![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, żebyś nie jeździł jak kretyn po 1,80 zł po zakopiance ;-) |
Kiedy będzie rozstrzygnięcie przetargu na ekstraklasę bo nie wiem jaki pakiet w cyfrze wybrać :D
|
Czy można sobie zarezerwować wcześniej icara/taksówkę?
Pierwszy raz mam taki przypadek że będę musiał wracać po sylwku i jak się ma sprawa z złapaniem taksówki/icara? Ciężko jest czy tak normalnie? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie. Pewnie dla niektórych odpowiedz będzie oczywista. Czy mogę nagrać na czystą płytę Dvd muzykę mp3? Jakim program się to robi? Kiedyś bardzo dawno temu nagrywałem, ale nie moge sobie przypomnieć. Pytam tutaj bo niestety wszyscy informatycy z domu wyjechali ; )
|
|
Potrzebuję znaleźć aplikację z mapą (może być interaktywna) Warszawy na telefon nokia 5800 xpressmusic. Mam nawigację Garmina, ale wydaje mi się że można znaleźć prostszą aplikację, gdzie łatwiej i szybciej znaleźć można adresy na mapie stolicy.
Proszę o priva jeśli ktoś może pomóc Właśnie znalazłem coś takiego jak ovi maps. Daje to radę? Jest to darmowa aplikacja do użytkowania czy wiążą się z nią jakieś wydatki niespodziewane? |
Gdzie można kupić w Krakowie jakieś akcesoria karnawałowe? Typu kapelusz szeryfa czy chustka piracka?
Tak to jest jak człowiek idzie w ciemno na imprezę :D |
Jest gdzieś do wypożyczenia kostium Pedobear-a albo z serii Pedo-zwierzaków? :P
|
Cytat:
Kontakt: ''Śmieszek" Ul. Przewóz 2 tel: Tel.: (0048 12) 653-25-35 Tel.: (0048 12) 653-25-45 lub Sklep Firmowy F.H.U. "Śmieszek" Al. Pokoju 67 Kraków Centrum Handlowe M1 Email: [email protected] Tel.: (0048 12) 296 55 75 |
Wie ktoś do której dziś jest otwarta PLANETA ?
|
ma ktoś gdzieś fotografie wrzutu z Pawłem Brożkiem, byłbym wdzięczny za podesłanie :)
|
Thx Marcinnno - przydało się :)
Znalazłem też wypożyczalnie na ul. Grażyny 18 - koło placu Imbramowskiego - świetna oferta. |
gdzie kupię race na "ostatnią chwilę"? byłem w hurtowni na woli d. i już nie mieli...
|
UWAGA kryzysowa sytuacja!
Jakim programem odtworzę film na dvd na pc ? problem mam taki że gdy pojawia się menu filmu, chcę przejść do wyboru napisów, program allplayer w żaden sposób nie reaguje na kliknięcia w taką zakładkę. A jeśli dam play to po prostu leci film. Nie mogę wybrać ani scen, ani napisów czy zmienić lektora. Da się to jakoś ustawić ? |
VLC media player - odtwarza wszystko co tylko można :]
|
Cytat:
|
Kupię gdzieś vlepki dzisiaj? Wiślacki Świat i Fanatyk odpadają - nawet gdyby były otwarte to już nie zdążę.
|
Od kumpli tylko. Dzisiaj wszystko pozamykane.
|
No trudno, tak myślałem. Dzięki za odpowiedź. BTW jakby ktoś chciał sprzedać komplet vlepek dzisiaj to jestem chętny :)
|
Mam 2 pytania
1.Czy w investbanku można zlecić przelew przez telefon?podając swoje dane oraz PESEL? 2.Czy da się jakoś oglądać VOD onet po za granicami kraju? |
Czy zna ktoś stronę lub sposób aby przez neta oglądać TVN Style?
|
Mam pytanie do osób które witały nowy rok na rynku co to była za piosenka o 0:00 ??
|
wiem, że już o to pytałem, ale mam teraz jakąś inną wersję worda i nie mogę za chu chu...znaleźć ilości znaków / słów, pomóżcie proszę:
http://i52.tinypic.com/sljnv4.jpg |
Narzędzia - statystyka wyrazów czy o to chodzi ??
|
Szybkie pytanie.
Orientujecie się czy jest możliwość wczasów samolotem na 5 dni? Wiem, że to dziwnie wygląda, ale rodziciele sobie wymyślili i kazali szukać -.- |
Cytat:
@ siekierski - z tego co pamiętam, biuro podróży triada.pl miała kiedyś 6 ,7 , 14 i 17 dniowe wczasy. Wszystko zależy od oferty dokąd i za ile. Poszukaj, powinno coś się znaleźć. |
Cytat:
http://www.wakacje.pl/oferty/wyspy-z...?od-2011-01-28 Szukaj po portalach turystycznych - coś tańszego może też się trafi choć chyba te 5dni to rzadkość. |
Cytat:
|
Poleci ktoś jakiś sklep internetowy/handlarza z allegro z dobrym sprzętem do ćwiczeń? Tak by kupić rowerek stacjonarny na potrzeby domowe i nie przepłacać w Decathlonie czy Intersporcie?
400 zł maksymalnie chcę wydać, więc pasuje poszperać bo wybór ograniczony :) |
Cytat:
Do Wawy z Krakowa lepiej przez Częstochowę jechać czy raczej Radom? Wiem, wiem, najlepiej jutro nigdzie nie jechać ale nie mam wyjścia niestety ;) |
Cytat:
|
Wie ktoś może czy jest możliwość naprawienia racy która nie odpaliła się? Bo ten sznurek został wyciągnięty i podobno była mała iskra a raca się nie odpaliła lub jaki mógł być powód że nie została odpalona?
|
Cytat:
|
Chce kupic dekoder do cyfry+ na wlasnosc. Za czym sie rozgladac ? Interesuje mnie HD, PVR, swobodny dostep do FTA bez jakiegokolwiek blokowania.
Jak mam dane kanalu, zeby bez problemu mozna bylo go 'zlapac' |
PACE PVR HD 500 mam taki i jak narazie nie narzekam chociaz szału niema , nie wiem czy mozna go kupic na wlasnosc. Spoko jest jeszcze PHILIPS PVR HD .
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl