![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
No to widzę, że ktoś chce, aby sobotnie popołudnie było pełne wrażeń. Znowu ten Małek...
|
sędziów w Polsce za dużo nie mamy: jak nie Borski to Małek, jak nie Gil to Siejewicz.Dużego wyboru nie ma
|
FraMat, ostatni mecz, który sędziował Małek pomiędzy Legią a Lechem skończył się zabawnym filmikiem ze Skorżą w roli głównej.
W każdym razie wyznaczanie Małka do tego spotkania jest cokolwiek kontrowersyjne. Właściwie to w ogóle wyznaczanie Małka do jakichkolwiek spotkań jest kontrowersyjne, ale w tym przypadku to zakrawa już o prowokację. Z innej bajki: Amica przekupiła komisję ligi żeby wyznaczyła do spotkania Małka, to dla odmiany Legia dała w łapę komisji ligi, żeby nie było kartki i wykluczenia dla Kuciaka. Przy czym, żarty żartami, akurat decyzja zupełnie słuszna - i to bynajmniej nie dla tego, że faulu nie było. |
czyzby to? http://www.youtube.com/watch?v=ynXZueYwjEw
|
A jednak Legia - Amica z kibicami gości, wojewoda zmienił swoją decyzję po rozpatrzeniu protestów zarządu i stowarzyszenia. I co Gwiaździsty, dalej taki pewien jesteś, że nawet z peronu nie wyjadą ?
EDIT: Saklak, a to to już jak to mówią "życie" ;) |
Cytat:
|
Powstaje nowa zgoda :-) Poinformował, że w czwartek do Komendy Stołecznej Policji wpłynęła korespondencja prezesa zarządu Legii dotycząca deklaracji stowarzyszenia kibiców tego (SKLW) oraz poznańskiego klubu ("Wiara Lecha"), w której zagwarantowali oni rozegranie meczu z zachowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa i w jak najlepszej atmosferze sportowej.
|
Zgoda :lol: Chcemy tych kuchenek na trybunach bo raz ze pilka nozna dla kibicow, dwa ze pocisnac tworowi z Wronek trzeba zawsze kiedy jest ku temu okazja :D
|
Mam nadzieję, że Widzew nie da dupy i wygra w kurniku ze spadkowią :) Innego scenariusza nie przewiduję no może remis
|
ehhh mam nadzieję, że tam tak będzie. Ale jednak wyczuwam jakiś wałek...
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,97434,t...wiadomosc.html
Ze co? powiedzcie mi ze to bajki wyssane z palca |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciekawe czy Widzew podlozy sie zydkom dzisiaj - Matusiak zapowiedział, ze beda chcieli wygrac ale jemu to ja nie wierze
|
Cytat:
|
Cytat:
mecz dno. Chociaz slowo mecz to złe określenie. Ten dramat bardzo słaby. W takich spotkaniach wygrywa bogatszy. |
Pomyslmy tak. Spada Cracovia. Licencje ma Termalica. Moga kupic. Ale zalozmy, ze Termalica nie wchodzi. co robi Filipiak? Kupuje licencje Polonii W. bo Wojciechowski przejmuje Lechie. Kibice obu druzyn latwo to sobie tlumacza WIELKA przyjaznia i parchy kopia dalej :D I to wg mnie tlumaczy olewactwo Cracovii w tym meczu. Im to wisi , bo i tak prezesunio cos zalatwi :)
|
ojjjj kuzwa źle się dzieje...
|
Cytat:
|
ale napletki zgapiaja doping od nas, przyciszanie, klaskanie i ".......niecie". haha ciptoki
|
Bardzo przyjemny wynik po gorszej stronie Błoń :] myślałem że Widzew się im podłoży a tu miła niespodzianka. :]
|
Ale jestem rad, że mnie przeczucie zawiodło... Szkoda tej akcji Matusiaka...
|
Co jeśli Lechia i Cracovia będą mieć na koniec tyle samo punktów? Bilans jest 2:2
|
Mecz barażowy, z tego co ostatnio czytałem w Dzienniku Polskim.
|
pieknie ;)
|
Liczy się ogólny bilans bramkowy - chyba że się ostatnio przepisy zmieniły..
Lechia 17-27 tamci 18-36 |
Niedawno w jakimś temacie pojawiło się wyliczenie, jakie warunki muszą zaistnieć, żebyśmy na R22 urządzili sąsiadce ostatnie pożegnanie z Ekstraklasy. Mógłby ktoś przytoczyć? :)
|
Cytat:
|
Tak tylko było dwa razy 1-1 ... więc bilans bramkowy :]
|
Oglądam Ruch - Dyskopolo że względu na Burlige ich nie widzę powodu żeby nie ściągnąć go za powrotem. Oczywiście staralem sie go oglądać też we wczesniejszych meczach
|
Tak w ogole to poziom ligi idzie odwrotnie proporcjonalnie do poziomu trybun,Obiektywnie to parchaci sie podniesli, a teraz i Polonia pokazuje, ze umie cos tam zarzucic i pociagnac...:D
|
Cytat:
Lechia musi w dwóch meczach zdobyć co najmniej 3pkt aby odskoczyć od pasiastych na 6pkt. Jako że zamykamy kolejkę przy naszej wygranej i przy dużo lepszym bilansie Lechii oznacza to dla nich praktycznie spadek aa i pamiętajmy że przedostatnie miejsce ostatnio nie dało im "awansu" do I ligi, więc trzeba jeszcze ŁKS dopingować ;d |
Cytat:
No, ale kto wie co będą śpiewać w 1. lidze... |
Lechia się utrzyma trzeba wierzyć jak na razie moja prognoza się sprawdza chodź trafiłem remis i tyle pejsy zdobywają pkt całe 1 :D zacytuję się:
Cytat:
|
Sporo osób pisało,że żydki zaczynaja lepiej grac itp itd.
Ten mecz potwierdził,że dalej grają pyte jakich mało i nic sie w tej kwestii nie zmieniło. Z taką grą to jestem pewien,że dostana solidny w....... zarówno od nas,jak i od Ruchu... Jak utrzymamy pewien poziom to zapowiadają sie nam piekne derby :) |
Cytat:
|
I tak zrobiła się ciekawa sytuacja co do kwestii mistrzostwa - jakby tak jutro Legia zremisowała lub wdupiła (lepszy remis chyba) to Ruch ma na prawdę spore szanse. Raczej nie wierzę, że w następnej kolejce Legia nie wygra z Jagą (chociaż kiedyś ta Jaga chyba musi wyjazd wygrać :D) ale już teraz coś czuje że Lechia (wiem wiem, teraz to dla wielu s-f) może Legii urwać punkty. 2 kolejne mecze Ruchu to ŁKS i żydostwo i 6 pkt wg mnie pewne. A w ostaniej kolejce Legia z Koroną a Ruch z Lechią. Oj będzie jeszcze ciekawie, byleby tylko jutro Legia nie wygrała,
|
Jutro remis nie jest dramatem, będziemy mogli sobie pozwolić na jakiś remisik w Gdańsku czy z Koroną. Porażka tak - moim zdaniem jeśli Lech wygra to mistrza nie zdobędziemy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl