Czytałem wczoraj wywiad w Nemzeti Sport, ten Lazók najpierw czeka na oferty z zagranicy, może o nas się rozbija? Z drugiej strony, to nie koleś, który mógłby nas zbawić
|
podobała mi sie gra tego wysokiego napastnika Varynena z Honki,wygrał sporo pojedynków jeden na jeden. Ma jeszcze pół roku ważny kontrakt.Można by sie nim zainteersować
http://www.transfermarkt.pl/pl/tim-v...er_131786.html |
Ayala w sumie tylko pół roku kontraktu przed nim, ale znów by Smuda powiedział, że koleś do ociosania :P Choć w sumie nie można mu wiele zarzucić - młody, skuteczny już od dłuższego okresu czasu, kontrakt mu się kończy. Ale czy to coś znaczy dla naszych skautów? Wątpię...
|
Ciociosana, to Smuda najchętniej z Chrapkiem.
|
Moje krótkie przemyślenia:
Cytat:
|
Jasmin Burić z Lecha Poznań został odsunięty na boczny tor, nie wzięto go nawet do 18 meczowej z Ruchem. Jeśli ma jakieś problemy w klubie, to może chcą się go pozbyć. Może akurat po taniości udało by się wyciągnąć bardzo dobrego jak na nasze warunki bramkarza?
|
http://www.weszlo.com/news/15717-Mik...wejsc_na_glowe
w Holandii coś tam nawet pogrywał, polak, młody .. dodatkowo odrzucił oferte pasów ze względów kibicowskich ? kibic Wisły ? ja bym go sprawdził |
Cytat:
|
A może jego rodzina jest z innych stron?
To mogłaby być dobra opcja, ale teraz to byłaby już musztarda po obiedzie, choć dobrych zawodników - szczególnie biorąc pod uwagę mizerię - nigdy za mało. |
co wy sie z dupy urwaliscie?
Pogon-Legia ? nie chodzi o Cracovia - Pogon 1:0. |
wg kolegi z innego forum Wilk złożył wniosek o rozwiązanie kontraktu bo Wisła nie zapłaciła mu zaległości w zadeklarowanym terminie. prawda czy fałsz? pokażą najbliższe dni
|
10 lat, niezły talent, polak: http://www.youtube.com/watch?v=4zta8jX7IVI
|
|
No to Burdenski teraz zacznie błyszczeć.... zobaczymy co dalej będzie.
|
Jeśli wymieniamy Wilka na Burdenskiego to coś jest nie tak
|
Widziałeś chociaż jak gra ten Burdenski, żeby wyciągać takie wnioski?
|
Cytat:
Ale niektórzy dalej nie wierzą w biedę... |
Cytat:
a swoją drogą dopiero co latał z opaską kapitana, a teraz odchodzi w ten sposób, no ale trochę mu się nie dziwię.. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl