![]() |
Cytat:
|
może jakiś firewall blokuje wam przesyłanie danych?
|
u mojej Pani w laptopie pomaga wyciagniecie i włozenie z powrotem kabla sieciowego podczas gdy kanał próbuje sie ładować
|
|
Musze rozkminić ten cytat na polaka ,,Podróż czyni mądrego mędrszym, a głupiego głupszym''.Interesuje mnie głównie druga cześć tego cytatu.Ma ktoś jakiś pomysł na to ?:P
|
może temat nie odpowiedni,lecz..
dzisiaj jadąc nowym autobusem zauważyłem na monitorach propagandę koleżanki zza miedzy około pół minutowy filmik prezentujący jakieś oprawy Pasiatych itp..a na końcu tekst z flagą Cracovii w tle " Wesołych Świąt,życzą kibice Cracovii" wie ktoś co to za akcja ? |
O to że kibice Cracovii życzą Wesołych Świąt?
|
a to Żydzi obchodzą wielkanoc?
|
skoro od lat święcą koszyczki na swoim stadionie to możliwe, że tak ;D ale mogę się mylić..
|
Widziałem. Nic z tego nie pomaga.
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
3pytania co abonentow Cyfry +
1.zeby miec kanal 26 trzeba przeprogramowac dekoder? 2.łaczy sie z pytaniem 1. nie moze przeprogramowac dekodera bo od razu wyswwietla mi ze nie znalazl nowych kanalow a podobno ustawinie kanalow uleglo zmianie.i dupa zbta 3.kanal oragne sprort info jest ponoc w pakiecie podstawowym a to dziwne bo tez go nie mam.. |
Wojtas,
spróbuj zrobić aktualizację dekodera. To gdzieś w menu tam jest. Dopiero po tym daj wyszukiwanie kanałów. A Orange Sport i Orange Sport Info masz na kanale 105 i 106 albo 106 i 107. Bo jezeli nie masz jakiegoś programu wykupionego to wyświetla się "brak uprawnień do odbioru kanału." a jak nie masz wystarczajacego sygnału to albo czerwony kwadracik albo nic. |
Cytat:
2. ustawienie sie zmieniły, np. eurosport jest na kanale 100 3. OSI 107 bodajze. kanał darmowy |
Cytat:
|
Cytat:
ad. 3 Orange trzeba dokupić do każdego pakietu w cenie 10 zł. Przez parę miesięcy kanał jest darmowy stąd błędne myślenie. |
Cytat:
|
Działa wam gg?? Od rana nie mogę się wbić:/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mam pytanie o kogo chodzi z tą 4kom i napisem legenda???http://m.onet.pl/_m/2f061a82be9c2c0f...e703a,46,1.jpg
|
Cytat:
|
powrót Baszczyńskeigo sie szykuje czy jak?? czy to zdjęcie było robione w dniu w którym Baszczyński zmienił klub???pytam z ciekawości
|
.
Wyraz solidarności z Baszczyńskim na meczu z Legią jak miał kontuzję. |
jak wyglada teraz procedura wyrobienia dowodu osobistego- tzn czy mozna wniosek o wyrobienie dowodu zlozyc wczesniej niz przed 18 urodzinami, oraz czy sie cos placi?
|
Nie wiem jak jest z płaceniem bo mieli zrobić coś takiego od tego roku że dowód będzie za darmo.
Rok temu kosztował 30zł. I jeśli wniosek złożysz przed skończeniem 18 masz dowód tymczasowy na okres chyba 5 lat. |
Mam bilet miesięczny na legitymację studencką ważny do 04.04, ale legitymację podbitą do 31.03. Mogę jeszcze na nim jeździć czy mogę dostac jakiś mandat?
|
Cytat:
Było chyba na forum co się tam kanarom pokazuje na ekranach? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl