![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bodaj niejaki Guzik (jeśli pomyliłem nick, przepraszam) zarzucił mi tutaj, że zręcznie stosuję manipulację na zbiorową skalę. Nie przyjmuję tego oskarżenia, ponieważ nie manipulowałem i robić tego nie zamierzam. A jednak z jednym muszę się, niestety, zgodzić - lud wiślacki jest niebywale podatny na manipulacje. Powtórzę (który to już raz?): - od czwartku nie stresowałem się przelewem - a jednak od piątku piszę tutaj w tonie alarmistycznym - bo wiem co się dzieje i na czym to polega. Co się zmieniło? Ano to, że z każdą godziną zaskoczeń jest coraz więcej, także dla tych, których - wydawałoby się - zaskoczyć może niewiele. Ja jednak czekam, obserwuję i jestem dobrej myśli. Za moje słowa biorę odpowiedzialność - dlatego podzieliłem się tą wiedzą (jak i moją tożsamością z osobami), które mogą ją jakoś zweryfikować. I jeszcze jedną rzecz powtórzę - moje zdanie na ten temat liczy się nie bardziej, niż każdego z Was. Ustalmy, że jeśli będę miał coś nowego do przekazania, to napiszę to tutaj. |
podejrzewam ,że filipski-mitoman lub jeden z rozgrywających ten cały cyrk(najprawdopodobniej jedno i drugie) juz tu się nie pojawi a na pewno nie powie nic konkretnego, jego rola już sie skończyła.niestety wielu uczepiło się jego teorii bo dawała jakąs nadzieję,alenie spełnią się jego fantazje
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak ktoś nie zorganizuje pospolitego ruszenia na R22, potwierdzi się tylko o wirtualnej sile kibiców Wisły. Będziemy tak klikać, czytać....
|
Cytat:
Prywatnie - jeśli ktoś da mi kartę w postaci decyzji o dopuszczeniu do rozgrywek, to bym na tym coś 'ugrał'. W tym też rozumiem utarcie nosa i pokazanie innym ze da się zabrać ukochaną zabawkę i nie oddać. Nie mam Panie pana płaszcza i co mi zrobisz? |
> IV liga to gra od nowa, bez zobowiązań
Rozumiem, że pod inną nazwą? I co, udajemy, że nie było długów i całego tego bagna? Nowym sponsorom powiemy, ze to nie MY tylko TAMCI INNI narobili syfu? Rodzinom osób (pracowników, piłkarzy) i firm, które zostały wydymane też jakoś się to wytłumaczy? Nowym piłkarzom będziemy drukować certyfikaty, że tym razem już na pewno ich nie oszukamy? Sorry, ale do mnie to nie przemawia. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie oszukujmy się, Wisła pod skrzydłami TSu, w IV lidze jest na kilka lat nie do kupienia, cąły ten syf się będzie za nami ciągnął, nikt tu nie włoży złamanego grosza. W IV lidze można jeszcze zastraszyć grajków innych drużyn, ale w II już nie..
@filipski. Chodziło mi raczej o to czy wiesz np skąd pomysł na takie oświadczenie? Zakładając, że Pietrowski ma kontrolę nad tt SA. |
Cytat:
Ci co mają płetwy i ości, doprowadzili do upadłości |
Cytat:
|
Ja niestety przestalem juz wierzyc. Teraz licze tylko na cud. A dodatkowo chetnie bym zobaczyl za kratkami odpowiedzialnych sytuacji Wisly i tego cyrku. Gdyby klubem nie rzadzili przestepcy to podejrzewam, ze dawno bysmy mieli nowego wlasciciela.
A co do obecnej sytuacji, to wg mnie skonczy sie tym, ze nowi inwestorzy (lub jak inni chca 'inwestorzy') zrezygnuja z tego i zabiora swoje zabawki. Tylko chcialbym wiedziec o co poszlo i jaka byla prawa, bo ta niewiedza jest strasznie meczaca i mimo faktow ma sie ciagle nadzieje na jakis przelom, ktory nie nadchodzi. Ps. Najciekawsze sa posty Filipskiego, nie jestem w stanie zweryfikowac na ile prawdzie (tego nikt nie wie), ale jednak one najwiecej wniosly do dyskusji ;) Ps2. Zadziwia mnie (choc pewnie nie powinno) ze po tym jak wiele rzeczy ujrzalo swiatlo dzienne i w jakiej sytuacji jest Wisla ciagle sa na tym forum osoby, ktore bronia przestepcow. Dla mnie jedynym wyjasnieniem takiego stanu rzeczy jest to, ze same pochodza z tego srodowiska. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Marzy mi się zamknięcie forum na czas wyjaśnienia sprawy. Czyli kupią albo nie. W tym momencie forum wygląda jak ring i każdy na każdego, kto kogo mocniej ubije. Kłócicie się wszyscy a to jest uśmiech na twarzy wszystkich co nam źle życzą.
Czas pokaże kto miał rację, teraz walka na posty i tak nic nie zmieni |
Cytat:
1906% poparcia |
Cytat:
Tu potrzeba reakcji panstwa. I to reakcji ogolnopolskiej a nie tylko krakowskiej. |
@filipski
Proszę proszę powiedz kto jest za to wszystko odpowiedzialny? Czy skończy się w końcu ta cała błazenada? Nie wiem, kto i w jakim stopniu za to odpowiada , ale hańbicie nasza ukochaną Wisłę. Klub ze 112-letnim bagażem doświadczeń. Robicie z Wisły pośmiewisko na całą Polskę, to się będzie pamiętać przez najbliższe lata. |
Cytat:
|
powiedzcie mi tylko kto stoi za tym międzynarodowym przekrętem ?? Meresinskiego koledzy ? Widzieliście większą komedię w ostatnim czasie w Polsce ? Po co 60% ALELENGA i 40% Noble Capital skoro przelew idzie tylko z jednego miejsca ?
|
@Tonamini. Niestety ratunku raczej nie będzie. W wejście innego inwestora trudno uwierzyć, bo po tym cyrku nie wiadomo czego się spodziewać. Nie wiadomo czy w międzyczasie z klubu nie poznikała jakaś dokumentacja i w związku z tym nikt się w takie bagno nie wpakuje.
|
Cytat:
|
@Tonamini
Do tego: - burdel prawny (kto jest właścicielem?), KOMU udzielić ew. pożyczki? - nie wiadomo co w ostatniej chwili podpisała MS - nie wiadomo co w międzyczasie nawywijali nasi "nowi właściciele" |
No to teraz możemy się tylko zastanawiać jakie (i w jakiej ilości) znikają dokumenty :)
PS. I niech każdy nie zapomni życzyć Pani Marzence miłych i baaaaaardzo długich wakacji |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
EOT Napisał i dalej pisze. Gość jest tu od kilku dni, takich tu ostatnio setki i niestety nie ma żadnych konkretów prócz zwykłego w....iania ludzi. Ja podtrzymuje swoje słowa i nie bronię zarządu. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl