![]() |
dlatego kilka razy pisałem żeby skończyć z tymi heheszkami , jak to każdy szrot możemy im odpalić
|
A co z nim ze poza skladem?
|
Za cienki na Wieczystą :D
|
Na to wygląda, że przegrywa rywalizację.sportową. Wieczysta gra dość nietypowym system i Bury się nie łapie.
To pokazuje, jakim materiałem ludzkim rzeźbiliśmy i nadal rzeźbimy... |
Bury dlatego nie grał w ostatnich meczach Wieczystej, bo był kontuzjowany. Teraz go wdrażają dopiero, dlatego grał 60 minut w rezerwach. Od kolejnego meczu wróci do pierwszego składu :)
|
Nasz były, uwielbiany przez wielu gwiazdor - Daniel Sikorski, strzelił bramkę na wagę 3 punktów w 1 kolejce l.cypryjskiej dla Arisu Limassol. Ciekawostką jest, że wyszedł w I składzie razem z M. Stępińskim (poszedł tam na wypożyczenie z Verony).
|
Dopiero teraz natknąłem się na fatalną informację o Krzyśku Drzazdze, wyleczył się, wrócił do gry w 1 lidze w barwach Miedzi Legnica, super zaczął sezon w 4 meczach strzelił 5 bramek i zaliczył 2 asysty i znów sie rozsypał... Ponownie wiązadła. To samo kolano. Szkoda chłopa ;/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Do kompletu Chuca też w Miedzi.
Przy okazji dowodzi to też dobitnie tego, że chuja znam się na piłce, bo cały czas się łudziłem, że on w końcu odpali i nie oceniałem aż źle jego gry, jak 3/4 forum, a liczb też nie miał przecież tragicznych. A tu liga weryfikuje go boleśnie i/lub pokazuje to też że z jego ambicjami tez jest średnio. Czyli został mi jeszcze Savić, zaraz pewnie skończy się tak samo :D |
Cytat:
|
TERAZ TAK PRZEGLADALEM YOUTUBA , wiecie co teraz u Meliksona ?? tak szczerze po odejsciu do jakiegos byleczego do ciapatej tzw francji przestalem sie interesowac , wogole koles jeszce gra ?/ u nas byl mega gwiazda , nawet pamietam ze ocieral sie o nasz reprezentacje ( chyba Smuda) , tak z ciekawosci - wie ktos co tam u niego i gdzie wogole ??? sory nie jestem takim mega poszukiwaczem googli i tp
|
Cytat:
Po średnio udanej przygodzie we Francji wrócił do Beer Shevy i tam zakończył karierę , teraz pracuje w klubie : https://sport.onet.pl/pilka-nozna/by...j-roli/y0l035x a z tą kadrą to nie wiem czy był w ogóle temat ? tzn, Smuda pewnie chciał ale Melikson miał chyba za słaba psychę żeby przystać na granie dla Polski - podobno jak przeniknęła taka informacja do mediów w Izraelu była straszna burza , że ich piłkarz może zagrać dla antysemitów Polaków. Potem Melikson twierdził już tylko , że inna reprezentacja niż Izrael nie wchodzi w rachubę... o dziwo zaraz przy okazji tej afery powołano Meliksona do kadry Izraela - pewnie żeby przypadkiem nie rozmyślił się i żeby go "zaklepać" :P Tak swoją drogą to Melikson chyba jest najcieplej i najczęściej wspominanym obcokrajowcem w historii Wisły :P pewnie dlatego , że na standardy ekstraklasy był magikiem. Mam wrażenie , że dużo częściej z nostalgią patrzy się na Meliksona niż np. Uche czy Cantoro mimo , że to ci ostatni byli częścią tej najlepszej Cupiałowej Wisły. |
Melikson w Beer Shevy odnosił sukcesy, grywał w Europie też nieźle, zawsze sprawdzał kto tam grywał podczas transmisji live na stronach. Pod koniec częściej na ławie.
Cytat:
Melikson tylko za sprawą magii i umiejętności, przecież były tam jakieś foszki i symulacje kontuzji pod koniec u nas z tego co pamiętam... |
|
czy my mamy jakiś % od transferu za wyszkolenie?
|
dobre pytanie , bo jak zahavi to dobrze rozegra , to moze pójść naprawde grubo
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...arski-kryminal zreszta poniekad i aleksander sila rzeczy zrobi sie nieco drozszy |
Tym bardziej jak La Gazetta dello sport już wysmarowała artykuł, że Młodszy z Buksow strzelił Hat tricka San Marino.
|
Cytat:
Adam Buksa Senior to ojciec rodu :) |
Cytat:
|
Skowronek w Sosnowcu za Moskala.. mieliśmy go jeszcze na kontrakcie, czy nie ?
|
Kontrakt miał ważny do końca tamtego sezonu czyli na logikę nie.... jednak u nas to nigdy nic nie wiadomo. :D
|
Cytat:
|
Kariera supertalentu nabiera rozpędu. Oluś Buksa po raz 3 z rzędu obejrzy mecz w telewizji. Nie łapie się do 23 osobowej kadry meczowej. Ciekawe czy tatuś już coś planuje działać.
P.s. nie ma kontuzji gdyż jest powołany do kadry u19 |
Ważne, że jest wizja. I plan rozwoju jest realizowany.
|
https://regiony.tvp.pl/55971232/byla...cqsTeuEs9CSWqo
A taki był zachwyt. No i wisienka na torcie - Tadeusz Cz. ulubieniec części forumowiczów. |
Cytat:
|
Cytat:
Jeszce jakby do końca zycia mieli spłacać to co ukradli/zdefraudowali |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl