![]() |
Rooster jest przy małym rynku? Ciekawe ;)
Pewnie Ci chodzi o English Football Club. |
Cytat:
Mam na końcu języka tą nazwę, i nie jestem pewien czy toi ta co podał dj_ibutti. Aż się jutro tam przejdę zobaczyć bo mi to nie da spokoju :P |
Zna ktoś może jakąś kafejkę internetową w okolicach Placu Bohaterów Getta?
|
Cytat:
A nie Irish Pub czy coś takiego? BO ten EFC to żydowskie i na pewno nie na małym rynku. (nie wiem ale biorę na logikę że by niezłe zadymy tam był jak Nowy Kuzyn) edit: EFC jest na Mikołajskiej. Rooster koło szczepańskiego. The Irish Mbassy Restaurant and Pub na Stolarskiej. |
SV_ dzięki ;)
|
Cytat:
|
Czy pracuje ktoś z was może w redakcji jakiejś gazety sportowej ?? Bądź w jakimś konkretnym dziale dotyczącym sportu w prasie ??
|
Podrzuci ktoś działający link do albumu Pezet- Muzyka klasyczna :) ??
byle nie na rapida. Dodatkowo nie orientuje się ktoś czy gdzieś w Krakowie dostanę powyższą płytę ( Muzyka Klasyczna- reedycja) lub Muzyka Emocjonalna i ostatni album Pezet/Małolat - Dziś w Twoim mieście. W Epiku widział ktoś ?? :) |
http://www.filesonic.com/file/517554...zna__2002_.rar powinien działać:)
|
Miałem pisać w szkolnym, ale ten przegląda więcej osób:
Panie i Panowie: na jutro (ew. środę) muszę napisać referat z fizyki na ciekawy temat związany z astronomią. Pracę piszę na podwyższenie oceny semestralnej (III liceum). Jeżeli znacie jakieś ciekawe tematy, nie wiem, np. rzadkie, interesujące, zjawiska o których można napisać parę słów prosiłbym o pomoc. Chciałbym by praca była oryginalna. Temat to astronomia - różna planety, gwiazdy, komety, konstelacje, słowem wszystko co przychodzi wam do głowy gdy słyszycie o kosmosie. Wszelkie ciekawe pomysły na wagę złota. Z góry dziękuję za pomoc. E: dobre Herkules, dobre obawiam się jednak, że moja fizyczka nie zrozumie przesłania |
Cytat:
|
Cytat:
Poszprasz trochę, znajdziesz więcej materiałów na ten temat. Możesz napisać też coś o wymiarach, płaszczakach itp. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zna ktoś strone internetowa jak mobile.de z ogloszeniami uzywanych samochodow (w niemczech)?
Garbaż- dzięki |
Szukam miejsca gdzie mogę zagrać w kręgle. Wiem że kręgielnia jest w Plazie. Wpisałem w goglach i wyskoczył mi jakiś klub Klimat, Bachus, hotel Wilga i tyle.
Pewnie nie ma więcej torów. Zatem pytanie o Fantasy Park w Plazie, duże tłumy np w czwartki albo w środy ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak naprawde to tłumy się zaczynają dopiero pod wieczór. Jade do Francji i potrzebuje tam telefonu. Jaką wybrać sieć, roaming czy co tam jeszcze żeby jak najtaniej wysyłać sms do kraju? |
Cytat:
Polecić mogę karty do budek np EURO-LATINA gdzie na stacjonarny za 10 euro dzwoniłem do Polski po kilkanaście razy rozmawiając kilkadziesiąt minut. Jeśli chodzi o sms-y tak jak pisałem stawki są niemal identyczne. |
Ktoś z was grał w squasha? Jak wyglądają koszty gry? Dajmy na to, że chce online kupić wejściówkę na squasha i wynosi ona 60 zł. Chcę iść pograć ze znajomymi - ja płacę od osoby 60 zł czy po prostu jest to cena dla całej mojej grupki przyjaciół?
|
Cytat:
Polecam temat o squashu na forum. http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=6064 |
Cytat:
Pytam w takim razie czy ktoś na basenie AGHu był na kręglach ? ile tam jest torów i czy trzeba długo czekać ? |
2 tory i rezerwuj telefonicznie najlepiej
|
Kiedy premiera Chacharow ?
|
Poleci mi ktoś jakiś router ADSL wifi do 100 zł?
I pytanie numer 2, gdzie taki router dostane w dobrej cenie w Krakowie, chodzi mi o jakiś w miare tani sklep komputerowy... |
Czy jest możliwe ściągnąć na dysk reportaż wideo o Mariuszu Rokickim z tej strony:
http://www.tvn24.pl/12690,1594805,0,...wiadomosc.html Jakieś pomysły? Dzięki wielkie Kamil86 :) |
Cytat:
|
Wymyślili już takie cudo - program...
Wpisuje do programu dane z paska z całego roku, a on sam wpisuje liczby do odpowiednich rubryk w picie? Chciałem się pobawić trochę zanim dostane pit z firmy. |
w jakiej cenie można się spodziewac karnetu na tą runde "na gwiazde" chyba w tej rundzie "C"?
|
http://www.youtube.com/watch?v=83tGokEsaxY pytanie dla znających język :) co powiedział ten gość (GSP) od około 45 sek filmiku?
|
Wiecie gdzie mogę znaleźć kogoś kto mi napisze pracę licencjacką z turystyki od podstaw ? Najlepiej ktoś z Kraka albo Wrocławia coś sprawdzonego. Może znacie kogoś kto chce dorobić sobie ?
|
Witajcie. Wiecie może gdzie mógłbym oglądnąć "Skrzydlate Świnie" , albo czy ktoś mógłby zarzucić DOBRYM linkiem ? W sieci nie mogę się doszukać...
Pozdrawiam |
Szkoda czasu. Żalośnie słaby film.
|
Mam pytanie nie znam się niestety na finansach,ale chciałbym się zapytać czy istnieje jakaś prognoza finansów na kilka miesięcy? Jakaś taka nie wiem wstępna chodzi mi o kurs funta czy będzie rosnąć wiem, że nie da się przewidzieć, ale chyba jakaś prognoza jest?
P.s sorry nie znam się an tym tak tylko pytam. |
Cytat:
|
Cytat:
klikając na "więcej" możesz sobie przewidzieć ;) http://www.bankier.pl/inwestowanie/w...le/?symbol=GBP |
Cytat:
|
Cytat:
|
@@ -S- skąd takie obliczenia mamy 8 meczy u siebie + 1 puchar na pewno (20zł bilet) = 180 zł pamiętajac że mamy jake lecha i pasy u siebie gdzie bilety o 10zł droższe pewnie otrzywiście zniżka to ze 140zł myśle a ty mi tu z sumką poniżej stówki wyskakujesz
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl