![]() |
Cytat:
nie zdziwie się jak z obecnej kadry nikt nie ma takiego zapisu w kontrakcie. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak ja to wymyśliłem to nie wiem :) Masz rację, orlik to jest min 900 tyś, realnie ok 1,2 zł. Są i po ponad 1,5. Rewiduję więc swojego posta. Jedno boisko ze sztuczną trawą i oświetleniem, może by było, niekoniecznie ale może by się udało za to co prawdopodobnie można by na Jaliensie zaoszczędzić. Co do wejściówek niektórzy je mają, czy holenderskie gwiazdy też nie wiem. Ale praktyka była. |
Cytat:
Skorży który chyba wymyślił ten pomysł już nie ma, ludzi którzy byli w tym okresie też nie (zostały jednostki) więc nie zdzwiłbym się jakby te wejściówki były tyle samo warte co szukanie przez Basałaja nowego sponsora. Życie nauczyło ze nie zawsze to co słyszysz jest prawdą. po 2. Maaskant ma chyba na tyle dobry kontrakt ze nikt mu nie musi odpalać za grę.Takie rzeczy to na Hutniku, a nie u nas...(mam nadzieję) |
Cytat:
|
Dziwi mnie wypowiedź Wilka. Po meczu super prawde powiedział, a dzień później w radiu już coś innego.
|
Dawid Biton: Wisła ma coraz więcej kibiców w Izraelu
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Fajny gość z Dudu :) było by super jakby na dłużej został |
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html coś o naszej "młodzieży"
|
No to juz wiadomo czemu Jirsak nie mogł grac
„Uraz Tomasa jest poważny, ponieważ nie mógł wyjść na dzisiejszy trening. Zobaczymy, czy będzie możliwość, żeby pojechał z nami na mecz do Londynu” – poinformował trener Maaskant. Przypomnijmy, że czeski pomocnik po ostatnim treningu przed meczem z Podbeskidziem zgłosił uraz mięśnia i z tego powodu nie znalazł się w kadrze na sobotnie spotkanie. Z tej samej przyczyny nie wyszedł także na poniedziałkowe zajęcia." |
Cytat:
Dziś zastanawia mnie brak komunikatów dotyczących Sobolewskiego, który już przecież wedle strony oficjalnej miał grać dawno, a wciąż nie trenuje. Co się dzieje z jego zdrowiem? Cóż takiego też w końcu stało się ze stopą Maora, że konieczna jest aż tak długa przerwa? Pytań pojawia się coraz więcej. |
Cytat:
Moze grzyba złapał ? |
Cytat:
Wisła w ostatnich latach nie wydawała dużych kwot na transfery. Ostatni raz kwotę miliona Euro daliśmy za Żurawskiego, wtedy 2 miliony marek. To po pierwsze. Po drugie, mamy spore luki w innych formacjach, jak choćby w obronie, gdzie potrzebujemy 2 zawodników, w pomocy, gdzie również jest potrzeba dwóch. Obawiam się, że z jednej strony mając ograniczony budżet, a z drugiej takie braki w innych formacjach, na Bitonie zostanie położona przysłowiowa laga, a napastnikiem będzie Genkow... Taki scenariusz wydaję się być najbardziej prawdopodobny. No chyba, że klub wykupi Bitona a na inne pozycje będzie sprowadzał zawodników z kartą w ręku, albo wypożyczał na rok... Wtedy będziemy mieli powtórkę z Lameya, Diaza i Jaliensa... |
Z drugiej strony, jeśli nie wykupimy Bitona(a wszystko na to wskazuje) w ataku też zrobi sie luka
|
Cytat:
Dlatego ciemno widzę przyszłość Bitona w naszej drużynie... |
Cytat:
|
Taak. I tak co sezon, a napewno podśrubujemy jeszcze nasze bardzo wysokie zgranie!
|
Przecież jest niezawodny Rafał Boguski!
|
Cytat:
zwłaszcza jak wracają po 2 latach walki z kontuzją ... |
Cytat:
Sytuacja jest prosta Melikson jechał na wślizgu został kopnięty po czym biegał z kontuzja jeszcze kilka minut przed samą zmianą jeszcze źle stanął gdyż został odepchnięty przez stopera Ruchu, generalnie powłóczył nogą widać, że starał się nie zawieść kibiców, zszedł praktycznie ze łzami w oczach itp Nie napisałeś tego bezpośrednio jednak interpretując Twoje słowa można dojść do wniosku że podejrzewasz Maora o symulacje... Powiem szczerze dla mnie to jest żałosne. Najdziwniejsze kontuzję u nas ma Gordan Bunza - chyba wszystkie wyrządził sobie sam. Cytat:
|
Cytat:
No ale skoro uwazasz ze ktos uległ propagandzie ITI to powiedz mi dokladnie jaką kontuzje ma nasz Maorek. Tzn. chodzi mi o dokładną diagnozę typu : Naderwanie mięśnia dwugłowego, zerwanie przyczepu czy zbita pięta. Cytat:
E2: Willow: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale co jest Meliksonowi ? Tu chłopaki maja urazy mięśniowe, Mały jest juz po operacji a kontuzji doznali w tym samym spotkaniu. E3 : Westerstyl - a co sie stało z twoim podpisem ? |
Cytat:
|
@szprotson, ale to pytanie nie do nas, tylko do sztabu medycznego naszego klubu. To nie nasza wina, że polityka informacyjna jest jaka jest. A wiesz, co się dokładnie stało Małeckiemu? Genkowowi? Jirsakowi? Oprocz tego, że zgłosili bóle mięśniowe?
Nie szukajmy dziury w całym. Nie ważne, co mu się stało, ważne, żeby jak najszybciej wrócił. |
Cytat:
Chciałbym mieć takich "pipek" jak Melikson więcej w drużynie, piłka mu ucieka chłopak wkłada nogę... jak większość widzi rozpędzonego bramkarza to przelatuje bokiem. Melikson się takich rzeczy po prostu nie boii, dlatego też jest najczęściej faulownym piłkarzem ektraklasy. Jest u nas kilku takich którzy nogę delkiatnie mówiąc cofają. Chociażby Kirm to wślizgów chyba nigdy nie robił. Co do bólu i zwijania się to jest sprawą indywidualną, często widzimy Maora na deskach ? Chciałbym aby ktoś tak szorował tyłkiem i tak często spotykał się z murawą w ferworze walki, fauli, dryblingów jak Maor. U tego chłopaka widać poświęcenie, on jest wstanie zderzyć się z rozpędzonym bramkarzem tylko po to żeby był karny. Naliczyłbym u nas kilku zawodników którzy z premedytacją by zwolnili... "a co tam nie zdążyłem bramkarz był pierwszy". Co do propagandy onetu to wielu się na nią nabrało... nie mówię że Ty się na to złapałeś. Cytat:
Cytat:
|
|
Cytat:
On właśnie nie jest taką pipką.Idzie w dym czy to jeśli ma piłę czy nie a że non stop jest faulowany.Tak na prawdę to zdecydowana większość tych fauli faktycznie ma miejsce i może być bolesna.Taki Garguła to gość z drugiego bieguna, tkniesz go i już leży a leży bo nie ma nic innego do zaprezentowania bo przecież coś takiego jak drybling u niego nie istnieje. Ale i tak mistrzem żenującego aktorstwa jest niestety Iliew.Grac potrafi, sympatyczny z niego facet ale to co on odpierdala to się w pale nie mieści.Widziałem wielu aktorów czy to z naszego podwórka(Błaszczu) czy z topu - CR ale oni z tego wyrośli, CR może nie do końca ale jednak - Ivica stary chłop a niestety robi z siebie pośmiewisko przynajmniej raz na mecz. |
Po obejrzeniu meczu jaki mial miejsce w sobotę , nasuwa mi sie ciekawy pomysł pewnego trenera.
Cytat:
|
Uhuhuhu jakby taki "cennik " wystawił Robercik ,to mój ulubieniec Kirm by sie nie wypłacił.
|
Cytat:
Co do tego ze napisalem ze on jest pipka.Ja nie mam na myśli tego ze on sie przewraca i płacze, tylko tego ze ktoś go lekko potrąci a jego już boli. Nie mówi ze symuluje to tylko ze go boli. Dlatego podałem przykład Singlara czy Błaszczykowskiego. Jest cos takiego jak tolerancja na ból, i imho Maor jakiejś wielkiej jej nie ma. |
Cytat:
A po drugie on często ma pretensje, że sędziowie nie dają za to żółtych kartek, jak minie jednego dwóch rywali. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl