![]() |
Wiem, że jutro święto ale czy pracują jutro kurierzy ? :P
|
Orientuje sie ktoś czy jest dziś jakaś pizza z dowozem czynna?
|
Orientuje się ktoś gdzie można zagrać w tenisa w centrum? Jaka cena godziny?
|
Potrzebuję mikrofon na takim wysięgniku co można przykleić do monitora ;] na pewno ktos posiada taki mikrofon z was :) Dajcie jakieś linki. Piona
Dzięki Zola. jeszcze jak ktoś ma jakieś linki to chętnie przyjmę :) |
Cytat:
|
Gdzie można nabyć "Boże Igrzysko" Normana Davisa po angielsku?
|
Cytat:
i w Empiku widziałem (jakiś czas temu) |
Czy jutrzejszy dzień jest w Kościele Katolickim świętem obowiązkowym? Potrzebuje tylko pewnej odpowiedzi, bo na róznych stronach róznie jest napisane.
|
tak 10000znakow
|
|
Czy istnieje wersja Gadu z tych nowszych, w której są stare emoty i nie ma wielu zbędnych dodatków w opcjach, bo na nieszczęsnym Windowsie 7 wcale nie stare ale i nie najnowsze Gadu, którego używam ma pewne mankamenty.... ;) ?
|
Potrzebuje kupić porządny termos. Porządny, tzn. żeby trzymał długi czas ciepło.
Może ktoś coś powiedzieć o takim: ? http://www.allegro.pl/item972923064_...500_ml_ec.html |
Cytat:
|
Zainteresowałbym się tymi termosami: http://8a.pl/page,produkt,id,958,ter...old-stuff.html Nic się nie tłucze, nie przecieka i naprawdę długo trzyma ciepło. Chyba, że koniecznie 1,5l musi być to odpada.
|
Cytat:
co to znaczy? |
Cytat:
|
ile się teraz czeka na egzamin praktyczny z prawa jazdy ?
|
Cytat:
|
Klucz licencyjny za free do Avasta pro 5.0??
|
Cytat:
|
Mam dziwne pytanie, czy na elektroniczną legitymację studencką można nabić miesięczny miejski normalny, czay do niego muszę mimo wszystko wyrobić KKM?
|
Cytat:
żeby ją aktywować musisz iść do mpk |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy gdzieś w Skawinie albo Borku Fałęckim kupie Offica 2007 (dla użytkowników domowych) taniej niż 250 zł?
|
Kojarzę że swego czasu widziałem w Media |Markt albo Empiku
|
Forum i strona TWSD normalnie Wam się ładują ? co chwilę mam komunikat, że nie można wyświetlić serwera.
|
Ja mam pytanie odnośnie dalszej nauki po maturze.
Potrzebuję nazw PUBLICZNYCH uczelni w Krakowie/ Tarnowie z kierunkami Ekonomicznymi. kojarzę tylko Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, bo sama nazwa mówi. Pewnie na UJ też są, ale tak wysoko nie celuje... |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl