![]() |
Cytat:
Niestety, to są wersje DEMO |
Mój problem polega na tym, że przez przypadek usunąłem oprogramowanie do mp3 sony NW-E002
jeżeli ktoś ma to proszę o udostępnienie. A może jest program który mi to przywróci? |
Cytat:
http://www.pobieralnia.org/sonicstage.2428-4.html jeżeli nie będzie działać, to po prostu ściągnij któreś SonicStage |
W jakim folderze znajduje się aktualna tapeta z pulpitu ?? Oczywiście mowa o systemie Windows :mario:
|
Jak w Windows 7 można zmienić wielkośc ikon i wyłączyć "wyrównanie"?
|
kto jest obecnie wlascicielem zakrzówka? miasto? chodzi mi o sam zbiornik oraz tereny przyległe bo dzis znajomy mi przechodzil przez rozum ze ktos prywatny a mi sie wydaje ze miasto jak to jest?
|
Cytat:
Wyrównanie : Klikasz PPM na ekranie Viev -> aglin icon to grid ( Jak masz po Polsku to będzie jakoś Widok -> przyciąganie/wyrównanie do siatki) |
Cytat:
|
Cytat:
Dzieki :D |
Ktoś pracuje w Orange lub kmini te wszystkie sprawy abonamentowe ect? Jak tak to prosiłabym o priv :)
|
Cytat:
|
Cytat:
A w ogóle to obczaj stoiska z okularami na mieście, możesz znaleźć coś fajnego za jeszcze mniejsze pieniądze. |
Watts, ale mi chodzi o to, że jak włącze empetrójke to wyskakuje takie ,NO DATA'
|
Cytat:
przejdź sie do pierwszej lepszej bądź gorszej galerii i obadaj co i jak....... będziesz miał ból głowy aby się zdecydować na konkretne binokle |
Mam taką zwykła kamerkę internetową i kurcze nie wiem co zrobić żeby nie miec rozmazanego obrazu:/
Wszystko poinstalowane, a to nie może być takie mądre znowu. Help me:) |
Jest mozliwość wysłania takiej paczki/ przesyłki, aby odbiorca nie znał nadawcy? (tzn, żeby nie było adresu nadawcy podanego)
|
Wyślij i wpisz lipne dane.
|
Ma ktos moze linka do zdjecia szczura ktory ostatnio goscil na murawie Hutnika??
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...ucharze/35937/ proszę bardzo oto szczur z Suchych Stawów we własnej osobie:) i obawiam się,że to nie był jedyny szczur, który gościł na tym meczu :)
|
Pilne, potrzebuje jakies 4-5 kawałków Disco Polo takie na czasie, takie co są teraz hitem... robią impreze i trafilem na taka a nie inną muzykę... :(
Pomozcie:) |
dlaczego na Łks mówi sie rycerze wiosny ??
|
Cytat:
Był maj 1932 roku. ŁKS gościł na swoim stadionie Ruch Hajduki Wielkie (dziś Chorzów), którego rozgromił 6:0. Późniejszy redaktor "Przeglądu Sportowego" Jerzy Zmarzlik, będący na meczu, był świadkiem rozmowy łódzkich kibiców, którzy o ełkaesiakach mówili z przekąsem "Rycerze Wiosny". 25 lat później - 7 kwietnia 1957 roku - łodzianie grając w dziesiątkę, pokonali 5:1 Górnika Zabrze. Początkowo Zmarzlik nie chciał uwierzyć w wynik z Zabrza. Po chwili jednak przypomniał sobie łódzkich fanów sprzed dwóch dekad. Sprawozdanie z meczu postanowił zatytułować "Panowie! Czapki z głów - tak grają Rycerze Wiosny". I tak zostało do dziś. Tym bardziej, że ełkaesiacy zwykle właśnie wiosną spisują się lepiej. |
potrzebuje pobrać tapete o nazwie bodajże energia taka błękitna, bo się przyzwyczaiłem do niej a nie ma chyba jej w windowsie 7
|
Poszukuję programu, którym mogę przeskanować dysk i sprawdzić czy nie ma błędnych sektorów. Skanowałem już HD Tune 2,52, ale nie wiedzieć czemu program ten nie widzi dysku a w Moim Komputerze normalnie widnieje.
Z góry dzięki za pomoc. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak sie robi / w druga strone?
|
Cytat:
|
Santa MAria Doloresa Przepraszam bardzo, ale patrzyłem na tą klawiature i nie widzialem.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl