![]() |
http://www.fifpro.org/news/news_details/1660
http://www.fifpro.org/news/news_details/1661 FIFPro ostro o DyskoPolo. Dla mnie ten Wojciechowski to jeden wielki kawal sk.....a. Podobno z niego wielki biznesmen ale umów to on nie szanuje. |
Cytat:
|
C+ jak rezlizował transmicje to robił to widać było z sercem i pełnym profesjonalizmem. W sumie nie było do czego się przyczepić, co najwyżej do komentatorów. Realizacja była na najwyższym poziomie. Jakby coś zawalili to szlo na ich konto. Teraz transmisje realizuje jakaś bliżej nienzana firma. Kim ona jest w stosunku do c+ ktory ma wieloletnie doświadczenie w transmisjach, a jako koncern to już w ogóle w realizacjach wszelakich. I teraz ten Live coś tam może dawać beznadzjeny obraz, do dupy grafike a i tak nikt nic, poza ich dobrą wolą nie zrobi. C+ nie będzie chiciał brać takiego produktu?to zaraz straci widza. To samo Polsat. Nie podoba się to...... Przecież to takie polskie,cwaniaczkowate,wiedząć,że klient jest pod ścianą. Statyskyki są jak są, nie podoba się to sam se licz człeku w meczu ilość np niecelnych strzałów. Powtórki, brak ujęć slow motion, ujęć z kamery ruchomej itd. C+ nas ewidentnie rozpieścił, bo to co było najlepsze na rynku zaraz ładował w ligę. A teraz?No cóż, nie można mieć widać wszystkiego. Nie mieliśmy stadionów były super transmisje, teraz są obiekty ale transmisje są nieprzystające do nich w ogóle. I śmieszne jest to,że goście zaczynają poprawki w realizacji,grafice, teraz a nie startowali z odpowiedniego pułapu.
|
To co robi Live Park jest wkur**** , transmisje sa slabe , znika glos, ogolnie nie jest to to do czego przyzwyczail nas Multiproduction przez ostatnie lata. Jakbym mial placic za c+ lub polsat (a co za tym idzie za takie chujowate transmisje ) bylbym troszke wkurzony.
Ponizej link do artykulu na weszlo (sprzed kilku dni) o nowej firmie i transmisjach przez nich robionych: http://www.weszlo.com/news/7430-Liga...u_tak_czerstwo |
Nie dosc, ze sie czeka tyle na mecz - do tego adrenalina to jeszcze denerwuja Cie transmisja, znikajacym obrazem. Nie dosc, ze Rusko to dziad to jeszcze dziadoska transmisja
|
Na Canal+ pojawiło się w tamtym sezonie Slow-Motion i kilka innych fajnych technik. Fajne były przeróżne statystyki po i w trakcie meczu. Realizacja była moim zdaniem dużo lepsza. Szkoda, że z tego zrezygnowano. Tym bardziej, że Canal+ ma kilkunastoletnie doświadczenie w transmisji naszej ligi.
|
^^ w c+ było dużo slow-motion, grafika przedstawiająca miejsce zawodnika na boisku, ilość kontaktów z piłką... itd,itp. to wszytko dużo mówiło o poczynaniach obu drużyn na boisku. Brakuje tych grafik...
Pomimo wyraźnie słabszego 'opakowania' meczów Ekstraklasy, musimy trzymać kciuki za pana Rusko. Jego dymisja byłaby jednoznaczna z grudniowym rozwiązaniem kontraktów z C+, Eurosportem i Polsatem, a związaniem wszystkich meczów z koncernem ITI. Jak wiecie, N'ka jest fatalnym tworem i transmisje meczów ligowych zaczęlibyśmy mylić z konkursam SMS, i różnymi głupimi numerami typu 'Kto ma więcej kibiców, gdzie jest bardziej zielona trawa - ślij sms'a ohhh.... mmm... Live Park - do roboty! |
Szczegolnie ze caly pakiet ITI w postaci TVN, N i Onetu jest wystawiony na sprzedaz :lol:
|
Onet też?Myślałem, że tylko TVN N i Legia.
|
To właśnie tym bardziej będzie im zależało na tym, aby wywalić z siodła Ruskę.
|
W tej chwili nie moge doszukac sie zrodla, ale prawdopodobnie Puls Biznesu wspominal o tym ze ma to byc pakiet z Onetem. Dla mnie to osobiscie dziwna sytuacja, tyle ze np samo sprzedanie TVN tez jest dziwne w pewnych aspektach.
Wszystko rozbija sie o spadkobiercow Wejcherta, ktorzy chca po prostu sprzedac swoja czesc i miec kase na swoje interesy. maja w sumie pakiet wiekszosciowy wiec to oni rozdaja karty. |
Pomimo tego że Śląsk prowadzi już z ŁKSem 2-0 , to powinno być o wiele wyżej .
Śląsk niestety nie może się wyzbyć gry defensywnej , nawet ze zdecydowanie niżej notowanymi rywalami . Mam nadzieję że ŁKS dostanie dzisiaj znowu piątke . PS. Jak ja się cieszę że Ćwielong już u nas nie gra . Pomimo asysty , nie da się patrzeć na jego gre . |
No i Śląsk już 3:0 gol Voskamp czyżby 6:0 tak jak w wczoraj Bełchatów :) ? :D
|
Slask drugim skladem jedzie z LKSem :D...chlopcy do bicia. Ciekawe ile goli straca w tym sezonie? Bo to moze byc nowy rekord, patrzac w dodatku na terminarz.
|
Jednak to jest atut własnego stadionu, mam nadzieje, że tak samo potraktujemy lubinki w sobotę
|
Znowu bedzie pogrom ŁKS-u, piekna akcja
|
Szkoda, ze ŁKS jest tak slaby bo to oznacza, ze w tym sezonie 1 miejsce spadkowe jest juz zapelnione. A to zwieksza prawdopodobienstwo, ze utrzyma sie cracovia. Np rok temu liga byla mocniejsza, dol byl wyrownany wiec i cracovia sie musiala natrudzic, zeby sie utrzymac. Teraz ŁKS spada napewno (99,9%) a o 15 miejsce beda "bic" sie zapewne takie kluby jak cracovia, Ruch, Widzew czy Podbeskidzie
|
A już wiem o chodzi z tym Voskampem, gość nie umie dryblować. W Polsce to przejdzie ale w poważniejszej piłce to dość duży mankament. Typowy egzekutor.
O co chodzi z tym ŁKS-em, oni nie trenują, piłek nie mają czy jak?Zachowują się jakby pierwszy raz się widzieli i dawno piłki przy nodze nie mieli. Dobry doping. Od kiedy LEchia będzie grać na Arenie? |
Dam sobie rękę uciąć że jak dojdzie do naszego meczu z ŁKS to nagle się nauczą grać w piłkę :/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nastepny mecz juz na Arenie, tj. 14 sierpnia z Cracovią. Jak będzie 20 tysięcy ludzi to będę w mega szoku. A to tylko połowa stadionu. Marketing w Gdańsku - na możliwie najniższym poziomie.
|
Franek tez nie ma dryblingu czy siły, a jakoś 150 bramek w samej Ekstraklasie z czego także wiele bramek głową. Voskamp to typ podobny do Franka, tyle że obdarzony innymi warunkami fizycznymi.
|
A ja też zapytam. Od kiedy planowane są mecze Ślaska na nowym stadionie ?
ps. z na stadionie żydów oczywiście kilkukrotnie głośniej zaśpiewany fragment o schodzeniu na psy :) ps. I już 0:1 dla Legii :) |
Cracovia przegrywa 1:0 z Legia. Oj pięknie się zaczyna ten sezon dla parchatych ^^
|
Pewnie nie wszyscy wiedzą, więc napiszę.
Dodatkowa opcja, która pojawiła się u nowego realizatora transmisji ekstraklasy jest dostępna na kanałach HD canal+. Jest możliwość wyboru ścieżki dźwiękowej. Z komentatorami, lub BEZ KOMENTATORÓW. Miły dodatek :) |
Na interii mecz koleżanek z Legią jest uznany jako hit 2 kolejki ekstraklasy...
tak samo wczoraj anonsowali nasze spotkanie z Polonią ... |
Mam pytanie do oglądających na C+ mecz Legii i parchów. Czy też macie taki świszczący dźwięk?
|
Brawo Legia - jeszcze 4 tym popaprańcom żeby im się już na starcie odechciało ekstraklasy!
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl