Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

java 24.10.2011 00:35

Polecem przeczytać komentarze pod artykułem podanym przez kolege wyzej, jesli ktoś jeszcze przejmuje się opinią weszło dotycząca Wisły. Admin w dyskusji ujawnia kwintesencje ostatniej nagonki (czy jak ją tam zwać, zeby nikt nie czepiał się nadinterpretacji). A to jest perełka: "Na razie to my się z Wisłą pieścimy. Chyba nie doceniasz naszych możliwości." :D

wolfy 24.10.2011 00:42

I wychodzi na moje: cobyś nie powiedział, to i tak się do.......ą, bo jesteś z Wisły. Nawet jeśli powiesz coś tak banalnego i ogranego jak Wilk.
Podejrzewam, że naskrobaliby coś nawet, jeśli nasi piłkarze staliby przed kamerami jak słupy soli. Oczywiście - zaraz znajdą się tacy, którzy ich poprą, ale normalni ludzie raczej będą wiedzieli o co tu chodzi. Przecież ta wypowiedź wilka to był dziennikarski suchar, a oni próbują robić z niej aferę...

kot 24.10.2011 02:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez java (Post 1180891)
Polecem przeczytać komentarze pod artykułem podanym przez kolege wyzej, jesli ktoś jeszcze przejmuje się opinią weszło dotycząca Wisły. Admin w dyskusji ujawnia kwintesencje ostatniej nagonki (czy jak ją tam zwać, zeby nikt nie czepiał się nadinterpretacji). A to jest perełka: "Na razie to my się z Wisłą pieścimy. Chyba nie doceniasz naszych możliwości." :D

Po tym zdaniu, jestem pewny, że tu nie chodzi o sprawiedliwość, sędziów, PZPN czy innych Chińczyków.

Weszło przeszło wszystko. Chłopcom z podwórka - polskiego od piłki, odbiło z popularności w stylu chlewu intelektualnego, tak podatnego ostatnio w Polsce ( Palikot). Oznajmiają, że są Bogami, mogącymi zniszczyć wszystko i wszystkich. Holenderska Wisła, jak widać jest ich pierwszym celem do zniszczenia. Weszło bez zdania w każdym artykule o "pięknym Robercie" byłoby niespelnione w swojej podłości wobec niego i Wisły. Klimat poalkoholowych bełkotów w wydaniu tych piłkarskich "mędrców", wart jest każdego Smudy. Bagno intelektualne, ogłaszające się święconą wodą. Cześć ich medialnej pamięci w niedługim czasie. Dla mnie nie istnieją i wstyd mi za Wiślaków, nabijających tym wulgarnym gołodupcom, tak popularność, jak i kasę, nie tylko na tym forum, co zwłaszcza na ich stronce internetowej. Ignor totalny.

rafkur 24.10.2011 07:14

Ile można tu pisać, żeby nie wchodzić na weszło?
Czytelnikami ich wypocin są kibice którzy w tym kraju stanowią niszę. Z tej niszy 80% to kibice dużych klubów. Jak im odpadną wchodzący na portal kibice Wisły to zauważą pewnie jakiś min 10% spadek. To dużo. Portal utrzymuje się z reklam. Mało czytelników = mało reklamodawców. To jest chyba proste do zrozumienia.

Matijas 24.10.2011 07:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez java (Post 1180891)

A ja bym proponował całkowicie zbojkotować weszło. Panowie chyba troszkę się zagalopowali w ujawnianiu sympatii. Wiślacy, po co wchodzić na stronę, która nas nie lubi, zazdrości, a administrują ją anonimowe ścierwa(jak grubas Stanowski)? Mamy swoje, a internet to nie nasz dom.

nie widziałem posta rafkura - plus dla niego. :)

fan01 24.10.2011 07:35

Czemu te ....y nie zadają pytania ile punktów miałby Lech i Legia przy perfekcyjnym sędziowaniu całej lidze?
Palec Arboledy im w oczy i tyle.

domin_czyzyny 24.10.2011 08:01

nagonka na Wisłę mediów stołecznych jest wprost proporcjonalna do ilości wygrywanych meczy przez ległę warszawa. Już chętnie się tasują, ale boją się że w grze jest jeszcze Wisła. Trzeba więc ją uje.ać!
Faul na bramkarzu jak kilkadziesiąt innych, czerwona kartka jak kilkadziesiąt innych, spalony jak kilkadziesiąt innych.
Po prostu robią z tego afery, już niedługo się przekonamy o "sprawiedliwości" a żaden sędzie nie podyktuje nam karnego, na wszelki wypadek zagwiżdże nam spalonego lub puści grę przeciwnika na spalonego.

Żaden ch.j z weszło nie zobaczył spalonego Jagi, "ręki boga" Legii w meczu z Widzewem - nic to- to element gry. Ale nagonka na Wisłę na całego.

Ch.j i szkło im w dupę, aby nie mieli przyjemności - PEDAŁY.

Myślę, że jest czas zacząć bojkot weszło przez wszystkich kibiców WISŁY - nie wchodźcie na ich stronę, nie nabijajcie im oglądalności i kasy.
Trzeba też zacząć upominać za linki do weszło na forum, tak jak za linki do wybiórczej.

borys 24.10.2011 08:38

Juz poprostu nie wierze znowu?:

http://www.przegladsportowy.pl/Pilka...450,1,727.html

westersyl 24.10.2011 09:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez borys (Post 1180921)

Wielu z was śmiało się z tego że Melikson jeździ do Izraela żeby zobaczył go lekarz.
Marko też coś nie może wrócić... dopiero po kilku dniach ktoś wpadł na pomysł żeby go prześwietlić...
Nie chce wydawać pochopnych osądów ale wydaję się że nadal nie jest dobrze jeśli chodzi o powroty po kontuzji w naszym klubie.

River 24.10.2011 11:43

Nie dobrze z tym Gienkiem. Biton ostatnio gra ciagle po 90 minut,mecze mamy co 3 dni. Przydaloby sie Dudu dac odpoczac np w PP a tu sie zapowiada, ze znow wyjdzie w pierwszym skladzie bo Bulgar nadal ma problem.

pan Dudi 24.10.2011 11:46

Może Boguski zagra przynajmniej 1 połowę...

Gero 24.10.2011 11:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 1180987)
Może Boguski zagra przynajmniej 1 połowę...

Boguski powinien zagrać cały mecz pucharowy a nie 1 połowę.

PlacekTSW 24.10.2011 11:59

Na szpice Ilieva można by ustawić w PP.

cassius31krakow 24.10.2011 13:03

Wg oficjalnej Genkov siedział na ławce w meczu z ŁKS. Pytanie tylko czy w trakcie "zasiadania" nie miał np. nogi obwiązanej lodem.
Polityka w zakresie informowania o stanie zdrowia zawodników niestety jest w Wiśle tragiczna. Boję się, że może to wynikać ze słabego poziomu sztabu medycznego w naszym klubie.

MatMario 24.10.2011 13:11

Trenujemy na pastwisku a nie boisku to i łapią kontuzję. Czemu się tu dziwić?

Romuald 24.10.2011 13:24

Tylko tydzień

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ry_na_tydzien/

Feniks1983 24.10.2011 14:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1181027)

Też tak uważam.

W PP chciałbym aby Robert postawił na Boguskiego i wtedy można by zobaczyć jak jest z Jego formą.

19sebawro06 24.10.2011 14:35

ja bym na cały mecz go nie dawał bo znowu złapie jakąś kontuzje. trzeba go powoli wprowadzać i z każdym meczem dawać mu coraz więcej minut do grania.

milansport 24.10.2011 15:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1181027)

Akurat w sobotę trenowali już w Łodzi.

wolfy 24.10.2011 16:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez milansport (Post 1181069)
Akurat w sobotę trenowali już w Łodzi.

Ale jeśli trenujesz przez cały czas w złych warunkach to bardziej obciążasz mięśnie, stawy etc. Zwłaszcza, jeżeli jesteś po kontuzji.
Jakoś u nas zawsze z rehabilitacją są problemy. Dobrze, że Melikson pojechał do znanego sobie specjalisty.

4fan_player 24.10.2011 17:04

Melikson jest jeszcze zawodnikiem Wisły? Gdzie on w ogóle się podziewa? Wrócił od tego doktorka z Izraela czy co teraz robi?

Proud 24.10.2011 17:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 4fan_player (Post 1181101)
Melikson jest jeszcze zawodnikiem Wisły? Gdzie on w ogóle się podziewa? Wrócił od tego doktorka z Izraela czy co teraz robi?

1. Jest
2. W Krakowie
3. Wrócił
4. Wraca do gry za 3-4 tygodnie.

19sebawro06 24.10.2011 17:13

ostatnio miał być w sektorze rodzinnym na meczu coś tak pisano na głównej

Chrisman 24.10.2011 18:23

http://pl.wikipedia.org/wiki/Cezary_Wilk fajne zdjecie na wiki

wilus3 24.10.2011 18:34

ja to czekam kiedy Jaliens zagra w końcu bezbłędny mecz bo teraz to aż sam się boję o naszą bramkę.

faraway 24.10.2011 18:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cassius31krakow (Post 1181023)
Wg oficjalnej Genkov siedział na ławce w meczu z ŁKS. Pytanie tylko czy w trakcie "zasiadania" nie miał np. nogi obwiązanej lodem.
Polityka w zakresie informowania o stanie zdrowia zawodników niestety jest w Wiśle tragiczna. Boję się, że może to wynikać ze słabego poziomu sztabu medycznego w naszym klubie.

Też nie podoba mi się ten 'przepływ informacji". Kontuzję złapał w sobotę a oni piszą o tym dopiero dziś... Mam nadzieję, że wyleczy się szybciej niż w tydzień...

Uran235 24.10.2011 19:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cassius31krakow (Post 1181023)
Wg oficjalnej Genkov siedział na ławce w meczu z ŁKS. Pytanie tylko czy w trakcie "zasiadania" nie miał np. nogi obwiązanej lodem. Polityka w zakresie informowania o stanie zdrowia zawodników niestety jest w Wiśle tragiczna. Boję się, że może to wynikać ze słabego poziomu sztabu medycznego w naszym klubie.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez faraway (Post 1181164)
Też nie podoba mi się ten 'przepływ informacji". Kontuzję złapał w sobotę a oni piszą o tym dopiero dziś... Mam nadzieję, że wyleczy się szybciej niż w tydzień...

Mnie też to martwi. Wygląda na to, że nasi piłkarze wpadli w łapska jakiegoś szarlatana. Pewnie zafundował Genkowowi jakąś akupunkturę i potem klub musiał to ukrywać przed mediami. Dlatego woleli go ledwo żywego na noszach i pod respiratorem posadzić na ławce zamiast zawiezić do szpitala. Z pewnością dlatego, bo przecież ukrywanie swojej słabości przed rywalami brzmi idiotycznie...

Zamiast rzucać jajkami w panią od plastyki, jeden z drugim otworzyłby jakiś podręcznik, co?

skeba 25.10.2011 14:40

Ja czekam, aż zarząd wyłoży 1.6 mln euro za Bitona.
Przecież on jest młody, można go z niezłą przebitką sprzedać. Takiego zawodnika dawno nie mieliśmy na szpicy

1q2 25.10.2011 14:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skeba (Post 1181508)
Ja czekam, aż zarząd wyłoży 1.6 mln euro za Bitona.
Przecież on jest młody, można go z niezłą przebitką sprzedać. Takiego zawodnika dawno nie mieliśmy na szpicy

W życiu.
Dziwię się tej kwocie bo równie dobrze mogło by w ogóle nie być pierwokupu.Jedyna szansa i to realna, na zapłacenie takiej kasy to było by , gdybyśmy do LM awansowali a jak wiadomo tak się nie stało.

Biton nie jest jakimś rewelacyjnym napastnikiem ,bardziej mi się Rudniew podoba , ale on wygląda na takiego, co nie zejdzie poniżej pewnego poziomu, nie będzie się blokował na 10 kolejek itp

To pokazuje nie tylko to jak gra u nas ale i wcześniejszy przebieg kariery.Ma tą swoją mniej więcej 50 procentową skuteczność i się tego trzyma.Tacy napastnicy są w cenie więc ryzyko związane z tym 1.6 mln nie było by zbyt duże.Pograł by jeszcze rok i spokojnie 2 x tyle można by wziąć ale my 1.6 mln nie mamy ani nie będziemy mieć, więc niestety jeśli cud się nie zdarzy to pożegnamy go na wiosnę.

borys 25.10.2011 15:05

Kasa jest*.

*zarobilismy sporo w rozgrywkach europejskich, natomiast na kogo koncie bedzie gdy trzeba bedzie placic to inna bajka. Stawiam na znany i powtarzalny scenariusz, juz prawie go mieliśmy ale mistyczna "Rada Nadzorcza" w ostatnim momencie transfer zablokuje.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:48.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl