![]() |
czy ktoś brał moze udzial w konkursie wiedzy o UJ?:)
BARDZO PILNEEEEE;) |
W sumie nie wiem czy tu czy w podróżach, ale:SZUKAM TANIEGO NOCLEGU W KATOWICACH :) Taniego tzn takiego najchętniej w granicy do 80-100zł za 1os w czymś gdzie nie będą biegały mi karaluchy po ścianie;)
Bo jakoś za pomogą gugle nie mogę ogarnąć. Może ktoś coś zna, był czy coś? Z góry dzięki :) |
Kupilem na allegro przypadkowo 4 przedmioty zamiast 2, da sie to jakos anulowac? Czy wystarczy, ze napisze do uzytkownika i po problemie? Jak to wyglada? Jakie sa konsekwencje nie zaplacenia za przedmioty? Z gory dzieki.
|
Czy w poczcie na Onecie da się ustawić powiadomienie o nowej wiadomości smsem? (chodzi oczywiście o darmową usługę :) )
|
Cytat:
(10znaków) |
Cytat:
EDIT Cytat:
|
Poczytalem na necie i znalazlem info, ze jak nie zaplace to dostane tylko ostrzezenie od allegro(po 3 blokada konta) prawda to? A jakas prowizja czy cos? Nie mowiac juz o negatywie od sprzedajacego.
|
kiedyś tez tak miałem i z gościem sie dogadałem że pokrywam tylko prowizje za dodatkowy przedmiot 99gr
|
Pisalem do niego.
A jak jest z ta prowizja? Zalezy od ceny przedmiotu czy zawsze wynosi tyle samo? Dzieki za szybkie odp:) |
Cytat:
o ile sie nie myle na stronie www.allegro.pl sa dokladne odpowiedzi |
Cytat:
osobiście nie korzystałem, ale słyszałem pochlebne opinie od zaufanych ludzi ;) |
Cytat:
|
jadł ktoś z was w tej nowej sieci Asia to Go? dobre to? bo widze ze po rynku ludzie latają z pudełkami tego zarcia jak z amerykanskich filmow
|
jak dostać się do MORDu z powiedzmy ronda Mogilskiego ? i ile taka podróż bedzie mniej więcej trwała
|
Cytat:
Ja osobiście szaleję za orientalnym (azjatyckim) żarciem - z tym, że raczej zamawianym w restauracji bądź na dowóz. A ta Asia to go, to w sumie zwykły junk food jest, a ceny też chyba nie są jakieś atrakcyjne... ;) |
a jakies dobre zarcie orientalne na dowoz okolice ruczaju zakopianki ?
|
Cytat:
|
No tak, ale jest chyba coś takiego jak prawo zwrotu do 7(?) dni od zakupu towaru kupionego przez internet, wiec nie dałoby się może w ten sposób tego zrobić? Zapłacić za 4, a potem odesłać 2?
|
Cytat:
Tak to prawda, jezeli sprzedajacy wniesie o zwrot prowizji (dosteniesz maila z pytaniem jak to wygladalo z Twej strony) i ja dostanie to Ty automatycznie masz ostrzezenie ( 3 ostrzezenia od 3 roznych przedajacych= staly ban). PS. ja nigby nie rozumiem jak mozna kupic 2 razy wiecej rzeczy niz sie chcialo, no 2 z jedna mozna pomylic( kolo siebie na klawiaturze) ale aby 4 z dwoma ? - zdolniacha :D PS.2 Sprzedajacemu pewnie do smiechu nie jest i Cie teraz tam wyklina :D PS. 3 Jak Ci sie nie usmiecha ten negatyw i jedno ostrzezenie a nie płacisz duzo za przesyłke to masz 10 dni na odesłanie towaru bez podania przyczyny ( oczywiscie w stanie takim w jakim przyszedł, czyli nie otwierasz najlepiej nic) PS.4 Pozatym wszystko masz w regulaminie allegro, przeczytanie go ze zrozumieniem zajmuje całe max. 20 min :P PS. 5 Co nie przeczytałes ragulaminu i niewiesz ze w momencie klikniecia "kup teraz" wiaze Cie umowa kupna- sprzedazy ? |
Cytat:
po co ci paszport na wyjazd do Francji, Czech Słowacji ? nie masz dowodu ? jezeli nie skonczyles 18 lat to paszport. biuro podrozy nie obchodzi czy masz wazny paszport dowod. to lezy w twojej kwestii, a biuro jedynie moze cie poinformowac ze przy wyjezdzie za granice nalezy miec wazny dokument tozsamosci potwierdzajacy ze ty to ty / legitka sie nie liczy/ a TEORETYCZNIE ten wymog 3 miechow jest, ale to jest sprawdzane glownie przy wylocie za granice KONTYNENTU, po europie sie nie spotkalem aby ktos przy odprawie sie tego czepial |
Gdzie mogę kupić w Krakowie fajne okulary przeciwsłoneczne do 50 zł max.? Zwykłe, do jazdy samochodem.
|
1 Załącznik(ów)
Jak jak nazywa się firma tego kaszkietu
|
Cytat:
|
to nie kaszkiet, jak na moje oko, tylko baseballówka/full cap...
New Era takie robi |
Takie pytanie: czy da sie wejść na szkieletora? Wiem że legalnie tam wejść nie można, ale chodzi mi o to czy wogóle istnieje taka możliwość, czy są jakieś schody w środku?
|
Zna się ktoś na programie Mathematica? Mam takie podstawowe pytanie, a nie mogę nic wyszukać w necie i helpie
|
Cytat:
A tutaj np patrzyłeś? Czasem coś ciekawego na youtube też się znajdzie :) |
Jak zabic zapach z ust po alkoholu?
|
cukrem waniliowym i orbitką dla dzieci. :D
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl