![]() |
Jest promocja na expekt pierwszy strzelec bramki bądz dokładny wynik, zwrot stawki do 40PLN w razie przegranej. Wiadomo że wytypowanie strzelca albo wyniku to fart na max dlatego poprosiłem postronną osobę, padło na Porto - Man 1-2:)
|
a ja na uefa wymyśliłem takie coś(tradycyjnie na podwójnej szansie):
Dynamo x-x Man City 1-1 OM 1-1 Udinese x-x kurs jest 5,51 za to że mi w pierwszym tygodniu tylko MU nie siadło z LM to trzymam kciuki za Porto a najlepiej niech będzie 1-1 :) piękny odsiew "faworytów" w turnieju w Monte Carlo jest,oj chyba co niektórzy będą mówić "nie lubię poniedziałku" |
Chelsea - Liverpool 2
kurs 3,00 w Milenium stawiam to jako singla za 10 :) Porto - Man U 2 kurs 2,05 Arsenal - Villareal kurs 1,55 stawka 20 zł jak już ktoś wyżej wspomniał: Villareal osłabiony, Arsenal ostatnio w formie, a Man U musi wygrać i koniec :D |
Cytat:
pzdr :) |
nie ma co grac na Barce skoro awans juz maja w kieszeni ! Nawet my bylismy w stanie z nimi wygrac gdy mieli juz zaliczke, do tego Barca na wyjazdach to jednak juz troche inna druzyna niz ta z camp nou,. Mysle ze pewniejsze jest zwyciestwo MU bo tam sie gra o wielka stawke
|
My ? My w obecnej formie dostalibysmy piatke lekko,jak nie wiem czy wiecej....
Ja uwazam,ze na pewno nie odpuszcza tego meczu,Guardiola nauczyl ich odpowiedzialnosci,woli walki.Zagraja na 100 %,a wiadomo jezeli Barca gra na 100 % to rywale maja malo do powiedzienia. Guardiola powiedzial:"They want to win every game; hard games, easy games, it doesn't matter" I tego sie trzymam,pzdr |
Ty weź najpierw, El' kabat, popraw sobie błąd w podpisie, a potem zacznij się tu napinać. Guardiola powiedział.. :D To fajnie, że tak powiedział. Powiedział też, że żeby ułatwić zadanie swoim zawodnikom da odpocząć głównym bohaterom meczu na Camp Nou?
|
No ja dziś na Bayern postawie - po takim w.......u to każdego ruszy, a szczególnie niezłą drużyne jaką jest zespół z Monachium.Gdzie opczywiście pewniak to to nie jest;)
|
Dudi nie napinam sie tylko tlumacze po prostu swoje stanowisko :)
Opis juz poprawiony,dzieki za zwrocenie uwagi :) Zobaczymy dzis,pzdr :) |
Cytat:
|
pamietajcie ze Barca ma dobra lawke nawet z kilkoma rezerwowymi moga wygrac wkoncu np Hleb to nie zaden cienias :P
pzdr^^ |
Co by nie było ja na ten mecz nie stawiam bo tu może być 1-x-2 nie wiadomo kto co zagra, nie wiadomo czy Bayern jeszcze wierzy tak więc...
|
ja wam mówie spokojnie możecie dać barce dzisiaj bo odpoczywał eto'o ostanio i kilku graczy więc wiadomo że nie na najbliższy mecz ligowy tylko właśnie na bayern. Ja sie również skusze na handicap na 2 kurs 4.60 i liverpool 2 zagram to za 10 zł pozdro
|
kurs ako 13,57 do wygrania za 10 zł jest 135 !!
|
Cytat:
juz wiem Ruskich sie nie stawia............;/ |
Skusiłem się na Barcelone z handicap a gwiazdy na stojąco grają nic z tego nie będzie
|
Cytat:
To tak jak wygrali z nami w pierwszym meczu 4-0 i tez delikatnie odpuścili.. |
Dynamo-PSG 1
OM-Shahtar 1 MC-SV 1x 4,20 co myslicie ?? rocco a Ty??:) |
Chelsea wczoraj siadła Barca niestety nie,tak więc dziś remis Porto albo wygrana Arsenalu żeby kupon nie poszedł w kosz.
Rocco no i remis nas pogodził w meczu Polska-Ukraina no chyba że dałeś na zwycięstwo a nie na sam mecz:) |
Cytat:
Kijów u siebie jest zawsze bardzo groźny a krótka ławka PSG już daje im sie we znaki i gubią punkty w lidze z przeciętniakami. OM z kolei super forma,strącili LYON z fotela lidera po przeszło 26.kolejkach!!!!!! Szachtar na wyjazdach to nie ta sama druzyna co u siebie i traci na wyjazdach do 40% wartosci(grajac w europejskich pucharach) Man City ma najtrudniejsze zadanie ale to są anglicy więc będą walczyć do upadłego.na pewno nie zagraja tak jak wczoraj Chelsea z Liverpoolem ale o awans powalcza,wiec porazka w gre nie wchodzi. fajny kupon aczkolwiek ja na dziś gram NHL bo zaczynają się PLAY OFFy:) typy wrzuce za jakis czas. POWODZENIA BATIX:) |
Washington - NY Rangers 1
Vancouver - St.Louis 1 kurs:3,51 stawka:25 Washingtom(końcowe zwycięstwo) Vancouver(końcowe zwycięstwo) NJ Devils(końcowe zwycięstwo) kurs:3,58 stawka:25 takie cos dzis gram:) jeszcze dla zabawy puszcze sobie pewnie strzelców bramek: będzie to na 99% Ovechkin i D.Sedin |
Właśnie EnEjDżel!
W totolotku po raz pierwszy odkąd gram jest tak bujna oferta na strzelców, można by pokminić komu się uda. Ja bym zagrał dziś Pittsburgh i Vancouver , i nie wiem czy nie pokusiłbym się o NYR KZ. Ich forma jest ostatnio najciekawsza, pozatym ich bramkarz Lundqvist ma najmniejszy wskaźnik puszczanych bramek na mecz Rocco a Ty jak byś zagrał? P.S Może bym postawił na jednego z Sedinów albo Iginlę jakos strzelców. |
Johnny B
ja spotkania pingwinów nie ruszam:) to jest najciekawszy ale zarazem najtrudniejszy pojedynek ze wszystkich i na dobrą sprawe tak mógłby wyglądać finał konferencji.Małkin i Crosby kontra Carter i Gagne... jak dla mnie to bedzie 7meczowy triller w ktorym nie potrafie wskazac lepszego. Vancouver pewniak:) i o Capitals tez jestem spokojny-typuje 4-1 lub 4-0 w tej rywalizacji. co do strzelców to Sedinowie pewnie obaj strzelą ale to Daniel w sezonie zasadniczym miał więcej bramek:) Calgary ma niełatwe zadanie ale szansa ze Iginla lub Cammalleri cos trafia jest spora:) ja sie trzymam swoich wczesniejszych typów:Ovechkin i Daniel Sedin |
no nareszcie PO się zaczynają. ja dziś szczerze mówiąc troche nieobiektywnie zagram na Penguins. Od zawsze im kibicowałem. spotkania u siebie MUSZĄ wygrywać bowiem na lodzie PHI nie jest łatwo. to myślę że jako singielek za skromną stawkę poleci, a tak to zagram na VAN i WAS, bo to bardzo ciekawie wygląda.
teraz jeszcze trzeba poczekać na PO w NBA i......... USA SHOW MUST GO ON ;) |
Cytat:
a Arsenal.. zechce zbije. Nie muszą nawet wygrywać bo 0-0 też im styka, ale pasiłoby jednak coś ugrać, więc bardzo prawdopodobne to że wygrają. aczkolwiek 1-0 mnie nie zdziwi, tak samo jak i 3-0. pozdr. |
Cytat:
Słusznie , ciekawie bardzo jednak dla mnie najbardziej wyrównaną będzie para Devilsi kontra Hurricanes. Tamci mieli słabą końcówkę, z kolei Carolina miała taką pytę w marcu i kwietniu, że jak to utrzymali to będzie mega ciekawie. Co do jutra to pewny dla mnie Boston i San Jose, choć rekiny się trochę pomęczą. P.S Oj obawiam się tego WSH, Rangersi pod wodzą Tortorelli zaczęli grać znacznie lepiej, a Antropov Gomez i Naslund umieją grać. ;) Ktoś jakieś NBA czy MLB dzisiaj obkminił? |
Cytat:
za trochę mniej Chicago Cubs i Washington National. @Johnny nie mam pojęcia, nie analizowałem :) zostaję przy swoich :) Boston 7/10 Pittsburgh 7/10, handi 4/10 Chicago 5/10 Washington 5/10 :) |
a Texas albo LAA?
jeden kupon odpalony 8608 Pittsburgh-Houston 1 1.75 P 1 8604 Oakland-Boston 2 1.75 P 2 6277 Ovechkin (Washington) 15.04 SN1 1 1.80 P 3 6259 Pittsburgh-Philadelphia (1M.) KZ 1 1.60 P 4 6267 Washington-NY Rangers (1M.) 1 1.95 P 5 kurs 17.2 |
Cytat:
Wszelkie prawa zastrzeżone;] |
Pytanie mam w tematyce okolo-bukmacherskiej.
Ile trwa usuwanie konta na moneybookers ? Da się później założyc konto na tego samego maila ktorego sie wczesniej uzywalo ? |
Arsenal-Villareal 1,52 1
Porto-Manchester 2,00 2 za 140,26 wygrana 426,39 zł :) jeeeeeeeeest :) |
Panowie : :) Dzisiejszy bilans ;
MU 2 -- postawione : 1600zł wygrana 3360 2 kupon : Arsenal awans Mu awans Postawione : 1100 Wygrana : 2618 Łączna Wygrana :5978 Idę pić do jutra :D Powodzenia Pozdro |
Cytat:
|
Hmm....co proponujecie na weekend?:)
|
Ja proponuje :
Salzburg - Mattersburg 1 FC Brugge - Mons 1 FC Zurich - Sion 1 Ewetualnie : Getafe - Barcelona 2 Huelva - Real 2 Alkmaar - Vitesse 1 |
Mac 251 gratulacjeeee :)
|
Ja dzisiaj postawiłem.
Arsenal - Villarreal - 1 Porto - MU - 2 Lommel - Deinze - 1 Caslav - Vitkovice - 1 Kazan - Novosibirsk - 1 Crvena Zvezda - Smaderevo - 1 STAWKA : 10 zł KURS : 16.36 WYGRANA : 147.20 zł Zawsze do przodu, biorąc pod uwagę niewielki wkład :) |
Cytat:
|
Ja dzisiaij 80zł na czysto. Mac gratulacje, ale trzeba już mysleć o PUEFA, chyba się skuszę na Man City
|
Zwierze a co sadzisz o Man City-Hamburger IL 2,5 2 1,8 ?
Sam dosyc mocno mysle o tym,bo na p. uefa jakos nic wymyslic nie moge ;/ Na jutro idzie : Man City-Hamburger IL 2,5 1,8 Nordverst-Fc Kopenhaga hc +1 1.37 Ako:2,21 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl