![]() |
Ludzie, to FUCKT! powtarzam, to FUCKT! autor m.in. Szeteli i Kluiverta w Wiśle, odejścia Cupiała z Wisły po Levadii. Chłopak ma BG w sercu i to podkreśla na każdym kroku. Ogarnijcie się.
|
Cytat:
|
Takie rozwiaznie akurat nie bylo by tragiczne
http://sport.onet.pl/0,1248699,2020640,wiadomosc.html |
Cytat:
Jakby tak Wisla wykazal wieksze zainteresowanie jaka "podupadla gwiazda" to anpewno ktos by tu przyszedl. Potem przyszli by inni, wszystko dlugofalowo. Ale dla ciebie sie nie oplaca, bo Kluivert nie przychodzi do ans z Barcy. Zrozum to ze trzeba dzialac dlugofalowo, dzis mozemy sciagnac zawodnika xxxx, ktory sprowadzi sponsorow, kibicow, jakies tam sukcesy, po roku przyjdzie YYYY. Ale nie, bo moze sie nie udac, moze grac slabo...w takim razie nie robmy nic, nie kupujmy nikogo za 0,5mln, za 1 mln bo moga grac slabo. Nie kupujmy nikogo za 200 tys euro, bo zapewne bedzie gral slabo. nie robmy nic....przedstaw nam twoj sposob, jakim powinni isc Wisla i inne polskie kluby... |
Cytat:
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=21555
Cała władza w ręce Skorży ? To już było i średnio się sprawdziło. Moim zdaniem zły ruch. Przyznam, że tak pełne zaufanie do trenera obecnie mnie lekko dziwi. |
Cytat:
|
Dobra ale kto by był zmiennikiem Piotra Brożka!? Diaz przynajmniej na lewą obronę jest potrzebny!
|
Cytat:
|
Tez sie zgadzam, druzyna gra slabo albo transfery byly nietrafione? Wylatuje trener bo dyrektor sportowy jest jedynie od gownianej papierkowej roboty.
|
W sobotę w PS był wywiad z Małeckim w którym powiedział że były rozmowy na temat nowego kontraktu ale teraz po odpadnięciu z Levadią nie bardzo ma się kto tym zająć bo każdy martwi się o swoją posadę ale ma nadzieje że na niedługo wrócą do rozmów, ale wy jak zwykle łapiecie każdy głupotę która napisze Fakt żeby pokazać jak niefachowymi ludźmi jest nasza Rada Nadzorcza. Takie same płacze były w przypadku Głowackiego i Sobola i jakoś wszystko dobrze się skończyło. Ale wy "wiecie lepiej".
A co do Diaza to mam nadzieje że to prawda (chociaż nie bardzo chcę mi się wierzyć). Pare groszy by wpadło, a wg mnie wielkiej straty w poziomie gry nie odczujemy. |
Cytat:
Musze przyznac ze ja tez. Trzeba skonczyc z zachowaniem ze Bednarz na prawo a Skorza na lewo.Obaj panowie nie beda sobie wchodzic w parade i tak powinno byc. Widac pewne zmiany zaczynaja sie "uwidaczniac" i to dobrze,trzeba zmienic funkcjonowanie tego klubu |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Csaplar chyba tych z zagranicy ściągnął:
Žarko Belada Mamia Dzikia Mitar Pekovic Marko Colakovic Nenad Studen Predrag Vujovic Sead Zilic Josef Obajdin Stefan Todorow Marko Grizonic Nebojsa Zivkovic Tomas Michalek Tomás Dosek Patrik Gedeon Peter Lerant Lumir Sedlacek |
Szału w płocku nie zrobili ale Dosek to były gracz Slavi i Rapidu Wiedeń , Sedlacek dobry ligowy grajek.i tak dalej reszta pewnie przecietnosc , mzoe z 3 by sie jeszcze znallazlo. Ale tez tam miał inne srodki i inny zakres poszukiwan . Tam na srodek tabeli tu na mistrza.
|
Nie wiem po co Cupiałowi ten Bednarz co on zrobił?ściągnął Kirma i Gargułe ale to za mało! Pozwolił odjeść Baszczowi i Zieniowi dwóm jednych z najlepszych piłkarzy Wisełki. A odpusił sobie Frankowskiego i przez całą kadencje niemoze znaleźć bramkarza.Brawo za Beto. Taki Petrescu za pół darmo albo nawet zafree potrafił ściągnąc Thwaite'a Varge Radovanovicia Chiacu Dolhe.Przynajmnie dobrze że załatwił żeby Sobol został
|
Cytat:
Panowie ale o czym my mowimy?! W Płocku był inaczej zarzadzany klbu niz u Nas. Poza tym scout jest od wyszukiwania w miare młodych i zdolnych graczy na ktorych klub moze jeszcze zarobic, a nie 30-letnich bałkańców. I jeszcze jeden ważny argument: Od kiedy to Skorża daje sobie wciskac dziadostwo do kadry?! Jesli podeśla mu jakis złom to pewnie po 3 dniach testów go odesla. Wiec nie ma co sie martwic o dokonania Csaplara w Płocku bo jestem w 100% przekonany ze u Nas tak nie bedzie. A tak odnośnie tego napastnika z ''macedonio-polski'' to moze byc cos na rzeczy: - darmowy - tani w utrzymaniu ( pewnie ) - młody - jakis tam talent ( Man C, Bayern, AEK ) zobaczymy.. |
Mamia Djkija grał w 1 lidze długo przed Csaplarem.
|
Bednarz zalatwił jeszcze Marcelo za free do tego za male pieniadze Diaza... za Zienia sciagnał Krima, za Baszcza Sinclara i Alvareza. Franka moze i Bednarz chcial tylko SKWK nie byli za tym transferem. Wiec czego Ty chcesz od Bednarza ? Jak narazie robi dobra robote.
|
Nie bede pisal o kims konkretnie ale czy nie wydaje wam sie ze Badnarz zawsze był zły a teraz jest dobry? Ja go zawsze lubiłem i nadal go lubie.
Teraz to nawet wpodpisach widnieje nazwisko Bednarza. |
|
też to właśnie przeczytałem ;) maże Vaszek będzie lepszy ? :) Albo po prostu Nurković miał zły dzień ?
|
Nie mialem neta przez 2 tygonie i mam pytanie co z bramkarzami?? i jak wyszla sprawa z Vaskiem
Dzieki za odpowiedz |
Cytat:
|
ej jestem na wakacjach i neta mam po raz pierwszy od paru dni.
Wie ktoś jak stoimy z transferami? |
Cytat:
|
Co nie zmienia faktu, że gdyby to był Pawełek, to przez najbliższe 3 dni powstałoby 10 nowych stron na temat umiejętności Wiślackiego golkipera.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl