Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7374)

mitmichael 17.04.2012 11:25

Slask ostatnio tez nie zachwyca - Lechia jest w stanie wygrac ze Nimi. Mieli pecha z Lechem bo wyrownali i mogli prowadzic. Poza tym odnosnie ŁKS-u - jezeli zagra jak z Nami to moze i Korone pokonac, i wygrac z Belchatowem i zremisowac z Jagiellonią.

Gwiaździsty 17.04.2012 11:53

Lechia potrzebuje przynajmniej 5 pkt. w 4 meczach. Kluczowe mecze na zdobycie ich to mecz u siebie ze Śląskiem i z Widzewem na wyjeździe. Jeden z nich muszą wygrać a drugi zremisować. Z Legią u siebie też nie mogą przegrać. Widzew nie przegrał to Lechia też nie powinna. Rzucić na szalę wszystko i powinno być dobrze.

studio 17.04.2012 12:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1241417)
Mieli pecha z Lechem bo wyrownali i mogli prowadzic..

Pecha?! Pecha to miał Rudniev, Lechia miała co najwyżej mega zajebiste szczęście, że 5:0 się nie skończyło. Dla Lechii ratunek to szybko zdobyte mistrzostwo przez Legie aby mogli z nimi cos zadzialac. Najgorsze ze Widzew ma zapewnione praktycznie utrzymanie wiec moze szastac wynikami a przeciez oni kasy nie maja :/

Taylor 17.04.2012 12:08

O Amika zaczęła punktować to się znowu zacząłeś panoszyć na forum? :-P

kreseq 17.04.2012 12:13

Fakty sa takie ze to Lech mial pecha z Lechia :D Juz nie mowie o Rudnievie, ale o bramce dla Lechii i ogolnej zenadzie jaka zaprezentowali. Widzew zremisowal to i Lechia zremisuje? Bez jaj panowie. Widzew moze i gra kaszane ale stawianie ich obok beznadziejnej Lechii to gruba przesada.
Slask moze i jest teraz bez formy ale po prostu nie wierze ze nie wygraja z Lechia grajac nawet na 40% swoich mozliwosci.
Lechia musi liczyc na jeszcze wieksza padaczke LKSu bo Cracovii nie ma co sie obawiac.

wanciak86 17.04.2012 12:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez studio (Post 1241432)
Pecha?! Pecha to miał Rudniev, Lechia miała co najwyżej mega zajebiste szczęście, że 5:0 się nie skończyło. Dla Lechii ratunek to szybko zdobyte mistrzostwo przez Legie aby mogli z nimi cos zadzialac. Najgorsze ze Widzew ma zapewnione praktycznie utrzymanie wiec moze szastac wynikami a przeciez oni kasy nie maja :/

Ojj chłopie nie osądzaj innych na przykładzie Waszych złych nawyków.

emj10 17.04.2012 12:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 1241437)
Lechia musi liczyc na jeszcze wieksza padaczke LKSu bo Cracovii nie ma co sie obawiac.

Wyścig żółwi idących do tyłu się szykuje. Każdy z tych trzech klubów ma szanse jeszcze spaść, ale ja daję na utrzymanie największe szanse ŁKS-owi. Najwięcej charakternych zawodników tam gra, mają za trenera prawdziwego skurczybyka, więc pewnie w decydujących spotkaniach nie zabraknie im jaj.

Gwiaździsty 17.04.2012 13:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez studio (Post 1241432)
Najgorsze ze Widzew ma zapewnione praktycznie utrzymanie wiec moze szastac wynikami a przeciez oni kasy nie maja :/

No to najpierw sprzedadzą tyłek w salonie masażu orientalnego przy ul. Kałuży. Napewno tez zabezpieczą się od strony sędziowskiej. Chyba daliście im już numer telefoniczny do waszego honorowego działacza, ojca "futbolu" wielkopolskiego i Amiki, niejakiego ... Fryzjera. :)

WiślakMyślenice 17.04.2012 14:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emj10 (Post 1241445)
Wyścig żółwi idących do tyłu się szykuje. Każdy z tych trzech klubów ma szanse jeszcze spaść, ale ja daję na utrzymanie największe szanse ŁKS-owi. Najwięcej charakternych zawodników tam gra, mają za trenera prawdziwego skurczybyka, więc pewnie w decydujących spotkaniach nie zabraknie im jaj.

Zapomniałeś o licencji oraz grubości portfela garnek-mana :)

emj10 17.04.2012 15:02

Jak się utrzymają to na licencję na pewno znajdzie się jakiś amator. O to jestem spokojny :)

WiślakMyślenice 17.04.2012 15:06

Chodziło mi raczej o ŁKS :)

Cracovialica Nowe-Brzesko? Bo ta miejscowość mniej więcej w środku trasy wypada ;)

emj10 17.04.2012 15:08

Do Cracovialici to jeszcze daleka droga. Najpierw ten drugi człon musi utrzymać miejsce w "dwójce".

Kocur 17.04.2012 15:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Worcester (Post 1241337)
Boże niech to zrobią. Niczego innego bardziej nie pragnę.
Krakowskie mury wyglądałyby cudownie.

Szansa jest zawsze - a jak wszedłem na ten ich temat to nawet wielu się spuszcza z radości że zostaną w ekstraklasie jako Nieciecza Cenowa Bomba Krasnystaw Police Cracovia :D

Gwiaździsty 17.04.2012 19:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1241508)
Szansa jest zawsze - a jak wszedłem na ten ich temat to nawet wielu się spuszcza z radości że zostaną w ekstraklasie jako Nieciecza Cenowa Bomba Krasnystaw Police Cracovia :D

Ale to nie dziwne, że się cieszą. Widzą, że ich przyjaciele z Amiki i Groclinu zeszmacili się bez mrugnięcia okiem i udają, że są tym czym nie są, więc nie będą mieli oporów, gdy zostaną BrukBetovią z Niecieczy :). Pajace dziennikarskie typu Mazan będą udowadniać w mediach, że ten stwór jest w najczystszej postaci tym samym pokracznym klubem co obecnie. Wystarczy im, że dziennikarz będą ich nazywali tą samą nazwą. Tak jak w wypadku ww dziwolągów.

Worcester 17.04.2012 19:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1241577)
Ale to nie dziwne, że się cieszą. Widzą, że ich przyjaciele z Amiki i Groclinu zeszmacili się bez mrugnięcia okiem i udają, że są tym czym nie są, więc nie będą mieli oporów, gdy zostaną BrukBetovią z Niecieczy :). Pajace dziennikarskie typu Mazan będą udowadniać w mediach, że ten stwór jest w najczystszej postaci tym samym pokracznym klubem co obecnie. Wystarczy im, że dziennikarz będą ich nazywali tą samą nazwą. Tak jak w wypadku ww dziwolągów.

Pasuje do siebie ta trójca, zgodnie z porzekadłem: "k***a k***ie łba nie urwie". Amen

Daja`n 17.04.2012 20:41

Co do cracovi to nie można zeszmacić czegoś co jest już zeszmacone od samego poczęcia.

mistico 18.04.2012 10:39

Powiem Wam tak. Cracovia sie utrzyma zobaczycie.
zostaly 4 mecze
wygraja u siebie z Widzewem, przegraja z Wisłą, zremisuja u siebie z Ruchem i w ostatniej kolejce fartem wygraja z Belchatowem . Da im to 7 pkt i utrzymanie . LKS spadnie, to tez jest wiadomka bo to cioty są . Lechia niestety spadnie, bo przegraja u siebie ze Śląskiem, zremisuja z Widzewem, przegraja z Legia i przegraja z Ruchem i niestety goodbye

tak kurde niestety będzie, czy się to komuś podoba czy nie. Przypomnijcie sobie mój post 6 maja o godzinie 20.00

Taylor 18.04.2012 10:43

Może zacznij najpierw pisać nazwy klubów z wielkich liter a potem baw się w prorokowanie.

saklak1906 18.04.2012 11:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mistico (Post 1241656)
Powiem Wam tak. Cracovia sie utrzyma zobaczycie.
zostaly 4 mecze
wygraja u siebie z Widzewem, przegraja z Wisłą, zremisuja u siebie z Ruchem i w ostatniej kolejce fartem wygraja z Belchatowem . Da im to 7 pkt i utrzymanie . LKS spadnie, to tez jest wiadomka bo to cioty są . Lechia niestety spadnie, bo przegraja u siebie ze Śląskiem, zremisuja z Widzewem, przegraja z Legia i przegraja z Ruchem i niestety goodbye

tak kurde niestety będzie, czy się to komuś podoba czy nie. Przypomnijcie sobie mój post 6 maja o godzinie 20.00

Przysnilo Ci sie to czy ci babcia powiedziala.

Krav 18.04.2012 11:54

Póki co to jest do kupienia pakiet akcji żydowskiego klubu sportowego ----> http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...bice,id,t.html . Szkoda że mniejszościowy pakiet bo i tak kupujący nie będzie miał realnego wpływu na zarządzanie, ale tak sobie pomyślałem że śmiesznie by było jakbyśmy się złożyli na ten pakiet, delegowali kogoś od nas do RN i lobbować na rzecz zamiany stadionu np na burdel, albo meczet :lol:

pysio 18.04.2012 12:18

ja bym sobie kupił taką jedną akcje za te 411 zł.. miałbym większe fory u szefa i mógłbym go szantażować, gdyby nie chciał mi dać corocznej podwyżki :D

Worcester 18.04.2012 12:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krav (Post 1241674)
Póki co to jest do kupienia pakiet akcji żydowskiego klubu sportowego ----> http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...bice,id,t.html . Szkoda że mniejszościowy pakiet bo i tak kupujący nie będzie miał realnego wpływu na zarządzanie, ale tak sobie pomyślałem że śmiesznie by było jakbyśmy się złożyli na ten pakiet, delegowali kogoś od nas do RN i lobbować na rzecz zamiany stadionu np na burdel, albo meczet :lol:

Gdyby to ode mnie zależało wynająłbym ten burdel świadkom Jehowy.

(Krav, przed derbami U Wiślaków będzie czekać na Ciebie wygrane piwo.)

kreseq 18.04.2012 14:44

Uwaga bo mocne....

"Kto jest winien niedzielnej zadymie na Wielkich Derbach Śląska? Kibice mają swoją teorię spiskową: to wszystko przez Cracovię. O co chodzi? Czytajcie dalej.
Ciągle zastanawiamy się, dlaczego kibice Ruchu wywołali zadymę na własnym stadionie, przez co klub mogą spotkać bardzo surowe kary. Wśród kibiców Niebieskich pojawiła się teoria spiskowa, sugerująca, że akcja miała na celu... ratowanie przed spadkiem z ekstraklasy drużyny Cracovii!

Według tej teorii, ktoś z Krakowa miał przekupić grupę kibiców Ruchu, którzy zrobili rozróbę, w wyniku której Niebiescy nie dostaną licencji na nowy sezon.Przypomnijmy, że Ruch zgłosił we wniosku licencyjnym tylko obiekt przy ul. Cichej, więc jeśli zostanie zamknięty, klub nie będzie miał gdzie grać w ekstraklasie. Nie otrzyma licencji więc nie zagra w lidze, a puste miejsce uratuje Cracovię. Na portalu naszemiasto.pl internauci dzielą się taką oto wiedzą (pisownia oryginalna):
"Na batorym się mówi że po 1000 zeta dostali za tą zadyma ponoć było też paru chłopaków z krakowa ponoć to kraków kupił te race. Już po naszym Ruchu (. Podpisane: "chorzów Batory".

"no całe miasto mówi że cęść psycho sprzedała się za kase z krakowa" - dodaje "mikołów".

"tez słyszałem że pieniądze na zadyme poszły z krakowa całe osiedle o tym mówi że ruch licencji za stadion nie dostanie i spadnie a cracovia zostanie ciekawe ile im dali?" - pyta się "emst".

Ile jest prawdy w tej teorii spiskowej? Oczywiście nikt nie jest w stanie jej zweryfikować. Co o tym myślicie? Czy kibice Ruchu i Górnika próbują na siłę szukać winnych wielkiego wstydu w czasie śląskich derbów poza granicami województwa? "

:lol:

saklak1906 18.04.2012 16:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 1241726)
Czy kibice Ruchu i Górnika próbują na siłę szukać winnych wielkiego wstydu w czasie śląskich derbów poza granicami województwa? "

:lol:

W The Sun pisali o tym bo mnie w robocie o to podpytywali czy to dobre kluby i czy w tym miescie beda kibice na Euro tak wiec sprawa jest powazniejsza.

A jak by to byla prawda to juz kur.a nie mam pytan, mozna kupic wszystkich nawet fanatykow ktorzy maja klub i barwy ponad wszystko tylko nie kase

ciacho 18.04.2012 16:15

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Daleko mi do użalania się nad krzywdą Amiki, ale o co tu właściwie chodzi? Podobno najbezpieczniejszy stadion w kraju, a oni się boją wpuścić gości? To jest jawne skur...

kozi 18.04.2012 16:34

Czytałem dziś na jakimś portalu już nie pamiętam jakim, że to podobno przez marsz w obronie TV ojca R. na czele ma być sam "prezes Jarek K." i dlatego odwołali przyjazd kuchenek. Swoją drogą jak przez protest władze boją się wpuścić gości na stadion to strach pomyśleć co będzie w czasie Euro...

emj10 18.04.2012 16:34

Ciacho debeściak jesteś. Nie wiesz, że to Walter zabronił wpuścić pyrki, bo on nie lubi frytek, ani ziemniaków?

0 22 18.04.2012 16:36

O to, że szefem policji w Warszawie został gościu, który ostatnio zamknął z pół młyna Korony Kielce i skończył tam kibicowanie.

JEDREK76 18.04.2012 16:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1241761)
O to, że szefem policji w Warszawie został gościu, który ostatnio zamknął z pół młyna Korony Kielce i skończył tam kibicowanie.

A czyli taki współczesny Gruba. Ten w nagrodę za pacyfikację kopalni "Wujek" został komendantem wojewódzkim MO w Krakowie (gdzie nie mogli sobie poradzić z Nową Hutą).

0 22 18.04.2012 17:08

Nie lubię takich porównać, bo dla mnie jednak to dzisiejsze to wciąż zabawa w porównaniu z tamtym, ale faktycznie coś w tym jest.

Tylko, że na nas tradycyjnie połamią sobie zęby.

Krav 18.04.2012 17:36

Tymczasem władze Amici na czele z Prezesem są oburzone decyzją wojewody mazowieckiego Jacka Kozłowskiego. Nie rozumieją decyzji o niewpuszczeniu kibiców gości na stadion Legii. Nie przestraszyli się i zamierzają pojawić się w sobotę pod stadionem - jak ich nie znoszę to inicjatywie trzeba przyklasnąć, niech tam roz....... jakiś zrobią najlepiej, wespół z Legionistami na milicje to znów przez kilka dni będziemy mieli festiwal nienawiści ze strony mediów i swoistego Big Brother Zły Kibol TV.

A tak już btw - ten Kozłowski to jest chyba wyjątkowa menda.

mitmichael 18.04.2012 17:55

A co do Lecha to po sezonie ich trenerem ma zostac Adam Nawałka

bofff 18.04.2012 19:27

Straszna laurka, ale pokazuje co może zdziałać sensowna akademia piłkarska
http://legia.net/wiadomosci,46506-ko...e_mlodosc.html

Gwiaździsty 18.04.2012 19:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krav (Post 1241773)
A tak już btw - ten Kozłowski to jest chyba wyjątkowa menda.

Nie, Kozłowski jest zwykłym pionkiem, wojewodą mazowieckim, który jako wojewoda jest prawą ręką premiera w terenie. Nie ma prawa nawet pierdnąć jeśli nie zadecydują o tym jego zwierzchnicy z partii rządzącej czyli PO.
PO nie życzyła sobie ostatnio Superpucharu i wiemy jak się to skończyło.

P.S. Naprawdę wierzysz, że amikowcy dojadą pociągiem do Warszawy ? Jeśli tak to naprawdę jesteś naiwny. Pociag nie wjedzie nawet na peron w Poznaniu.

pysio 18.04.2012 19:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1241802)
Nie, Kozłowski jest zwykłym pionkiem, wojewodą mazowieckim, który jako wojewoda jest prawą ręką premiera w terenie. Nie ma prawa nawet pierdnąć jeśli nie zadecydują o tym jego zwierzchnicy z partii rządzącej czyli PO.

Tak tak, wszystko to wina Tuska! A Jarosław Kaczyński byłby zbawieniem!

Podziwiam ludzi za takie pierdzielenie od rzeczy..

AYALA 18.04.2012 19:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1241780)
A co do Lecha to po sezonie ich trenerem ma zostac Adam Nawałka

ta sama gazeta miesiąc temu pisała że trenerem Lecha od nowego sezonu będzie Goncharenko z BATE.
Myśle że jednak w Poznaniu posatwią na Rumaka,ostatnio całkiem dobrze mu idzie, mimo iż Nawałka to moim skromnym zdaniem chyba obok Skorzy,Fornalika najlepszy trener w Polsce.

Gwiaździsty 18.04.2012 19:46

Cytat:

Tak tak, wszystko to wina Tuska! A Jarosław Kaczyński byłby zbawieniem!

Podziwiam ludzi za takie pierdzielenie od rzeczy..
spier... trollu!

gigant 18.04.2012 20:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 1241808)
ta sama gazeta miesiąc temu pisała że trenerem Lecha od nowego sezonu będzie Goncharenko z BATE.
Myśle że jednak w Poznaniu posatwią na Rumaka,ostatnio całkiem dobrze mu idzie, mimo iż Nawałka to moim skromnym zdaniem chyba obok Skorzy,Fornalika najlepszy trener w Polsce.

Mam nadzieję że ten obok tamtych najlepszy trener w Polsce, już nigdy nie dostanie w swe ręce Wisły. Juz raz był, pokazał. Chyba ze mocno ewoluował i teraz jest prawdziwym trenerem. Wyniki z Górnikiem mnie nie przekonują.
Zaraz ktoś w ramach oszczędności wyskoczy z Motyką.

pysio 18.04.2012 20:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1241809)
spier... trollu!

jak do mnie piszesz to zdejmij kaptur.. nie pada..

ps. koleś jawnie mnie obraża, ostrzeżenie od moderatorów się należy.

edit: uwagi do moderatorów w odpowiednim dziale, proszę

Krav 18.04.2012 20:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1241802)

P.S. Naprawdę wierzysz, że amikowcy dojadą pociągiem do Warszawy ? Jeśli tak to naprawdę jesteś naiwny. Pociag nie wjedzie nawet na peron w Poznaniu.

co do pierwszego absolutnie masz racje....Co do PS. - to się okaże już w sobote. Acz niemożliwym bym tego nie nazwał.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:55.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl