![]() |
Brondby Kopenhaga?
Mam nadzieję, że nie uważasz tego klubu za 'leszczy'... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Lech-Legia 0:0 Legia-Broendby 2:2 to tak na szybko bebeto, jeśli dla Ciebie Ajwen z Broendby w Wawie zagrał słabo, to nie wiem jakiej Ty gry oczekujesz? Takiej jak Messi? Poczytaj komentarze Twoich kolegów po szalu w czasie meczu, zachwalali Iwańskiego za grę. PS z Iwańskim jest taki sam kłopot, co z Jirasakiem w Wiśle. Nie zawsze gra na swojej ulubionej pozycji, jako ofensywny pomocnik. Często ustawiany jest jako DM, gdy gra z Gizą i Rogeram na boisku. |
Czy Roger śpiewał hymn Brazylii ? Bo Polski z ruchu warg to to napewno nie byl
|
Leo powiedział że nie bedzie taryfy ulgowej dla Greków.
Hahahaha padłem Wspierajmy cienasów GRECJA !. |
Śpiewał hymn na cześć Leo, który go powołuje mimo, że ostatni dobry mecz zagrał parenaście miesięcy temu.
Czy my nie mamy lewych obrońców, że tam Krzynówek musi grać? Gancarczyk, Piotr Brożek...? edit; co sie dzieje na trybunach? Jakieś okrzyki i gwizdy |
Cytat:
|
Na trybunach chyba zaczyna się jakaś awantura
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dlaczego mnie wywala z meczu?? musze cos wpisac?
|
Cytat:
Gdzie rozgrywany jest mecz? |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
99% z tego co kojarze to flaga Hutnika
|
Cytat:
Kiedyś padło pytanie,czemu Pietia nie gra w kadrze,to Leo się zdenerwował,że wszyscy mu wypominali brak powołania dla Pawła,to jak weźmie Piotrka,to będą mu wypominać,że cała rodzina Brożków nie gra w kadrze. Taka to filozofia pana siwego :P ed: czyżby na trybunach Leeełłooo ? |
A na trybunach LEEEEŁOOOOOO
Ja ku**a nie moge, co ci ludzie mają w głowach. |
Jezus, ale padaka...
Nosz ****a, siwy całkowicie olewa tą naszą reprę, ma w dupie ligę i formę naszych graczy. Jak do ****y nędzy można wstawić na obronę Krzynówka i Dudkę a w pomocy Rogera i Smolarka!? On komuś na złość robi czy co? |
Niech Leo da 12 Wislakow i w razie czego jeden z drugim zamknie sie... bo zal czytac :)
Wisla zbawieniem reprezenracji :) ja Was prosze, nie rozsmieszajcie Polski :) Wystarczy ze gra Krzyniu i Smolarek.... Borzek? Przepraszam ale chyba ma takie same mozliwosci koszenia liscia jak Roger:) Chyba ze nadal uwazacie Borzia za international level , ktorego on nigdy nie osiagnie :) |
Co to za transparent powiewa? Znowu nigdy nie będzie Polakiem? teraz w strone Ludovic'a?
|
żal mi Błaszcza bo nie ma z kim grać ;/
A Kuba wymiata aż miło .Radocha widzieć chociaż jednego klasowego zawodnika na boisku na dodatek wiślaka :D |
Nie no ja się nic więcej nie spodziewałem po... LEO
Na Leło to chyba tylko małopolska się poznała. Leo, Leo, Leo na stadionie musi być |
Cytat:
a ja wolę LEEEEŁŁŁŁŁOOOO niż PZPN |
Gra rekreacyjna i taki totalny brak wykończenia gry jakimś podaniem brak pomysłu i kłopoty z finalizacją , słabiutka gra Smolarka Krzynówka i Murawskiego .
|
Dajcie Obraniaka i Brozia to razem z Błaszczem to rozruszają :P
|
Jak narazie padaka...do zmiany Krzynowek, Smolarek i Lewandowski(ktory sobie poprostu nie radzi sam z przodu i to z powodu braku umiejetnosci, tylko braku partnera).
Do tych krytykantow Macka Iwanskiego...mozna odwrocic pytanie i zapytac z jakimi silnymi zespolami dobrze zagral Gargula? Dla mnie Maciek to pilkarz lepszy pod wieloma wzgledam, bo Lukasz zatrzymal sie w rozwoju jakies 3 lata temu(przez notoryczne kontuzje). |
Cytat:
|
kto strzelił?? :D bo nie oglądam ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Obraniak bedzie po tym meczu spalony dla Francuzów? Czy musi zagrac o punkty?
|
Cytat:
|
hahaha Roger: k***a mać :D :lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
i kto teraz powie: Roger, nigdy nie będziesz Polakiem? |
Cytat:
co do bramki. wydaje mi się że powinni Obraniakowi zaliczyć ją jednak. |
a na trybunach kaleczą nasze HSV..
|
Uwaga! Łobo wchodzi!
PS. Kirm strzelił dla Słowacji. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl