![]() |
Cytat:
|
To cię przepraszam, nie analizuje kto co wcześniej napisał.
Facet napisał o Sarapacie jako o osobowości roku - co jest kpiną i ma rację. Niezależnie od tego kto to napiszę. |
@Lukasz. Tak, ale ja ująłem tylko o aspekt finansowy w tej wypowiedzi. Jeśli chodzi o zarządzanie to oczywiste, że 4 liga nic nie zmieni. Pisałem o tym stronę wcześniej. 4 liga to odwrót mediów i normalnych kibiców. Zostaną tylko 'kibice wykleci'.. Będzie gorzej..
|
Posypuje głowę popiołem. Nie wierzyłem, że ta szopka może być zorganizowana przez Sharakanów, a teraz coraz bardziej tak zaczyna wyglądać. Wykorzystali Pietrowskiego i Hartlinga, że byli zainteresowani zakupem tylko nie mieli środków. Podesłali im przebranego w garnitur Azjatę. Naopowiadał im głupot, oni łykneli, a dalszą część już znamy.
Oczywiście biorąc pod uwagę dynamikę oraz absurdalność całej sytuacji nie można wykluczyć, że przelew jutro dotrze, a Vanna wrzuci do internetu filmik ze szpitala, ale niestety szopka wydaje się bardziej prawdopodobna. Nadzieja w tym "byznesmenie od Stanowskiego". |
@Konrad. Pisałem tydzień temu, że Zarząd SA ośmieszy nas bardziej niż to miało miejsce za czasów senegalskich inwestorów w Koronie. To się sprawdziło. Po tygodniu niektórzy nadal bronią starego Zarządu, cisną Jadczakowi.. Do nich kierowałem zapytanie czy będą głosować na Panią Marzenę. Więc jak ktoś na to odpowiada "sp..laj" to wg mnie nie ma racji.
|
POL NA VLOGU: odpowiadanie audytora: JEŻELI FIRMA BOI SIĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA ZDEFRAUDOWANE PIENIĄDZE przekazuje firme słupowi za grosze, który gubi całą dokumentacje dla istytucji aby pozbyć się dowodów na niegospodarność
|
Cytat:
|
Akurat wyciągi z kont są w banku i można (prokuratura) je w każdej chwili odzyskać.
Gorzej z umowami, porozumieniami, lewymi fakturami itp ... |
Cytat:
|
Niech TS szybko ogłosi, że wycofują się z umowy. Koniec. Tu nie ma o czym dyskutować. Zamknąć temat i dziękuję do widzenia.
|
absurdem jest to że dzisiaj mamy 30 grudnia a adaś nadal ma wpływ/dostęp do Wisły mimo nie spełnienia podstawowego warunku umowy jakim był przelew do 28/29 grudnia...nie wyrobili się jeszcze z zacieraniem całego syfu??? bo przecież ten człowiek nie powinien mieć prawa wstępu do siedziby na dzień dzisiejszy
|
Dramat rozgrywa się teraz w domach piłkarzy, którzy przez pół roku pracują za darmo i pieniędzy na ten okres czasu już nie zobaczą.
|
Cytat:
|
Cytat:
@filipski Twoja teoria oczywiśic emoze być prawdą, tylko po co nasz p.o. kompromituje sie raz po raz zamiast przekierować złośc na TS? ;) |
Cytat:
Pietrowski ręczył za Ly Vanne w wielu wywiadach i opowiadał że obu inwestorów zna od wielu lat,jak również o ich biznesach. Możliwe jednak że Ci biznesmeni i Pietrowski to podstawione słupy przez TS. Mówi o tym Pol w dzisiejszym podsumowaniu od 20 minuty https://www.youtube.com/watch?v=mst2tEsAoXE Sarapata podaje się do dymisji. Następnie biznesmeni wraz z prezesem Pietrowskim znikają. Spółka jest czysta i teraz bez długów może ją przejąć jakiś inwestor. Jak dla mnie trzyma się to kupy. |
Cytat:
Przecież mówiłeś ze kasa będzie. |
Witam!
Polecam ostatni material Michala Pola na youtube. Daje wiele do myslenia. Pozdrawiam |
Chciałbym jeszcze napisać o naszym prezydencie. Po tym jak został omamiony i osmieszony przez Pana skośnookiego, odnoszę wrażenie że ma demencje starczą.
A niby vana został przeswietlony przez urząd miasta, i miał być wiarygodnym biznesmenem |
Cytat:
|
ooo jest i Dobcia:D Dobcia i filipska. Co ich łączy?. założyli konta w 2010 tylko niestety nie mieli czasu by przez 8 lat cokolwiek napisać(aaa Dobcia walnęła przez ten czas ...3 posty ,filipska żadnego) , aż tu nagle...jeden wysmarował ich 42 a drugi 62 - wszystkie o naszych miliarderach.
Przypadek?, nie sądzę. |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
@Piotr777. To Ty postrzegasz świat w dychotomiczny sposób. Jadczak to dla Ciebie człowiek, który "chce się przyczynić do zagłady naszego klubu". I chcesz mi powiedzieć, że to nie jest czarno-białe postrzeganie świata? Reportaż Jadczaka - bez względu na to jakie miał intencje - mógł być katharsis dla Wisły, bo wtedy jeszcze klub był do uratowania, ale większość kibiców Wisły zamiast się obudzić zaczęła wylewać wiadro pomyj na autorów reportażu, a niektórzy uznali, że to takie nawet "cool" że klubem z tylnych krzeseł sterują bandyci.
|
Cytat:
Facet przedstawił Wam tutaj konsekwencje |
https://twitter.com/chwalamar/status...92102260776960 - IMHO to zaczyna mieć sens.
|
Miałem nadzieję, że w pierwszym poście tutaj napiszę coś zupełnie innego, ale teraz pozostało mi jedynie stwierdzenie, że to wszystko mi się śni. Bo cokolwiek dzieje się gdzieś tam, za zasłoną, dociera do ludzi w jakiejś dziwacznie powykręcanej, absurdalnej formie, tworząc tu scenariusz już nie thrillera, ale czegoś na kształt Monty Pythona.
I nie dziwię się Polsce, że tarza się ze śmiechu - sam bym się tarzał, gdyby takie coś przytrafiło się, na przykład, Legii. Tyle, że tu idzie o Wisłę, z czym mi kompletnie do śmiechu nie jest. Pozostaje jedynie mieć nadzieję, że jakiekolwiek by nie było zakończenie tej historii, będzie to, w perspektywie, dobre zakończenie. Czego sobie i Wam życzę na Nowy Rok. |
Jesli kogos ciekawi skad zostal wytrzasniety "inwestor" z Azji, niech ogladnie jeszcze raz reportaz Jadczaka i fragment w ktorym wchodzi do klubowej restauracji i probuje porozmawiac z Miskiem.
|
Wygląda na to, że to koniec
|
To już jest kooooniec, nie ma już nic, jesteśmy wolni, możemy iść....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl