![]() |
Spoko Ogryzek, ale szkoda, że podałeś tylko jeden klub który młodych promuje, ale póki co o sile Hiszpanów decydują troszkę starsi. Anglicy też maja piłkarzy którzy są "młodzi zdolni": Wallcott, Danny Welbeck, Adam Johsnon, bramkarz Joe Hart ( zobaczymy jak to z tymi bramkarzami będzie), Lennon. Po za tym młodzi Anglicy zdobyli mistrzostwo Europy (u 17 ), zawsze to jakiś sygnał do szlifowania takich młodych diamentów.Jakiś trzon jest, zresztą każdy sezon w Anglii promuje jakiegoś młodego gniewnego. Obecna reprezentacja nie należy do jakiś strasznie zaawansowanych wiekowo, więc całkiem możliwe, ze najlepsze przed nimi. Problem o którym wspominasz mają Włosi, tam nie widzę piłkarzy, którzy mogą w najlepszych latach osiągnąć jakiś sukces.
|
Cytat:
Znam Marina z ligi niemieckiej i mam takie zdanie a nie inne. Cytat:
Cytat:
Pozostańmy zatem przy swoich zdaniach i zakończmy, nie przekonasz mnie ani ja Ciebie:) |
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1959917_n.jpg
jaki gol? a swoją drogą to ciekawe, czy gdyby się sędzia nie wygłupił, to czy Anglicy potrafili by coś z Niemcami ugrać? Po mojemu nie bardzo, ale to już nie do udowodnienia, każda wersja będzie miała tak samo mocne/słabe argumenty. |
Widzieliście, jak się Listkiewicz ubrał do studia? :-p:lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Listkiewicz roz*******il w tym swoim wdzianku, i my takich prezesow wariatow mamy ;)
|
Ja nie widziałem a chętnie zobaczę:D
|
bedzie studio po pierwszej połowie. a polecam zerknąć bo wdzianko wcale gustowne :)
|
Cytat:
|
Pewnie nie ubrał się jak szary polski dziadek więc od razu śmiech.
|
Meksyk dwa razy ładnie zagroził, żaden spacerek dla Argentyny będzie dziś.
|
No na pewno Meksykanie nie stoja na straconej pozycji. Szkoda, ze ten strzal zewnetrzna czescia stopy nie wpadl. Uwielbiam takie gole.
|
i tak od niechcenia, jedno podanie Messiego...i jeszcze ze spalonego...
|
i 1:0.... szybko Argentyna zaczyna. Mam nadziejęże roz....ą niemiaszków
a swojądrogą.... jak ja nienawidzę fryców. oj, a tu spalony... Meksykanie złapali bulwersa :) |
Cytat:
|
faul na bramkarzu i spalony metrowy. ale co tam, gramy dalej
|
Drugi mecz, drugi skandal.
|
to już jest przesada :/ sędziowanie to jakaś kpina.
|
Cytat:
|
Panie sędzio co jest kur*a ?? Ewidentny faul na bramkarzu i jebitny spalony.
|
27 min i koniec kolejnego fajnego meczu - odechciewa sie ogladac mimo, ze jestem za Argentyną.
Cytat:
|
Żal Meksyku, ale wiadomo, że gwiazdki z Argentyny muszą przejść dalej.
|
No sędziowie dali dzisiaj wyjątkowy popis swojej nieudolności...
FIFO i UEFO bierzcie przykład z rugby! |
to juz drugi żebyście nie płakali
|
2:0
Dobrze, że piłkarz Realu strzelił a nie Messi bo to by był kolejny skandal :) |
widzieliście jak Heinze przypieprzył kamerzyście ?
|
To nie może tak być.to bez sensu.drugi gol konsekwencją pierwszego.meksyk nie da rady
|
Cytat:
|
Sędzia znów psuje widowisko. Meksyk się już nie podniesie, a szkoda..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl