![]() |
Cytat:
|
Ty mnie nie demotywuj! Początki zawsze są cięzkie :)
Wisełka - takie życie.... ;) |
Ni_Ma ja to od sierpnia pol lampkis zampana wypilemw listopadzie jak prawko zdalem i moze z pol litra wina na wigilii tak to nic :D ludzie nie wierza bo mi to odwyk latami wrozyli :P
|
Cytat:
po jakiemu to?:rotfl: :rotfl: :rotfl: |
ale to ja Ci gratuluję! Szacuneczek!
A to z jakiegoś konkretnego powodu czy ot tak sobie wstałeś pewnego ranko i pomyślałes "nie będzie mi tu wińsko jakies w kasze dmuchać"?? :) tak z ciekawości pytam ja przepadam za winem (nawet w pracy do obiadu lampką się uraczę) a piwo lubię tak wieczorem.. :) |
Cytat:
Zresztą, najważniejszy jest medal na olimpiadzie. Trenera nie musisz lubić, chodzi o szacunek i wspólne dążenie do celu :D Mamy straszne zaległości, ale czasu jest sporo :) WiselkaMLP, w diecie sportowca jest miejsce na piwo, dla Ni_Ma jest ono napojem energetycznym, dlatego jest niezbędny :D |
z powodu takiego ze picie mi zjebalo zycie :/ i nie ma co mowic nawet ze jest inaczej wstalem pewnego dnia spojrzalem w lustro i powiedzialem sobie ze trzeba to zycie jakos odmienic i znalesc kobiete ktora bedzie mnie odganiac od picia a nie pic ze mna ;)
hehehehehehehehehehe ale fiuta na TVNie przyniesli hehehe :D:D:D:D pio ona lubi babelkowa impreze ;) sergio po poludniowo polskiemu ;) |
własnie oglądam :) no rześki taki :)
Pio wiesz kobiety zawsze panikuja, jutro biorę się do roboty ostro to nadrobie zaległości i bedziesz ze mnie dumny! I medal przyniosę! :):) |
Ni_Ma wiec wiesz nie moge z toba juz od prawie pol roku byc bo pijesz :D:D
|
Cytat:
Naszczęście mam plan treningowy i dzień po dniu dojdziemy do perfekcji. Chcę być z Ciebie dumny ;) |
Wisełka!! Ja piję??? (no może czasem ale jednego najwyżej dwa..... :))
zdruzgotana jestem... będe musiała się poddac jakiejś terapii.. :) |
Ni_Ma nie zamierzam tego dementowac ;) sama wyciagniesz odpowiednie wnioski
|
tak jest proszę pana :)
|
Na jednym forum znalazłem taką informację:
Cytat:
|
czy można samemu nauczyć sie gry na gitarze? czy lepiej zapisac sie na jakies lekcje?
|
Cytat:
TAK :D |
dobranoc :-)
SPAC !! |
ale "tak" na które z pytań?
dobranoc Wisełka :) |
Właśnie tak mnie ta osoba niszczy :)
A na Twoje pytania można odpowiedzieć "tak" w obu przypadkach :) Można się samemu nauczyć, ale na pewno lepiej się gdzieś zapisać gdzieś na lekcje, szybciej Ci to przyjdzie I moja kolej na sen też przyszła Dobrej nocy ;) Te same dni, te same sny... |
:) acha, nie załapałam za tym "tak" :)
dobranoc :) .."ty spij ty śpij a ja, nie będe dzisiaj spać.." |
:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-PKto idzie spac ten miękka faja .:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
|
Co robić o tak młodej godzinie ?
|
Cytat:
Najlepiej zaczac samemu a po jakims miesiacu,badz dwoch, jesli faza na gitare ci nie przejdzie - zapisac sie gdzies. |
Dzień dobry :) Ostatnio parę dni pod rząd (chyba 3 czy 4 budzę się non stop o 9:51... skandal wogóle! Normanie jak jest wolne to przed 9, a jak nie, no to cóż...
|
Ja wczoraj obudziłem się o 11:03 (OO) i byłem w szoku bo nie pamiętam kiedy ostatnio tyle spałem :) Dziś niestety nie udało się tego powtórzyć.
|
W zasadzie to nie jest takie złe, bo do Sylwestra trzeba się przygotowywać, żeby w czasie toastu nie walnąć głową w kieliszek :)
|
widze ze wszyscy pospali ja tez o 10:31 wstalem
|
w pyte ze 5 minut po otwarciu oczu wpierdalasz sie na forum by o tym napisac :lol:
dobry beret masz haha |
a co tu robic o tej porze ani sniadania ani nikogo nie ma :>
|
Wiślacka brać przyciąga bardziej niż lodówka! :D
|
licząc, że 5min po obudzeniu był już na forum.. minuta na włączenie kompa, minuta na załadowanie się wszystkiego i neta..
w 3min się zerwał z łóżka po obudzeniu się (przyjmując, że nawet nie był w łazience i nie pościelał łóżka!). jak to jest możliwe? :lol: |
Cytat:
Dziwny dzień,, Ja zaspałam do pracy.. No i już nie poszłam wcale.. Urlop na żądanie rządzi ;). |
Cytat:
To możesz się obijać i nic nie robić, też tak mam do 5stycznia i jest zajebiscie :) |
Bramkarza w swojej 11 dreams już mam :P.
Ja niestety mam tak tylko dziś, ale dobre i to. Posprzątam, a potem sobie zrobię w domu salon kosmetyczny hehehe :D. Skoro już wymusiłam urlop na pracodawcy to nie mogę tego dnia zmarnować. |
Cytat:
|
Nie będę ciągnąć tematu, żeby nie wyjść na blondynkę-nimfomankę :P. Luźny luźnym, a potem opinia idzie w świat ;P.
Edit: Na szczęście Ni_Ma odciągnęła ode mnie wizję alkoholiczki ;) |
Cytat:
Uważasz Ni_Ma za alkoholiczkę? :D |
Cytat:
Nie ja jej zarzuciłam, że za dużo pije :P. Ni_Ma ni ma, więc nie rozmawiajmy o nieobecnych ;P. |
To już nie ważne czy fakt prasowy czy nie :P. Wystarczy, że Kamil zmienił avatar, jak jeszcze Ty zmienisz, to zapanuje kompletna szarość ;)
Idę robić jajecznicę ;) |
Ooo,, Też idę robić jajecznicę.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl