![]() |
Wielu piłkarzy nas hańbi i się nadaje krótko mówiąc do rezerw. I nawet nie chodzi o to, że młodzi polacy z Mesy są lepsi, nie są. Ale dla zasady to oni powinni grać. A kiepszczaki co są tu od wielu lat i tylko pobieraja kase , nie robiac na boisku żadnej różnicy do klubu Jaliensa ich.
|
Podobne zachowania kiedyś na Łazienkowskiej przyniosły skutek. Tym niemniej sądzę , że takim przykładowym Jaliensom i Lameyom dokładnie to "zwisa" (sorki za wulgaryzm). Niestety dopóki w klubie będą i Maaskant i Valckx to górą będą te posprowadzane przez nich gwiazdeczki.Zero ambicji, umiejętności i zaangażowania, dużo natomiast buty. Ryba psuje się od głowy, przykład do takich zachowań niestety płynie z ust i postępowania naszego pięknego trenera.
|
Nie wiem czy klub wezwał psy. Natomiast byłem i Wilk niczego takeigo nie powiedział. Chyba, że miałem chwilowy zanik słuchu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Radek Sobolewski - szacunek!!! Szkoda, że jesteś jednym z niewielu, którym zależy... Jaliens, Lamey, Kirm, Garguła - won z Wisły!!!
|
Na następnych meczach niech każdy sie zastanowi, czy dany kopacz zasługuje na wykrzykiwanie jego nazwiska przed meczym, albo przy zdobywaniu goli. Nasi kopacze to najzwyklejsze ci*y!
|
Najwyższy stopień wytrenowania organizmu u naszego środkowego obrońcy
Zero zmęczenia, zero potu. 90 minut walki, koszulka nawet nie spocona. Coś niesamowitego... Wilk fleja, ujebany po pachy, umorusany, a Q jak by się dopiero co przebrał. I to się ceni, niesamowite doświadczenie procentuje, gość to po prostu potrafi. http://galeria.wislakrakow.com/20111...l/DSC_0525.jpg |
Cytat:
BTW: może i mają w dupie, ale jak poleci Maaskant i Jaliens będzie musiał grać w MESIe, to będzie mu "przykro". Bo nie o taką "przygodę" mu chodziło. |
A jakie było oburzenie na forum jak "pikniki" gwizdały na piłkarzy....
Mam nadzieję że się wreszcie ogarniemy jako kibice i nie będziemy ich głaskać "nic się nie stało" ! Dość już tych upokorzeń w pucharach, jeszcze brakuje żeby nam Odense czwórkę wrzuciło. Porażek u siebie. Kiedyś latami nie przegrywaliśmy a teraz już w jednej rundzie dwa wpier****. |
Po meczu juz wytrzeźwiałem i tak czytam czytam i... Marko Wilk SZACUNEK , ale gdzie reszta ? tylko 2 zawodników wiedza co to derby a reszta ? żal... Ale żeby oni zapierdalali , ale nie....
|
Cytat:
Nikt nie ma wątpliwości, że większość z nich to zwykłe "gwiazdorki", ale trzeba się też umieć zachować. Oczywiście dla kibica sukcesu ważniejsza jest LM niż derby, ale dla mnie to nie ma czego porównywać. Święta Wojna ponad wszystko! A na Wiśle "nic się stało" śpiewa sie jednak z reguły głównie w trakcie spotkania, jak stracą gola, żeby ich podnieść na duchu, a nie po porażkach. Już na pewno nie takich! Myśle, że na Górniku (jeśli będzie doping, bo różne głosy chodzą), dojdzie do odświeżenia paru haseł. Np: Wy jesteście gwiazdorami! Przegrywacie z frajerami! Tylko znów większość nie zrozumie i się nawet nie zainteresuje... EDIT: Cytat:
Chłop ma siłę, mikrusem też nie jest, skakać potrafi, to po jaką cholerę zawiesza się na drugim zawodniku i sprowadza go do parteru jak w jakichś zapasach? Przecież to jest totalny brak myślenia! On powinien po prostu stać przy nim i wyskoczyć by atakować piłkę głową, ewentualnie gdzieś tam pociągnąć gościa z rękę. I wszystko. Przegrałby pojedynek? Trudno, ale przynajmniej by zawalczył, tak po piłkarsku i byłaby duża szansa na to, że Bizen przestrzeli. |
kiedy małecki i melikson wrócą do gry <prosi> wiadomo coś??
|
Przynajmniej wiadomo, na kogo można w naszej drużynie liczyć. Myślę, że poza Wilkiem i Jovanovicem można liczyć na podobne zaangażowanie w przypadku Małego i Meliksona. Do tej czwórki można dodać Pareiko, który bardzo emocjonalnie podchodzi do porażek, widocznie też mu zależy.
Co z resztą? Reszta to piłkarze, dla których za późno już na nawiązanie romantycznej relacji z Klubem. Niestety, taka prawda. Grają tylko i wyłącznie dla pieniędzy. Niby nic odkrywczego, ale mimo to uważam, że warto podkreślić po raz kolejny. Zarówno Melikson jak i Jovanovic mieli w poprzednich klubach bardzo dobre relacje z kibicami, byli szanowani. Wiedzą, że kibicowanie dla niektórych to coś więcej niż machanie szalikiem. To widać na boisku. Melikson, jak sam twierdzi, może być gotów na Śląsk. Mały być może zagra końcowkę rundy, ale to wielka niewiadoma. |
Cytat:
|
Zastanawia mnie postawa Chaveza, zawodnika bez którego nie wyobrażaliśmy sobie składu bez niego a teraz gra kiepsko i popełnia tak proste błędy. Z jakiego powodu zaliczył taki regres?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czekaj strzelił 2 gole w ME
|
Holenderski dziennikarz, który przyjechał oglądać derby Krakowa mówi o swoich rodakach w Wiśle -
cały wywiad: http://czasfutbolu.pl/index.php?opti...ktualnosciduze Jak Holendrzy oceniają umiejętności Michaela Lameya? Po meczu Twente – Wisła wszyscy śmiali się z niego. Lamey tak naprawdę nigdy nie był dobrym piłkarzem. Wychowywał się w szkółce Ajaxu, potem występował w PSV, ale zawsze grał co najwyżej przeciętnie. Dziwiłem się, że taki zawodnik załapał się do drużyny mistrza Polski. Mecz z Twente pokazał, że to dla niego za wysoki poziom. A Kew Jaliens? On był w Holandii bardzo szanowanym piłkarzem. Grał w naszej narodowej kadrze i wystąpił nawet na Mistrzostwach Świata w Niemczech. W barwach AZ Alkmaar też radził sobie całkiem dobrze. Trener Louis van Gaal był z niego zadowolony. Słyszałem, że w Polsce gra poniżej oczekiwań. Nie wiem czemu tak jest, bo wydawało mi się, że to dobry zawodnik. Który zawodnik z polskiej ligi robi na Panu największe wrażenie? David Biton to świetny napastnik. W Holandii też na pewno strzelałby dużo goli. Myślę, że najlepszym kierunkiem będzie dla niego liga niemiecka. Izraelczyk jest silny i ma dobry strzał, dlatego powinien sobie tam poradzić. |
:darek1nowa
dodaj, że z karnych :) |
Dzisiaj spora grupka piłkarzy widziana w dobrych nastrojach w jednej z galerii.
Ja tam im nie bronię, piłkarz tez człowiek, zakupy musi zrobić i to tamto... Ale ja pier....ę, gdybym ja przegrał derby, to bym przez tydzień Z DOMU NIE WYCHODZIŁ ZE WSTYDU! |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Svitlica, Kryszał i Okuka to Twoja Wisełka? To był straszny czas, nie ma do czego tęsknić.
|
Widzę,że już zaczyna się tworzenie legend, jakoby kilka lat wstecz graliśmy mega futbol. A Brożek miał skuteczność 80 procentową:)
|
Cytat:
chyba jedyne do czego to do koszulek... Biała Gwiazda na koszulkach. |
Tamta Wisła rzeczywiście była słaba....ale wpier..iła by tej obecnej przynajmniej trzy do ucha:/..i to jest dopiero dramat:/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl