Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Budowa stadionu, nowej hali i bazy treningowej (komentarze) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=94)

Wicked 17.09.2010 07:00

Jeśli się nie mylę to jest teren należący do zakonu, który ten skrawek ziemi wycenił na 1 mln polskich złotówek.....

marcin19876 17.09.2010 07:49

czy zaczeto ukladałac juz krzeselka na zachdniej?ma ktos jakies informacje?pytam bo na ostatniej konferencji mówiono ze zaczna ukladac od polowy wrzesnia:-)

rav 17.09.2010 08:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bartii (Post 980750)
wiecej na http://www.sport.pl/pilka/1,70993,83...lgarskiej.html

Czy to prawda ze juz mamy częściowo operatora stadionu Wisły?

Nieprawda. SportFive był (jest?) zainteresowany byciem operatorem stadionu Wisły. I tyle.
Artykuł pisał dziennikarz z POZnan*a, nie siedzi on w temacie stadionu Wisły.

cassius31krakow 17.09.2010 08:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rav (Post 981422)
Nieprawda. SportFive był (jest?) zainteresowany byciem operatorem stadionu Wisły. I tyle.
Artykuł pisał dziennikarz z POZnan*a, nie siedzi on w temacie stadionu Wisły.

Dostajesz jakąś kasę za promowanie GayCity?

KoPer 17.09.2010 09:36

Widzę, że używanie sarkazmu na forum jest ryzykowne bo od razu Cię o coś posądzą :D

Arapaho 17.09.2010 10:54

A jaki ma związek to co pisze rav z odpowiedzią cassius? widocznie ja nie kumaty jestem
Nie moge tu wkleić zdjęcia z kamerki na południową ale czyżby ktoś malował schody na czerwono.....albo ja mam cos ze wzrokiem

Hudy 17.09.2010 11:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arapaho (Post 981508)
Nie moge tu wkleić zdjęcia z kamerki na południową ale czyżby ktoś malował schody na czerwono.....albo ja mam cos ze wzrokiem

Rzeczywiście coś jest na schodkach rozłożonego w kolorze pomarańczowym ale zapewne jest to coś związanego z oprawą na mecz niż z dewastacją stadionu:))

Wicked 17.09.2010 11:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arapaho (Post 981508)

Może ultrasi coś szykują na dzisiejszy mecz, przekonamy się o 20:D

aNouc 17.09.2010 11:33

Oprawa, teraz można sobie tylko wyobrazić ile to jest roboty przy niej, oby tylko nie padało. I niech Ci, którzy przez cały mecz zamierzają siedzieć cicho niech chociaż na czas oprawy wstaną, podniosą kartonik, czy tam flagę, to potrwa minutę, nie umrzecie od tego,a efekt wizualny będzie dużo lepszy, wystarczy że parę osób zle uniesie kartonik czy coś innego i oprawa dużo traci na wartości, to jest praca wielu osób od rana do wieczora i uszanujmy, uszanujmy to, a efekt na pewno będzie bardzo dobry

igortsw 17.09.2010 11:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marcin19876 (Post 981414)
czy zaczeto ukladałac juz krzeselka na zachdniej?ma ktos jakies informacje?pytam bo na ostatniej konferencji mówiono ze zaczna ukladac od polowy wrzesnia:-)

Podbijam pytanie, czy wie ktoś kiedy jest najbardziej realny termin rozpoczęcia układania krzesełek?

JrQ- 17.09.2010 12:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez igortsw (Post 981552)
Podbijam pytanie, czy wie ktoś kiedy jest najbardziej realny termin rozpoczęcia układania krzesełek?

Nie zaczęto, co do terminu, to sami wiecie jak jest, nie wiadomo.

sebanop 17.09.2010 12:37

http://www.krakow.pl/aktualnosci/231...rezydenta.html można sobie będzie poużywać.... Do zobaczenia

E15 16 182

Sinoos 17.09.2010 12:45

patrząc na trzecią kamerkę widać wyraźnie, że rozkładają elektroniczne bandy reklamowe. Chyba jednak ktoś zadbał o tę kwestię :)

PiotrG 17.09.2010 12:46

Ja już uczestniczyłem w 3 takich chatach - nigdy nie przepuszczono niewygodnego pytania.

sebanop 17.09.2010 12:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sinoos (Post 981599)
patrząc na trzecią kamerkę widać wyraźnie, że rozkładają elektroniczne bandy reklamowe. Chyba jednak ktoś zadbał o tę kwestię :)

jesteś pewny że to są elektroniczne?? trochę późno się za to biorą....

Sinoos 17.09.2010 12:57

wyglądają tak samo jak te, co był na reprezentacji podczas meczu. Poza tym, gdyby to były zwykłe bandy, to chyba jakieś reklamy by były na nich przyklejone :)

Jak sobie tak przypominam, to przed meczem reprezentacji te bandy też układali w dniu meczu. Na treningi były rozłożone zwykłe bandy oranża.

Donki 17.09.2010 12:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sebanop (Post 981609)
jesteś pewny że to są elektroniczne?? trochę późno się za to biorą....

Ja jestem pewien, że są elektroniczne :-)

PiotrG 17.09.2010 13:02

Zapewne Wisła wypożyczyła. Dobrze, że się pojawią, na takie zwykłe trochę głupio patrzeć teraz.

Arapaho 17.09.2010 14:49

A tak swoją drogą czy nikt w klubie czy wśród SKWK nie może podać informacji co i kiedy ruszy z D, czemu nic tam nie robią?Ja juz nie wymagam jak na stronach legii informacji z budowy codziennie ale czy to taki problem dla klubu żeby sie dowiedzieć co jest grane? to samo jakieś kilku zdaniowe wzmianki podczas fotorelacji które zwykle wprowadzają zamieszanie (vide daszki na pawilonem itp).Niby jest od 2 miesięcy nowy dyr ds.marketingu i nie mógł jednego człowieka przeznaczyć do komunikacji kibice-polimex,zikit.?

PiotrG 17.09.2010 15:14

Cytat:

Niby jest od 2 miesięcy nowy dyr ds.marketingu i nie mógł jednego człowieka przeznaczyć do komunikacji kibice-polimex,zikit.?
To zależy wyłącznie od dobrej woli ZIKITu. Wisła sama nie może kogoś takiego wyznaczyć, bo tylko inwestor wie co, jak i kiedy (a raczej nie wie)
Stosunki Wisły z inwestorem najlepsze nie są, skoro nic nie piszą o terminach czy jakichkolwiek brakujących rzeczach.

Markus 17.09.2010 18:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arapaho (Post 981692)
A tak swoją drogą czy nikt w klubie czy wśród SKWK nie może podać informacji co i kiedy ruszy z D, czemu nic tam nie robią?

Sam sobie odpowiedziałeś - po co mają informować, skoro nikt nic z północną nie robi, nic się nie zmienia, a temat jest de facto martwy po odwołaniu ostatniego przetargu?

Enrico2000 17.09.2010 22:03

Wejście na E22 to koszmar. Na reprze byłem na E11, wchodziłem godzinę przed meczem ok. Ale dzis co się wyprawiało przed E22 to żenada. Ludzie oburzeni, w końcu otworzyli dodatkowe drzwi i Ci co stali osttani nagle wbili się do nich, bez kołowrotków bez niczego. Dużo pracy przed nami żeby to wszystko wyglądało jak na zachodzie, niestety...... i skąd tyle ludzi na schodach, a na D prześwity....

KosaPS 17.09.2010 22:08

Najlepsze kołowrotki na tym stadionie to ochroniarze przerywający bilet zajebista przepustowość około 300osób w 5 minut(lepszych nie ma na całym świecie,brawo dla magistratu)

lordes 17.09.2010 22:08

Ja byłem na E21 i wchodziłem całe 5 minut około godziny 19:20 podobnie z wyjściem nie było żadnego problemu natomiast co do stadionu to wrażenia bardzo pozytywne:)

KosaPS 17.09.2010 22:11

O tej porze może nie ale już o 19:45 lekki sie zaczoł...

crazykaro 17.09.2010 22:20

Bo ludzie mysleli ze jak przyjdą 15 min przed meczem to wszyscy wejdą na raz. O 1930 nawet połowa trybuny nie była zajęta gdy cała D już była stłoczona. Żenada to jest postępowanie ludzi którzy myślą że jak przyjdą na chwilę przed meczem to wejdą bez problemow

Adasss 17.09.2010 22:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lordes (Post 981945)
Ja byłem na E21 i wchodziłem całe 5 minut około godziny 19:20 podobnie z wyjściem nie było żadnego problemu natomiast co do stadionu to wrażenia bardzo pozytywne:)

To napisz nam jak się to robi. Ja byłem 19:20 pod E23 i wchodziłem prawie 40 minut, do E24 kolejka była równie długa. A słyszałem od mijanych gości bliższych początku kolejki skargi na to, że stoją już po pół godziny czy dłużej.
Generalnie oprócz tego że tak duży sektor jak E23 dzieli wejście jeszcze z innym (na dokładkę otwarta była tylko połowa kołowrotu) to można określić tylko jako efekt pracy pijanego architekta. Każdy z dolnych sektorów, sporo mniejszych od tych górnych, ma osobne wejście z pełnym podwójnym kołowrotem. W efekcie przez cały czas oczekiwania do bramki na E13 nie widziałem kolejki dłuższej niż kilkuosobowa.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 981963)
Bo ludzie mysleli ze jak przyjdą 15 min przed meczem to wszyscy wejdą na raz. O 1930 nawet połowa trybuny nie była zajęta gdy cała D już była stłoczona. Żenada to jest postępowanie ludzi którzy myślą że jak przyjdą na chwilę przed meczem to wejdą bez problemow

Byłeś pod E, widziałeś jak się tam wchodziło? Jak nie, to nie pisz bzdur.

Donson 17.09.2010 22:30

Ale sie zaraz na mnie w....icie. Ale co tam.
Uważam że stadion powinien być cały otwarty a na trybunę zachodnią należało wpuścić ludzi. Dlaczego?
Bowiem ludzie nie potrzebują krzesełek, stoją mecz cały.
Po co więc mają być krzesełka, lepiej bez nich i taniej i więcej ludzi wejdzie.

A tak całkiem poważnie, przez kilkanaście lat chodzenia, zaczynam mieć ochotę siąść na meczu. Mam nadzieję, że jak się wszystko otworzy to spokojnie kupię takie miejsce.
Cena nie gra roli.

mgła 17.09.2010 22:30

Ja wchodziłam lekko ponad godzine przed meczem na E25 i rewelacja szybko bez kłopotów,
Stadion robi wrazenie, nie widać odległości tych sławetnych 17 metrów, na pewno kłuje w oczu brak telebimów,

crazykaro 17.09.2010 22:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adasss (Post 981978)
Byłeś pod E, widziałeś jak się tam wchodziło? Jak nie, to nie pisz bzdur.

Pewnie że nie byłem bo od 20 min na trybunach już siedzialem:P Dziwne jest to że teraz problem był a na reprezentacji go nei było

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:56.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl