![]() |
Cytat:
Jak komuś się tandetne składanie życzeń nie podoba, to zrobi to jak należy, inni pójdą na łatwiznę ;) |
Cytat:
Poza tym człowiek kiedyś zmądrzeć musi! |
Cytat:
Tak z dnia na dzień? |
Do poprzedniej pracy też podchodziłeś profesjonalnie jak żydów prowokowałeś smyczką/kubkiem wierności przez okno:D
|
Cytat:
|
Ja pierdziu... nigdy nie zadzwonie po karetke... Będę po FALCKa dzwonił :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
dostałam dziś sporo smsów z życzeniami, co drugi iwerszyk sie powtarzał:-/ . Weszłam na pierwszą lepszą stronę na necie z życzeniami i zobaczyłam je w zakładce "Bozonarodzeniowe".... i co ja mam myślec o takich znajomych? co nawet się nie wysilą na nic od serca... ech szkoda gadac.. :-/ |
Dlatego o znajomych nie ma co myśleć i zająć się bliskimi :)
|
Cytat:
|
aaaaaa jako że już dzień Wigilii to nie wierszykiem a od siebie
Wesołych Świąt wszystkim Wiślakom i Wiślaczkom ;) |
A ja właśnie rozesłałem świąteczny spam po listach kontaktowych. Ale ja się przynajmniej wysiliłem, żeby od serca napisać. W sumie wam też mogę to zaaplikować( ale jestem wspaniałomyślny, nie :D ) także Wesołych Świąt.
Cytat:
|
no tak już Wigilia :)
Kamyk cos czułam że mogę na Ciebie w tym temacie liczyć :) |
http://i44.tinypic.com/2lnk8c8.jpg część mojego Euro 2012 :D
|
A ja kończę pianę numer 8. Idę pomału w kimanderko, ale już złożyłem życzonka:]
Pozdro 1906 i dobrej nocki wszystkim życzę! |
Uran235.... cuuuuuuuudne! jestem pod wrażeniem!! ogromnym rzec by mozna
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I ode mnie jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT! Żeby przyniosły nadzieję, a nie smutek, że minęły :).
|
Cytat:
o życzenia od serca wymyślone a o co niby? :lol: |
Ołki dołki pierdołki:]
Ni_Ma lecę już w kimonko więc w slangu młodzieżowym powiem: "nie bubaj" Tiramisu: Twoje włosy miażdżą. btw. auuuuuuuuuuuu minetuuuuuuuuuu. DOBRANOC |
No i k***a znowu zapomniałem o Pasterce... :foch:
:lol: |
Cytat:
|
no to teraz głodowanie do 20.. eh.. :)
udanej wigilii Wiślacy i Wiślaczki! ;) |
fcz1985
gdzieżeś zakupił puszkowane Peroni? bo nigdy nie rzuciło mi się w oczy ;) czemu głodowanie? z jakiej racji? jakiegoś pogańskiego święta? o, co to to nie. dzisiaj staję się chrześcijaninem dopiero o 18 :D |
Wesołych Wiślackich Świąt w rodzinnej atmosferze :)
cierpię chyba na bezsenność...w Seatle :lol: |
Cytat:
nawet tej .......onej kaszy ze śliwami! :lol: |
widzę że Don Juan powrócił :lol:
Kamilu drżyj ;) |
to ja już lulu pójdę...
spokojnych i radosnych Świąt Wam życzę i mnóstwa prezentów pod choinką :) i śniegu! i odpoczynku. I chwil pełnych kolęd, wspomnień i śmiechu. :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl