Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

mitmichael 31.07.2013 20:12

Trening rozpoczął się od tradycyjnego rozbiegania. Z drużyną biegali również Michał Czekaj i Michał Szewczyk. Później piłkarze mieli chwilę rozgrzewki i zaczęli grać w dziadka. Drużyna została podzielona na trzy grupy.

Po tym ćwiczeniu, drużyna została podzielona na dwie grupy i ćwiczyli strzały sprzed pola karnego. Piłkarze po oddaniu pierwszego strzału dostawali drugie podanie i strzelali. Widać, że Brożek dalej to ma, bo kilkukrotnie umieszczał piłkę w bramce.

Na koniec treningu piłkarze rozpoczęli gierkę. Składy były troszkę pomieszane, inne niż w tamtym tygodniu. W jednej drużynie grał Brożek i Boguski, jak za dawnych lat. Widać, że szukają się na boisku, a tej drużynie jest potrzebny napastnik. Wierzymy, że Paweł Brożek da tej drużynie jakość, bo możliwości ma ogromne. Samym poruszaniem się na boisku może pokazać młodym zawodnikom, o co chodzi w piłce nożnej. Młodym zawodnikom przyda się taki zawodnik, od niego będą mogli się dużo nauczyć. Drużyna z Brożkiem i Boguskim wygrała, a dwa gole strzelił ten drugi.

Ta informacja z treningu napawa duzym optymizmem. Niestety z treningu zszedł, a raczej zbiegł Garguła. Nie wiadomo co z nim, możliwe, że coś go zabolało w nodze.

Pepsaj 01.08.2013 08:26

Mam takie pytanie: nie dane mi było oglądać ostatnich meczów Wisły, doniesienia staram się śledzić, ale jakoś nie znajduję informacji o jaką mi chodzi. A mianowicie: co z tym Burdenskim? Ktoś go w ogóle widział? Skoro jest już zaklepany to czemu nie gra?

Gwiaździsty 01.08.2013 08:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pepsaj (Post 1325539)
Mam takie pytanie: nie dane mi było oglądać ostatnich meczów Wisły, doniesienia staram się śledzić, ale jakoś nie znajduję informacji o jaką mi chodzi. A mianowicie: co z tym Burdenskim? Ktoś go w ogóle widział? Skoro jest już zaklepany to czemu nie gra?

Bo został zatrudniony po to aby robić Smudzie zakupy rano, kiedy ten śpi. A tak na poważnie, to wszedł na kilka ostatnich minut w Kielcach.

adam_09 01.08.2013 09:36

I nie wiadomo czy dotknął piłkę nawet...

Hives4 01.08.2013 10:13

Cytat:

Piotr pozostaje bez klubu od zakończenia poprzedniego sezonu, gdy rozstał się z Lechią Gdańsk. Na początku lipca przebywał na testach w Górniku Zabrze, ale nie otrzymał propozycji podpisania kontraktu. Na razie piłkarzem Wisły jest tylko Paweł. Chciał znów zagrać z numerem 23 na koszulce, ale okazało się, że jest już zajęty przez Fabiana Burdenskiego (22 l.). - Negocjowaliśmy zamianę, ale nie doszliśmy do porozumienia - mówi Paweł. No cóż, najwyraźniej niemiecki pomocnik nie zostanie najlepszym kolegą Brożka, a to źle wróży jego przyszłości w klubie. Paweł natomiast szybko nadrabia braki kondycyjne. Wiele wskazuje na to, że zagra już w niedzielę w meczu ze Śląskiem Wrocław. - Jedno mogę powiedzieć! Paweł będzie w pierwszym składzie - mówił po środowym treningu szkoleniowiec Wisły Franciszek Smuda (65 l.).
Szlag mnie trafia jak czytam takie rzeczy...

Wasiu 01.08.2013 10:46

Brozek sam na konferencji prasowej powiedzial, ze Fabian chetnie chcial oddac numer, ale skoro juz z nim zagral to regulamin Ekstraklasa zabrania takiej zamiany ale oczywiscie lepiej ponapierdalac bez sensu.

piter116 01.08.2013 12:06

Wychodzi na to, że Miga znowu bajki opowiada.

c. 01.08.2013 13:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hunter (Post 1325437)
W jakim celu klub miałby kłamać w tej sprawie?

otóz to. mowiac o tym na KONFERENCJI i zamieszczajac na OFICJALNEJ stronie.

Na pewno Bednarz mowi prawde, przeciez ma dokumenty i widzi co tam w nich jest.

Przeciez nikt ot tak nie mowi takich rzeczy.. bo Wilk od razu by zareagowal, chocby za posrednictwem adwokata.

I drugi kwiatek.. pt. Fabian nie chcial oddac numeru Brożkowi.. jasne.

te dwa przypadki daja kolejny dowod na to ze co innego moze byc napisane w prasie (jeden cos napisze, a potem kazdy to powiela jak lawina) i tak sie rodzi aferka.. a co innego dyskusja na zywo przed kamerami.

szprotson 01.08.2013 13:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piter116 (Post 1325614)
Wychodzi na to, że Miga znowu bajki opowiada.

Komuś jest na ręke robienie czarnego PR Wiśle.

Sebak 02.08.2013 09:31

Mateusz Zając, najlepszy bramkarz młodziezowych Mistrzostw Polski, które Wisła wygrała był na testach w Fulham. Nie zakontraktowali go z powodu... słabej gry nogami. Opowiada tez o szkoleniu w Wiśle i dobrych strzałach... Burligi. Ciekawy wywiad.

http://ekstraklasa.net/byl-na-testac...2d5ce5108d72fb

BlurgH 02.08.2013 09:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sebak (Post 1325782)
Mateusz Zając, najlepszy bramkarz młodziezowych Mistrzostw Polski, które Wisła wygrała był na testach w Fulham. Nie zakontraktowali go z powodu... słabej gry nogami. Opowiada tez o szkoleniu w Wiśle i dobrych strzałach... Burligi. Ciekawy wywiad.

wis.la/hm8z7

Podoba mi się podejście tego człowieka do życia, pracy, siebie samego itp... Więcej takich piłkarzy w Wiśle i za chwilę nie trzeba będzie ściągać szrotu zza granicy, bo wychowankowie będą walczyli co roku o MP i puchary...

dynek.pl 02.08.2013 10:02

Chavez powolany na sparing z Boliwa (14-go sierpnia). To jest kurcze bez sensu, lubie Osmana ale w obencje sytuacji nie ma z niego zadnego pozytku. SPrzed go do tego Meksyku bo szkoda kasy na pensje.

http://www.90minut.pl/news/217/news2...Hondurasu.html

Grantar 02.08.2013 10:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1325791)
Chavez powolany na sparing z Boliwa (14-go sierpnia). To jest kurcze bez sensu ....

No tak, ale przecież chcielibyśmy aby zawodnikami Wisły byli reprezentacji swoich krajów ...
i tak źle i tak do d..
Jak ładnie zauważył Osman: " Nie pojechałem sobie spacerować tylko reprezentować swój kraj ...." (chyba wywiad z dzisiejszej Krakowskiej ..)
A co do meczy towarzyskich to nie wiem czy teraz jest obowiązek puszczać na kadrę czy nie ....
Jest tu jakiś znający się ?

RybaTs 02.08.2013 10:47

jak wyjazd Chaveza jest w terminie Fifa ,Wisła ma obowiązek go puścić ,jak nie Wisła ma prawo się nie zgodzić

Rob_Zombie 02.08.2013 11:36

Już to kiedyś pisałem, ale co tam - Wisła kontraktując reprezentanta Hondurasu dobrze wiedziała z czym to się wiąże i na co się godzi. A teraz musi warunki współpracy respektować. Skrajną głupotą i nieodpowiedzialnością są dla mnie słowa Smudy o tym czy aby należy mu płacić...

fanfan 02.08.2013 12:09

Ale czy nie wystarczy porozmawiać z selekcjonerem reprezentacji Hondurasu i wypracować jakiś kompromis ? Przecież Osman jest tam pewniakiem i nie musi grać w każdym meczu towarzyskim a często było tak że leciał tam i siedział w jakimś sparingu na ławce. Zresztą reprezentacji Hondurasu też byłoby na rękę gdyby ich podstawowy stoper regularnie grał w klubie i był w jak najwyższej formie . Może tylko wystarczy porozmawiać z Osmanem , trenerem Jego reprezentacji czy nasz zawodnik musi jeździć na każde zgrupowanie ? Z pewnością jest to lepsze rozwiązanie niż gadanie o dziwieniu się dlaczego klub jeszcze płaci temu piłkarzowi . Przecież to jest normalne że trenerzy klubowi i selekcjonerzy reprezentacji narodowych współpracują ze sobą by zbytnio nie eksploatować swoich czołowych piłkarzy i czasami w mniej ważnych meczach odpuszczać im nieco.

FraMat 02.08.2013 15:02

widzisz kogoś, kto porozmawia z selekcjonerem Hondurasu?
Smuda? chyba na migi
Bednarz? a czy to jego interes?
Może Cupiał?
:rotfl:

Elefant 02.08.2013 15:10

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...na-prace/46ywy

Cytat:

- Chavez gra więcej w reprezentacji niż w klubie i jest to dla klubu mordęga - mówił Smuda. - Takie są przepisy i my mu tego nie zabronimy, tym bardziej, że chłopak chce grać. Nie mamy już treningów fizycznych i ciężko go sprawdzić, ale robi dobre wrażenie na boisku. Ciągle trenuje i nie dostrzegam żadnych zaległości - dodał trener, by po chwili przypomnieć sobie, że piłkarz do Wrocławia i tak nie pojedzie. - Bo nie ma pozwolenia na pracę - przyznał Smuda.
Ktoś może potwierdzić ? Bo na oficjalnej tego zdania nie ma.

Jeżeli tak to o co kruszymy kopie ?

Marcin_fan 02.08.2013 16:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1325838)
Smuda? chyba na migi
Może Cupiał?

Bednarz pracuje dla Piasta, Górnika czy dla Wisły że miał być to nie jego interes ?!

FraMat 02.08.2013 16:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcin_fan (Post 1325849)
Bednarz pracuje dla Piasta, Górnika czy dla Wisły że miał być to nie jego interes ?!

A widzisz Bednarza dzwoniącego do Hondurasu?
Jego zadaniem jest panowanie nad finansami klubu a nie dogadywanie się z selekcjonerami.
Mógłby co najwyżej poprosic selekcjonera Hondurasu, żeby ten Chaveza częściej brał do skladu, by go wypromowac i opchnąć.
Ale zwalniać go? Zdjąc towar z wystawy?

gypsy 02.08.2013 19:04

Skoro już jesteśmy w temacie Osmana, to tutaj krótka rozmowa z nim: http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ele_drzwi.html

Fragment:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krakow.sport.pl
Mówi pan otwarcie o chęci odejścia z Wisły.

- Piłkarz zawsze powinien stawiać sobie nowe wyzwania, ja też chcę się rozwijać. Ale jestem spokojny, bo dla mnie najważniejsze jest mieć pracę. Wisła dużo dla mnie znaczy, ten klub otwiera mi za granicą wiele drzwi. Jeśli zostanę, wcale nie będę się czuł z tym źle. Jestem bardzo zadowolony z naszej drużyny. Nie lubię działać nerwowo, będę trenował i spokojnie czekał, aż pojawi się nowa oferta. Prezes [Jacek Bednarz - przyp. red.] wspominał o trzech propozycjach, ale dopóki nie znam szczegółów, wolę się nie ekscytować. To działacze podejmują decyzję.

Ogryzek 02.08.2013 19:07

No i Chavez będzie nas męczył pewnie do końca kontraktu w międzyczasie pofruwa sobie na Karaiby. Coś czuję że niewielu jest chętnych na "nielota". Owszem, w naszej lidze coś pokopie ale jako że my walczymy max o pierwszą 8 to po co nam taki kopacz z wielkim kontraktem? No ale co zrobić jak nikt go nie chce.

Drozd 02.08.2013 19:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1325868)
No i Chavez będzie nas męczył pewnie do końca kontraktu w międzyczasie pofruwa sobie na Karaiby. Coś czuję że niewielu jest chętnych na "nielota". Owszem, w naszej lidze coś pokopie ale jako że my walczymy max o pierwszą 8 to po co nam taki kopacz z wielkim kontraktem? No ale co zrobić jak nikt go nie chce.

Nie wiem czy nie jesteś zbyt ambitny. Po co nam pierwsza ósemka, sprzedajmy jeszcze Głowe i grajmy spokojnie o utrzymanie, albo najlepiej sprzedajmy wszystkich którzy mają kontrakty, a potem wszystkie mecze to wreszcie podreperuje klubową kasę ...

Ogryzek 02.08.2013 20:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1325876)
Nie wiem czy nie jesteś zbyt ambitny. Po co nam pierwsza ósemka, sprzedajmy jeszcze Głowe i grajmy spokojnie o utrzymanie, albo najlepiej sprzedajmy wszystkich którzy mają kontrakty, a potem wszystkie mecze to wreszcie podreperuje klubową kasę ...

Spokojne utrzymanie jest właśnie w pierwszej 8 przy systemie gdzie dzielone są punkty na koniec sezonu.

Teraz to trzeba wyjść na prostą z zapaści finansowej. Jak mamy wydawać spore pieniądze na pensje to na piłkarzy ofensywnych jak Sarki. "Nielot" Chavez blokuje troche kasy a w zamian daje niewiele więcej niż Uryga.

A jak wygrzebiemy się spod sterty długów, wtedy znowu będziemy wielcy i walczyć o MP:)

BTW
(W takiej samej sytuacji jak my była kiedyś Borusia Dortmund, ze zwycięscy LM omal nie zbankrutowała, ale zdrowy finansowy program naprawczy ją uzdrowił i znowu jest na szczycie. W tym programie naprawczym nie było miejsca na wysokie kontrakty dla piłkarzy.)

arti 02.08.2013 20:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rob_Zombie (Post 1325811)
Już to kiedyś pisałem, ale co tam - Wisła kontraktując reprezentanta Hondurasu dobrze wiedziała z czym to się wiąże i na co się godzi. A teraz musi warunki współpracy respektować. Skrajną głupotą i nieodpowiedzialnością są dla mnie słowa Smudy o tym czy aby należy mu płacić...

Oczywiście. Miał zapewnić dobry wynik i się pokazać w pucharach, a potem zostać sprzedany z zyskiem. Niestety chytry plan się nie udał, a teraz pucharów nie ma, chętnych nie ma, a niezły kontrakt dla czynnego (stale powoływanego) reprezentanta z drugiego końca świata do płacenia pozostał.

fanfan 02.08.2013 20:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1325838)
Smuda? chyba na migi
Może Cupiał?

Myślę że jest to interes każdego z tej trójki a najmniej Cupiała ponieważ On takimi sprawami nie powinien się zajmować a w dzisiejszych czasach porozumienie się z kimś za pomocą jakiegoś tłumacza czy nawet samego Osmana żadnym problemem nie jest . Przecież to jest normalna praktyka , jako przykład podam pierwszy z brzegu - Klopp też czasami kontaktował się z selekcjonerem reprezentacji Polski ( nie mówię że osobiście ) by ten w mniej ważnych sparingach nieco oszczędzał naszą trójkę eksportową i nic w tym dziwnego .

Z drugiej strony wszyscy ostatnio narzekają ,że Chavez częściej przebywa na zgrupowaniu reprezentacji niż w klubie . To w takim razie niech ktoś mi wytłumaczy po co bierzemy kolejnego reprezentanta z tamtego rejonu - Donalda ? Skoro aż tak nas boli że Osman ciągle jest w rozjazdach , ciągle zmęczony , zamiast przebywać podczas okresu przygotowawczego z drużyną klubową jest na różnych turniejach , więc po co kolejny podstawowy obrońca z reprezentacji kraju z tej strefy? Po to by Osman miał towarzystwo w samolocie podczas tych częstych podróży?

arti 03.08.2013 05:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fanfan (Post 1325883)
Myślę że jest to interes każdego z tej trójki a najmniej Cupiała ponieważ On takimi sprawami nie powinien się zajmować a w dzisiejszych czasach porozumienie się z kimś za pomocą jakiegoś tłumacza czy nawet samego Osmana żadnym problemem nie jest . Przecież to jest normalna praktyka , jako przykład podam pierwszy z brzegu - Klopp też czasami kontaktował się z selekcjonerem reprezentacji Polski ( nie mówię że osobiście ) by ten w mniej ważnych sparingach nieco oszczędzał naszą trójkę eksportową i nic w tym dziwnego .

Z drugiej strony wszyscy ostatnio narzekają ,że Chavez częściej przebywa na zgrupowaniu reprezentacji niż w klubie . To w takim razie niech ktoś mi wytłumaczy po co bierzemy kolejnego reprezentanta z tamtego rejonu - Donalda ? Skoro aż tak nas boli że Osman ciągle jest w rozjazdach , ciągle zmęczony , zamiast przebywać podczas okresu przygotowawczego z drużyną klubową jest na różnych turniejach , więc po co kolejny podstawowy obrońca z reprezentacji kraju z tej strefy? Po to by Osman miał towarzystwo w samolocie podczas tych częstych podróży?

Bo tani i daje nadzieję, że będzie można go w miarę drogo i niedługo sprzedać...

Ogryzek 03.08.2013 07:33

Tak samo było Diazem którego sprowadził Bednarz jak z tym Haitańczykiem. Diaz pewnie miał połowę wysokości pensji co ma pastor Chavez a poza tym udało się go w końcu sprzedać za 700 tysięcy euro.

Chavez nie dość że sporo droższy w utrzymaniu, to na potencjalnym transferze nic nie zarobimy bo sporo pójdzie do jego poprzedniego klubu. Teraz to jest walka żeby się go w ogóle pozbyć. Nawet za darmo.

A chętnych nie widać.

BTW
Z Chavezem to tak jak z Łobodzińskim było. Kupiony żeby po Euro go szybko sprzedać gdzie miał się wylansować, dostał wielki kontrakt..... i nikt go nie chciał. Grałby do końca u nas gdyby nie smród korupcyjny. Z Nielotem podobnie... po co ma gdzieś iść, jemu tu dobrze przy wiślackim "cycu". Czyż nie o to się modlił w Hondurasie? :D

Paweł 03.08.2013 08:02

Nie widzę, żeby pojawiła się na forum taka informacja, ale podczas meczu Korona - Wisła jeden z komentatorów Eurosportu poinformował, że Arkadiusz Głowacki zapowiedział po tym sezonie zakończenie kariery. Macie może jakieś informacje na ten temat, bo odejście Arka spowodowałoby, że nasza solida defensywa zaczęłaby wyglądać dość mizernie?

fanfan 03.08.2013 08:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Paweł (Post 1325909)
Nie widzę, żeby pojawiła się na forum taka informacja, ale podczas meczu Korona - Wisła jeden z komentatorów Eurosportu poinformował, że Arkadiusz Głowacki zapowiedział po tym sezonie zakończenie kariery. Macie może jakieś informacje na ten temat, bo odejście Arka spowodowałoby, że nasza solida defensywa zaczęłaby wyglądać dość mizernie?

To jeszcze nie jest pewne . Arek powiedział że prawdopodobnie zakończy po tym sezonie karierę ale wszystko będzie zależało od zdrowia i tego czy jest jeszcze w stanie grać na dobrym poziomie .

gypsy 03.08.2013 11:32

Szczerze mówiąc, zdziwiła mnie ta informacja o zakończeniu kariery Arka. Owszem, swoje lata już ma, ale myślę, że jest on jednym z najbardziej przydatnych zawodników w Wiśle. Pod każdym względem, charakterologicznym, sportowym... Czuwa nad naszą defensywą i jest najperniejszym jej punktem. Muszą go męczyć te urazy, bo nie widzę innego powodu, dla którego miałby kończyć karierę. Jeszcze z rok mógłby pograć na wysokim poziomie.

irekm19 03.08.2013 12:34

Boi się żeby go łysy nie wyj**** jak Radka ;)

arti 03.08.2013 12:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gypsy (Post 1325946)
Szczerze mówiąc, zdziwiła mnie ta informacja o zakończeniu kariery Arka. Owszem, swoje lata już ma, ale myślę, że jest on jednym z najbardziej przydatnych zawodników w Wiśle. Pod każdym względem, charakterologicznym, sportowym... Czuwa nad naszą defensywą i jest najperniejszym jej punktem. Muszą go męczyć te urazy, bo nie widzę innego powodu, dla którego miałby kończyć karierę. Jeszcze z rok mógłby pograć na wysokim poziomie.

do wiosny 2014 jeszcze daleko.
niech wtedy wszyscy zainteresowani decydują

Paweł 03.08.2013 13:03

Oczywiście, tylko komentator Eurosportu, nie wiem jaki, przedstawił to w taki sposób, jakby to było już postanowione.

mgła 03.08.2013 14:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Paweł (Post 1325975)
Oczywiście, tylko komentator Eurosportu, nie wiem jaki, przedstawił to w taki sposób, jakby to było już postanowione.

Może ten sam co wymawiał "BunIoza" !! eurosport ma świetnych komentatorów od tenisa ale od piłki to dyletanci, lepiej wyciszyć głos.

SharksiK 04.08.2013 11:45

Dzwoni Kulikowski do Stanowskiego:
Stanowski: Halo
Kulikowski: cześć Krzysiu z tej strony Jarek
Stanowski: no cześć co tam?
Kulikowski: słuchaj jest taka sprawa mój chłopak Wilk chce rozwiązać kontrakt z klubem z winy klubu bo nie dostaje pieniędzy od jakiegoś czasu. Napisałbyś coś tam u siebie na weszło o tym że chłopak ma racje. Korzyści byłyby obustronne dla Ciebie bo byś miał newsa i dla mnie bo zrobiłbyś presje na klubie. To co Krzysiu napiszesz?
Stanowski: Spoko Jarek ale jak będziesz miał już ugadany transfer jakiegoś swojego zawodnika to pamiętaj pierwszemu mnie dajesz cynk
Kulikowski: Krzysiu przecież zawsze tak robię mój Ty przyjacielu
Stanowski: tylko ....a żeby nie było tak jak ostatnio z Bereszyńskim co to miał iść do Benfiki i ....a debila z siebie zrobiłem puszczając info w neta. Do dzisiaj się ze mnie śmieją ....a jego mać!
Kulikowski: kurcze Krzysiu sorka głupio wyszło. Bereś powiedział mi że jedzie do Lizbony ja myślałem że transfer się kroi a on tylko na wczasy z siostrą jechał.
Stanowski: Dobra, teraz ci wybaczę ale jeszcze jeden taki numer i koniec ze współpracy. A pamiętaj że internet to ciężki oręż.
Kulikowski: Tak, tak Krzysiu nie denerwuj się, całuję rączki pa pa

Gin 04.08.2013 15:23

Wisła dostała odpowiedz z PZPN ze Wilk może rozwiazac kontrakt z Wisłą , Cupiał się w....ił nieziemsko , że go nikt nie poinformował , może być ciekawie , pewnie będą roszady w RN lub w Zarzadzie

!!IRIVER!! 04.08.2013 20:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gin (Post 1326105)
Wisła dostała odpowiedz z PZPN ze Wilk może rozwiazac kontrakt z Wisłą , Cupiał się w....ił nieziemsko , że go nikt nie poinformował , może być ciekawie , pewnie będą roszady w RN lub w Zarzadzie

Skąd to info?

Marcin_fan 04.08.2013 20:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1326135)
Skąd to info?

podbijam...

JrQ- 04.08.2013 20:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SharksiK (Post 1326076)
Dzwoni Kulikowski do Stanowskiego:
Stanowski: Halo
Kulikowski: cześć Krzysiu z tej strony Jarek
Stanowski: no cześć co tam?
Kulikowski: słuchaj jest taka sprawa mój chłopak Wilk chce rozwiązać kontrakt z klubem z winy klubu bo nie dostaje pieniędzy od jakiegoś czasu. Napisałbyś coś tam u siebie na weszło o tym że chłopak ma racje. Korzyści byłyby obustronne dla Ciebie bo byś miał newsa i dla mnie bo zrobiłbyś presje na klubie. To co Krzysiu napiszesz?
Stanowski: Spoko Jarek ale jak będziesz miał już ugadany transfer jakiegoś swojego zawodnika to pamiętaj pierwszemu mnie dajesz cynk
Kulikowski: Krzysiu przecież zawsze tak robię mój Ty przyjacielu
Stanowski: tylko ....a żeby nie było tak jak ostatnio z Bereszyńskim co to miał iść do Benfiki i ....a debila z siebie zrobiłem puszczając info w neta. Do dzisiaj się ze mnie śmieją ....a jego mać!
Kulikowski: kurcze Krzysiu sorka głupio wyszło. Bereś powiedział mi że jedzie do Lizbony ja myślałem że transfer się kroi a on tylko na wczasy z siostrą jechał.
Stanowski: Dobra, teraz ci wybaczę ale jeszcze jeden taki numer i koniec ze współpracy. A pamiętaj że internet to ciężki oręż.
Kulikowski: Tak, tak Krzysiu nie denerwuj się, całuję rączki pa pa

Eh, pisałem na fb napiszę i tutaj:
Menadżerem Wilka nie jest Kulikowski, tylko Kołakowski.
Kulikowski to ten od autokarów w PZPN.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:25.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl