![]() |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 2:1 (1:0)
Skład : Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek – Stjepanovic, Chrapek, Garguła,Boguski, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany : Sarki, Małecki, Stolarski Bramki : Paweł Brożek, Guerrier. |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 4 : 1 ( 1 : 1 )
Skład : Mi¶kiewicz – Fryc, Głowacki, Jovanovic, Burliga – Chrapek, Stjepanović- Garguła,Boguski, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany : Małecki Sarki, Piotr Brożek Bramki : Paweł Brożek x3, Głowacki |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 3 : 1
Do przerwy ( 1 : 1 ) Skład : Mi¶kiewicz, Głowacki, Jovanović, Burliga, Stolarski, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski, Paweł Brożek Zmiany : Piotr Brożek, Sarki, Małecki, Bramki : Brożek Paweł, Guerrier |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1 : 1 ( 0 : 1 )
Skład : Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek – Stjepanovic, Chrapek, Garguła,Boguski, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany : Sarki, Małecki, Stolarski Bramki : Paweł Brożek, Garguła |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Stolarski. Bramki: Paweł Brożek, Garguła , Guerrier. |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 4 : 2 ( 1 : 1 )
Skład : Bieszczad – Stolarski, Głowacki, Jovanović, Burliga – Nalepa, Chrapek, Małecki, Fryc, Sarki - Paweł Brożek Zmiany : Piotr Brożek, Garguła Guerrier Bramki : Fryc, Stolarski, Nalepa, Głowacki |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 3 : 1 ( 1 : 1 )
Skład : Mi¶kiewicz, Głowacki, Jovanović, Burliga, Stolarski, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski, Paweł Brożek Zmiany : Piotr Brożek, Sarki, Małecki, Bramki : Brożek Paweł, Guerrier |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 2:0 (1:0)
Skład :Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek – Stjepanovic, Chrapek, Garguła,Boguski, Guerrier - Paweł Brożek Bramki : Paweł Brożek , Garguła Zmiany : Sarki , Małecki , Stolarski |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Stolarski. Bramki: Paweł Brożekx2, Małecki |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 2:1 (1:0)
Skład : Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek – Stjepanovic, Chrapek, Garguła,Boguski, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany : Sarki, Małecki, Stolarski Bramki : Garguła,Guerrier |
Skład : Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek – Stjepanovic, Chrapek, Garguła,Boguski, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany : Sarki, Małecki, Stolarski Bramki : Brożek Paweł, Guerrier |
Skład : Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek – Stjepanovic, Chrapek, Garguła,Boguski, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany : Sarki, Małecki, Stolarski Bramki : Brożek Paweł, Guerrier |
Wisła - Pogoń 2:0 ( 1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Jovanović Piotr Brożek - Stjepanović Chrapek Garguła Boguski Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Stolarski Bramki: Paweł Brożek, Chrapek |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 (1:0)
Skład : Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek – Stjepanovic, Chrapek, Garguła,Boguski, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany : Sarki, Małecki, Stolarski Bramka: Guerrier |
Skład : Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek – Stjepanovic, Chrapek, Garguła,Boguski, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany : Sarki, Małecki, Stolarski Bramka: Guerrier,Paweł Brozek |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 4-1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Fryc, Stolarski. Bramki: Paweł Brożek, Garguła , Guerrier, Boguski |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Jovanović - Głowacki - Piotr Brożek - Chrapek - Stjepanović - Boguski - Garguła - Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Brożek, Guerrier, Boguski Zmiany: Sarki, Małecki, Stolarski |
Skład : Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek – Stjepanovic, Chrapek, Garguła,Boguski, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany : Sarki, Małecki, Stolarski Bramki : Paweł Brożek, Paweł Brożek, Małecki |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1-0 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Boguski, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Stolarski. Bramki: Paweł Brożek, Garguła , Chrapeki |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 2-1 (1-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Boguski, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Stolarski. Bramki: Paweł Brożek, Guerrier |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Boguski, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki,Fryc. Bramki: Paweł Brożek,Małecki |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 3-1 (1-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Boguski, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Stolarski Bramki: Paweł Brożek, Garguła, Chrapek |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 2-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Boguski, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Stolarski. Bramki: Paweł Brożek, Małecki |
Wisła - Pogoń 1:0 (0:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga,Głowacki,Jovanović,Piotr Brożek - Stjepanović,Chrapek,Garguła.Guerrier,Boguski - Paweł Brożek Zmiany : Małecki,Sarki Bramka : Paweł Brożek |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 2-0 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Boguski, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Stolarski Bramki: Paweł Brożek, Guerrier |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Boguski, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrie - Paweł Brożek Zmiany: Małecki, Sarki, Stolarski Bramki: Paweł Brożek, Małecki |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek - Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Małecki, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Fryc Bramki: Garguła, Paweł Brożek, Stjepanovic |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek - Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Stolarski Bramka: Paweł Brożek |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek - Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Stolarski Bramka: Paweł Brożek |
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek - Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Fryc, Stolarski Bramka: Paweł Brożek, Burliga |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 06:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl