![]() |
Tytoń chce wrócić do ekstraklasy bo chce pojechać na MŚ ciekawe ile by chciał miesięcznie za grę ?
|
Cytat:
Rui Costa to markeitingowo dobre nazwisko :D |
|
Może by tak zrobić podchody pod Guilherme? Pytanie ile by chciał zarabiać
|
:D ten temat nie skończy mnie bawić nigdy.
|
Panowie a tak realnie macie jakieś przecieki kim się interesujemy?
|
Interesujemy się Guilherme, kolega wyżej pisał
|
Cytat:
|
A którym Guilherme? :) Chyba, że obydwoma :D:D
|
Angulo też ponoć odchodzi. Jak przyjdzie szejk z kasą to można kupować.
Oraz jest szansa, że Górnik i Legia przyhamują na wiosnę ;) |
Guilherme troszkę za słaby, ja bym o Kucharczyka podpytał. W stolycy gra też taki defensywny pomocnik z reprezentacji, może by tak jego? :D
|
Dawno nie było, zatem może bracia Mak? xD
|
Srak to po cholerę jest ten temat się pytam ? zamknąć w cholerę i po kłopocie
|
Chodzi o to, że skoro odrzucił 500k euro rocznie w Legii, to do nas za 4 razy mniej nie przyjdzie grać, chyba, że się trochę zakochał w Krakowie w trakcie któregoś wyjazdu.
|
Z ciekawości Guilerme ma już jakis klub nagrany? Cos wadomo?
Fajnie by było żeby kiedyś Wisła mogła zaproponować kontrakt 500 tys euro rocznie. Ciekawe czy doczekam tych czasów... btw Ciekawe gdzie trafi Kubicki z Zagłębia |
Cytat:
Jak się zareklamują ... :) Choć to Emirates wydają więcej na reklamę. I w Polsce to chyba nie reklamują się na sporcie. |
Cytat:
|
Krychowiak pewnie niedługo będzie wolny. Wolę jego niż Guilerme .
|
Kolejna burza w szklance wody.
|
Petra Brlek- wypożyczyć :)
|
Jaja sobie robicie czy wy tak na powaznie???
|
Na pewno jaja, po co brać Krychowiaka? Żeby od nowa 2 late zespół budować? :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Do usunięcia, przenosze do bardziej odpowiedniego tematu.
|
Doskonale nam znany Dudu Biton od lipca pozostaje bez klubu. Myślicie, że mógłby jeszcze być dla nas wzmocnieniem? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Ten Biton to ciekawe przypadek, bo gościa z takim instynktem strzeleckim nie było w Wiśle od czasów Frankowskiego (choć wiadomo Franek>Biton). Do dziś się zastanawiam, czy gdyby Maaskant w Nikozji na niego postawił to może ten coś by wmęczył. Niemniej jego późniejsza kariera to pasmo porażek (wyjątek - półrocze w... Apoelu) i ciężko powiedzieć czy w tym momencie coś by nam dał. Jesli Carlitos zostanie to jestem pewny, że nie będziemy szukać napastnika. |
w wątku trenera pojawił się wątek Gyurcso , może ostatnio Pogoń gra pyte , ale to nie filmik z przed 6 lat , tylko z przed roku
https://www.youtube.com/watch?v=4fGkU5nXDkQ zrobił na mnie wtedy ogromne wrażenie , widać że piłka mu nie przeszkadza no i był zaufanym zawodnikiem nowego trenera, takie ruchy transferowe sa dość "naturalne" |
Oglądam ten skrót wyżej i całe szczęście, że Kiko zrobił z Bartosza pomocnika :) Może jeszcze da nam trochę radości na tej pozycji.
|
Cytat:
EDIT:Nie widziałem postu Charliego |
Cytat:
|
nie mam nic do Bartosza dobry zawodnik ale jak na mlodego chlopaka brak mu zdecydowanie wytrzymalescie po 50-60 minutach on nie ma sily juz na cokolwiek. lepszy jest jako wchodzacy ale to samo jest z Wojtkowskim. musza zdecydowanie nad tym popracowac.
Bartkowski w porownaniu do nich wyglada o niebo lepiej jego problemem jest to ze jest troche surowy w grze taktycznej. czasami zachowuje sie jak dziecko we mgle albo nie pojdzie na obieg albo jest spozniony I to jest jego problem I przedewszystkim musi popracowac na wrzutkami. oby nowy trener z nimi nad tym popracowal I moze cos z tego bedzie. |
wytrzymałośc rośnie właśnei z wiekiem.oczywiście do pewnego czasu.
|
ale tak jak nad caa reszta trzeba popracowac samo nic nie przyjdzie.
|
Problemem J. Bartosza raczej są umiejętności piłkarskie (a raczej ich kompletny brak).
|
Cytat:
Mnie bardziej zastanawia co potrafi Słomka. Straszna szkoda, ze w Katowicach zagrał dopiero w ostatnim meczu. Był najlepszy na placu. Co dziwne- na pozycji lewego obrońcy.. |
Nowy trener juz dal liste zyczen i Gyurcso tam nie ma.
|
Cytat:
|
Dokładnie, Bartosz jest strasznie surowy technicznie, ale ma 'nosa' i szybko biega, więc na ekstaklase powinno wystarczyć.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl