Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7374)

Benan 14.04.2012 12:29

Smuda na meczu Podbeskidzie - Śląsk. Ciekawe kogo ogląda

jaszczur90 14.04.2012 12:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Benan (Post 1240587)
Smuda na meczu Podbeskidzie - Śląsk. Ciekawe kogo ogląda

Sebastiana Milę ?

0 22 14.04.2012 12:54

Raczej Mierzejewskiego.

Benan 14.04.2012 13:06

Jeśli Milę, to pooglądał długo

kacpaw91 14.04.2012 13:46

Właśnie się dowiedziałem, że w Podbeskidziu gra Reiman. Nazwisko idealne (jeszcze jakby i zamieniło się w y), aby grać w Wiśle, szkoda tylko, że raczej poziom gry za słaby ; )

River 14.04.2012 15:06

Ale ta liga pojebana. W czolowce to kazdy stara sie robic wszystko by Amica do pucharow sie zalapala. Patologiczna gra Kuchenek zostanie pewnie nagrodzone europejskimi pucharami bo wiele wskazuje na to, ze 4. miejsce da el.LE.

Zaglebie ostatnio goli wszystkich. Sa tuz za... nami a jeszcze niedawno byli w strefie spadkowej...

pysio 14.04.2012 17:21

Murawa na Widzewie to jest po prostu skandal.
Sędzia nie powinien dopuścić do rozpoczęcia takiego meczu i od razu dać walkower 3:0 dla Legii.

pysio 14.04.2012 17:22

Zdublował mi się post..

Już 1:0 dla Legii

wolfy 14.04.2012 17:50

Legia remisuje do przerwy z Widzewem w meczu beach soccera.
Chyba faktycznie za brak trawy powinni dawać walkowery.

gizmowisla 14.04.2012 19:02

legia znowu fuksem tylko remisuje z przecietnym Widzewem - dlaczego Slask nie wykorzystuje tego ??? MP zdobedzie legia - ale przy takich wynikach to Slask z Ruchem sa frajerami nie wykorzystujacymi takich slabych wynikow i slabej gry warszawskich nadętych bufonów .....

kreseq 14.04.2012 19:05

Widze kolega w formie :lol: Fuksem w ostatnich minutach owszem, ale w pierwszej polowie i w duzej czesci drugiej Widzew mial duzo szczescia.

Padaczka lekka, i malo skutecznosci. Zobaczymy co zagra Ruch, bo moze w ogole nie byc zmian w czubie. Oby. Na szczescie Slask gra jeszcze wieksza ch*** i oby tak do konca ligi :D

Ogryzek 14.04.2012 19:07

Śląsk gdyby cokolwiek grał już dawno miałby z 5 punktów przewagi na d Legią i do Krakowa na mecz z nami przyjechałby tylko na fetę:)

Żal o Śląsku pisać. Dno! Tytuł na który cały Wrocław czeka ponad 30 lat oddala się, bo paru obibokom nie chce się biegać bo premii nie dostali. (Pomijam super udziałowca Solorza i jego robotę).

Śląsk to nawet pucharów nie powącha.

A Legia swoje, mogę zremisować, zremisuję. Jakby musieli wygrać, pewnie by wygrali.

mitmichael 14.04.2012 19:14

No to Legia jeszcze nie swietuje

emj10 14.04.2012 19:36

Oczywiście, że nie świętuje. Może być jeszcze różnie, włącznie z tym, że będziemy oddawali punkty za punktami, a dogoni nas Amika, która jutro zmniejszy stratę do 7 punktów, a za tydzień przyjeżdża do nas.

KOMINEK 14.04.2012 21:47

Powiem krótko wszyscy byle nie Amica

irman 14.04.2012 22:10

Największą żenadą tej rundy jest Śląsk. Zaraz po nim nasz przyszły mistrz czyli Legia. Na jesieni już miałem składać samokrytykę co do umiejętności trenerskich Skorży. Jednak nie. To jednak dupa nie trener. Niech tam zostanie na przyszły rok. W ubiegłym roku gdy zdobywaliśmy mistrza przynajmniej na wiosnę byliśmy najlepszą drużyną, teraz to już nawet najlepszej drużyny na wiosnę nie ma. Choć mimo wszystko zamieniłbym się z Legią na zmartwienia:)

0 22 14.04.2012 23:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez irman (Post 1240799)
Największą żenadą tej rundy jest Śląsk. Zaraz po nim nasz przyszły mistrz czyli Legia.

Tu masz tabelę największej żenady wiosny, od najmniejszej do największej.

irman 15.04.2012 00:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1240820)
Tu masz tabelę największej żenady wiosny, od najmniejszej do największej.

Zgasiłeś mnie.

Wyprzedza was jesienny spadkowicz, wesoła trupa z Kielc, a jeden punkt mniej ma mocna paczka pod wodzą Adasia Nawałki. Wszyscy razem mają pewnie mniejszy budżet niż wy. W waszych meczach jakości nie ma żadnej. Kopanina do kwadratu. Nie chce mi się prowadzić dyskusji, który mistrz słabszy itp. Doskonale zdaje sobie przy tym sprawę w jak głębokiej dupie jesteśmy my.

I tak przyznaję to, zazdroszczę, bo chciałbym być na waszym miejscu. Piszę to bez ironii.

Ale i tak jesteście żałośnie słabi i patrzeć się na was nie da.

Tak wiem. Jesteśmy jeszcze gorsi.

gizmowisla 15.04.2012 01:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez irman (Post 1240829)
Zgasiłeś mnie.

Wyprzedza was jesienny spadkowicz, wesoła trupa z Kielc, a jeden punkt mniej ma mocna paczka pod wodzą Adasia Nawałki. Wszyscy razem mają pewnie mniejszy budżet niż wy. W waszych meczach jakości nie ma żadnej. Kopanina do kwadratu. Nie chce mi się prowadzić dyskusji, który mistrz słabszy itp. Doskonale zdaje sobie przy tym sprawę w jak głębokiej dupie jesteśmy my.

I tak przyznaję to, zazdroszczę, bo chciałbym być na waszym miejscu. Piszę to bez ironii.

Ale i tak jesteście żałośnie słabi i patrzeć się na was nie da.

Tak wiem. Jesteśmy jeszcze gorsi.

zadarłes z najwazniejszymi ludzmi na tym forum .......az strach pomyslec jakie beda odpowiedzi - napinka- i jaks NOWA prawda - a wszystko to w ramach przyzwolenia naszych MODERATOROW ktorzy toeruja wpisy i napinke kolesi z Wa-wy lub spod tego miasta ....jak zawsze napisze ... NIE KARMIC WARWSIAWSKICH TROLI ..... maja MP raz najakis czas i napinka trwa ......pozdro dla Wszystkich Modow:P

emj10 15.04.2012 08:12

Trolli przez podwójne "L" ;)

Mistal 15.04.2012 08:49

Dalej Legia uważa, że jej piłkarze mają jaja? Tak jak mówiłem Legia spina się tylko na lepszych rywali z tymi potencjalnie słabszymi remis albo porażka. To mistrzostwo coś czuje, że wcale nie wyląduje w Warszawie.

Pablo84 15.04.2012 09:21

Ja tam lubie czytać 'innowierców".JJeden użytkownik spod znaku "L" wydaje się troszkę trollowaty, ale reszta jest jak najbardziej ok.

Proud 15.04.2012 09:32

Mistrzostwo wyląduje w Warszawie, bo Legia może i dobrze nie punktuje, ale i za bardzo nie ma ich kto gonić. Sląsk niestety w fatalnej formie, Ruch jeszcze coś straci pkt, Korona straciła formę, Polonia wieczne wahania formy, Lech ma za dużą stratę.

Pan Jotka 15.04.2012 09:59

Ja natomiat zwracam uwagę na TRAGICZY POZIOM sędziowania.Wynika to z braku centralnego szkolenia sędziów i pozostawianie wolnej ręki w interpretacji sytuacji.
1) mecz z Ruchem w PP na Reymonta. Sędzia dopatruje sie faulu przy golu Nuneza, dyktuje karnego z kapelusza i pozwala na bronieni karnych na 4 metrze!
2)mecz korona-Zagłebie. Sedzia bardzo słusznie rozdaje kartki co staje się przyczyną wyzywania go oraz ataku na niego po meczu kopaczy Korony. Powinien za napaść pokzac ich conajmniej kilka więcej, a czego nie robi.
3) Wisła-ŁKS. Iliev zostaje wręcz ściągnięty na glebę przy strzale, a mimo to zamiast karnego jest żółta krtka za symulowanie :P
4) Kuciak fauluje na czerwoną kartkę. I nic.
Wg mnie po pierwsze nikt nie szkoli sędziów na szczeblu centralnym. Powinni się uczyć na pamięć, że jak ktoś kogoś kopie, szarpie i popycha przy strzale w polu karnym to jest karny.
Ze jak w polu karnym dwóch wlaczy o piłkę i nie ma jakiegoś EWIDENTNEGO karnego to go się po prostu nie gwiżdże.
Ze jak ktoś fauluje sam na sam to jest czerwona. I przede wszystkim powinna być bezwzględna ochrona sędziego. Każda chamska pyskówka to zółta kartka i kara finansowa dla zawodnika. Wierzcie mi , że udało się wyeliminować chamstwo w piłce ręcznej i uda się także na zielonej murawie.

Maciuś 15.04.2012 10:01

Podajcie prosze link do cafe futbol w internecie.

Ravers 15.04.2012 10:07

http://meczyki.pl/

Tam znajdzie się parę linków.

Taylor 15.04.2012 10:29

Nie ma dziś Cafe Futbol, awaria wozu transmisyjnego

Ravers 15.04.2012 13:59

Rudnev kiks sezonu.

Jak tak dalej pójdzie to chyba Lechia przegra ten mecz.

kreseq 15.04.2012 14:40

Z taka gra obrony, nieporadnoscia pomocy i bezrobociem ataku Lechia powinna oddac wszystkie mecze walkowerem bo az zeby bola... Zakaz wykonywania zawodu i na jakies szkolenia ich wyslac.

Worcester 15.04.2012 14:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 1240932)
Z taka gra obrony, nieporadnoscia pomocy i bezrobociem ataku Lechia powinna oddac wszystkie mecze walkowerem bo az zeby bola... Zakaz wykonywania zawodu i na jakies szkolenia ich wyslac.

z Legią się przełamią:D

Wichar87 15.04.2012 14:51

Szczęście sprzyja, brawo Lechia. :D

wolfy 15.04.2012 15:14

Kur...
86 minuta i Lechia traci (raczej) punkt.

EDIT: Niestety...

rafalek 15.04.2012 15:16

No i chvj bombki strzelił. Przykro to mówić, ale Lechię chyba powoli trzeba witać w I lidze.. :/

Worcester 15.04.2012 15:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafalek (Post 1240946)
No i chvj bombki strzelił. Przykro to mówić, ale Lechię chyba powoli trzeba witać w I lidze.. :/

Teraz grają ze Śląskiem. Jak wygrają to się utrzymają.

Ravers 15.04.2012 15:29

Lechia powinna się utrzymać, mając na uwadze że za nimi są ŁKS i Cracovia.

felipe 15.04.2012 15:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafalek (Post 1240946)

No ciekawe, jak się to potoczy. Ale przyznać trzeba obiektywnie, że już "przyjemniej" ogląda się mecze parchów.

mitmichael 15.04.2012 15:33

Moim zdaniem spadnie Cracovia i własnie Lechia niestety - maja zdecydowanie gorszy terminarz od ŁKS-u a Łodzianie jak zagraja z Belchatowem czy z Jagiellonia z takim zaangazowaniem jak z Nami w 2 połowie to moga wywalczyc nawet komplet punktow. Z Korona wykartkowana tez czasami moga pokusic sie o niespodzianke.

Gwiaździsty 15.04.2012 15:33

Zwrotny moment w II połowie. Przy stanie 1:1,ewidentny karny dla Lechii, w polu karnym faulowany Traore. Co robi znany przekręciarz sędziowski Marciniak?. Rżnie głupa i z karnego robi wolnego. Od początku meczu czuwa nad jego przebiegiem aby Amice nic się nie stało. Chamskie wejścia kopaczy Amiki (zwłaszcza Kikut) puszcza płazem choć w kilku przypadkach należałaby sie nawet czerwona kartka. Kazde wejscie Wojtkowiakato łokieć w twarz Koseckiego. Bez interwencji.
Lechia i tak jest znacznie bliżej utrzymania niz parchy, dlatego nie siad defetyzmu. Muszą jednak punktować u siebie. A w polskiej skopanej każdy może wygrać z każdym.

Gwiaździsty 15.04.2012 15:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez felipe (Post 1240951)
No ciekawe, jak się to potoczy. Ale przyznać trzeba obiektywnie, że już "przyjemniej" ogląda się mecze parchów.

Te kupione ?

soku 15.04.2012 15:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1240953)
Zwrotny moment w II połowie. Przy stanie 1:1,ewidentny karny dla Lechii, w polu karnym faulowany Traore. Co robi znany przekręciarz sędziowski Marciniak?. Rżnie głupa i z karnego robi wolnego. Od początku meczu czuwa nad jego przebiegiem aby Amice nic się nie stało. Chamskie wejścia kopaczy Amiki (zwłaszcza Kikut) puszcza płazem choć w kilku przypadkach należałaby sie nawet czerwona kartka. Kazde wejscie Wojtkowiakato łokieć w twarz Koseckiego. Bez interwencji.
Lechia i tak jest znacznie bliżej utrzymania niz parchy, dlatego nie siad defetyzmu. Muszą jednak punktować u siebie. A w polskiej skopanej każdy może wygrać z każdym.

Piszesz tak jakby oszukali Lechię, a przecież Lechia oddała tylko 4 strzały na bramkę przy 20 strzalach Lecha..., troche obiektywizmu.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:14.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl