![]() |
A może ktoś w klubie się ogarnie i wy.......i go dyscyplinarnie !
|
|
Cytat:
|
Cytat:
W każdej plotce jest choć trochę prawdy, gdyby się nic nie wydarzyło nie było by tego newsa. Naszym galeryjnym gwiazdeczką już trochę bije i zapomnieli kim są i dla kogo grają. Stanowczo za dużo wywiadów i pipczenia w mediach. A potwierdza to ostatni news na TWSD o obecności w mediach. Lukrowane chłopczyki i inne gwiazdeczki do roboty inaczej wynocha! |
Cytat:
|
Cytat:
Kibicem Wisełki jesteś chyba tylko z nazwy. Albo jesteś tak młody, że nie pamiętasz oprawy na mecz z Legią i płótna z hasłem: "Surma wanted only dead". Nic ci to nie mówi? Twoja propozycja to nie science-fiction, ale horror. Ćwielong w ataku, Magiera na lewej obronie, Kokos na stoperze... Z taką paką bilibyśmy się z Pasami o pozycję czerwonej latarni, a nie o MP. Rozumiem, że to był żart, ale bardzo słaby. |
|
|
Czy wiadomo o co się kłócili nasi holendrzy?
|
Jak to Holendrzy - o skręta ;)
|
Podobno na treningu Lamey z Maskaantem..
|
Holender jasny...
|
Podobno to podobno tamto. Ten dziennikarzyna który to napisał nie zna holenderskiego więc nie napisał o czym się kłócili... jeśli takie zdarzenie miało miejsce. Po drugie co to za dziennikarzyna co nawet tego nie uwiecznił komórką czy innym tosterem - przecież taki filmik robił by furorę w anty-Wiślackich mediach... Dziwne to trochę, że nagle dochodzi do spięcia pomiędzy Holendrami, którzy zdaniem tych samych czy podobnych mediów mają tajemniczy pakt o współpracy podpisany :)
Na głównej jest fota jak Lamey gra w treningu przed Fulham. http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri..._Fulham/53814/ Zatem chyba ten artykuł to dmuchanie piany? |
Nie dość, że dmuchanie piany to jeszcze bicie balona ;) (bez urazy - nie mogłem się powstrzymać ;) )
Niech się kłócą, niech się biją byleby Lamey coś grał z sensem. |
Cytat:
|
Obstawialbym, że to Maaskant wyrzucił Lameya z treningu, a nie Lamey sobie poszedł obrażony. Tylko dziennikarzyna nie znając holenderskiego tak wymyśliła.
|
Przecież to normalne w każdym zespole ,że dochodzi do tarć i to wbrew temu co się wydaje dobre zjawisko, zawodnikami czasami trzeba wstrząsnąć żeby wyzwolić w nich dodatkowe pokłady energii. Raz wyrzuci Lamey'a , innym razem zbeształ Bunozę a na konferencjach wstawia się za zawodnikami. Tak to powinno od profesjonalnej wyglądać, trochę to odmienne od tego do czego nas polscy szkoleniowcy przyzywczaili
|
A co tam u Boukhariego ? Wie ktoś co u niego ?
|
http://wspomnienia-taksowkarza.blog....,ID438172604,n
O kim mowa :) ? |
Cytat:
|
Cytat:
:-p http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=15283 Pięć stron wcześniej już o tym zaczęto pisać. |
Jak zle sie dzieje w klubie to sa tez sprzeczki i utarczki (chodzi o gre jaka prezentujemy)
|
A kto twierdzi, że się źle dzieje? Pokłócił się z trenerem, trener go wyrzucił z treningu może zacznie się bardziej przykładać do gry i treningów.
|
A ja się tak zastanawiam czy tylko ja zauważam pewną niestosowność tego że trener rozmawia przy drużynie z zawodnikiem w języku który zna on, zawodnik i jeszcze jedna osoba?
Czy to jest normalna sytuacja? On nie trenuje u siebie w homolandii a jest zatrudniony w obcym kraju i jakieś standardy zachowane być powinny? |
ale Jaliens to jest porażka... chłop broni na radar... jak to mawia Tomaszewski, trzeba go wy....ć dyscyplinarnie!
|
Diaz dzisiaj przy Jaliensie wyglądał jak profesor. Trzeba zacząć kombinować i ja wiem, ustawić Juniora i Osmana w środku?
|
Cytat:
Ludzie ogarnijcie się trochę. pozdrawiam i bez odbioru |
Może miejsce Diaza to na środku , zagrał całkiem dobrze , Lama jak wiadomo , Q , tez wiadomo , 3 bramki wpadły od Pajlicia strony ;/ nie można grać cały rok bez obrońcy.
|
Tak, Diaz zagrał naprawdę nieźle na stoperze. Jest więc alternatywa dla Kew: para Chavez-Diaz. Nie brzmi zachwycająco, ale Jaliens gra pytę nad pytami.
|
Cytat:
Swoją drogą - gdzie te łajzy które wyzywały mnie kiedy pisałem, że nie mamy obrony? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl