![]() |
gdzie można kupić taką koszulkę w jakiej grają koszykarze Wisły?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Szukam jakiegoś przyzwoitego cenowego optyka, bo Vision Express zdziera nieziemsko. Jakieś propozycje?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A jak jest z LPG na stacjach w Rumunii?
|
Cytat:
|
Mam pytanie jak jest z wypłatą z Płace z Allegro poprzez przelew bankowy? Są jakieś problemy? Ile trzeba czekać ?
Dzieki Olek_mchw |
witam mozna prosic o zdjęcie koszulki wydawanej z okazji meczu Lechia-Wisła w maju 2009
|
Cytat:
W skrócie - jedź przez Rumunię - krótsza droga i więcej zobaczysz - szczególnie trasa przez Karpaty - bajka. Jedziesz przez Serbię - droga trochę dalsza, ale szybsze drogi - autostrady. Zero widoków, trzeba mieć paszport. A resztę doczytasz. ps. Bułgaria - specyficzna i piękna. Chętnie tam jeszcze kiedyś wrócę. pozdrawiam |
Cytat:
|
co za piosenka była grana podczas minuty ciszy w Gran Derby? Barka?
|
Cytat:
|
Cytat:
lecz w 100% nie jestem przekonany . |
ale wydaje mi się że to tylko w tv C+ to puściło...nie leciało na stadionie
j.w. to był Ennio |
Siekierski przelew robiony w taki sposób dochodzi bardzo szybko, bez żadnych problemów. Ostatnio korzystałem z tej opcji kilka razy i nie było żadnych problemów a zaoszczędziłem tylko na czasie.
|
podziękował Panom wyżej.
|
Sprawa rozwiązana, proszę o skasowanie.
|
Dziś m1/Galeria Krakowska/Galeria Kazimierz otwarte?
|
Dziś wszystko pozamykane.
|
Cytat:
|
Czy ktoś się może orientuje z forumowiczów czy jest jutro odwołany z powodu żałoby turniej piłki ręcznej w Nowej Hucie w hali COM COM ZONE ??
|
Cytat:
|
Mam problem z kompem;/
Jak włanczam go i się ładuje i ma sie pojawić ładowanie windowsa i mi sie nic nie pokazuje wtedy i cały czarny jest monitor.Co to się stało?Wiecie? |
Mam pytanie, to są od jutra sprzedawane bilety na Lecha?? Niech ktoś wyjaśni.
|
Cytat:
Wydaje mi się, że trzeba poczekać na oficjalny komunikat PZPN, bo z tego co wiadomo zawieszono rozgrywki na każdym szczeblu, więc wtedy kiedy PZPN( ekstraklasa s.a ) wyda odpowiednie rozporządzenie w tej sprawie w wtedy pojawi się ono na stronie oficjalnej klubu. Chodzi oczywiście o wznowienie rozgrywek, bo wtedy chyba można mówić o sprzedaży biletów. Poczekamy zobaczymy. |
O której godzinie dziś grają koszykarki i czy będzie transmitowany nasz mecz na Eurosport[2]?
|
Dacie radę się zarejestrować teraz na kibice.net?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl