![]() |
Mam nadzieje, ze PiS wygra najblizsze wybory i wtedy na biezaco ocenimy ich nieudolne dzialania. tymczasem pozostaje sie tylko cieszyc, ze sp Lech Kaczynski podpisal traktat lizbonski i dzieki niemu jestesmy w dupie - niech zyje suwerenna Polska chcialoby sie powiedziec :)
|
Sam specjalnie nie chełbie Kaczyńskiego, jestem po prostu przeciwnikiem tego rządu, ale ....ica mnie strzela od tej hipokryzji.A pamiętasz co się działo, jak Kaczyński głośno mówił, że tego nie traktatu nie podpisze?Pamietasz jakie wiadro pomyj musiał przyjąć na klate?Nie pamiętasz jakie media mu PR robiły?
|
A ja najchętniej bym zagosował na jakąś narodową partie ale z konkrentnym programem gospodarczym i bez populistycznych haseł
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Odpowiesz na pytanie które Ci zadałem we wcześniejszym poście? |
Troszkę historii ... ... Ach te nietrafione sojusze socjalistów :)
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...70518344_n.jpg |
Mam pytanie. Na ile reżimowy rząd Tuska i policja może nas np inwigilować na takim forum jak to?? Niejaki Brunon K , działacze narodowi są inwigilowani na forach, następnie ich wypowiedzi na są dowodami przeciwko nim.Obecna władza pod przykrywką liberalizmu i demokracji robi dokładnie to samo co robi się w państwach totalitarnych z wolnością słowa
|
Cytat:
|
Za takie odważne wpisy za tych rządów można zostać posądzonym o terroryzm. Jeśli nie widzisz tego, co się w tej chwili dzieje z wolnoscią słowa, to niestety albo jesteś głuchy albo głupi- bez urazy.
|
Cytat:
|
Jakby doszło do zamachu, naprawdę bym płakał. Ze szczęścia. Poszedłbym ubrany w barwy narodowe schlać się z radości.
|
Cytat:
Niektórzy mają naprawdę pop......ne w głowie :shock:... |
Głupi jesteś, pić nie musisz, bez tego tez pieprzysz glupoty
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Głosowałeś w referendum za wejściem do UE? Więc to dzięki Tobie jesteśmy w dupie. Broniłeś Kaczyńskiego kiedy po nim jechali że nie podpisuje TL? NIE ! Więc to dzięki Tobie jesteśmy w dupie. To że wtedy siedziałeś cichutko, a teraz pyskujesz dowodzi jednego. Nie masz zielonego pojęcia co sie wkoło Ciebie dzieje. Powielasz komuszą propagandę nie zdając sobie nawet z tego sprawy. Dokładnie tak się zachowują lemingi. |
Jakiś czas temu była dyskusja na temat prawicowych dzienników i tygodników (chyba innym temacie), ale zaczyna się coś w tej materii dziać.
Karnowscy atakują dwutygodnikiem "W sieci", który ma pojawić się w poniedziałek w cenie 2,99 zł. Kasa ma pochodzić pośrednio od SKOK-ów (chyba Marszałek pisał, o tym ewentualnym źródle), więc jest szansa, że przetrwają kilka miesięcy. http://wpolityce.pl/artykuly/41246-w...zytania-za-290 |
A więc polityka może być usprawiedliwieniem dla zbrodni?
A miłość do klubu? Ciekawe rzeczy można wyczytać na tym forum i w ogóle w internecie. Załóżmy abstrakcyjnie że twierdzę, że dzieci śmierdzą i krzyczą i nie dziwię się matkom, które je zabijają. Jak byście skomentowali taki wpis? Wracając do rzeczywistości - łatwo jest napisać, że szkoda że nie doszło do zamachu i nie zginął jeden czy drugi polityk. Skandaliczne jest nawet nie to że ktoś tak myśli, ale brak reakcji reszty. Brutalne stwierdzenia tak spowszedniały, że niewiele osób reaguje na tak popier...one stwierdzenia. W Polsce nie ma wolności? Nie wiecie co piszecie. Jakby nie było to takie teksty nie pojawiały by się w sieci. Wolności jest tyle ile potrzeba tylko że społeczeństwo w dużej części nie dorosło do korzystania z niej. M.in. pod kątem reagowania na patologię. Jak kogoś leją na ulicy to odwracacie głowę? |
|
Wolność po POlsku:
http://wpolityce.pl/artykuly/41270-w...o-dwa-miesiace A Słowik z kumplami świętuje wolność i sławi Tuska pod niebiosa. |
Fajny artykuł? Strzel sobie młotkiem w głowę.
Takiego syfu to nawet AS, czy Szpen nie wrzucają. |
Cytat:
|
Kierowcy, szykować się na łatanie dziurawego budżetu Tuska :
http://wpolityce.pl/wydarzenia/41300...-biezacym-roku |
Cytat:
Edit: Dla mnie to byłaby duma gdyby po mnie tak jechali: im bardziej obraża cię tvn i wybiórcza tym większy typ człowieka sobą reprezentujesz(w 95% przypadków). |
Tu chodzi o pewną uczciwość.Wywierano po prostu na nim ogromny nacisk i zwyczajnie się ugiął.Jechano po nim nie tylko w Europie ale i przedewszystkim w Polsce.Zarówno opozycja jak i mass media.A że walczył o Polskie sprawy?Nie ważne.Ważniejsze było to, że można było nawrzucać "Kaczoworowi". Ciekawy jestem jakby skończył Kaczor gdyby miał tyle niepowodzeń co Tusk.
Nikt tu z Kaczyńskiego nie robi Matki Teresy- jak każdy swoje minusy miał.Nawet może i miał ich dużo, ale i tak to było niebo a ziemia w porównaniu z tymi złodziejami co rządzą teraz. |
Cytat:
|
Cytat:
"Wierzę w Wandę Nowicką" :D:D:D |
Beton widze, beton widze...
serku, nie kazdy musi myslec tak jak ty. Nie masz tez monopolu na prawde. To ze ktos mysli inaczej od ciebie to nie znaczy ze siano w glowie ma. ---------------------- Ot, czlowiek normalny zdaje sobie sprawe z tego. Tzw. beton nie. To dla niego nie pojete. Jak to tak, jak to tak panie mozna nie myslec tak jak ja? |
Tak Bobku - jestem betonem. Zignoruj mnie bo ja Ciebie już zignorowałem. I wierz w Wandę Nowicką, koniecznie!
|
Cytat:
|
Jeśli twoimi idolami są Wojewódzki, Peszek, Nowicka oraz cała ta dalsza "śmietanka" w sensie dosłownym i nie to nie ma co oczekiwać, że słowo beton będzie przychodzić na język. Tęczowy berecik ciśnie, oj ciśnie :D
Jakie to są poglądy jak Wojewódzki nie mający pojęcia o Kościele w Polsce leci tutaj żywcem cytatami z GW i TVN? Przecież to jest paranoja, żeby koleś, który dla jaj może poszedłby sobie do konfesjonału i nawyklinał księdza, bądź odlał się do chrzcielnicy, aby być cool i trendy wypowiadał się na tematy, na które nie ma prawa się wypowiadać. Jakieś pomylenie z poplątaniem tu się pojawiło i Lis serwuje taką papkę czytelnikom w NW. |
Cytat:
|
A kto tu pluje?
|
Przecież doskonale wiesz, że nie chodzi tutaj o poglądy. Wojewódzki ma pojęcie o byciu celebrytą, zna pewnie kilka modeli luksusowych samochodów (choć zwykle bierze je w credo, bądź wypożycza), poznał dogłębnie kilka panienek z pierwszych stron gazet, a nawet ma dobre stosunki z politykami lewicowo-centrowymi i śmiało może o tymi pisać.
Jednak jak widzę Wojewódzkiego biorącego się za socjologiczne rozważania o Ojczyźnie, Kościele, czy emigracji zarobkowej, a swoim wrogom, wrogom jego "Ojczyzny" radzi dozbierać na narkotyki to nie można tego wyśmiać. Tak jak nie wyśmiewam bzdur mówionych przez Macierewicza, głupot jakie piszą dziennikarze Sakiewicza, czy tekstów o kibolach tj. popełnionym przez Feusette w którymś z ostatnich URZE, a traktuję je poważnie i odkłamuję prawdę, tak w tym momencie Wojewódzkiego robiącego się za mędrca trzeba określić używając mocnych słów. |
Cytat:
zbyt łatwo rozgrzeszasz gościa Pablo. Kaczor chciał podpisać ten traktat i go podpisał - po prostu. Twierdzenie o tych złodziejach - też uważałbym. Wróg naszego wroga jest naszym przyjacielem i tylko w takich kategoriach radziłbym spoglądać na Kaczora. Było kilka spraw które były jak sprawdzam w pokerze dla Kaczyńskich i na tym sprawdzam niestety się wyłożyli. Najbardziej śmierdzą mi tu dwie historie. Pierwsza związana z powiedzmy sobie desinteressement w sprawie FOZZ, druga to TL - mniejszego kalibru sprawy mógłbym też podać, jak choćby sprawa lustracji... Z resztą - sam stosunek do okrągłego stołu jest zastanawiający |
Taka "polityczna" ciekawostka:
Brytyjska rodzina straciła prawo do wychowywania dzieci, ponieważ rodzice... należą do partii Nigela Farage'a http://wpolityce.pl/wydarzenia/41307...nigela-faragea Ciekawe kiedy w Polsce zacznie się coś takiego? Myślicie, że Grodzkie z Biedroniem byłoby lepszymi rodzicami od tej brytyjskiej pary? |
|
Zaraz AS82 napiszę, że to normalne praktyki.Przecież jest wolność słowa- można sobie pisać na forum....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl