Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7374)

PhantomRanger 01.08.2011 15:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez -ja123- (Post 1138156)
Czyli twierdzisz, że nowoczesne stadiony Arsenalu czy Liverpoolu nie radzą sobie z kilkoma centymetrami śniegu, ale stadion Legii powinien sobie poradzić z największą ulewą w historii badań meteorologicznych w Warszawie. Nie za duże masz wymagania?

Nie radzą sobie z prostej przyczyny. O ile mi wiadomo stadiony w Wielkiej Brytanii nie mają podgrzewanych muraw z prostej przyczyny - u nich temperatury poniżej zera występują kilka góra kilkanaście dni w roku, a przynajmniej tak było do tego czasu. Dlatego odwołują mecze jeśli spadnie śnieg. Oni nawet nie wiedzą co to są opony zimowe. Zakończmy jednak temat bo to się robi nudne.

killzone 01.08.2011 16:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1138279)
to jest Stalowa Wola, hahaha :D

No wiec własnie sie pytam kresqa skad to wie ze akurat na Woli :lol:

Konrad. 01.08.2011 16:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rozarian (Post 1137865)
Jeśli udałoby się Legii wejść do grupy LE(nie całkiem pomysł z Munchausema),to z terminami jesienią będzie trochę kiepsko.To samo zresztą dotyczy ewentualnych odwołanych meczów Wisły.

Przecież za tydzień jest wolny termin, więc czemu nie mogą grać 10 sierpnia?

kreseq 01.08.2011 16:06

Moj blad hehehe :) Stalowa gdzies mi umknela. Co innego jak udalo mi sie trafic, i faktycznie jest z Woli :D

domenica90 01.08.2011 16:40

Nie trafiłeś kreseq, w moim przypadku inna dzielnica. Ale na blokach też tylko Legia :D Zgadza się jednak to, że w Warszawie mieszkam z powodu studiów. I jeśli tu zostanę, to przyszłe dzieci najprawdopodobniej będą za Legią, chyba nic na to nie poradzę. Zbyt duże wpływy otoczenia ;)
Zresztą odkąd tu mieszkam, nie mam awersji do Legii. Bardzo doceniam jej kibiców. Powiem nawet, że życzę wam 2 miejsca ;) Lepiej jest wygrywać z silną Legią, niż słabą.

Fakt, nie znam wszystkich for (?) innych drużyn, bo mnie nie interesują, ale zdarza się, że zerknę na WL czy Legionistów, i tam nikt tak nie przeżywa meczów rywali, jak tutaj ;)

Junior_Battle 01.08.2011 17:14

Co to za muzyka leci (leciała) podczas rozmowy z szefem T-mobile na boisku Podbeskidzia (w klimacie metallici?

CMSNero 01.08.2011 17:21

to jak juz tu takie Warszawskie oblężenie to okazyjnie zapyatm czy to prawda ze Rasiak do Legi ??

Krakus! 01.08.2011 17:30

Ma ktoś link ze streamem z Eurosport 2 ? chciałbym zobaczyć jak to wygląda oczywiście chodzi o Podb - Jaga

bridgeburner 01.08.2011 17:30

Niech mi ktoś wytłumaczy ta zawiłosć marketingowa
badz chytry plan ekstraklasy
Jak to jest, że puszczajac pierwszy mecz z Ekstraklasy na Europe
który to ma szanse zachecic do ogladania naszej ligi naprawde sporo osob
zdecydowane sie na transmisje z kórnika Podbeskidzia?
Ktoś to przypadkiem włączy, zobaczy wały z ziemi to pomyśli, ze ktoś jakies archiwalne mecze puszcza, badz transmituja jakieś rozgrywki z trzeciego swiata

piotrek_ksk 01.08.2011 17:33

Prosta sprawa - poniedziałek pewnie nudny w Europie więc Eurosport ma wolne w ramówce i chciał puścić ekstraklasę - z kolei Ekstraklasa wie, że poniedziałek, nie jest genialnym terminem dla kibicowania, więc nie puści meczu na Wiśle czy Legii z racji tego, że tam kibice wolą mecze w weekend i jest to też częściowo powodem ich dużej ilości na stadionie.

rozarian 01.08.2011 17:35

Cudownie łamie sobie język angielski komentator Eurosportu wymieniając nazwy drużyn.Ciekawe,czy Wisła kiedykolwiek zagra w poniedziałek?

WiślakMyślenice 01.08.2011 17:42

1-0 dla Jagi. Tomek Frankowski po faulu na Kupiszu.

Podbeskidzie gra na swoim stadionie?

killzone 01.08.2011 17:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 1138337)
Podbeskidzie gra na swoim stadionie?

Taa, w Bielsku grają.

wanciak86 01.08.2011 17:49

Ta na swoim. Tak przynajmniej twierdzili komentatorzy.

Poczatek transmisji to bylo dno. Nie dosc ze przed meczem bylo slychac rozmowe miedzy soba komentatorow, to pozniej glosniej od nich bylo slychac jakiegos debila co sie kolo nich wydzieral.

Doping to wgl ruszyl po okolo 7 minutach, i to tylko dlatego ze jaga zaczela ich wyzywac.

WiślakMyślenice 01.08.2011 17:53

Zastanawiam się, czy nie można było wybrać ciekawszego meczu do pokazania Europie przez Eurosport2 niż Podbeskidzie-Jaga....

beniaminek vs drużyna, która odpadła z Irtyszem

Sartre 01.08.2011 17:55

Za wysokie progi dla Podbeskidzia, ekstraklasa... A nie grają z jakoś szczególnie mocarną drużyną...

KosaPS 01.08.2011 17:57

Co Jaga zmarnowała 3 setki pod rząd to ich.. Nie wiem jak to nie wpadło

zdzichu411 01.08.2011 18:04

"Spodziewaliśmy się, że Andrzej Pyrdoł wyleci do października i że zastąpi go Rafał Ulatowski - tak pisaliśmy w piątek. A tu proszę - wyleciał już dziś. Na razie zastąpił go dotychczasowy asystent, Dariusz Bratkowski, ale docelowo spodziewamy się właśnie "Uli"."

LuKaS TSW 01.08.2011 18:09

http://www.stopstream.tv/ch2.html ja to mam w ogóle w innym języku.

kacpaw91 01.08.2011 18:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sartre (Post 1138345)
Za wysokie progi dla Podbeskidzia, ekstraklasa... A nie grają z jakoś szczególnie mocarną drużyną...

Po ŁKS chyba największa średnia wieku pierwszego składu. Mam rację?

HEDu 01.08.2011 18:22

No... Franek łowca bramek. Moze dzis hattrick jak pogra 90min.

jaro1985r 01.08.2011 18:23

Mecz transmitowany na pół Europy a my pokazujemy stadion Podbeskidzia ! Czy nie mogliśmy się pochwalić którymś z ładnych stadionów, których jest coraz więcej (WISŁA,Legia,Amica,żydy,Korona,Zagłębie,LECHIA)? Podbeskidzie szybko spadnie i dobrze bo ten klub poprostu tu nie pasuje. Tak na marginesie http://www.weszlo.com/news/7417-Jova...e_jest_roznica Jak to wkońcu jest?

upr 01.08.2011 18:35

To nie wina Eurosportu. Canal+ ma 3 pierwsze wybory tylko dla siebie, Eurosport musi więc wybierać z pozostałych meczów. Prześledźcie terminarz do 5. kolejki - w poniedziałki nie będzie ani Wisły, ani Legii.

filemon 01.08.2011 18:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kacpaw91 (Post 1138357)
Po ŁKS chyba największa średnia wieku pierwszego składu. Mam rację?

Na zakazanym nawet twierdzą, że większa od ŁKSu :D

CMSNero 01.08.2011 18:43

i co w Bielsku grac moga a w Warszawie nie mogli - a no jasne - w koncu to Legia a nie Podbeskidzie gra z Turasami...(

tak jak pisalem wczesniej - w kazdym miescie mecz zostal by rozegrany tylko nie w Warszawie jak to Legi bylo na reke - a na sytuacje niemal z niemal identycznie zalanym boiskiem czekac trzeba bylo az... jeden dzien ... no ale czemu sie tu dziwic...(

Marszałek 01.08.2011 18:46

Ale słabe to Podbeskidzie. Marny ŁKS,teraz ci pokazują na co ich stać. Ani stadionów,ani gry.
Na dzień dzisiejszy ciężko mi sobie wyobrazić z kim Podbeskidzie miałoby zdobyć jakiś punkt?Może ci co mają stadion przy Focha? ale chyba oni nie są aż tak tragiczni.

Podbeskidzie nie prezentuje nic,dosłownie. Czarnym koniem tego sezonu, jak to w przypadku beniaminków zazwyczaj bywa, to oni nie będą.
Trzeba mieć tupet aby takim składem chcieć coś kopać w Ekstraklasie.

Krav 01.08.2011 18:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez upr (Post 1138369)
To nie wina Eurosportu. Canal+ ma 3 pierwsze wybory tylko dla siebie, Eurosport musi więc wybierać z pozostałych meczów. Prześledźcie terminarz do 5. kolejki - w poniedziałki nie będzie ani Wisły, ani Legii.

Na prawdę ? A kto z ŁKS-em gra 29 sierpnia (poniedziałek), chyba, że ja mam jakieś złe info ze strony.

upr 01.08.2011 18:51

Co nie zmienia faktu, że gospodarzem jest ŁKS czyli znów Europa zobaczy marniutki stadion - tym razem w Bełchatowie.

Krav 01.08.2011 18:53

Co ciekawe 2 tyg. wcześniej też :lol:

Emenems81 01.08.2011 18:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CMSNero (Post 1138373)
i co w Bielsku grac moga a w Warszawie nie mogli - a no jasne - w koncu to Legia a nie Podbeskidzie gra z Turasami...(

tak jak pisalem wczesniej - w kazdym miescie mecz zostal by rozegrany tylko nie w Warszawie jak to Legi bylo na reke - a na sytuacje niemal z niemal identycznie zalanym boiskiem czekac trzeba bylo az... jeden dzien ... no ale czemu sie tu dziwic...(

Czyli Urban też nie chciał grać, bo w czwartek Legia gra z Turasami tak? :rotfl:

Franek będzie znów Królem :]

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:23.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl